303
-
danithe #303 Segítsettek plz. Egyszerűen nem tudok túl jutni a fényképestöl. kb 2 órája ezzel szorakozok. Nem tudok felrakni száradni a képet és igy nem tudom befejezni a fényképet. Valaki tud segíteni rajtam? tipp v vlmi? esetleg egy mentést tudna nekem vki küldeni aki túl van ezen?
PLZ PLZ PLZ
1.03 patch teleptive van. :S -
Haraszti Pál #302 kösz már nem kell találtam végigjátszást is és talán már megy -
Haraszti Pál #301 Sziasztok!
AGON1-nél járok madagaszkáron a kopjafáknál
azt tudom hogyan kéne kirakni, de az egyik máshogy néz ki, mint ahogyan le van rajzolva.
amugy nemrég itt még láttam végigjátszást agon1-hez, igyaz hogy angol volt, de ha tud valaki segiteni akkor segitsen
Kösz -
sviki1 #300 Sziasztok!
Elakadtam az AGON1-ben a kopjafáknál.Valami kunyhót kellett volna előtte találni, de nem tudol hol keressem?Hogy jutok el a kunyhóba? Privát írjatok lécci, köszi:) -
gaspijoci #299 Hali!
Mire jó a Toledóban a kaleidoszkóp és a házszámos fotók??? Ha valaki tudja Írja le vagy küldjön egy privátot légyszives! Végig vittem a játékot, de sehol nem hiányzott a megoldáshoz. Mire Jó egyáltalán, mert a fotókból rengeteg van tehát valszeg mégis fontos valamiért. -
Jade #298 Helló!
Az AON1-ben hogy raktad ki a kulcsokat? Sehogy nem megy! Az összes infó meg van hozzá, de nem akarja, hogy sikerüljön!!! -
#297 Sziasztok! Agon Toledoban a sötét szobában vagyok, nem tudom melyik üvegből kell port tennem az első tartályba a vízhez, valaki tudna segíteni?
Végigjátszásból nem derül ki, ezért nem tudom.:( -
lewus #296 Sziasztok azt mondja meg valaki hogy a kopjafákat hogy kell cserélgetni
a Madagaszkári résznél tartok a sírnál. -
lewus #295 Hi sikerült magyaritani a Rejtélyes kodexet a játékban a beállitásoknál
a feliratokat kellett magyarra állitani igy mükszik -
sztrolly #294 Valaki segíthetne a film előhívásnál miért nem rakja bele az üvegnegatívot a keretbe hogyan kell belerakni? -
sztrolly #293 lehet -
sztrolly #292 Sziasztok tudna valaki segíteni a toledói részben megfejtettem a zenedoboz első kódját és megtaláltam a levelet de a prof nem olvassa el nála van és nem tudok semmilyen irányban továbbjutni pedig olvastam hogy fontos információk vannak benne a titkos társaságról mit kéne tennem ?
Előre is köszönettel Sztrolly. -
Haraszti Pál #291 Toledo végigjátszás (angol) www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/agon4.htm -
Haraszti Pál #290 a sarkifényvizsgálónál egy számokból álló kód kell, ami a faluban volt a fogadóval szembemi ház falán (nagyittani kell)
amúgy ami benne van nem létszükség -
Haraszti Pál #289 szasztok
AGON 1 -nél elakadtam a Madagaszkári dzsungelben. valaki megirhatná hogy merre kell menni
Kösz
-
Tari Róbert #288 Sziasztok nem tudjátok az el veszett kard címü részt ha angol hogyan lehet magyarositani?köszönöm helló -
kekk #287 Köszi! Nem gondoltam, hogy csak "cseszegetni" kell, azt hittem kell még vmi hozzá, de sorozatot nyomtam és összejött :D. Sajnos nincs végigjátszás a rejtélyes kódexhez,én most a sarkifényvizsgálónál érzem, hogy elleszek egy darabig -
eddin #286 Hát ha a pecsétet felszetted akkor a papírnak bal alsó részére próbálj kattingatni és egyszercsak rámegy nekem is így volt. Ha nem szedted még fel akkor a másik szobában van ahol az asztalon a telefon mellett. -
kekk #285 Sziasztok! Segítsetek légyszi, miért nem tudom lepecsételni a kérvényt a londoni színben? Kitöltöttem klasszul, és nem megy rá a pecsét! Már végig koslattam oda vissza :( Előre is köszi!!:) -
eddin #284 Sziasztok! Valaki nem tud teljes végigjátszást az agon a rejtélyes kódex lapföldes részéhez????? -
spati #283 Hello.tudna valaki segiteni abba hogy hol van az öröknaptár mert már minden meg van a második zár kinyitásához csak ép az az egy hiányzik. -
#282 ahhh, én meg azt hittem a Toledót lehet így hunosítani :( -
kiara1907 #281 de én az első részre írtam ezt -
#280 természetesen a Toledóra gondolok, azt próbáltam magyarítani -
#279 köszi a tippet, én kipróbáltam, átírtam, de nem lett magyar
egyéb ötlet, tipp? neked hogy sikerült?
sőt, nekem még a feliratok sem látszanak... -
kiara1907 #278 magyarosítás:
Angol kiadású verzió, de könnyedén elõcsalható a magyar felirat: A játék telepített könyvtárában a languages xml fájlban át kell írni a nyelvet Hungarian-ra és hu-ra.
<languages>
<language name="Hungarian" suffix="hu" />
</languages>
-
dobko #277 sziasztok nekem is magyarul kéne, sajnos angolul van meg nekem is
stoffert tudnál segíteni??? -
stoffert1966 #276 Megoldódott. -
stoffert1966 #275 Sziasztok. Én most kaptam meg a rejtélyes kódexet. Csak sajnos angolul, tudna valaki segíteni a magyarosításban. Köszönöm előre is a segítséget. -
gitta92 #274 A kunyhóban 9 papírfecnit kellett találnod. Mindegyik papírfecnin van egy ábra, egy versike és egy madagaszkári felirat(Enina, Iray, Telo, Roa, Efatra, Dimy, Fito, Valo, Sivy). A legfelső szinten a függőágy alatt lévő félig eltakart könyvben kell megnézned a jelentésüket és azok alapján kell sorba raknod a kopjafákat(az ábrákat figyeld). -
lewus #273 Hello légyszi segitsen valaki
a kopjafákat hogy kell kirakni?
A Madagaszkári résznél.
egy kép kéne róla meg leírás -
gitta92 #272 De még nem engedi beírni. -
Werido #271 Sziasztok!
Segítsetek, a madagaszkári részben a kopjafáknál mit kell csinálni?
Hogyan kell sorrendbe rakni?
Köszi! -
Packolombo #270 A = Where? Type on the beach. Press enter.
B = What? Type the skull rock. Press enter.
E = When? Type at ebb of tide. Press enter.
ezeket írd be :) -
gitta92 #269 A távcsős résznél.Ott mennyi kulcsszót kell találni? -
Packolombo #268 hol tartasz? -
gitta92 #267 Köszi -
Packolombo #266 fentről ha ránézel ahol a tűz rakás van ott látod azt a hordót amiben a víz van -
gitta92 #265 Vizet honnan lehet szerezni? -
Packolombo #264 víz 2x