Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted megér az az író 67 ezret?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
4.7GB DVD-RW Version 1.1/2x-speed DVD-RW Revision 1.0 (for Video, for Data)
+R Version 1.0/Version 1.1
+RW Version 1.2
CD-R, CD-RW
Read/playback 4.7GB DVD-R for General, Version 2.0 (for Video, for Data)
4.7GB DVD-R for Authoring, Version 2
3.95GB DVD-R Version1.0
4.7GB DVD-RW (for Video, for Data)
+R Version 1.0/Version 1.1
+RW Version 1.2
DVD-ROM (Single Layer, Dual Layer)
CD-TEXT, Photo-CD, CD-EXTRA, Video CD, Audio CD , CD-ROM, CD-R, CD-RW
Loading Method Power Open/Close
Continuous Data Transfer Rate Write/record DVD-R 4x-speed 5.54MB/s
2x-speed 2.77MB/s
1x-speed 1.385MB/s
DVD-RW 2x-speed 2.77MB/s
1x-speed 1.385MB/s
+R 4x-speed 5.54MB/s
2.4x-speed 3.32MB/s
+RW 2.4x-speed 3.32MB/s
CD-R 16x-speed 2.4MB/s
12x-speed 1.8MB/s
8x-speed 1.2MB/s
4x-speed 0.6MB/s
CD-RW 10x-speed 1.5MB/s
4x-speed 0.6MB/s
Read/playback DVD-ROM (Single Layer) Max.12x-speed 16.62MB/s
DVD-ROM (Dual Layer) Max.8Xx-speed 11.08MB/s
DVD-R (4x-speed type) Max.6x-speed 8.31MB/s
DVD-R (Other than 4x-speed type) Max.2x-speed 2.77MB/s
DVD-RW (2x-speed type) Max.6x-speed 8.31MB/s
DVD-RW (Other than 2x-speed type) Max.2x-speed 2.77MB/s
+R Max.6x-speed 8.31MB/s
+RW Max.6x-speed 8.31MB/s
DVD-Video (Single/Dual-Layer) 2x-speed 2.77MB/s
CD-ROM Max.32x-speed 4.8MB/s
Video CD 4x-speed 0.6MB/s
Audio CD Max.10x-speed 1.5MB/s
Gunfighter! hackelt FW nélkült nem írt 2x-esen? alapból 1x,2x,4x -R
vagy a márkátlan lemezekkel van( volt )baja?A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem is sejtettem, hogy ilyen hamar.
Elsõ bolt: - nincs is pioneer dvd író.
Második: - Hmmm. nem szokott lenni, utánakérdezek a nagykerben. 46.500. Mondom nekem nem a dobozos kell, válasz: - Ez az OEM.
Harmadik bolt: 39.450. Mondom jobb úgy sem lesz, megrendelem. Van raktáron. Wow. Megvettem.
Nem akartam pestrõl hozatni mert ha valami gubanc van akkor postázgatással bukom a 3-4e ft-ot.
Szóval akkor egy újabb halom kérdés: M
- Hol lehet venni márkás alapanyagot hozzá olcsón?
- Milyen az amit még ajánlanátok írásra és jó olcsó? (másnak írni jólesz)
- Tényleg csak 1x újraírható lemez létezik? Vagy lehet már 2x-esen újraírhatót is kapni?
Egyelõre ennyi.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mit vitatkozol ?
DVR-106D
"Es mint modtam mar egyszer nem fogsz latni te sehol 106os tipusjelzest maximum DVR-106D-t, mivel a 106os Pio az sima DVD olvaso."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

vegyél egy a06-os jelzésût, nyisd meg a my computer.....hardware...és csodélkozni fogsz, mivel 106-ost fog kiírni!!!!
Válasz '
Ugylatszik neked ir ki 106t.
Nekem ugyan nem hiaba javitottad ki magad. A 106os az sima DVD olvaso.
Nem akarok venni A06os DVD irot, mert mar regota az van.
Az OEM verziot mindenhol a dobozolas es egyeb kiegeszitok vagy szofverek hianya kulonbozteti meg a masik termektol.
Lasd BOX-CPU, OEM VGA, CDk es CD irok.
De a szamuk ettol meg nem kulonbozik a masik termektol.
Es mint modtam mar egyszer nem fogsz latni te sehol 106os tipusjelzest maximum DVR-106D-t, mivel a 106os Pio az sima DVD olvaso.
ue volt a a05, 105s-nél is! TE értsd meg!
Es ?
Nem a szama kulonbozteti meg az OEM verziot egy termeknel sem.
Az egyik az OEM (106) valtozat, ertsd meg.
köcsög pio!DVR-A06 DVD-+R/RW + CD-R/RW recorder, dobozos*
* Doboz tartalma: DVR-106D író, 1 db DVD-R lemez, Pinnacle Studio v8 SE, Instant CD/DVD szoftverek
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
DVD író Pioneer DVR106 OEM 27.192 Ft 33.990 Ft
DVD író Teac DV-W50D /OEM/ 30.992 Ft 38.740 Ft
Hmmm.
Ilyenkor örülök qrvára, hogy vidéki vagyok. Holnap körbekérdezem a boltokat és NAGYON meg fogok lepõdni, ha valahol 40 alatti árat mondanak rá.
Nagyon kíváncsi vagyok.
Nekem amúgy a DVD olvasóm Pioneer a CD íróm TEAC. A Pioval az a gondom egyedül, hogy slot-in est vettem és kicsit hangos.
A DVD olvasom TEAC
Igy a DVD-irom is TEAC lett (nem volt szivem egy idegent kozejuk tenni)
Meg itt tanyan azaz 1500FT kulonbseg 5000Ft

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
A 106hoz es a A06hoz i jo, mivel mindketto iro ugyanaz, meg ugyanugy is irjak ki magukat 106D.
Azon az 1500 Ft-on nincs ertelme sporolni.
Csak elmondok egy tortenenet.
Igaz, hogy a Teac DV-W50D iro egy az egyben ugyan az mint a Pio 106D, de mig en mar 1.07re frissitettem lassan 4 honapja a Pio FWjet, addig a Teac meg most adta ki az irojahoz az 1.06os FW-t.
Szoval ha szoftver, vagy egyeb tamogatasra nem akarsz honapokat varni, akkor nem sajnalod az 1500 +t.
Raadasul a Piohoz van regiokod fuggetlen, es a RIPlock feloldott FW, mig a Teachoz nincsen, szoval 4szer valthatsz vele regiokod , es csak 2x-esen fogsz tudni vele DVD-t rippelni, mig a Pioval ilyen gond nincsen.
Pioneert vagy TEAC-ot veszek, az ár dönt a dologról. Láttam olyan helyet ahol az egyik olcsóbb, láttam olyat ahol a másik.
Szvsz vegyel DVR-106-t az az OEM valtozat.
A DVR-A06 a dobozos valtozat, csak az a kulonbseg, hogy adnak hozza audiokabelt, egy ujrairhato DVD-t, egy irhato DVD-t es Pinneacle szoftvert.
De mindenketto iro ugyanazt tudja. 4X DVD-R/DVD+R, 2X DVD-RW, 2.4 DVD+RW, 16x CDR, 10x CDRW.
Korrekt arnak tunik, mert en az www.e-connect.hu oldalon ennyiert lattam.
PIONEER DVR-106 DVD-RW/DVD+RW OEM 32680 (40850)
az korrekt ár?
Amúgy Pio-bol melyik típus éri meg?
és abboól is van Black?
Annyi, hogy az egyik dobozos a másik meg OEM vagy más is van?
Esetleg valami újság, amiben mostanában volt ilyen?
Drive: TEAC DV-W50D (OEM PIONEER DVR-106)(Dual format DVD+/- Burner)
Convert to Drive: Pioneer DVR-106D True Pioneer (Dual format DVD+/- Burner)
Firmware Rev.: v1.05
Patch: NONE
Date: 2003.10.18 - 12:00 GMT
Author: FLASHMAN
Release Notes: This set of files is to transform your
TEAC DV-W50D (OEM PIONEER DVR-106)
into a true Pioneer DVR-106D
This is a 2 part operation
one to force the drive into safe mode
and then continue to flash the drive to Pioneer F/W 1.05
You then will have a true PIONEER DVR-106D firmware 1.05
From which you can upgrade to any firmware of your choice
Flashing Instructions: Make sure you don't have Intel Application Accelerator
installed. Then run UPGRADE.BAT
You shouldn't have to downgrade if you flash from Windows
Az Asus legalabb kiadtad ugyanehez a Pio belseju DVD irojahoz az eredeti FWt igy azt mar megcsinaltak.
Akar a Pio 106D-s FWt is belehet egetni neki, de a Teachoz meg nincsen 1.07es FW.
Amugy most nezem azota a Teac kiadta hozza az elso FW frissitest: 1.06 a Teac DV-W50D irohoz.
Amugy nem tudja alapbol. Miert is tudna ?Teac DV-W50D 1.06 FW
Szerintem ide jarj surubben megnezni, hogy hackelt FW mikor jelenik meg.Nezd a forumban es a downloadsnal.
The firmware page