3392
-
lord nihilus #2231 télleg? -
izb #2230 ez a dolga.
semennyire -
lord nihilus #2229 mennyire jelentős kárt tesz, mondjuk egy Pio 110D íróban a Cd olvasás, írás?
köszi a választ -
strebacom #2228 Már melyik vezetékre gondolsz, amúgy egyedül van egy 40er. kábel végén, prim.IDE-be csatlakoztatva, a PIO csak próbaképpen volt, amúgy csak egyedül a nEC van. -
izb #2227 hogy van vezetékileg elvezetve?
a kérdés nem akart ennyire körmönfolt lenni.............. -
strebacom #2226 Kérnék töletek egy kis segitséget, tanácsot: Vettem egy NEC4550 irót, de minden második DVD lemeznél(adatlemezek) az irja az eseménynaplóba, beolvasás után, hogy "cdrom hiba,hibás blokk az eszközön". Amúgy jól ir és ovas mindent, de a mással irt lemezekre dob ilyen hibákat.Na most ha ezeket a lemezeket, beteszem egy PIO 110D-be akkor nem jelennek meg az elöbbi hibák az eseménynaplóba, MI LEHET AZ OKA ?????? -
#2225 Minek neked a Pio melle az a szakadt CDiro ?
Punker leirta amit csinalnod kell vele.
Olyan olcsoak a DVDirok, hogy mar kimelni se kell oket a CDirassal illetve olvasassal.
Add inkabb el, vagy ajandekozd oda valami raszorulonak. :P -
#2224 PIO-t master-nak samsung-ot meg a kukába. -
jobb #2223 Kösz! -
izb #2222 legyen a master a pio.és ha megoldható,akkor külön legyenek.
-
jobb #2221 Hello!
Tegnap vettem Pioneer 110D. Nem is volt vele gond az első DVD írásig, amit meg is írt, de amikor visszaraktam a meghajtóba nehezen ismerte me a lemezt lassú volt, és amikor el akartam inditani egy file-t kiakadt és I/O ütközést írt ki, megnéztem az eszközkezelőben ott semmivel sem ütközöt, újra telepítettem a windows-t úgyse volt jó, majd az alatta lévő Samsung cd írómat lehúztam a tápról és az adatkábelt is hirtelen megjavult. Segítsetek miért ütközhet a író? Melyiket rakjam Slave-nek vagy Master-nak? -
#2220 tamogatom!!!!! -
izb #2219 a samsung dvd író használatával,és tömjénezésével egyedül maradtál... -
#2218 TSSCorp sh-162c a neve (ez idegesít)
a qurv@ anyjukat igazán átírhatták volna samsungra
2év gar van rá -
#2217 samsung ami most van nekem az összetapizott cd-t 1 év míg beolvassa
halk és gyors
csak nem olvassa a ram-ot és nem is irja
a fejet dönti a megfelelő minőség érdekében -
#2216 új 4167b lg-t ne vegyetek mert szar
a régi 4081b 4082b azok jok -
Ateeeeee #2215 Na megvan mi volt a baj....300W-tos tappal mar ugy mukodik ahogy kell :)
koszi a segitseget mindenkinek -
#2214 apámnak van egy NEC 1300A asszem valami ilyesmi hogyan kell csinálni a firmware frrist ja és mi kell hozzá????? -
maruzst24 #2213 Szóval most ott tartok hogy az új dvd íróm az üres dvd-ket egyből és MINDIG felpörgeti viszont azokkal a dvd-kel ami nem üres(film vagy adat)azokkal csak szenved és nem pörgeti fel és nem olvassa SOHA. Lehet hogy a dvd író a nem jó???Pedig pénteken vásároltam. -
Inquisitor #2212 "Légyszi ajánljatok már 15 ezer körül gy jó DVD írót! Én egy Pioneer 110D-re gondoltam. Ja és fekete legyen!"
Szerintem jobb helyeken 11.000 alatt vana Pioneer 110D, a fekete meg a 110DBK szintén. Vagy veszel 12-13.000 körül dobozos Asus DRW-1608P2 (Pio 110D) vagy DRW-1608P2S (Pio 110) fekete meghajtót. Utóbbi tud DVD-Ramot is írni.
Vagy veszel NEC ND-4550/4551 meghajtóból feketét ;)
De bármit veszel is, a Firmware-t frissítsd! -
#2211 Az előfurdulhat, hogy kicsit gyenge az a táp...
Jah, bocs én nem is Silent vagyok -
Ateeeeee #2210 Silent megint én :) lehetséges hogy kevés 1 vinyóhoz és a nec-hez a 235W-tos táp?...nem mai darab -
maruzst24 #2209 Sziasztok! Vásároltam egy LG DVD írót. Beszerelem és működik.Majd egy idő után gondol egyet és nem pörög fel. Majd utánna 2 nap múlva megint tökéletesen működik. Majd megint nem pörög fel csak szenved. Már minden kábelen minden jumper formációt kipróbáltam. Mi lehet a gond? Rossz a dvd író? Vigyem vissza a boltba. Régebbi gépem van és a dvd író mellett még van a gépben egy cd író is.Az nem lehet hogy nem bírja el a tápegységem?A dvd írónak több áram kell mint a cd írónak?Mert a cd íróm mindig tökéletesen működik.
Légyszi segítsen valaki. -
Ateeeeee #2208 Silent ezt kapd ki :) levittem haverhoz az írót és az ő gépén is kipróbáltam hogy olvassa-e azokat amiket eddig kiírtam vele.....olvassa a szemétládája!!! na most szerinted ilyenkor mi van ? :) -
izb #2207 sajnos ezek a tények... -
Ateeeeee #2206 köszi Silent.....jó kis bíztatás mondhatom :)holnap reggel megyek be,kiváncsi leszek mennyire kell felemelnem majd a hangomat miattuk :)) -
izb #2205 Itt egy neked való cikk.De a mistrálnál készülj fel a legrosszabbra.
mikor és hogyan cserélhető..... -
Ateeeeee #2204 Sziasztok!
Van 1 problémám....pénteken a mistralban záróra elött vettem 1 NEC DVD RW ND-4550A-t és észrevettem,hogy valami nem stimmel vele.A gyári dvd filmeket simán beolvassa,de a kiírt/2x,4x,8x/ dvd-ket/arita,verbatim/elkezdi beolvasni majd teljesen kifagynak az elején.Írtam ki játékokat is verbati-ra bin,cue-ban és amikor be akarom olvastatni daemon-nal vagy csak simán bemásolni vinyóra akkor nem akarja az igazságot.Néha gondol eggyet beolvassa,de nem akarja onnan telepíteni és van mikor be sem olvassa róla.szerintetek hibásat vettem? És ha igen akkor 3 munkanapom belül kötelesek kicserélni azonnal nekem? köszi a válaszokat előre is....Ateeeeee. -
Lacika 79 #2203 ennyi pénzért másfél írót is vehetsz jobb helyeken :D -
rynn #2202 Szerintem vegyél egy NEC-et, az talán még olcsóbb is mint bármelyik Pioneer... -
#2201 akkor mehetsz is a boltba megvenni:) -
Ferencz István #2200 Hy!
Légyszi ajánljatok már 15 ezer körül gy jó DVD írót! Én egy Pioneer 110D-re gondoltam. Ja és fekete legyen! -
#2199 nekem Plextor PX-130A van mellette -
#2198 Nem feltétlenül bírja tovább, és a mostani írók sok tekintetben jobb olvasók, mint a dedikált DVD-ROM meghajtók. -
mochee #2197 Pls ajánljatok egy dvd olvasót, amiről jók a tapasztalatok. Most vettem egy Pio 110D-t, eddig 106D-m volt. Ugy gondolom, hogy akkor tovább bírja az író, ha az olvasást nem azzal csinálom. -
#2196 kellene egy banner
A legtöbbet ajánlott dvd író:
A legtöbbet ajánlott dvd lemezek: -
Lacika 79 #2195 viccelsz? :D -
#2194 tényleg ennyire nehéz vissza olvasni? -
TomBond #2193 Én is DVD írót szeretnék venni hogy nyugdíjjba küldjem a "régi"-t.
Szerintetek milyet érdemes most venni ami nem túl drága és megbízható?
Én is a Pioneer 110D-t néztem ki! Tapasztalatok? -
izb #2192 régi dvd lemezek olvasásával mi a helyzet?