34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30598 Nem akarom megvenni. Csak furcsa volt a megjelenési dátum. -
#30597 Ott van 14.99-ért kosárba tesz utána kiköhögöd érte a lét és már írhatsz te is véleményt róla :D -
#30596 Már meg lehet venni?
-
#30595 Kipróbáljuk. -
#30594 Upsz... -
#30593 Fable Anniversary kupon valakinek?
66% a kedvezmény, 10,88€ az ár ezzel, 31,99€ helyett. -
Lokker #30592 Én használom és egyelőre (kopp-kopp) nincs vele gond. Ugyan az az elv mint a bnet-esnél, account managementben bekapcsolod, hozzárendeled az accot (mindent leír lépésről lépésre az ubisoft) és már kéri is a kis számot belépéskor. -
#30591 ubi-n splinter cell az e havi free.
valaki használja már uplay-en is a two step verification-t? -
Lokker #30590 Na, az appról ne is beszéljünk. Az is meg ér egy misét. :) -
#30589 Pedig olyan élvezet 130 kártya kifarmolása után végignyomkodni a telón a megerősítést... -
#30588 Jaja, az is. -
Lokker #30587 Mekkora trágya a steam trade rendszere, te jó ég. Már értem miért nem használtam legalább 1 éve. -
#30586 "Az a kérdés mennyi idő neki előállítani 13k USD"
Egy senior programozó 2-3 havi nettó bére...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.11. 11:20:20 -
#30585 Köszi a válaszokat, már most nálam is ok. :) A Steam-es progi már hivatalos, pár napja. :) -
#30584 Frissítés volt sok, tömték a lyukakat gondolom. Most kipróbáltam amit Te is csináltál, nekem kéri ugyanúgy a megerősítést. (android)
Valószínű, hogy mivel "unoffical" a Steam progid a telón, az lehet a gond. -
Piko888 #30583 Nálam kéri a mobilos megerősítést, androidos telóm van. -
#30582 Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy, ha eladok egy kártyát a piacon a a Steam Guard már nem kér megerősítést, simán kimegy a piacra az eladni kívánt cucc?
Mert nálam néhány napja ez van.. a beállításokhoz nem nyúltam, de jó néhány nagyobb frissítés (Steam) volt a napokban. A telefon op. rendszere: WP.
Köszi a válaszokat! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.10. 07:49:15 -
#30581 ahogy elnézem itt már bot csinál mindent....287,597 Piaci tranzakció kézzel? kétlem. Botot meg meg lehet csinálni olyan okosra, hogy mondjuk havi 40 dollár mellett ésszerűen tegyen fel tárgyakat marketra, vásároljon, stb stb -
#30580 Pénz nem abszolút fogalom, hanem relatív. Az a kérdés mennyi idő neki előállítani 13k USDt, lehet a töredéke, mint amennyi idő alatt neked összejött az a pár euró a vásárlásaidra, akkor meg mit számít, hogy plusz pár sor vagy legnagyobb szintű badge?!
Amúgy RON meg AoE bundle jó választás! -
#30579 Én csak sajnálni tudom az ilyen embert, ha valaki ezen versenyzik. Bár akkor megértem, ha ezek után a Valve hozzávág ingyen pár száz darab játékot, de nem hiszem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.09. 16:00:47 -
#30578 Valakinek 13000 dollárjába fájt, hogy a Sale alatt legyőzze PalmDesert-et és a legmagasabb szintű (lvl 1113) user legyen. -
#30577 Én sem értem ezt az elégedetlenséget, ami mostanában övezi a vásárokat .... volt az elején pár vásár, ami durván bejött a népnek, megvettek mindent, amit lehetett ... most meg már egy 50%-os akcióért is rinyálnak. Sehol nincs kőbe vésve, hogy mekkora kedvezményt kell biztosítsanak, és még az sem, hogy kell e egyáltalán ... meg ezek 'a 40 helyett 60-nak kellett volna lennie' mondatok érdekesek még .... -
#30576 Én nem vettem sokat, de azok nagyon kellettek ennyiért!:
Botanicula - 2,99€
The Bureau: XCOM Declassified - Code Breakers - 0,74€
The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol - 0,50€
The Bureau: XCOM Hanger 6 R&D - 1,12€
Don't Starve - Reign of Giants - 1,24€
Blitzkrieg Anthology - 0,99€
The Vanishing of Ethan Carter - Prepurchase Reward Content - 1,79€
Rise of Nations: Extended Edition - 3,99€
Age of Empires Legacy Bundle - 8,24€
Dungeon Siege III Treasures of the Sun DLC - 1,74€
Bioshock 2: Minerva's Den - 2,49€
Hero of Many + OST - 1,49€
Összesen: 27,32€ ~ 8660 Ft -
xido #30575 csúnyán sikerült...most értem el oda,hogy egy rakás apróságot végre bedarálhattam a listámról,mert okosan apránként év elejétől pakolgattam a tárcámba és nehezen költöttem el..arányaiban jó,mert sok pénzért sok játék lett,amire már rég fentem a fogam,de 10es árakat sajnáltam volna rá..maradtak az AA játékok,amik majd ősszel meg télen lesznek jóárasítva megint., -
kissssss #30574 természetesen ríttig nem azt adta a pakli ami kellet volna... nekem már csak egy "island" kártya kellene és végre meglenne az első nyavalyás kitűzöm.
(btw rohadt jó játék ez a risen)
running kártyából van kettő meg dead effect-böl is adott 2 ninja kártyát az RNG. -
#30573 mi alapján lett volna 60? -
#30572 én Doom paklit csináltam...
Nem akar valaki Revenantot, Mancubust, Cyberdemont vagy Cacodemont cserélni Imp-re vagy Pinky-re?
(Tisztára, mint régen a matricás albumoknál :D ) -
kissssss #30571 nagyon tetszett... bedaráltam az összes kártyát drágakőre aztán csináltam egy risen kártyapaklit...
kb eddig tartott nekem -
#30570 A mostani nagyon rossz volt. A Tavalyi is is az volt mondjuk.
4 játékot vettem emlékem szerint, A Siege-vel nagyon elégedett vagyok, de az vicc, hogy 40%-ot kapott.... mikor régesrég 60-at kellet volna. -
Lokker #30569 Kinek mennyire tetszett az idei summer sale? Sikerült jókat fogni? -
#30568 Ku*va steam már megint szarakodik: An error occurred while processing your request. -
#30567 Neki kell csapatni egy 0.03-as vételi ajánlatot 100db-ra és hátha. -
#30566 A 10-es hiánycikk, mindenkinek az hiányzik. Azt hittem lemegy az ára az utsó napra, de a sok szintmániás miatt nem, stabilan tartja a 8 centes árat. -
#30565 Én szívesen átveszem ha még magvan. 4 kártya hiányzik még. A 2,5,8,10. -
#30564 A kitűzőt nem lehet eladni, csak a készítésekor kapott hátteret, hangulatjelet. Azok is drágakővé alakíthatóak, vagy eladhatóak akár később is. (nem szűnnek meg)
Ahogy láttam ezek a kártyák nem érnek sok követ, tehát azt javaslom, hogy gyorsan (!!) készíts kitűzőt, a fölös kártyákat drágakövezd, majd a háttereket/emojikat majd eldöntöd, hogy eladod vagy kővé alakítod. (és azt adod el, vagy készítesz bónusz csomagot és azt) -
RAMyMamy #30563 igen -
#30562 Semmi probléma a Denuvo-val. Max, ha nem akarod megvenni a játékot. -
#30561 a mai volt az utolsó 3 kártya, ugye? -
#30560 Eladok egy háttérképet
Jön a megerősítés kérés a telefonra
A telefon dob egy restartot tőle -
#30559 Hölgyek, Urak! Jól értem, hogy az összeszedegetett Summer Sale kártyáim holnap lenullázódnak, tehát nem érdemes tartogatnom őket? Eladni sajnos nem tudom, mert nincs 1 hónapnál régebbi vásárlásom, így vagy kirakom a kitűzőt, vagy drágakővé alakítom. Kérdésem, hogy melyik éri meg jobban? Kitűző megmarad, eladhatom? Mit ér egy olyan? Sajnálom, hogy ilyen elba**ott ez a rendszer, mert két fóliás kártyát is kaptam, egész jól el lehetett volna adni őket.