3392
-
Side18 #1069 Hai!
Nem úgy van, hogy sulinetre már nem lehet venni dvd-írót???
(Mert én ezt olvastam!)
De jevítsatok ki, ha tévedek! -
#1068 járd végig a helyi boltokat ahol van sulinet, mert szinte minden boltban más a választék -
Straum #1067 Sziasztok!
Szeretnék venni október táján DVD írót ha lehet 2 rétegű írót. Sulinetre. De nem tudom hol lehetne tájékozódni, és milyent lenne érdemes venni.............Ha van ötlet, írjatok. Köszi
-
Easy Rider #1066 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: az LG-GSA-4120B (asszem) 12x-es kétrétegű DVD írójáról van vkinek tapasztalata, mert egy ilyen író vásárlásán gondolkodom az ára, és a tesztekben mondott jó teljesítménye miatt... Köcce -
#1065 nem most fogom kicserélni szal van időm gondolkodni -
tajfun #1064 Jol +gondoltad? "Csak" 8x ir, DLt se tud, szemben a konkurrens 16x irokkal. Persze ma ez meg nem tul kihasznalt dolog, de hosszutavon mindenkepp meggondolando. -
#1063 Plextor PX-605A én aszem ilyenre fogom cserélni a Pio106-osom. -
GixEr #1062 Ja es nincs szethajtva, csak CD/DVD irasra hasznalom es nem volt tobb irva DVD-kb:50db CD-kb:100db
-
GixEr #1061 Sziasztok
Mitol lehet, hogy az irom egyszercsak elkezdte rontani a lemezeket? Mindig az iras 80%-a korul. (XPpro-DMA bekapcsolva/aspi471/nero6.3xx/LG-GMA4020b_2x_109firmware/396MBram stb..) -
tajfun #1060 Az en notimban is vmi samsung dvd olvaso van (volt), es volt mar olyan lemez amit a 106os pio nem olvasott, ez meg igen. Persze forditva is. -
GaryZ #1059 A princo-t valóban betiltották!
Tapasztalat: kb 2 hete írtam (2x-en) egy lemezt (Ritek), Nero adatellenőrzés + visszamásoltam a vinyóra.
2 nap múlva nem lehetett olvasni a lemezt!
Egy másik lemez, szintén Ritek, tele filmekkel (tele? hmm... 4-5 db) kb 2 hetet bírt, nálam nem olvassa, haverom notebook-ja simán viszi egy gagyi olvasóval!
Egy másik lemezt (TDK+) viszont neki nem olvas egyik drive-ja sem, az enyém csont nélkül!
Szvsz. egyes lemezek egyes meghajtókat, mások más típust kedvelnek!
Az tény, hogy a ritek jobb mint a princo!
... bár én már egyikben sem bízom!
-
tajfun #1058 pio 108, 21 + fa. -
#1057 az ide driver-t kellett frissíteni. -
#1056 LG-4120B-vel volt valakinek problémája? az XP-t simán feltelepítettem róla, de azóta semmijen lemezt nem lát :( -
izb #1055 Nem a túrót nem!!olvass utána -
Yurij #1054 Na nekem olyan segitség kellen hogy:Adva van egy dvd lemez amig nem irok rá addig felismeri az iro mihelyt megirtam nem ismeri fel.Ötlet???Probáltam:Princo,Ritek,Arita,3A media.Hallotam valami Firmwarre dologrol azt hogy kell frisiteni??Nagyon nem értek hozzá.Ja és a Iro:Pioneer 106D -
#1053 és nyílván kiforrotabb firmware -
#1052 A--os dvd irása.A82-es 8x-osan is tudja írni. -
#1051 Nem tiltották be, legalábbis hivatalos info nincs erről. -
sylas #1050 úgy halottam hogy betiltották a princo-t!nem tudom de ma az egyik számtech üzletben lehet kapni 135-ért!furcsa! -
Roll #1049 Nem az íróval van baj, hanem a princo lemezt nagyon hamar felejtsd el!! Rengetegen szívtunk vele. Ha van kedved olvasd el a dvd-írás topikban, hogy milyen problémák vannak vele.
Használj ritek lemezt, árban már nem igazán van különbség, de tökéletesen működnek. -
sylas #1048 Szasztok!Én pár napja vettem meg a NEC ND2500A írómat!eddig Princo-t próbáltam írni!sikerült is de a lemez végén lévő adat ami most mp3 volt nem játszottal le de a lemez 3/4-ig simán ment!és többnél így volt!de írtam már Fuji,Primedisc!azokkal nem volt gond!De volt Princo újraírhatóm és ott csak 1x-esen engedte megírni de úgy jó volt minden!Haveroktól meg szereztem filmeket különböző márkákon lévő filmeket és ott beolvasta a Princot végig,meg Diamond is jó volt meg Ecomo,Multidisc is!nem tom mi lehet a gond!Nem kómályja az íróm a Princo-t?JAAA meg amit írtam és nálam nem olvasta be végig!havernál Lg-írón sem akarta de külön Lg dvd olvasón sikerült!lazán beolvasta és lejátszotta az anyaagot!Nálatok volt már ilyen?Meg kérdezném hogy lehet az miatt van ez a princoval,mert ver.1.06os fireware van gyári benne?és ha feltenném az 1.07-est lehet hogy menne?és nem veszik el a garancia ha felteszem a fireware-t?Kösszi előre is! -
#1047 kell hozzá firmware
keress rá a google-ben -
traxy #1046 Hello valaki légyszi írja már meg hogy a 2500A-ból hogyan lehet 2510dl-es írót csinálni?
Ha egyáltalán lehet!És honnan lehet beszerezni a firmware-t. köszi
-
steweee #1045 én úgy tudom semmi, illetve csak minimális, nem lényeges -
#1044 mi a különbség az LG 4081 és a 4082 között? -
#1043 20k körül véleményetek szerint melyiket érdemes?
nem kell DL
de 8x +/- igen -
Slash #1042 Tudna mondani valaki egy helyet (lehet külföldi is), ahol kapható Dual Layeres dvd-író???? -
Boroskóla #1041 Bocs a heLyesírásért de siettem. -
Boroskóla #1040 VGQ itt nézd meg Dual Layer +/- Író meg már van ezer féle de amik az ilyen falyta lemezt is irlyák nem biztos hogy még kiforrottak pl. a PIONEER A05 ilyen
-
VGQ #1039 Valaki plz help a #1024-esre. -
#1038 Itt mindent megtalálsz, ami csak kell. Ha csak egy hangsáv kell, akkor az InterVideo DVDCopy2 a nyerő. -
#1037 www.doom9.org -
CzKaresz22 #1036 Mik ???? -
#1035 Vannak ra jo kis progik. -
CzKaresz22 #1034 Sziasztok!
Valaki segítsen Pioneer 107D-m van ,hogy lehet DVD filmeket lemásolni ??? Van rá valamilyen mód ????? Írjon aki tud segíteni...
Fontos lenne... -
#1033 Mivel 107D-m van, (106 sokkal jobb volt),az LG-t ajánlom. -
steweee #1032 most akarok dvd írót venni, nem tudok választani az alábbiak közül:
lg 4081
lg 4081(b)
lg 4082
pioneer 107
pioneer 107 d
princo-t akarok vele nagymennyiségben írni. az lg-ről tudom hogy nagyon jó, több ismerősömnek is van és dícsérik, a pioneer-t pedig a boltos dícsérte, és valóban az modernebb.ki melyiket venné? -
#1031 Soha nem hallotam gigapájt DVD író-ról? :-))
De lehet hogy jó! -
steweee #1030 hát az pont elég, a vevő reklamálhat !