Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképp Chrome-ban kell csinálni? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
majd ha "download completed lesz, elhiszem. <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az egyik most felfedezett kód (ami kitűzőt ad, szóval tényleg működik): 1v7531
Nézzétek meg a 7531-et a numpad-en. 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Half-Life 3 confirmed?
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Felugrik egy mező, beírod a kódot, és Entert ütsz.
3. és máris tiéd a kitűző.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.01. 11:04:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ezt kaptam:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Dishonored-ot vettem Steam-ről és most nézem, hogy (RU) van a végén)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Számomra is érdekes ez, mert most nekem se nyitja meg a nagy képernyőt, még ha a steam van megnyitva egyedül, akkor se. Biztos csak valami hiba...
Mondjuk érdekes, mert át se vált most hiába nyomogatom a kontrollert. Hm, nem is baj.
Az Xbox gombbal kell kikapcsolni a kontrollert, de amikor ezt megnyomom, akkor ez a trágya meg rögtön bedob a nagy képernyőbe. Nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert valahogy nem jön be ez a "ficsörrrrrrrrrrrr"........
Ilyet én még nem b*sztam komolyan. Véletlen elindítottam a steam nagy képernyős módját, mert tesztelgettem a vezeték nélküli kontrollerem és amikor megnyomta a xbox logót a kontrolleren, akkor elindult a nagy képernyő. Na nem is ezzel volt a baj, gondoltam akkor szétnézek egy kicsit rajta, aztán kb. eltelt 2 perc és lefagyott az egész... nem csak a steam, hanem az egész gép. Egyszerűen semmire nem reagált. Háromnegyed éve van meg az új gépem, és egyszer nem fagyott még így le, de már azt se tudom megmondani, hogy az előző gépemen mikor volt ilyen kifagyás. Szóval dugják fel a seggükbe a nagy képernyős anyjukat!!!
Itt nincs valami privátra rakva nálad?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Úgy tudom, hogy azóta annyi változott, hogy nem csak a fizető játékosok kapnak ilyen cuccokat, hanem meglehet szerezni őket ingyen is. De ez se olyan megoldás volt, amivel kibékültek volna. Aztán lehet azóta még volt valami fejlemény, arról már nem tudok.
Ezt sokan, nagyon sokan zokon vették.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha sikerül, lehetne egy olyat is, hogy amikor a Valve leszedi az adót a vásárlásod után esetleg kaphatná a pénzt a magyar állam, hadd ne én hizlaljam már a létminimumon tengődő ír vagy német kreténeket (ahová általában az amerikai IT vállalatok EU-s központjai be vannak jelentve).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha kikerülnénk a keleti régióba, hiába kapnál talán olcsóbb árat (ez sem garantált ám, szerintem a Valve-nek több vesződség lenne), rögtön a bot rosszabbik végére kerülnénk: (a Steam szempontjából) nem érvényesek ránk az EU régió egységes szabályai, jönnek a vámok, a behozatali limitek, az idegen országon keresztülfolyt tranzakciós illetékek és átváltási költségek, stb.. Az oroszok túl nagy piac ahhoz, hogy veszni hagyják, de a feketekereskedelem a legnagyobb náluk is, egész kénytelenek alámenni az áraknak. Ráadásul az oroszoknál kötelezően egy helyi cégnek kell lennie, aki elektronikus kereskedelmet akar folytatni velük. Mi magyarok csak kis pontok vagyunk hozzájuk képest, hogy a Valve bármit is foglalkozzon velünk.
Biztosan ezt akarjátok?
de ez a Hello Steam wtf😄DD na mind1
amúgy mennyi lenne az a szám amit el kéne érni?