Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az említett meghajtóknál a Pio annyiban jobb, hogy elõbb adja ki a firmware-ket és van hozzá egy crackelt firmware, ami régiófüggetlenné teszi, lehet vele 2x-esen írni 1x-es lemezekre (azt hiszem) és nincs lekorlátozva a DVD-k ripelése 2x sebességre.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az LG-vel próbáltál már Princo 1.1 2X DVD-RW-re égetni?
Nekem elkezdte-megírta-befejezte.Majd azóta nem látja semmolyen meghajtó.Se asztali se pc semmi.Úgy érzékeli, hogy nincs benne adathordozó.Törölni se tudom.....
A legújabb firm van benne!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Mi a véleményetek az LG GSA 4040B dvd-iróról? Mer elég óccso. Vagy inkább a Pioneer DVR-A06 a jobb?
Nekem sulinetes Sony DRU 510A-m, eddig adatot, mp3-t irtam. jó a tapasztalatom. Múltkor CloneDVD-vel irtam filmeket jó lett. Megbizhatóan ir, bár én Win2000 alatt használom.
R,RW - vel is jó.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
most vettem észre, hogy májusban egy új firmware is megjelent hozzá
na megfrissítem oszt kiderül jobb lesz-e
Monnyuk kipróbálni jó dolog lehet.
A normálisabb lemezekre rá is van írva!
Lehet, hogy hibás próbáld meg visszacseréltetni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
kb. 5-10 DVDt írtam vele ebbõl 2-3at rontott el
nem kell valakinek?
Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy a shrinker-rel nem módosíttattam a video file-on, egy-egyben kértem a másolást és úgy barmolt bele! Nálam ezért borult a bili.
De az instantcopy viszont nekem egészen jól bevált, ismeritek?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Fõleg ilyen (illetve akár bármilyen más) esetekre már a Cinema Craft Encodert ajánlom. Jelenleg már nagyon profi "supportprogramjai" léteznek. Név szerint a DoItFast4U, DoCCE4U, ill. ReAuthorist . Ezek segítségével gyakorlatilag tökéletes minõségû marad a film tömörírés után is.
A részletes guide a használathoz itt található :
http://www.doom9.org/index.html?/mpg/ra-guide.htm
Amúgy TEAC w50d = Pioneer 06 totál. Csak más a cégszita az elején.
EGyébként most éppen a szokásos 2 réteg -> a réteg problémával játszom otthon. Ti mit használtok ?
Én találtam egy isten programot, gyors, egyszerû, mindent tud (DVD Shrinker vagy valami hasonló neve), csak sajnos annak ellenére hogy a video-hoz azt írtam eredetit hagyja meg, melerondított, csúnya mpeg hibák vannak benne.
Most az instantcopy-t használom, azt úgy tûnik elég normálisan dolgozik, de jobb lenne egy gyorsabb, jobban kézbentartható program. 5let ?
Nem tud valaki oljan MAGYAR oldalt ahonnan DVD firmwareket lehet letölteni?
Nem csak irókra hanem romokra is gondolok...
Esetleg CD-RWkre is...
HA tud valaki ilyet, irja meg. ELõre is köszi...
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Mire jó az a DVD-Ram?
Azert valasztottam a TEAC-et mert nem akartam rontani a osszkepet DVD-Romom is TEAC a Cd-irom is TEAC, most vegyek mellejuk egy LG-t?
Amugy ar/teljesitmenybe egyertelmuen a LG jobb.
a DVD-RAM igen is jo cucc, aki mast allit az meg nem lattot DVD-RAMot hasznalat kozbe
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Ja, újabban ez az, amióta Borg bezárta a másikat és átírta ennek a címét.
Szóval kérdezz bátran (én is azt tettem) választ úgysem kapsz rá.
Na jó, mondjuk abban ki lettem okosítva, hogy milyen írót vegyek de abban nem is kell kérdezned, csak olvass vissza.

Tudtok valamit a Fibra (asszem így írjk) lemezekrõl? Ha valakinek van tapasztalata, az plíz írjon.
Tudod hányszor fogsz te olyat írni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én 39500-ért vettem, igaz vidéken.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The Firmware Flash Page
Eleg gyorsan adogatjak ki az egyre frissebbeket.
Mar az 1.03nal tartanak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az biztos, ahogy zuhannak mostanaban a DVD irok arai, ezt a kutya se tudja eldonteni.
Bar az is biztos, hogy igy a karacsonyi idoszakban, megszoktak az arak allni, sot majdnem mindig emelkednek az arak.
Aztan majd februar-marcius kornyeken ismet lefele tendal a szamtechboltok arai.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én ma vettem egy Emtec DVD-R-t 899ért, gondolom van olcsóbb is meg jobb is...
Melyiket érdemes venni DVD-R-t vagy DVD+R-t?