34737
  • Scooter
    Én se azért vásárolok, mert olcsó, hanem mert játszani akarok vele. Mindeféle szart nem vásárolok össze. Pl. szégyellem, de GOG-on eddig úgy volt 57 db játékom, hogy egyet se vettem, hanem mind ingyen húztam be, vagy most a steam-el összekapcsolva adott még 9-et. Viszont most muszáj volt megvennem a Clive Barker's Undying-ot 1.49$-ért, mivel steam-en nem kapható és ez a Summer Sale kapóra jött. Bár lemezesen megvan, de ez a játék számomra minden pénzt megér. Aztán ma már 1.99$ volt az Unmechanical: Extended-et, azt is behúztam. Nagyon jó kis indie címnek tűnik. Így be tudtam rántani ingyen XP-ből a Spelunky-t is. Öjöm és bódottá.
  • Scooter
    Hajrá, bár nekem már megvan ez nagyszerű kis szösszenet!
  • Atisz #30356
    Állítólag a mai nap folyamán 24 órára ingyenes lesz a Limbo a steamen.
  • 3Error #30355
    Égnének a tranzakciós vonalak
  • Jim Morrison
    Én csak azert nem fogok vasarolni mert olcso :) kiveve akkor, ha egy nagyon jo jatekot amit egyszer torten vegigvittem és tetszett, valamennyivel azert tamogatom a fejlesztoket...:)
  • xido
    Nekem most elég sok indie van listán,amikre már ha 50%ot kapnék,boldogan zsákolnám be őket 7-8 körüli áron :)
  • Lokker
    -99% mindenre, na akkor már tuti kettéállna a fülünk. :D
  • Scooter
    Reméljük olyan akciókat hoznak össze, hogy kettéáll a fülünk, amiben persze nem hiszek. Nekem már csak egy -90%-os The Evil Within is tökéletes lenne. Bár valahogy ebbe se hiszek.
  • PetruZ
    A Gog-on most van az utolsó nap, a Humble-n pár hete volt a summer sale (de most nem volt valami kiemelkedő), GMG-n is volt valami, úgy emlékszem, szóval nem hiszem, hogy nagyon ki lennének éhezve a népek, inkább a kis hülyeségekre várnak az emberek, szerintem. :) Mint a múltkori (csítelhető) szörnyölős - játékfeloldós bigyó, meg előtte a kiszavazós flash sale-ek. Meg hát az userszám mégiscsak itt a legnagyobb, minden akció nagyobbat üt, mindent ehhez mérnek, nem véletlen az a sok mini képregény és mém, ami ilyenkor felbukkan.
  • kigyi
    Kicsit éheztetik a népet, hogy majd talán jobban lecsapnak a kiemelt akciókra (na azért azt neeem) :D
  • Jim Morrison

még 3 nap
  • Botond #30347
    Hmhm, nincs heti szél, jajjajj vajon mi készül?!
  • PetruZ
    Tblade lett a nyertes, a kulcsot elküldtem neki.
  • wesker24
    Nope :)
  • Jim Morrison
    Nincs.
  • Lokker
    Nincs. Legalábbis nálam nem volt. :D
  • RatBaG #30342
    steam mobile authenticator bekapcsolása után nincs X nap korlátozás, ugye?
    így lenne a logikus, de nem lehet tudni ezeknél...
  • MoRT2195
    Hát igen, szinte az egész fórum tele van az én hozzászólásaimmal, mást szinte nem is látni...
  • IMYke2.0.0.0
    Fél percig tegyünk úgy, mintha nem tudnánk mikor kezdődik a Szél...

"A PayPal közzétette a Steam nyári játékvásárának a dátumát

A 2014-es és 2015-ös őszi és téli vásárok alkalmával is bebizonyosodott már, hogy a PayPal időnként nem túl megbízható, már ami a titoktartást illeti. Most twitter üzenetben kürtölte szét a cég, hogy az idei nagy nyári Steam vásár *dobpergés* június 23-án kezdődik. Mindenki fagyassza be a bankszámláját, zárja el a bankkártyáját és tegyen meg minden óvintézkedést! Mi szóltunk!"
  • RAMyMamy
    neked miért kell mindig mindenhez hozzászólnod? költői kérdés
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.06.18. 10:12:32
  • MoRT2195
    Hát azért ha az ember nagyon vár valamit, azért néha csak ránéz, hogy mi a helyzet a játékkal. Azért az durva, hogy nagyon várta, de 1,5 év alatt nem vette még észre, hogy kint van. :D Nem kellet volna állandóan néznie ehhez. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Állandóan nem is kell.
    Viszont, az elmúlt másfél évben volt 6 darab STEAM Sale...
  • RAMyMamy
    mondjuk lehet, hogy az eredeti fahrenheitról beszélt, amit törölve lett steamről?

nem mindenki figyeli a játékmegjelenéseket állandóan
  • Jim Morrison
    lehet, hogy az elmúlt másfél évben megfeledkezett róla :)

/néha én is rácsodálkozok dolgokra, hogy már van, nagyon vártam csak a sok várakozás miatt megfeledkeztem róla :/
  • IMYke2.0.0.0
    "Release Date: 29 Jan, 2015"

Hol voltál akkor az elmúlt ~1,5 évben?
  • vegicsek
    jézusmária, mióra várom hogy ez a játék újra legyen steamen
  • genndy
  • PetruZ
    Csak a csoportnak (level 0):

• Atisz #30330
    Arról nem is beszélve :)

(na meg miért is tenném, ami nem kell, nem aktiválom)
  • MerlinW
    Főleg, hogy te magad is tudsz játékot törölni már hónapok óta:)
  • Atisz #30328
    Ha törlésről van szó, akkor nagyon gyorsak :)

Meg aktivációs kód visszavonásnál is (természetesen a "kiadó kérésére").
  • kekeN7
    Lehet csak én vagyok büdös mázlista a supporttal (korábban is kérdés nélkül megcsinálták a kért játékok törlését, másoknál szívóztak vele), most viszont egy ezer éves acc jelszó visszaállítását kértem (közben az email cím is törlődött), délután nyitottam a ticketet, még tegnap este kész volt. :) Az élet apró örömei...
  • chris0000
    thx,várom...
  • Atisz #30325
    Nem tudom hogy kaphatóak-e (vásárlásért tuti nem ad még), csak be lettek élesítve 23-ára.
  • RAMyMamy
    ezt nem is tudtam, köszi
  • Dzsini
    tesztelőktől, minden ilyesmi előtt kikerül a piacra néhány, amiket aranyáron lehet megvenni :) aztán pár hét múlva utánad hajítják.
  • RAMyMamy
    és már van is belőlük a piacon? ezt hogy? már most is ad vásárlásért?
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.06.13. 17:06:48
  • Atisz #30321
    Úgy van, sőt ha a neved után beírod a gamecards/480730/ utótagot, akkor már látható is a 10 speciális kártya, ami az esemény ideje alatt szerezhető.
  • 3Error #30320
    Elméletben június 23 - július 4 a "SS".
  • Dzsí Pí
    fraps van fenn, köszönöm. most az injusticenál pl kiadja :)