34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Lokker #30234 hát az a sacred3 egy istenverése :D -
#30233 Úgy biztosan. -
#30232 Humble bundle csomag neki nagyon megérné, ha mondjuk ma kezdte el Steames pályafutását :D -
#30231 Akkor nem vett játékot csomagban. -
#30230 Várd meg a nyári leárazást és akkor tedd fel a kérdést újra, szívesen ajánlok párat :)
(persze azt is fűzd hozzá, mely kategóriák a kedvenceid) -
Norbertboy #30228 A Rust is nagyon olcsó!
Humble bundle -
#30227 köszi szépen -
Lokker #30226 pl humble bundle-n a mostani bundli elég jó, 1 dollárért a dead island goty -
#30225 sziasztok
tudtok nekem mondani steam-re jó játékokat, amit érdemes megvenni és nem olyan drága? -
#30224 Idén még nem raktam ki, tavaly is csak a karácsonyit. -
#30223 Van, aki a közelmúltban nem rakott ki plecsnit :P -
#30222 Van, aki nem kapott? -
#30221 Day of the Tentacle -33%, Feist -75% kupon nálam is, ha kell valakinek. -
#30220 Igen, így szoktam tenni én is :) -
Llajti #30219 Feist-hez én is kaptam egy 75%-os kupont, ha valakit érdekel, szívesen elküldöm neki. -
#30218 Az én kívánságlistám nehezen morzsolható le, mert 628 db cím van rajta! -
xido #30217 tegyél be minden apróságot a listádba,ami valamiért épp megtetszik..hétvégente is be szokott csúszni kiadói akciók,meg érdemes figyelni hétfőn,kedden és csütörtökön a váltásokat..meglepően hamar lemorzsolgatható két játékvásár között is az a lista,nagy büszkeségem pl,hogy kivárással a pinball összes táblája megvan akciózások alkalmával,talán a legutolsó volt,amit már teljes áron bevállalhattam,mert már nem volt elmaradásom benne :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.17. 08:49:34 -
#30216 Így vagyok én is: 2 éve vagyok fenn a steam-en (volt egy korábbi account-om is, de ha lehetőség volt rá, non-steam verziókat szereztem be - ma ez ugye már lehetetlen) és rájöttem, hogy az őszi leárazás a legkomolyabb, amikor is 1-2 éves AAA játékok -90%-kal elérhetőek. A téli sem rossz, de az őszihez képest nem olyan ütős, a nyáriakról meg eddig mindig lemaradtam :)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.05.17. 08:40:06 -
xido #30215 szerintem aki követi az akciókat,az lassan már csak a B kategóriákat csipkedi + a direkt kifutott várós A árzuhanásokat,meg ha menet közben talál indie cuccokat,amik 15ért még drágák,feléért már nem...de a nyáriak jókat ütnek,mondjuk én még nem zártam úgy akciót,hogy ne vettem volna valamit,bár néha leesnek napiban is jóságok :) -
#30214 Arany és vérhörcsögök ezt nehezen tudják megállni! -
#30213 1 hónap múlva lesz nyári akció? Szokott olyan jó lenni, mint az őszi? -
xido #30212 pénzszűkére javaslom,amikor van,de nem akciós,tedd a pénzt a steam tárcába és ne költsd el másra a következő akcióig,ami 1 hónap múlva jön :) -
#30211 azért írtam hogy bármire, hogy ha valakinek kéne, de nem tud érte adni semmit akkor is mehet, én 100% hogy nem fogom felhasználni. viszont van egy két játék amire régóta várok, és pont midig akkor akciós amikor pénzszűkébe vagyok :O -
stalker001 #30210 Sziasztok.
Uncrowded c játékhoz kellene nekem 3 kártya.
Megoldható hogy valakivel cseréljek? tudok küldeni gem-et meg más játékból kártyát.
Ha valakit érdekel a dolog, steam: davee921 -
#30209 Szíved joga cserélni, de alapvetően ingyen szoktuk szétosztani a kuponokat a topikban/fórumon. Félreértés ne essék, csak gondoltam megemlítem:) -
#30208 Kaptam valahogy valami kupont, Feist című játékra, egy -75%-os kupont, ami nem értékesíthető, de cserélhető.
Szívesen el cserélem BÁRMIRE*(bár ezek jók lennének :D ), május végéig lehet beváltani. -
#30207 Dzsini, ha arra nem jársz épp...
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.05.12. 05:40:52 -
#30206 Egy 33%-KAL OLCSÓBB Day of the Tentacle Remastered kupon keresi gazdáját! (Érvényesség vége: 2016. 05. 24. 23:00:00.)
Persze ha érdekel valakit. -
#30205 Amit lehet, azt általában mindehol elrontják! Mindig mindenen finomítanak és ezzel szétcsesznek mindent. Án rühellem ezt a telefonos kódos dolgot, amióta bevezették, de sajnos muszáj használnom, mert akkor sz*pás a piac használata. Várhatnék mindenre sok napot, amíg sikerül egy vásár. -
#30204 Sikerült szétcseszni a steam kereskedelmi rendszerét ezzel a késleltetési idővel. Azt hiszem most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez az árak min. 1.5x-ére való növekedését eredményezte, ráadásul az anomáliák (extra alacsonyan elkelt értékes cikkek eladása) ugyanúgy megmaradtak.
Kíváncsian várom, hogy legalább a hangoztatott célt (feltört fiókok számának lecsökkentése) sikerül-e némiképp elérni. -
#30203 Ezeket honnan veszed? Szvsz már rég bezárták volna ha így lenne. -
#30202 Érdekes a GTA5-ös felvetés, mert abból pl a dobozos nem volt Steames, itthon nem is adták annyival olcsóbban sem, és azt pl simán meg lehetett venni 8eFt-ért egy brazil webshopból - nekem is onnan van -, és valszeg ilyen kulcsokkal volt tele a G2A is :) -
#30201 Hozzá kell tegyem, konzolon is megvan ugyanez a sarc ... nem véletlenül kerül annyiba egy játék, amennyibe.
A Steammel max annyi a szerencsénk, hogy a dobozos példányok esetében régiós árakkal dolgoznak, így nekünk sok esetben az a 50-60 eur csak 30-40 ... de még ezt is felül tudja írni a forgalmazó/nagyker, aki sikercímek esetén simán ráteszi a kis sarcát, mert hát akkor is fogyni fog. -
#30200 "szerintem a steam 30%-a pofátlanság, és csak azért tehetik meg, mert szinte megkerülhetetlenek"
Reklámdíj, disztribúciós díj, felhőszolgáltatás, adattárolás, stb. Több, mint 30%-ba kerülne egy kisebb cégnek, ha maguk intéznék ezeket. A reklámmal kapcsolatban meg vedd figyelembe, hogy mennyivel több eladása van egy cégnek ha a napi 1-200 milliós látogatottságú Steam hirdetésben/áruházban van, mint nélküle. Egy 550*72-as banner az index.hu-n heti 5 millió forintba kerül.
Magyarán nincs itt semmi pofátlanság, így működik a biznisz, és ha pofátlanság lenne, a kutya sem foglalkozna a Steam-el. Konkrétan többszörösen megéri a cégeknek ott szerepelni. -
Llajti #30199 Látod, ez eddig nem tűnt fel, és lehet, hogy igazad van benne. Végülis ezzel nincs bajom, ha tényleg így van. Ha pl. a cd galaxis-ban a gta V megjelenésekor is a mostani 14e-s ár van, és valaki egy ilyet árul, az rendben van.
Ettől viszont még sajnos sok negatív hírt hallottam és ahogy mondtam, konkrétan egy ismerősöm is bukott egy Sniper Elite 3-at (talán még itt is volt róla hír, elloptak egy nagy adag kulcsot). Mindegy, nekem túl soknak tűnik az ilyen eset, és az életemben eddig tapasztaltak alapján (irl és non-irl) úgy döntöttem, hogy nekem nem éri meg. Részemről befejeztem.
Merlinw: szerintem a steam 30%-a pofátlanság, és csak azért tehetik meg, mert szinte megkerülhetetlenek. Tény, hogy komoly munka van mögötte, de ennyi embernél nem tudom elképzelni, hogy ne lenne elég akár csak 10-15% is. -
#30198 Kell a informatikai háttér, tény, de szerintem azokért az "automata" tranzakciókért, ill. egyéb pénzfolyásokért (skinek, itemek, maguk a játékok, etc.) nem véletlenül nőtte ki magát oda a Steam ahol van. Annyi dollármillióért amit ők naponta kasználnak én is csinálnám, ha tehetném. -
#30197 De én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy az az ár, amit te egy kulcsos oldalon nem tartasz reálisnak, és szerinted lopott, az premier játékok esetében pont a mi dobozos régiós árunk ... innentől meg az életben nem mondod meg, hogy lopott, max vádaskodás ... akár én is feltehettem volna őket :) -
#30196 Amit ha józan ésszel végiggondolunk, érthető. Az eladások után 30%-ot kapnak, mert kell némi haszon is természetesen, meg ugye van egy 100+ millió embert kiszolgáló infrastruktúrát (aki jártas az informatikában és próbált valaha 100+ embert kiszolgálni, az tudja mivel jár a dolog, és itt 100 millióról beszélünk:)), emberek ezreit, stb. is fenntartani, ami havi dollármilliókba kerül. Király dolog a Steam kliens, de ahogy semmi, az sem megy magától:) Nem sajnálom őket, de ami tény az tény:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:55:56 -
Llajti #30195 isthereanydeal-ből indulok ki, azon tudtommal csak hivatalos viszonteladók szerepelnek, szerintem normális árakkal. Steam drága, ezt tudjuk. -
#30194 De azért az csak feltűnt, hogy a mi régiónkban kb annyival olcsóbbak a játékok, mint amekkora kedvezményt a legtöbb eladó biztosít ... ráadásul még a kulcs küldése is nagyjából a dobozos verzió elérhetőségéhez van kötve ... és ezek a kulcsok nagyjából bárhonnan regisztrálhatóak.
Szóval mi van akkor, ha berendelek 50 doboz játékot, ráteszek 5$-árt per darab, előre eladom őket egy ilyen oldalon, majd mikor megkaptam a dobozos játékokat kiküldözgetem a kódokat?
Nem a Steam árból kéne kiindulni ..... de lehet, hogy te még az itthoni - és környező országbeli - régiós árakat is csalásnak tartod, és inkább megveszed Steamen? :)