34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30518 Ha elég magas a szinted (50+), akkor nagy eséllyel kapsz bónusz kártyacsomagokat, amikor valaki, a világ bármely pontján készít egy kitűzőt (állítólag). Tehát ha sokat invesztálsz bele és néha-néha veszel 1-1 új játékot akkor előbb-utóbb elkezd folyni a pénz.
Amúgy csak dísz :) -
#30517 Több pontot is kapsz érte, ha lebontod :)
Alapvetően játéka válogatja, hogy mennyivel drágább a sima kártyánál,van ahol akár több EUR-t megér a kártya, de van ahol (életem egyetlen díszkártyája) kevesebb ér, mint ugyanaz a kártya sima verzióban...
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.07.01. 16:26:59 -
#30516 Ha már Steam szintek: a korábbi csúcstartó elérte az 1000. (!) szintet (és már 1046-nál jár).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.07.01. 15:47:00 -
#30515 Te jó isten, ilyen fa*zságoktól lehet epilepsziás rohamot kapni. Akkor se kéne ha ingyen adnák. Ilyenre pont nem költeném a pénzemet, inkább nem veszek semmit. -
#30514 Szia,
Ha meg mindig kell valaki akivel tradelhetsz, ird meg a steam felhasznalod es ahogy tudok belepek.
Webes kliensen vagyok most, szal lehet hogy innen nem fog engedni kereskedni, de egy probat megerhet. -
#30513 Aki nem tudja mire költse a pénzét, annak tudom ajánlani: Audiosurf 2 (gameplay) |
Steam link
Nehezebb szinten még szórakoztató is :) -
#30512 ne törődj vele, 7 után ad kártyákat, és azt fogja mondani, hogy ma még -1, -2 és -3 listát nézhetsz meg -
RAMyMamy #30511 másik lista indítására menj -
tutyimutyi2 #30510 19:00 elött és után is azt írja hogy A mára ajánlott összes terméket
megnézted a felfedezési várólistádon. -
#30509 Valaki ki tudna segíteni? Egy darab csere kellene a Közösségi kitűző utolsó feladatához.. A legalapabb/legolcsóbb tárgy is jó lenne, én végettem akár vissza is cserélhetjük. Csak annyi kellene hogy ma le is sikerüljön zárni a cserét :D Kártyát, vagy gemet tudok adni. Légyszi? :D
Köszönöm! :) -
Piko888 #30508 naponta egyszer lehet csak megnézi 3 listát, 19:00-kor van a napforduló
-
kissssss #30507 eddig tartott a kártyáknak mondott drágakő osztogatás. -
tutyimutyi2 #30506 Nekem a hatos szint elérésekor már megadta a kártyákat.
Mai nap végig néztem 3-szor a listát és nem kaptam egyet sem, miért? -
#30505 the rewards for Steam Levels are as follows:
–per level = +5 friend slots (base: 250, link facebook: +50)
–at level 8 = recieve trading cards for playing the seasonal sale minigame or for voting in the community choice votes during a steam sale event
–per 10 levels = +1 profile showcase slot
–per 10 levels = increased drop rate for booster packs from community crafted badges -
#30504 Köszi :) -
kissssss #30503 növelte az xp-det talán szintet is léptél, ezen kívül semmire de legalább dísznek ott lesz. -
#30502 Csináltam kitűzőt
Lenyűgöző
Mire is jó ez nekem? :D -
#30501 A játékot fookas nyerte (itteni nevét nem tudom). Gratula! Emailben elküldtem. -
#30500 Meg másfajta kitűző lesz belőle, ha összekalapálod. -
#30499 A fóliás ritka és drága. Ennyi. -
tutyimutyi2 #30498 Mi a külömbség a sima kártya és a fóliás kártya közzött? -
#30497 Isten hozott a klubban (a smartphone ellenesek klunjában :))
Igen, ki kell rakni 1-2 sorozatot belőle, majd az utsó napon lebontani mindet db/20 pontért. Abból is ki lehet rakni vmilyen paklit egy újabb játékhoz, amit el lehet adni ~30 centért. -
#30496 Nalam nem letezo oldalra mutat a link. A Store-ban sem latok hivatalos app-ot. -
#30495 nem tudom minek vártak ennyit, elvégre androidon is csak egy beépített böngésző az egész... mindenesetre örüljünk neki, legalább van :) -
#30494 Ez a nap is eljött, itt a hivatalos steam mobilos app Windows phone-ra. -
#30493 Akkora talán úgy éri meg legjobban hogy összevárni az utolsó(előtti) napig, és akkor kiegészíteni, meg kirakni újra, egyszer-kétszer..:/
Mert amint látom a "drágakövek" pont nem érnek semmit ilyen kicsi tételben.. -
#30492 Eltűnnek. Addig ki lehet rakni, de amint vége a Sale-nek már nem lehet őket használni. -
#30491 Kitűzők után kaptam SummerSale kártyákat, pontosan 4 félét. Viszont ezek csere/eladás ideje bőven sale után jár le. Akkor ezek amúgy is eltűnnek, nem? Vagy utólag is össze lehet pattintani a kitűzőt?
Köszi! :) -
#30490 Közbe kigugliztam: júli.4.19:00
Ügyi vagyok, cukrot nekem! -
#30489 Itteni idő szerint mikor lesz pontosan vége a summer sale-nek?
-
#30488 Köszi.
De már nem érdekel :D
$10.12 -
#30487 Üdv. Ha kijelentkezek haverom acc-jával, majd belépek a sajátommal, majd vissza mennék az övére, a steam újra kérni fogja az e-mailben küldött kódot? -
#30486 Gugli képkereső elég jól kidobja: Mu Complex - Circuits -
xido #30485 hát..sajnos meg kell nyitnod a publikus raktárát és az utolsó oldalakon lesznek a hátterek,ha minden jól megy..csak türelem,míg betölti.. -
#30484 Ennek a srácnak milyen háttere van? Hogy tudok rákeresni? Bár gondolom több eurós piacon.
Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2016.06.27. 23:07:40 -
tutyimutyi2 #30483 Ohh akkor az azt jelenti hogy be kéne még szereznem 3 ets2 kártyát. -
Gyuszopapa #30482 Csináld meg a "közösségi vezető" kitűzőt.Az maga 5 szintet ad és szerintem beleesel a megfelelőbe.Szerintem 8-as szint alatt nem kapod meg a kártyákat. -
#30481 Akkor passz. Lehet a napi fordulo utan a ma szerezheto 3 kartyaval beadja az eddig megszerzetteket. -
tutyimutyi2 #30480 4-es szintű acc vásárolt játékok:
ETS2 plusz pár kiegészítő, I am bread, Garry's mod, Pay Day 2 GOTY, CS:GO -
#30479 Account szint? Vasaroltal mar vmit a Steamrol direktben fizetve (nem redeem key vagy gift)?