3392
  • Side18
    Hai!
    Nem úgy van, hogy sulinetre már nem lehet venni dvd-írót???
    (Mert én ezt olvastam!)
    De jevítsatok ki, ha tévedek!
  • Punkerwork
    járd végig a helyi boltokat ahol van sulinet, mert szinte minden boltban más a választék
  • Straum
    Sziasztok!
    Szeretnék venni október táján DVD írót ha lehet 2 rétegű írót. Sulinetre. De nem tudom hol lehetne tájékozódni, és milyent lenne érdemes venni.............Ha van ötlet, írjatok. Köszi
  • Easy Rider
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem: az LG-GSA-4120B (asszem) 12x-es kétrétegű DVD írójáról van vkinek tapasztalata, mert egy ilyen író vásárlásán gondolkodom az ára, és a tesztekben mondott jó teljesítménye miatt... Köcce
  • Punkerwork
    nem most fogom kicserélni szal van időm gondolkodni
  • tajfun
    Jol +gondoltad? "Csak" 8x ir, DLt se tud, szemben a konkurrens 16x irokkal. Persze ma ez meg nem tul kihasznalt dolog, de hosszutavon mindenkepp meggondolando.
  • Punkerwork
    Plextor PX-605A én aszem ilyenre fogom cserélni a Pio106-osom.
  • GixEr
    Ja es nincs szethajtva, csak CD/DVD irasra hasznalom es nem volt tobb irva DVD-kb:50db CD-kb:100db
  • GixEr
    Sziasztok
    Mitol lehet, hogy az irom egyszercsak elkezdte rontani a lemezeket? Mindig az iras 80%-a korul. (XPpro-DMA bekapcsolva/aspi471/nero6.3xx/LG-GMA4020b_2x_109firmware/396MBram stb..)
  • tajfun
    Az en notimban is vmi samsung dvd olvaso van (volt), es volt mar olyan lemez amit a 106os pio nem olvasott, ez meg igen. Persze forditva is.
  • GaryZ
    A princo-t valóban betiltották!

Tapasztalat: kb 2 hete írtam (2x-en) egy lemezt (Ritek), Nero adatellenőrzés + visszamásoltam a vinyóra.
    2 nap múlva nem lehetett olvasni a lemezt!
    Egy másik lemez, szintén Ritek, tele filmekkel (tele? hmm... 4-5 db) kb 2 hetet bírt, nálam nem olvassa, haverom notebook-ja simán viszi egy gagyi olvasóval!
    Egy másik lemezt (TDK+) viszont neki nem olvas egyik drive-ja sem, az enyém csont nélkül!

Szvsz. egyes lemezek egyes meghajtókat, mások más típust kedvelnek!
    Az tény, hogy a ritek jobb mint a princo!

... bár én már egyikben sem bízom!
  • tajfun
    pio 108, 21 + fa.
  • Punkerwork
    az ide driver-t kellett frissíteni.
  • Punkerwork
    LG-4120B-vel volt valakinek problémája? az XP-t simán feltelepítettem róla, de azóta semmijen lemezt nem lát :(
  • izb
    Nem a túrót nem!!olvass utána
  • Yurij
    Na nekem olyan segitség kellen hogy:Adva van egy dvd lemez amig nem irok rá addig felismeri az iro mihelyt megirtam nem ismeri fel.Ötlet???Probáltam:Princo,Ritek,Arita,3A media.Hallotam valami Firmwarre dologrol azt hogy kell frisiteni??Nagyon nem értek hozzá.Ja és a Iro:Pioneer 106D
  • ollie
    és nyílván kiforrotabb firmware
  • barret
    A--os dvd irása.A82-es 8x-osan is tudja írni.
  • ollie
    Nem tiltották be, legalábbis hivatalos info nincs erről.
  • sylas
    úgy halottam hogy betiltották a princo-t!nem tudom de ma az egyik számtech üzletben lehet kapni 135-ért!furcsa!
  • Roll
    Nem az íróval van baj, hanem a princo lemezt nagyon hamar felejtsd el!! Rengetegen szívtunk vele. Ha van kedved olvasd el a dvd-írás topikban, hogy milyen problémák vannak vele.
    Használj ritek lemezt, árban már nem igazán van különbség, de tökéletesen működnek.
  • sylas
    Szasztok!Én pár napja vettem meg a NEC ND2500A írómat!eddig Princo-t próbáltam írni!sikerült is de a lemez végén lévő adat ami most mp3 volt nem játszottal le de a lemez 3/4-ig simán ment!és többnél így volt!de írtam már Fuji,Primedisc!azokkal nem volt gond!De volt Princo újraírhatóm és ott csak 1x-esen engedte megírni de úgy jó volt minden!Haveroktól meg szereztem filmeket különböző márkákon lévő filmeket és ott beolvasta a Princot végig,meg Diamond is jó volt meg Ecomo,Multidisc is!nem tom mi lehet a gond!Nem kómályja az íróm a Princo-t?JAAA meg amit írtam és nálam nem olvasta be végig!havernál Lg-írón sem akarta de külön Lg dvd olvasón sikerült!lazán beolvasta és lejátszotta az anyaagot!Nálatok volt már ilyen?Meg kérdezném hogy lehet az miatt van ez a princoval,mert ver.1.06os fireware van gyári benne?és ha feltenném az 1.07-est lehet hogy menne?és nem veszik el a garancia ha felteszem a fireware-t?Kösszi előre is!
  • Mike
    kell hozzá firmware
    keress rá a google-ben
  • traxy
    Hello valaki légyszi írja már meg hogy a 2500A-ból hogyan lehet 2510dl-es írót csinálni?
    Ha egyáltalán lehet!És honnan lehet beszerezni a firmware-t. köszi
  • steweee
    én úgy tudom semmi, illetve csak minimális, nem lényeges
  • Mike
    mi a különbség az LG 4081 és a 4082 között?
  • Mike
    20k körül véleményetek szerint melyiket érdemes?
    nem kell DL
    de 8x +/- igen
  • Slash
    Tudna mondani valaki egy helyet (lehet külföldi is), ahol kapható Dual Layeres dvd-író????
  • Boroskóla
    Bocs a heLyesírásért de siettem.
  • Boroskóla
    VGQ itt nézd meg Dual Layer +/- Író meg már van ezer féle de amik az ilyen falyta lemezt is irlyák nem biztos hogy még kiforrottak pl. a PIONEER A05 ilyen
  • VGQ
    Valaki plz help a #1024-esre.
  • perempe
    Itt mindent megtalálsz, ami csak kell. Ha csak egy hangsáv kell, akkor az InterVideo DVDCopy2 a nyerő.
  • Evil
    www.doom9.org
  • CzKaresz22
    Mik ????
  • Evil
    Vannak ra jo kis progik.
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Valaki segítsen Pioneer 107D-m van ,hogy lehet DVD filmeket lemásolni ??? Van rá valamilyen mód ????? Írjon aki tud segíteni...

Fontos lenne...
  • FL
    Mivel 107D-m van, (106 sokkal jobb volt),az LG-t ajánlom.
  • steweee
    most akarok dvd írót venni, nem tudok választani az alábbiak közül:
    lg 4081
    lg 4081(b)
    lg 4082
    pioneer 107
    pioneer 107 d

princo-t akarok vele nagymennyiségben írni. az lg-ről tudom hogy nagyon jó, több ismerősömnek is van és dícsérik, a pioneer-t pedig a boltos dícsérte, és valóban az modernebb.ki melyiket venné?
  • Gabesz amd64
    Soha nem hallotam gigapájt DVD író-ról? :-))
    De lehet hogy jó!
  • steweee
    hát az pont elég, a vevő reklamálhat !