34737
  • Atisz #30518
    Ha elég magas a szinted (50+), akkor nagy eséllyel kapsz bónusz kártyacsomagokat, amikor valaki, a világ bármely pontján készít egy kitűzőt (állítólag). Tehát ha sokat invesztálsz bele és néha-néha veszel 1-1 új játékot akkor előbb-utóbb elkezd folyni a pénz.

Amúgy csak dísz :)
  • Atisz #30517
    Több pontot is kapsz érte, ha lebontod :)

Alapvetően játéka válogatja, hogy mennyivel drágább a sima kártyánál,van ahol akár több EUR-t megér a kártya, de van ahol (életem egyetlen díszkártyája) kevesebb ér, mint ugyanaz a kártya sima verzióban...
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.07.01. 16:26:59
  • PetruZ
    Ha már Steam szintek: a korábbi csúcstartó elérte az 1000. (!) szintet (és már 1046-nál jár).
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.07.01. 15:47:00
  • Scooter
    Te jó isten, ilyen fa*zságoktól lehet epilepsziás rohamot kapni. Akkor se kéne ha ingyen adnák. Ilyenre pont nem költeném a pénzemet, inkább nem veszek semmit.
  • dartonite
    Szia,

Ha meg mindig kell valaki akivel tradelhetsz, ird meg a steam felhasznalod es ahogy tudok belepek.
    Webes kliensen vagyok most, szal lehet hogy innen nem fog engedni kereskedni, de egy probat megerhet.
  • Nortai
    Aki nem tudja mire költse a pénzét, annak tudom ajánlani: Audiosurf 2 (gameplay) |
    Steam link
    Nehezebb szinten még szórakoztató is :)
  • RelakS
    ne törődj vele, 7 után ad kártyákat, és azt fogja mondani, hogy ma még -1, -2 és -3 listát nézhetsz meg
  • RAMyMamy
    másik lista indítására menj
  • tutyimutyi2
    19:00 elött és után is azt írja hogy A mára ajánlott összes terméket
    megnézted a felfedezési várólistádon.
  • papi08
    Valaki ki tudna segíteni? Egy darab csere kellene a Közösségi kitűző utolsó feladatához.. A legalapabb/legolcsóbb tárgy is jó lenne, én végettem akár vissza is cserélhetjük. Csak annyi kellene hogy ma le is sikerüljön zárni a cserét :D Kártyát, vagy gemet tudok adni. Légyszi? :D

Köszönöm! :)
  • Piko888
    naponta egyszer lehet csak megnézi 3 listát, 19:00-kor van a napforduló
  • kissssss
    eddig tartott a kártyáknak mondott drágakő osztogatás.
  • tutyimutyi2
    Nekem a hatos szint elérésekor már megadta a kártyákat.

Mai nap végig néztem 3-szor a listát és nem kaptam egyet sem, miért?
  • Dzsini
    the rewards for Steam Levels are as follows:
    –per level = +5 friend slots (base: 250, link facebook: +50)
    –at level 8 = recieve trading cards for playing the seasonal sale minigame or for voting in the community choice votes during a steam sale event
    –per 10 levels = +1 profile showcase slot
    –per 10 levels = increased drop rate for booster packs from community crafted badges
  • RelakS
    Köszi :)
  • kissssss
    növelte az xp-det talán szintet is léptél, ezen kívül semmire de legalább dísznek ott lesz.
  • RelakS
    Csináltam kitűzőt
    Lenyűgöző
    Mire is jó ez nekem? :D
  • genndy
    A játékot fookas nyerte (itteni nevét nem tudom). Gratula! Emailben elküldtem.
  • Dzsini
    Meg másfajta kitűző lesz belőle, ha összekalapálod.
  • MerlinW
    A fóliás ritka és drága. Ennyi.
  • tutyimutyi2
    Mi a külömbség a sima kártya és a fóliás kártya közzött?
  • Atisz #30497
    Isten hozott a klubban (a smartphone ellenesek klunjában :))

Igen, ki kell rakni 1-2 sorozatot belőle, majd az utsó napon lebontani mindet db/20 pontért. Abból is ki lehet rakni vmilyen paklit egy újabb játékhoz, amit el lehet adni ~30 centért.
  • Papa01 #30496
    Nalam nem letezo oldalra mutat a link. A Store-ban sem latok hivatalos app-ot.
  • Jim Morrison
    nem tudom minek vártak ennyit, elvégre androidon is csak egy beépített böngésző az egész... mindenesetre örüljünk neki, legalább van :)
  • Dj Tommy
    Ez a nap is eljött, itt a hivatalos steam mobilos app Windows phone-ra.
  • papi08
    Akkora talán úgy éri meg legjobban hogy összevárni az utolsó(előtti) napig, és akkor kiegészíteni, meg kirakni újra, egyszer-kétszer..:/
    Mert amint látom a "drágakövek" pont nem érnek semmit ilyen kicsi tételben..
  • Scooter
    Eltűnnek. Addig ki lehet rakni, de amint vége a Sale-nek már nem lehet őket használni.
  • papi08
    Kitűzők után kaptam SummerSale kártyákat, pontosan 4 félét. Viszont ezek csere/eladás ideje bőven sale után jár le. Akkor ezek amúgy is eltűnnek, nem? Vagy utólag is össze lehet pattintani a kitűzőt?
    Köszi! :)
  • toocha
    Közbe kigugliztam: júli.4.19:00
    Ügyi vagyok, cukrot nekem!
  • toocha
    Itteni idő szerint mikor lesz pontosan vége a summer sale-nek?
  • Ryder62
    Köszi.

De már nem érdekel :D

$10.12
  • JethroHUN
    Üdv. Ha kijelentkezek haverom acc-jával, majd belépek a sajátommal, majd vissza mennék az övére, a steam újra kérni fogja az e-mailben küldött kódot?
  • genndy
    Gugli képkereső elég jól kidobja: Mu Complex - Circuits
  • xido
    hát..sajnos meg kell nyitnod a publikus raktárát és az utolsó oldalakon lesznek a hátterek,ha minden jól megy..csak türelem,míg betölti..
  • Ryder62
    Ennek a srácnak milyen háttere van? Hogy tudok rákeresni? Bár gondolom több eurós piacon.
    Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2016.06.27. 23:07:40
  • tutyimutyi2
    Ohh akkor az azt jelenti hogy be kéne még szereznem 3 ets2 kártyát.
  • Gyuszopapa
    Csináld meg a "közösségi vezető" kitűzőt.Az maga 5 szintet ad és szerintem beleesel a megfelelőbe.Szerintem 8-as szint alatt nem kapod meg a kártyákat.
  • PiszkosFred
    Akkor passz. Lehet a napi fordulo utan a ma szerezheto 3 kartyaval beadja az eddig megszerzetteket.
  • tutyimutyi2
    4-es szintű acc vásárolt játékok:
    ETS2 plusz pár kiegészítő, I am bread, Garry's mod, Pay Day 2 GOTY, CS:GO
  • PiszkosFred
    Account szint? Vasaroltal mar vmit a Steamrol direktben fizetve (nem redeem key vagy gift)?