Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
nem tegnap kellett volna kezdődnie az év végi mikulás akciónak?

3Error
Bónuszcsomagot készíthetsz belőlük, vagy el is adhatod őket, ha van egy zsáknyi. Én csak háttereket/emotikonokat szoktam kővé alakítani és szinte mindig bónuszcsomagot készítek és azt eladom.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Drágakövek mire jók? Érdemes a kártyákat átalakitani drágakövekké?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

3Error
Bizony, az élet nagy gondjai a 10-16 éves korosztálynak... <#miaz>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
De ha nincsenek jó skineim csgoban, és macOS es fülhallgatóm tf2-ben, akkor lenéznek <#rinya>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Ez jó <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
A megoldás: publikus profil és minden hülyeség eladása a piacon😊 Nálam mindenki láthatja hogy nincs semmi eladható a raktáramban így biztonságban vagyok😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"Havi 77,000 Steam-fiókot törnek fel

Meglehetősen sötét képet festett a Valve a Steam biztonsági helyzetéről, mert egy nemrég kiadott közlemény értelmében nem kevesebb, mint 77,000 fiókot törnek fel minden egyes hónapban. A kiberbanditák elsősorban a felhasználók által összegyűjtött tárgyakat és kártyákat akarják megszerezni, hiszen ezek áron alul való eladásával is remekül tudnak keresni. A cég elmondása szerint jóformán az összes olyan fiók veszélyben van, aminek a tulajdonosa ilyen vagy olyan formában, de üzleteket kötött. A szituációt még gyászosabbá teszi, hogy a virtuális vagyontárgyak iránti kereslet annyira megnőtt, hogy míg korábban nagyrészt műkedvelő amatőrök próbálkoztak csak, mostanra jól kiépített és gondosan megszervezett bűnbandák igyekeznek kihasználni a rendszer hátrányait és hiányosságait."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
általában játék állásokat (save games), configot, attól függ, hogy a játék mit támogat természetesen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ryder62
Hali

A Steam Felhő miket ment el?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MoRT2195
Ilyennel régebben én is próbálkoztam, de az ideiglenesen ingyenes játékokhoz nem dob kártyát a steam.
Hi
Reménykedtem, hogy a free hétvégi KF2-vel majd kaphatok kártyákat, de túl naív voltam 😞(<#fogmosas>
Troger911
Hát én a kérdéseid alapján olyan 12-14-nek tippeltelek volna, de ezek szerint sokkal idősebb vagy... Akkor viszont a kérdések alapján 50+... De ne vedd magadra, csak leírtam ami látszik.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.11. 12:28:54
MoRT2195
Ááá... <#taps> Az utolsó smiley (<#miaz>) elgondolkodtatott kicsit, de azt hittem komolyan írod. 😊
Maak
Ezekszerint nem voltam "elethu" <#crazya>

@ #29252 Az elozo hsz-ed nem ezt igazolja <#felkialtas><#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Trollkodás? Zaklatás? <#idiota> Felkiáltójelet meg max te érdemelnél a káromkodásokért...
RoboKutya78
Kis húszéves pöcs hozzászólásai már nem érdekelnek el se olvasom őket TROLLLOLOoo..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ez már TROLKODÁS amit művelsz felér a Zaklatás fogalmával is !! Tele a faszom veled meg a hozzád hasonló barmokkal
Ezért már kaphatnátok a felkiáltójeleket.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MoRT2195
Gondolom a többség sejti miért így válaszoltam NEKI... de ha adsz neki egy Velvet Assassasint, akkor lehet neki is beugrik. 😊
Maak
Ne ilyen stilusban valaszolj legyszives, normalisan megkerdezte, ird le neki pontrol pontra???!! Itt mar normalisan a temahoz kapcsolodo kerdest sem lehet feltenni!!??<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

<#miaz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Nekem is mindig ugyan így szokta jelezni, számmal is, és a banner fölött is. Ez az első, hogy nem mutatta.
Scooter
<#awink> A lényeg, hogy rákérdeztem és, hogy elment mind a kettő. Nekem még nem volt olyan, hogy a fórum főoldalán az üzeneteim-nél ne villogott volna pirosan zárójelben egy szám, amikor valaki küldött valamit. Persze lehet, hogy hibás néha. Nekem mindig jelzett. Amikor meg egy adott fórumban vagyok (Eredeti játékain klub), ott a banner fölött jelzi egy piros téglalapos keretben.
Mindegy. Nem fosom a szót. Elment pont. <#alien>
MoRT2195
Itt is köszönöm. 😊 És megkaptam az előző üzenetet is, csak az sg motor nem mutatta ki. Még nem jártam így, hogy nem jelzi ki az új üzenet érkezését. Egyszer biztos észrevettem volna. 😄
Scooter
Érdekes, pedig az SG elküldött üzenetei között ott van. Elküldtem mégegyszer. Még jó, hogy megkérdeztem.
MoRT2195
Nem kaptam semmit, én meg nem akartam írni, nem szeretek kéregetőzni, úgy voltam vele meggondoltad magad.
Scooter
Epic Showdown nem érdekel? Elküldtem még aznap is privátban!
MoRT2195
Huhú. 😊 Nem gondoltam volna, hogy megveszik.

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Papa01
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
De, piacon már kint vannak mert craftolás után asszem már azt kapsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error

MoRT2195
Fejre kell állnod... na szerinted mit kell tenni értük? Amit minden évben. Persze valszeg most még nem lehet szerezni egyet sem.
IMYke2.0.0.0
Steam Autumn and Winter 2015 sale dates revealed, no flash or daily sales

"It looks like the dates for this year’s Autumn and Winter Steam sales have been leaked, with the Autumn sale reportedly kicking off at the end of next week on November 25th. It will be followed in December by the Winter Holiday sale on December 22nd.

The Autumn sale is due to run a full week until December 1st, while the Winter sale will run almost two weeks, finishing on January 4th 2016. "

Papa01
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy a karácsonyi akciók mikortól kezdődnek és meddig tartanak?
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RoboKutya78
Karácsonyi kártyák ??
Mit kell értük tenni?<#fejvakaras>

genndy
Tudtommal nincs, kérdezz az EJ-ben vagy annak az off-jában. Vagy adott játék topikjában, ha azzal van gond, kiemelve hogy GOGos.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.09. 12:18:10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem biztos hogy ide kéne, de nincs GOG-os fórum szoba?
Nem találtam a keresővel :\

Csak bátran!

Scooter
whitew0lf nyerte az Assassin’s Creed IV Black Flag-et! Gratula! <#eljen>
Nyeremény elküldve steam-en, mivel a barátlistámon vagy.
Scooter
Tudom, hogy vissza tudja igazolni akkor is ha nem aktiválta. Épp ezért írtam ide ki, hogy rávegyem! Lehet, hogy még nem volt rá ideje és azért nem tette. Bár én nem igazoltam volna vissza látatlanban, mert lehet, hogy a kulcs nem jó (amúgy 100%, hogy jó).
MoRT2195
Attól még visszatudja igazolni, hogy nem aktiválta. Az meg, hogy nem aktiválta, már megint egy más dolog. Ha tényleg így tett, akkor jelentsd Merlinnek és steamgifts-en is. Volt egy srác, aki kb. a nyeremények 90%-át nem aktiválta, hanem felajánlotta őket steamgifts-en, nyilván, hogy mindenféle költség kiadás nélkül nagyobb legyen a contrija. Szóltam Merlinnek, utána nemsokára már ki is lett dobva a csoportból. Nagyon gyűlölöm az ilyet, amikor direkt egy magyar csoportnak sorsolok, hogy ne külföldi legyen, erre megnyeri, de továbbadja nyílt felajánlásként...
Scooter
Még lehet jelentkezni, aki nem tette volna! 3 óra van belőle.

Scooter
Nem igazán értem, hogy igazoltad vissza steamgifts-en, amikor a fiókodon nincs is aktiválva a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut? <#miaz> Az alap Deus Ex: Human Revolution-t látom és a The Missing Link DLC-t.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.04. 16:18:25
kigyi
Elvileg mindkét gépen (igen ott is ahol meg lesz osztva be kell jelentkezned egyszer). Legalábbis nálam így működött.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sziasztok!
A Steamen lévő családi megosztást el tudná valaki magyarázni hogyan is kell beröffenteni mert hiába állítom be hogy lehessen nem megy.
Előre is köszi!
3Error
Nálam is van egy adag kupon, akit érdekel dobjon csereajánlatot. Meg akár a giftekre is nyugodtan. Publik a vödröm... <#nyes>

Ingyé' elvihetők az alábbi Steam kuponok:
90% kedvezmény:
Earth 2160
World War III. Black Gold
World War II. Panzer Claws
75% kedvezmény:
Septerra Core
50% kedvezmény:
Paint it Black
33% kedvezmény:
Dream
2015.12.08-ig felhasználhatók.
Érdeklődni emailben s t h o m kukac free mail pont hu.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.12.03. 18:28:16
Scooter
petersson nyerte a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut-ot! Gratulálok! <#eljen>
Maak
Van olyan emberke akinek megvan a Batman Arkham Knight es az elozo Batmanekbol hianyzott valamelyik?

3Error
Yep. <#eljen> (két acc., két telefonszám és a hajam még mindig tart')