AGON

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha emlékezetem nem csal akkor, a polcon van egy üvegben az elõhívóoldat.

Jó sikerült, csak a lámpást nem töltöttem meg és azthiszem az miatt nem engedte. De msot már fél órája verem a fejem a falba egy nyilván tök egyszerû kérdésen. MI A F***om K****anyj az a hívó oldat és honnan a P****ból tudok olyat szerezni??? Me persze tegyek de egy könyv se ír róla h miaz és hol van!!!
Bocs lehiggadok kicsit, csak vki segítsen mielõtt idegrohamot kapok.....
Hi!

Valaki segítsen a Toledo fotózós részében. Megvan a fényképnek minden darabja de nem tudom a párkányra tenni a fényképezõgépet, pedig a végigjátszás azt mondja. Vagy elõbb össze kell rakni? Vagy valami papírt vízbe tenni ott vagy mi? 😄
Mi is szeretnénk megtalálni, de angolul nem megy! Tedd fel valahová a magyarítást légyszives. Így karácsony elõtt sok embernek szereznél vele örömet!
Mayorpapa
egyet kell hogy értsek Veled, én pl. nagyon díjaznám, ha valaki volna olyan kedves, és feltenné a magyar fájlokat!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Ez a fórum nagyon kihalt! Szerintem ha valaki feltenné valahová a szinkront és a szöveg file-okat újra megélénkülne.
Megvan a kaaard! Kitartás Kármenká!
Talán kellene szerezni valahol valami gyufát vagy hasonlót amivel meg lehet gyújtani, és akkor világolni fog<#wink>

Sziasztok!Segitsetek elakadtam a Rejtélyes kódex elején nem tudom használni a lámpást a D raktárban.
Serminátor
a 4-be

Serminátor
mi a zenedoboz kódja???

Hi! Valaki nem tudna adni egy magyar nyelvi fájlt?,az én játékom angol. vagy még nincs hozzá? Elõre is köszi!

Sziasztok az Agon 1-nél akadtam el a Madagaszkári
pályán, amikor a majmot kell követni nekem sajnos
borzasztó rossz a hallásom és így csak körbe-körbe
járok segithetne valaki vagy mentéssel vagy hogy
merre kattintsak és hányszor, azzal esetleg a
magyaritást elküldené mailban mert nekem angol
a játék és nagyon rossz vagyok angolba.
Elöre is köszi,
Sziasztok,a játék végén vagyok, de két dolgot nem tudok megcsinálni az egyik, nem tudom mit kezdjek a fotókkal, amin a számok és ábrák vannak, a másik, a hordópakolós rész, amit nem tudok megoldani.
A végigjátszást megnéztem, de egyiket sem tudtam eddig megcsinálni.
Ha tudtok segítsetek, elõre is köszi !!
Örülök, hogy segíthettem <#wave>

Hát persze!!!!
Ez volt a bibi!!!
Ezer köszönet!!!

Nem emlékszem hajszálpontosan az összetételre, de nagyon nem mindegy, hogy víz kell hozzá vagy desztiláltvíz :-) Lehet, hogy itt van a bibi?

Sziasztok, elakadtam a fénykép elõhívásánál.
Hiába csinálom úgy, ahogy le van írva,amikor bele akarom tenni a negatívot, mindig azt mondja, hogy ez nem a megfelelõ oldat.
Mit tegyek? Köszi!!!

hykao
Nekem sajna nincs idõm játszani vele, így nem vettem meg, csak a magyar demóba kukkantottam bele...
bogyoka
Te megvetted?😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

a kérdésemre választ kaptam de, nem töled!
vannak ismeröseid a világban, vagy csak a határokon belül élsz
hykao
Akkor te se vetted meg...
nekem angolnak tünik!
hykao
Magyarul jelent meg...
Lehet ehez a játékhoz magyarosítást találni?
mit tegyek a pogival már halálra zabálta mágát az öreg föszer,mit lehet még tenni a szivar meg van, lehet még a demoban valamit csinálni csak tippet,vagy utalást kérnék nagyon tetszik a demo,de még nem írta,hogy vége.segíts!
Ha emlékezetem nem csal akkor nem lehet kinyitni a ládát,és nem tudod kinyitni az ajtót sem, de a demó végén kiírja, hogy eddig és ne tovább :-)

szia valaki meddig lehet eljutni a toledo-i demoban?
ki lehet nyitni pl. a zeneládád (mármint a koddal).?
vagy a szobában lévõ másik ajtot?Köszönettel!!
Közbe rájöttem 😄
Toledo végigjátszás: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/agon4.htm (angol) én a kaleidoszkópnál vagyok, ott akadtam el. Nem értem az egészet, ha valaki jár már ott plz segítsen. Elõre is thx!
Egy jótét lélek nem tenné fel a .hu végû nyelvi file-okat és a szinkront?? Nekem angolul van meg, és így számomra játszhatatlan! Segítség!!!
bogyoka
Én ezt a kis zenegépest nem értem SOS segtég, már annyi mindent kipróbáltam, de mem akar sikerülni😞

Állítólag kikéne adnia még valamit a papíron kívül de nem ad ki semmitsem😊)

bogyoka
Most totálisan nem tudok hova menni, sehol sem állnak szóba velem😞

A börtönõr is eltünt és a rab is.

bogyoka
Pedig már odaadtam neki a papírt ami a zenedobozból kijött, és nemkaptam semmit😄D

bogyoka

A patch-t letöltöttem és valamilyen kódot kér, a játék pedig nem indul el!
Mi lehet a baj?
krisztike26, a legjobb megoldás, ha itt jelzed a kérésed: http://www.pierrot.privatemoon.com/bolt/
Néhány napon belül elküldik neked a játékot.
Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy kinek van meg a The lost sword of Toledo teljes játék, magyarul vagy legalábbis magyar felirattal. Szeretnék játszani vele, de nekem csak a demó változat van meg. A Jumurdzsák gyûrûjét, és a Rejtélyes kódex-et már végigvittem. Akinek megvan, írjon nekem, és ha van rá lehetõség a játékot is küldje el nekem, bármilyen megoldás érdekel. Köszönöm szépen!!!
Benczus, ha szabad ilyet kérnem, akkor a konkrét segítségeket (ha már nagyon muszáj megadnod a pontos megoldást a rávezetés helyett...) vagy PRIVÁTBA, vagy nagyon feltûnõ SPOILER felirattal ellátva írogasd légyszi. Eredetileg ugyan a toledoi részhez született ez a fórum, de más AGON epizódok játékosai is járnak ide és nem biztos, hogy mindenki szereti, ha elrontják a játékélményét azzal, hogy megkapja a megoldásokat. Van olyan is, aki a 4. rész után kapott kedvet az elsõ háromhoz, szóval õrá még biztosan vár a kulcsok (és egyebek) rejtélye. :o)
Elakadtam a üvegnegatívos részben, mert nem tudom belemártani. aki beletudta az segítsen.
Zöld szalagos kulcs Dr. Moresby; MB feliratú kulcstartós kulcs
Main Building; Kulcs két kisebb kulccsal B raktár; Kulcs egy kisebb kulccsal C raktár; Fényesebb kulcs A raktár; Régebbi rozsdás kulcs D raktár.
Részlet az www.adventuregames.hu AGON - RK-ból
Zöld szalagos kulcs
Dr. Moresby MB feliratú kulcstartós kulcs
Main Building Kulcs két kisebb kulccsal B raktár Kulcs egy kisebb kulccsal C raktár Fényesebb kulcs A raktár Régebbi rozsdás kulcs D raktár
Ki tudja a Rejtélyes Kódexben a kulcsos Részt?
Már csomószor próbálkoztam de nem tudtam rendesen elhelyezni a kulcsokat.Légyszi segítsetek!<#nemtudom>
AGON Toledo végigjátszás:www.adventuregames.hu-keresés:AGON Toledo-végigjátszás<#mf1>
Írtam privátba.
Sziasztok! Tud valaki segiteni? A Toledoi játékban akadtam el a végén a hordópakolós résznél. Már az összes variációt kipróbáltam, mégsem tud felmászni a szekrényhez...MI A HIBA?? <#nemtudom> köszi!
Gordian, nézd meg a füzetkét, benne van minden!
Help!

Segítsetek!
Egyszerüen sehogyan sem tudom helyükre rakni a kulcsokat a tárolószekrészben.... 😞((((

MB - main building
rozsdás - A tároló
zöld szalagos - Dr. Moresby
(EZEK TUTI BIZTOSAK SZTEM)

és a többi hogy? Már nagyon sok félén próbáltam....
Van még:

-szép tiszta kulcs
-nagy kulcs 2 kicsi kulccsal
-nagy kulcs 1 kisebb kulccsal

Ezeket hova? :_(
Mégsem visznek diliházba!!!
Sikerült kijutnom. Nagyon köszönöm!