Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
most már engem is felkúr ez az authenticator-os bullshit.
tegnap ratgab-al élesben egyből tudtunk tradelni, most meg dartonita-val így is 72 órát ír, pedig ő még authenticatort is használ, és nem offert küldtem.

"XY has not been using the Mobile Authenticator for 7 days or has turned off trade confirmations."
ha kibaszott OR-t ír, akkor nem vagy-vagy? nekem mailre küldi, a másiknak auth, akkor nehogy már 72 óráig üljön rajta, verjem bele...

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Hullámzik. Első nap 9999 volt, utána felszalad 10061re, majd vissza 10040re, most meg 10101. Mégiscsak vannak napi akciók (pl AC4).
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Hmm?
Steam-en akciós a soros port? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0

S minden nappal növekszik. Vélhetően az indie-knek (is) köszönhetően.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Ez pontosan arra is jó, ha valakinek semmilyen okostelefonja nincs (egy telefon mindenképp kell, ahova SMS küldhető).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Na, inkább az mit tegyen - a várakozáson kívül -, akinek nincs semmiféle okostelefonja...?
Költői volt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.27. 09:43:39

lostprophet
Lehet, hogy már volt.
Azoknak, akiknek nem áll rendelkezésére Android vagy iOS készülék (mint nekem, aki Windowsos mobilt használ), a Steam Guardra van lehetősége mégis:

Steam Desktop Authenticator

Most jött ki az első stabil változata, így megszüntethető a 72 órás várakozás is pl. tradeléskor.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.12.27. 09:42:51

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Dankesőn, fiam is üdvözöl és köszöni! <#worship>
3Error
... és így lett Józsi /KillerYoloSwag!44!atomBOMBĐ<äđ&#{>]KingLVL5000/ 80-as szintű, pedig csak egy CS:GO-t vett... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Vannak hát. Nem is olyan kevés. <#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Evin
Gratulálok a nyertesnek, kiküldtem a kulcsot. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Scooter
Azért mert 7 napot kell várnod a beállítástól. Ugyanúgy mint amikor új böngészőből lépsz be, vagy törlöd a sütiket.
Dzsini
Van egy script, ami az összes ingyenesen játszható játékot, demót és egyebet hozzáadja a listádhoz (vagy 3000 tétel), ezekért is jár 1-1 XP, úgyhogy lehet vele hirtelen néhány szintet lépni, akinek arra lenne igénye 😊

Természetesen ahogy az oldal is írja, csak saját felelősségre.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.27. 08:10:00

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

AdaKiller
köszönöm a válaszokat; és jól értettétek a kérdést 😊

Steam Nick: adakiller

MoRT2195
Az okos telefonos védelem van? Van SMS védelem, illetve egy Steam applikációs védelem. A steam applikációs védelemre kell beállítani, azt amikor elindítod, akkor fél percenként új ellenőrzőkódot generál.
genndy
Ha én is jól értem a kérdést (<#vigyor>) akkor csak az aktivált játékok száma számít, kb. 1 XP/játék. A vásárlás maga még nem ad XP-t.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem úgy van hogy csak azokat számolja, amit steamen belül veszel? Már ha jól értem a kérdést
DasIsFuck
Beírtam a telefonszámom,átállítottam mobil ellenőrzésre a steam guardot, mégsem szűnik meg a trade hold.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

genndy
Nincs különbség.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

AdaKiller
a profil szintlépés megkülönbözteti a játékvásárlást olyan tekintetben, hogy a steam-en keresztül vásároltam, vagy csak beaktiválok egy játékot(külsős oldalon vett)?

Steam Nick: adakiller

Scooter
Még jó, hogy reggel megvettem a 3db-ot amit akartam:
Outcast 1.1 Deluxe Edition: 3.64€
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection: 9.99€
Grim Fandango Remastered: 2.99€
<#vigyor2> <#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.26. 18:56:03
macleody
3 napos ünnep, majd holnap este jó lesz 😊
Atisz
Nem lehet rákattintani profilokra. Mintha tegnap is ehhez kapcsolódó problémák lettek volna.

Sőt a steam community egyáltalán nem érhető el.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2015.12.26. 18:25:23

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Presszionálják a Valve-ot, hogy feküdjenek rá a Half-Life 3-ra 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Höhö, valakinek nagyon ellenérdekelt az ünnepek alatti Steam-működés... <#eplus2>
Scooter
Hopp, na most bejött, a közben játékkal szerzett 3 kártya.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.26. 18:18:08
Scooter
Nincs benne semmi irónia. Tényleg nem megy. Nekem se jön be a profilom és még a szerzett kártyáimat se tudom megnézni, hogy eltűnjön a 2 új zöld levél.
Atisz
Mondom, hogy meg kell várni a hivatalos közleményt 😊

Ez irónia, vagy lemaradtam valamiről? <#nyes>
A tegnapi esetről tudok, de ma délelőtt már normálisan ment minden.
Scooter
Persze, hogy nem.
Na, úgy látom olyan faszán meghegesztették a Steam-et, hogy a saját raktáramba meg a piacra se tudok belépni...<#violent>
Másnál se megy?
Scooter
Én mondjak? Akkor ha neked nincs, ott veled vannak bajok. Minden évben vannak jó játékok.
Atisz
Ebből akkor lesz Valve statement (hivatalos közlemény), ha a steam news és a valve twitter oldala közli. Addig csak információ 😊

Roger6
Már dél körül posztolták ide, azért köszi szépen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MerlinW
Valve statement:

Steam is back up and running without any known issues. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users.

[merlinw.org]

Atisz
A Witcher 3-at tartom (bár az pont gog-os) 😛

MoRT2195
Witcher 3
Shadow of Mordor
Batman: AK
Ori and the Blind Forest
Life is Strange
Dying Light
.....................................
Tetsuo
Mondj pár címet! ;-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

MoRT2195
Ha mind a két cserefélnek be van állítva a telefonos védelem, akkor nem kell várni semmit.
DasIsFuck
A trade hold-ot hogy lehet feloldani?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

megvan, csak rá kellett mennem a piacra hogy lássam a követelményeket..
Scooter
Utóbbi nem igaz! Maximum jó géped nem volt ami vitte volna. :-D
Ahhoz hogy tudjak cserélni, eladni dolgokat hányas szintűnek kell lennem?
Atisz
Bár nagy online játéklap a gamespot, de a valve-nak van saját twitter/facebook oldala, a steam news szekciójáról nem is beszélve. Ezt egyébként egy szóvivő mondta és nem hivatalos.

MoRT2195
Volt már hivatalos közlemény...

"Steam is back up and running without any known issues. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users."
Tetsuo
Köszi. Sem időm, sem jó játék nem volt az elmúlt két évben. :-) :-P

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Scooter
Számomra nincs. Talán az Origin még oké. Ott is van vagy 20 játékom. Az más kérdés, hogy szinte alig indítottam ott el valamit.
Atisz
A legnagyobb gond itt nem a karácsonyi hekk (amit egyébként érthető lenne ha tagadnának) és nem is a gyorsítótár hiba (ami szintén előfordulhat, főleg ünnepekkor, amikor az illetékesek tömegesen vetik rá magukat az ajándékba kapott gépre/steam ajándékra, leterhelve a steamhez hasonló játékplatformokat), hanem az, hogy közel 12 órával az esemény után nem futotta egyetlen hivatalos közleményre sem.
És az a vicc, hogy ez még csak nem is kerülne semmibe.

Ezekután lesújtó a véleményem a steammel kapcsolatban.

Jim Morrison
Én mèg mindig a drm free gog.com ot preferálnám.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/