34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
RED BULL F #30558 Van, aki még így az utolsó napokban szeretne Summer Sale badge-t kraftolni? Van 3 kártyám, ami holap így is úgy is megy a süllyesztőbe, szívesen átpasszolnám olyan valakinek, aki valóban fel is használná. -
#30557 "/ Újabb rossz hír. F.ck Denuvo!/"
Semmi köze ennek a védelemnek ahhoz, hogy miként működnek a cégek és azok miket várnak el kliens-téren. -
JANOS0908 #30556 Köszi. / Újabb rossz hír. F.ck Denuvo!/
Utoljára szerkesztette: JANOS0908, 2016.07.03. 07:43:41 -
tutyimutyi2 #30555 ha megmondod hogy hanyadik hozzászólás környékén akkor visszanézem azt. -
Temeraire #30554 felraktam a mobil alkalmazást egy béna tabletre de nem tudok belépni (beírom a nevem és a kódot elsötétül a képernyő és nem történik semmi + e-mailbe elküldik ezerszer az ellenőrző kódot) Ez a tablet hibája vagy ilyen f*s ez az app?
Mire jók a drágakövek?
-
#30553 Múltkor beszéltük, csak nyugodtan. :D -
tutyimutyi2 #30552 ha g2a-n veszek játékot steamre és az adónál nem a magyarországi 27%-ost állítom be hanem a 0%-ost akkor mi van? -
Piko888 #30551 köszi szépen -
#30550 steamdb.info/calculator -
Piko888 #30549 Hol látom a steam accom értékét? -
#30548 Nem, ha nem Steames változatot veszel, akkor az nem számít.
Mindnek egyformának kell lennie (csak nemfóliás vagy csak fóliás).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 14:24:53 -
tutyimutyi2 #30547 Ha megveszek egy játékot ami steam-en is elérhető és hozzáadom a steam-hez pl. gta5 akkor a játék értéke hozzáadódik a steam accom értékéhez?
Ha csinálok egy kitűzőt de úgy hogy 1 fóliás kártya a többi pedig sima akkor fóliás lesz a kitűző avagy mindegyik kártyának fóliásnak kell lennie? -
#30546 Nem tudja valaki, hogy mi a csöcsért nem megy az Idle Master? Folyamatosan, már 2 hete ezt írja: A kitűzőket nem sikerült betölteni, újrapróbálkozás. Pedig újra is telepítettem. Olvastam is róla és azt írják, hogy az újratelepítés megoldja. Nekem nem. Valakinek nincs rá valami megoldása? -
tutyimutyi2 #30545 én speciel megcsináltam ezt a telefonos faszságot tabletre és egyből engedte azt hogy feltegyem a piacra csupán a tárgycserénél tartja vissza 15 napig ha én is akarok adni valamit a másiknak. -
#30544 5-ös szinttől (felett?) ad kártyákat, lehet ez a gond. -
RED BULL F #30543 De eltudod, csak visszatartja a rendszer 15 napig a picra rakás után. Normál esetben. A nyári szél kártyáknak így már lőttek számodra, hacsak nem kraftolod össze, vagy alakítod gemmé, mint azt a kolléga is megírta. -
ricsa008 #30542 sziasztok ! Barátnőm steamjén nem jönnek ki a kártyák a várolistábol ... pedig vásároltunk is már a fiokkal... Mi lehet a gond? -
#30541 Igen
Összeszedsz egy kitűzőrevalót / bedarálod kristálynak
Igen -
Temeraire #30540 Sziasztok, ha jól értem a summer sale kártyákat nem tudom sem cserélni, sem eladni ha nincs mobil authenticator?
Lehet így valamit csinálni a kártyákkal mielőtt hétfőn eltűnnek?
Ha esetleg (bár a hátam közepére nem kívánom) telepítem a mobil alkalmazást akkor azonnal fogok tudni cserélni és eladni? -
Evoluti0N #30539 Az Ubisoftos játékokat, illetve az olyanokat, ahol szükség van más kliensre is a Steam mellett (Uplay, Rockstar Social Club) nem lehet megosztani. Szóval a Far Cry például kiesik. -
JANOS0908 #30538 Köszönöm!
-
#30537 Steam Családi Megosztás és Steam Családi Megosztás kérdések és válaszok -
JANOS0908 #30536 Köszi az infót.De mivel még nem használtam sose Steamet / egyszeri ROTTR telepítése kivételével/ mi a lépések menete?
1. lépés belépünk egymás Steam accjába
2. lépés ? engedélyezzük egymás gépét?
3. lépés? van több lépés is?
/És ha minden ok, akkor tudunk játszani esetleg mindketten egy ugyanazon játékkal egy időben?/
Bocsi a sok kérdésért!!
-
#30535 Igen, ez az. A kitűzők oldalon megnézheted, hogy melyikekre vagy esélyes - felül, ahol a színtedet is írja. Az kell, hogy a játék egyáltalán dobjon kártyát, te kiszedd belőle az összeset, és az elmúlt héten (vagy hónapban) legalább egyszer legyél bejelentkezve a steamen. -
#30534 Ez lenne amúgy a booster pack?
igaz, csak 12. szinten vagyok, de az életben nem láttam még ilyet -
#30533 Csak hogy ne érjen meglepetés: ne várj sok jelentkezőre. A másik fél gépén kell belépni a te Steam accodba, és vice versa (ez mondjuk TeamViewerrel megoldható, tehát a távolság nem probléma), hogy utána engedélyezni lehessen egymásnak a gépeket. Szerintem ezt egy fórumon, egy ismeretlennel nem sokan fogják bevállalni. (Nem véletlenül "családi" megosztás a neve: használják ismerősök, család, barátok, akik megbíznak egymásban.) -
#30532 Köszi szépen a leírást! :) -
JANOS0908 #30531 Hello!
Valszeg gyenge az angolom, ezért valaki tudna segíteni a családi megosztásban? Hogyan műdödik?
/ Rise of the Tomb Raider eredetit szívesen megosztanék Just Cause 3 vagy Far Cry Primal-ért " cserébe" /
Előre is kösz!
-
#30530 itt megnézed a bundle listát, kiválasztasz egyet, és ennél pl. 4 dollárért 12 játék jár, amiből 10 kártyás.
Az ilyen bundleszökevény játékok kártyái általában 3-4 centet érnek (abból 1 a Valve-é, 1 a készítőé, 1-2 jut neked), tehát a 10 játékból kb. 30 kártyával 30-40 cent jön össze.
Másik eredménye, hogy tele lesz az inventoryd olyan játékokkal, amivel valószínűleg soha nem fogsz játszani :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 07:56:27 -
#30529 Köszönöm a választ! :) Egy konkrét példát tudnál mutatni? :) -
#30528 Ha ilyesmit tervezel, akkor jobban járhatsz, ha 1-2 dollárért összevásárlod az olyan bundle-kat, amikben 6-8-10 kártyás játék is esik - azokat kifarmolva 30-40 cent helyből visszajön, és annyival több játékod lesz, amiből eshet később. -
#30527 Ez a LINK hasznos!! :)) -
#30526 Köszi a választ!
A TF2 nekem 5 kártyát adott pedig egy fillért sem adtam érte. :)
szerk:
A Left 4 Dead 2-el is ugyan ez a helyzet (4 kártya).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.02. 07:25:04 -
#30525 Az esélye nagy, de ha nincs sok játéka, akkor nem kap olyan sokat. PalmDesert sem játékokból farmolja, hanem veszi a Marketen a kártyákat.
Ingyen játék nem ad kártyát, nyilván szándékosan. Az ilyenekben (pl. TF2) maximum vásárlással van lehetőség kártyát szerezni. Ha egy hétvégére ingyenessé tesznek valami kipróbálásra, az sem dob kártyát. -
#30524 Vajon akinek 1000-es a szintje, milyen sűrűn kaphat bónusz csomagokat? :)
Olyan ingyenes játékokat tudok mondani, amelyekkel lehet kártyákat farmolni (pl Team Fortress 2)?
Köszönöm a válaszokat! :) -
#30523 Nem független.
Úgy működik, hogy ha bárhol kiraknak egy olyan kitűzőt, amire te is esélyes vagy (tehát megvan a játék és már kiszedted belőle a kártyákat), akkor sorsol, hogy kapsz-e egy olyan játékhoz tartozó csomagot. Ha nem, akkor az esélyedet egy picit megnöveli, és vár a következő alkalomra (ezzel biztosítják, hogy előbb-utóbb úgyis nyersz). Ha igen, akkor megkapod, és visszaáll az esélyed az egészen kicsi alapértékre.
Ez az alapérték növekszik 10 szintenként 20%-al, tehát 50. szinten már duplaakkora eséllyel kezdesz - az se sok, de hosszú távon érezhetően több csomagod lesz.
Nekem 22. szinten (tehát +40%) és 253 jogosult játékkal átlagban kb. 3 hetente jön 1 csomag normál időszakban (ami kb. 6-10 centet ér kinyitva). Most a vásár alatt már 2 jött, mert ilyenkor sokkal többen raknak ki kitűzőket.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 06:24:29 -
#30522 Pedig Audiosurf zseniális cucc. -
#30521 Oke :) -
#30520 Köszönöm, közben már megoldódott :) -
Andule #30519 Úgy tudtam ez független a szintedtol csak legyen egy kituzod az adott játékból. Az esély mondjuk még ekkor is baromi kicsi