303
  • gitta92
    Ismét köszönöm. A Madagaszkári részben a rizsen és a tüzifán kívül mi kell még a kaja megfőzéséhez?
  • Packolombo
    keres egy tálat, meg valahol találtam gyógyszert
    a tálat töltsd meg vízzel, és tedd bele a gyógyszert azt meg add oda kutyának
    aztán a csaj majd eldumcsizik veled
  • gitta92
    Köszönöm a segítséget, de most van még egy gondom. A kocsmában nem állnak velem szóba.
  • Packolombo
    ami a ház oldalán van kerék vagy mi, azt kell addig tekergetni amíg nem látsz egy lukat a zárban

a levélben szó van róla, hogy minként működik a zár ill.az hogy nem egy egyszerű bedugom a kulcsot, és kész

a hokedlit meg el kell tolni balra, és akkor a bal oldali tányér a másik amit tekergetni kell addig amíg a luk nem lesz nagyobb, és akkor tudod belerakni a harangnyelvet
  • kekk
    Szia! Kinyílt már az ajtó? Belülről kell kinyitni a gőz segítségével a szelepek nyitogatásának kombinációja asszem, ja és hallod majd ha kinyílik. Egy éve játszottam, segíts te is, hol a csudában van az elején a tinta a pecséthez?????????????
  • gitta92
    Begyújtottam a kályhát, a víztározónál is voltam már fent. Megszereztem az orvosságos üveget és a harang nyelve is megvan. És innentől nem tudom hogy kell bejutni a másik ajtón.

A távírónál nem kell semmit csinálni?
  • Packolombo
    eddig mit csináltál?
    mert nem mesélném az egészet, mert úgy nem az igazi
  • hungary27
    ez ilyen nehéz játék?
  • gitta92
    Sziasztok. Segítsetek, elakadtam. A rejtélyes kódex lappföldi részében a bakterháznál hogy lehet bejutni azon a másik ajtón, ami a ház végében van?
  • daneeca
    Jajjj!! Hogy lehetek ilyen figyelmetlen? Énmeg ezen idegeskedtem itt... Kösz :)
  • littlefisch
    Ha emlékezetem nem csal akkor, a polcon van egy üvegben az előhívóoldat.
  • daneeca
    Jó sikerült, csak a lámpást nem töltöttem meg és azthiszem az miatt nem engedte. De msot már fél órája verem a fejem a falba egy nyilván tök egyszerű kérdésen. MI A F***om K****anyj az a hívó oldat és honnan a P****ból tudok olyat szerezni??? Me persze tegyek de egy könyv se ír róla h miaz és hol van!!!
    Bocs lehiggadok kicsit, csak vki segítsen mielőtt idegrohamot kapok.....
  • daneeca
    Hi!

Valaki segítsen a Toledo fotózós részében. Megvan a fényképnek minden darabja de nem tudom a párkányra tenni a fényképezőgépet, pedig a végigjátszás azt mondja. Vagy előbb össze kell rakni? Vagy valami papírt vízbe tenni ott vagy mi? :D
  • gaspijoci
    Mi is szeretnénk megtalálni, de angolul nem megy! Tedd fel valahová a magyarítást légyszives. Így karácsony előtt sok embernek szereznél vele örömet!
  • Mayorpapa
    egyet kell hogy értsek Veled, én pl. nagyon díjaznám, ha valaki volna olyan kedves, és feltenné a magyar fájlokat!
  • gaspijoci
    Ez a fórum nagyon kihalt! Szerintem ha valaki feltenné valahová a szinkront és a szöveg file-okat újra megélénkülne.
  • Attis55
    Megvan a kaaard! Kitartás Kármenká!
  • littlefisch
    Talán kellene szerezni valahol valami gyufát vagy hasonlót amivel meg lehet gyújtani, és akkor világolni fog
  • ercsa74
    Sziasztok!Segitsetek elakadtam a Rejtélyes kódex elején nem tudom használni a lámpást a D raktárban.
  • Serminátor
    a 4-be
  • Serminátor
    mi a zenedoboz kódja???
  • once
    Hi! Valaki nem tudna adni egy magyar nyelvi fájlt?,az én játékom angol. vagy még nincs hozzá? Előre is köszi!
  • lewus
    Sziasztok az Agon 1-nél akadtam el a Madagaszkári
    pályán, amikor a majmot kell követni nekem sajnos
    borzasztó rossz a hallásom és így csak körbe-körbe
    járok segithetne valaki vagy mentéssel vagy hogy
    merre kattintsak és hányszor, azzal esetleg a
    magyaritást elküldené mailban mert nekem angol
    a játék és nagyon rossz vagyok angolba.
    Elöre is köszi,
  • Prince
    Sziasztok,a játék végén vagyok, de két dolgot nem tudok megcsinálni az egyik, nem tudom mit kezdjek a fotókkal, amin a számok és ábrák vannak, a másik, a hordópakolós rész, amit nem tudok megoldani.
    A végigjátszást megnéztem, de egyiket sem tudtam eddig megcsinálni.
    Ha tudtok segítsetek, előre is köszi !!
  • littlefisch
    Örülök, hogy segíthettem
  • domiko
    Hát persze!!!!
    Ez volt a bibi!!!
    Ezer köszönet!!!
  • littlefisch
    Nem emlékszem hajszálpontosan az összetételre, de nagyon nem mindegy, hogy víz kell hozzá vagy desztiláltvíz :-) Lehet, hogy itt van a bibi?
  • domiko
    Sziasztok, elakadtam a fénykép előhívásánál.
    Hiába csinálom úgy, ahogy le van írva,amikor bele akarom tenni a negatívot, mindig azt mondja, hogy ez nem a megfelelő oldat.
    Mit tegyek? Köszi!!!
  • hykao #235
    Nekem sajna nincs időm játszani vele, így nem vettem meg, csak a magyar demóba kukkantottam bele...
  • bogyoka
    Te megvetted?:D
  • csibe70
    a kérdésemre választ kaptam de, nem töled!
  • csibe70
    vannak ismeröseid a világban, vagy csak a határokon belül élsz
  • hykao #231
    Akkor te se vetted meg...
  • csibe70
    nekem angolnak tünik!
  • hykao #229
    Magyarul jelent meg...
  • csibe70
    Lehet ehez a játékhoz magyarosítást találni?
  • csibe70
    mit tegyek a pogival már halálra zabálta mágát az öreg föszer,mit lehet még tenni a szivar meg van, lehet még a demoban valamit csinálni csak tippet,vagy utalást kérnék nagyon tetszik a demo,de még nem írta,hogy vége.segíts!
  • littlefisch
    Ha emlékezetem nem csal akkor nem lehet kinyitni a ládát,és nem tudod kinyitni az ajtót sem, de a demó végén kiírja, hogy eddig és ne tovább :-)
  • csibe70
    szia valaki meddig lehet eljutni a toledo-i demoban?
    ki lehet nyitni pl. a zeneládád (mármint a koddal).?
    vagy a szobában lévő másik ajtot?Köszönettel!!
  • wolfi0
    Közbe rájöttem :D