3392
  • ubi
    a06oshoz volt, de csak pioneer házon belül, a mérnökök csinálták, de nem publikus,és nem is lesz
  • ubi
    nem
  • Pill
    Akkor mi volt az a frissítés dolod pár hónapja?
    Az is valami PIO DVD íróhoz jött ki és arra azt mondták hogy megírja őket. Pedig az régebbi volt.

Amugy meg mennyre lesznek elterjedtek a 2 rétegő DVD-k? Ugy értem olyan lesz-e mint a 900MB os CD vagy sokkal többet használt.

Arra akarok kijukadni hogy megéri e nekem megvennem most egy pio107-es?
  • ubi
    nem
  • Pill
    27-ért ,de akár 30e ért is megérni nem? elvégre 8x
    Ez már meg fogja tudni írni a 2rétegű DVD-ket?
  • ubi
    azt a verziót csak Japánban szándékoznak árulni
  • Punker
    az egyik a "dobozos" progikkal újraírható lemezzel stb...., a masik meg simán csak 1 zacsiba van csomagolva és ennyi...
  • Pill
    Ja és az a07 és a 107 ugyanazt tudja?
    Nem értem.
    Ezeknek vannak alfajtái is?
  • Pill
    Ilyet?
    Faja cucc.
    Meddig van ez az akció? Én Balatonalmádiban lakom és itt elég drága miden. Te pesti vagy?
  • Dorel
    Hello, akit érdekel tudnék hozni pio 107es dvd írót újat, 1 év garanciával 27e forintért. Teljesen legális nem lopott vagy hasonlók, csak én kedvezménnyel tudom megvenni, ezért ennyi. Akit érdekel dobjon egy mailt.
  • Pill
    PLS
    ahha
  • ubi
    nem,csak az uborak foglalt volt, ez ugrott be, amúgy már nem él az a link, csak az ubi-s atw
    Figyu ubi!
    Láttam, hogy http://trabant11.atw.hu-ra töltötted fel a képeket, és azt szeretném megkérdezni, hogy te is Trabi őrült vagy?
    Ha igen, akkor 1.1-es, 601-es, vagy esetleg 500-as szériát bírod?
  • Pill
    #962.PLS
  • Punker
    tudom
  • ubi
    #967-#971-ig kéretik törölni!THX
  • ubi
    Pioneer dvr-107d
    Pioneer dvr-a07
  • ubi
    Pioneer DVR-107D
    Pioneer DVR-A07
  • ubi
    miért nem szúrja be a képeket?????????????????
  • ubi

• ubi

• ubi

• ubi
    nem teljesen, az a07-nek van fülhallgató csatija és hangszabályzója, + rengeteg szoftver+dvd+dvd-rw a dobozban
  • Punker
    a kettő ugyanaz csak az egyik OEM a másik dobozos
  • ubi
    nagykerben már 23760nettó a dvr-107dvalamiért egyre olcsóbb, az a07es viszont 37nettó
  • Evil
    en is beszereztem egy pio 107d irot, eddig kiraly, leszamitva azt hogy a csodas nforce2 es ide driver miatt elbaszkuraltam 4 lemezt :( , azota orvosoltam a problemat.
  • Pill
    Mi a véleményetek erről? Toshiba SD-5112 4xR-/2xRW-
    NEm hosszú távra, kb fél évre kellene.
    Az ára negyon jó. És nekem elég a - DVD formátum is?
  • FL
    DVDDecrypter v 3.2.1
    free
  • ubi
    Pioneer DVR-107 v1.10 RPC-1 + 8xDVD-R + 12xRip
  • ubi
    hackelt firmware kell hozzá
  • schatis
    Haliday.
    Vettem 1 pioneer 107-D DVD írót, minden franko vele, kivéve azt hogy gyári filmeket nem lehet vele leszedni. 2 progival is próbáltam (shrink, clone dvd) mindkettő azonnal rámszólt hogy ez írásvédett lemez.
    Meg lehet vajon ezt a problémát kerülni valahogy ?
  • Lacika 79
    Tudom, hogy jók. Igaz nekem egy a06 van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, de állítólag valami mechanikai gondok voltak egyik-másik szériával.
    De azért nem kell megkövezni, nem én találtam ki.
  • cSuwwi
    bazz, nem a tescoban, hanem a media markt-ban. Bár a teszkóban sem lehet kevesebb
  • ubi
    bruttó
  • ubi
    nagykerben 660nettó a tdk 4x
  • cSuwwi
    max. 1 óráig :)
  • cSuwwi
    A TDK lemezei jók, de az áruk iszonyú széles skálán mozog. a -R -es lemez egy mezei számtech boltban 850.- ért láttam, a Te$coban 1200.-, a Pennyben 600.- Ft volt, addig a max. 0 óráig, amíg el nem vitte valaki az egészet...
  • ubi
    LAcika 79, ezt hol hallottad?egyik legjobb dvd-író a piacon
  • Evil
    es milyen hibaval vittek vissza oket?forumokon elegge jokat irnak rola, sot a heten en is tervezem 1 beszerzeset.