303
-
wolfi0 #223 Toledo végigjátszás: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/agon4.htm (angol) én a kaleidoszkópnál vagyok, ott akadtam el. Nem értem az egészet, ha valaki jár már ott plz segítsen. Előre is thx! -
gaspijoci #222 Egy jótét lélek nem tenné fel a .hu végű nyelvi file-okat és a szinkront?? Nekem angolul van meg, és így számomra játszhatatlan! Segítség!!! -
Én ezt a kis zenegépest nem értem SOS segtég, már annyi mindent kipróbáltam, de mem akar sikerülni:(
Állítólag kikéne adnia még valamit a papíron kívül de nem ad ki semmitsem:)) -
Most totálisan nem tudok hova menni, sehol sem állnak szóba velem:(
A börtönőr is eltünt és a rab is. -
Pedig már odaadtam neki a papírt ami a zenedobozból kijött, és nemkaptam semmit:DD -
már nem beszél velem mit csináljak? -
pala49 #217 A patch-t letöltöttem és valamilyen kódot kér, a játék pedig nem indul el!
Mi lehet a baj? -
Betatester #216 krisztike26, a legjobb megoldás, ha itt jelzed a kérésed: http://www.pierrot.privatemoon.com/bolt/
Néhány napon belül elküldik neked a játékot.
-
krisztike26 #215 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek van meg a The lost sword of Toledo teljes játék, magyarul vagy legalábbis magyar felirattal. Szeretnék játszani vele, de nekem csak a demó változat van meg. A Jumurdzsák gyűrűjét, és a Rejtélyes kódex-et már végigvittem. Akinek megvan, írjon nekem, és ha van rá lehetőség a játékot is küldje el nekem, bármilyen megoldás érdekel. Köszönöm szépen!!! -
Betatester #214 Benczus, ha szabad ilyet kérnem, akkor a konkrét segítségeket (ha már nagyon muszáj megadnod a pontos megoldást a rávezetés helyett...) vagy PRIVÁTBA, vagy nagyon feltűnő SPOILER felirattal ellátva írogasd légyszi. Eredetileg ugyan a toledoi részhez született ez a fórum, de más AGON epizódok játékosai is járnak ide és nem biztos, hogy mindenki szereti, ha elrontják a játékélményét azzal, hogy megkapja a megoldásokat. Van olyan is, aki a 4. rész után kapott kedvet az első háromhoz, szóval őrá még biztosan vár a kulcsok (és egyebek) rejtélye. :o) -
benczus16 #213 Elakadtam a üvegnegatívos részben, mert nem tudom belemártani. aki beletudta az segítsen. -
benczus16 #212 Zöld szalagos kulcs Dr. Moresby; MB feliratú kulcstartós kulcs
Main Building; Kulcs két kisebb kulccsal B raktár; Kulcs egy kisebb kulccsal C raktár; Fényesebb kulcs A raktár; Régebbi rozsdás kulcs D raktár.
Részlet az www.adventuregames.hu AGON - RK-ból -
benczus16 #211 Zöld szalagos kulcs
Dr. Moresby MB feliratú kulcstartós kulcs
Main Building Kulcs két kisebb kulccsal B raktár Kulcs egy kisebb kulccsal C raktár Fényesebb kulcs A raktár Régebbi rozsdás kulcs D raktár -
kisgempa1 #210 Ki tudja a Rejtélyes Kódexben a kulcsos Részt?
Már csomószor próbálkoztam de nem tudtam rendesen elhelyezni a kulcsokat.Légyszi segítsetek!
-
kisgempa1 #209 AGON Toledo végigjátszás:www.adventuregames.hu-keresés:AGON Toledo-végigjátszás
-
Betatester #208 Írtam privátba. -
fgras #207 Sziasztok! Tud valaki segiteni? A Toledoi játékban akadtam el a végén a hordópakolós résznél. Már az összes variációt kipróbáltam, mégsem tud felmászni a szekrényhez...MI A HIBA??
köszi!
-
Betatester #206 Gordian, nézd meg a füzetkét, benne van minden! -
Gordianmail #205 Help!
Segítsetek!
Egyszerüen sehogyan sem tudom helyükre rakni a kulcsokat a tárolószekrészben.... :(((((
MB - main building
rozsdás - A tároló
zöld szalagos - Dr. Moresby
(EZEK TUTI BIZTOSAK SZTEM)
és a többi hogy? Már nagyon sok félén próbáltam....
Van még:
-szép tiszta kulcs
-nagy kulcs 2 kicsi kulccsal
-nagy kulcs 1 kisebb kulccsal
Ezeket hova? :_( -
Szervízmester #204 Mégsem visznek diliházba!!!
Sikerült kijutnom. Nagyon köszönöm!
-
Szervízmester #203 Szerintem én szőke vagyok!!!
Hány fokból áll majd a lépcső, hol marad üres luk?
Nagyon nem vágom!
-
enrico21 #202 tedd oda a kicsiket, egyet balra egyet jobbra (mármint a kiállóknál) elég a lépcsőhöz -
Szervízmester #201 Azt gondoltam,hogy a hosszukkal kell variálni, de van két hely, ahonnan
a leghosszabbak sem lógnak ki. -
enrico21 #200 a hosszúsággal kell játszanod, pakolj úgy, hogy mindig eggyel legyen nagyobb (így lesz lépcsőd) -
Szervízmester #199 Sziasztok!
Én a madagaszkári résznél akadtam el. Nem tudok feljönni a kútbol, ahol a téglákat kellene a rajtuk szereplő jelek alapján sorbarendezn. Már napok óta próbálkozom sikertelenül. Ha van valakinek használható tippje, akkor kérem segítsen. Megőrülök!
Köszi.
-
april #198 Mielőtt még újrajátszod, szerintem próbáld meg, hogy elmész a templomba újra "bepróbálod" a kulcsot és utána vissza a térre... elvileg akkor ott kell lennie Domingónak (legalábbis nálam működött a dolog)... -
Padisah #197 Enrico, April, köszi, kipróbálom/tam, az elmentett allast mar nem hozta rendbe, de ez Arriaganal is igy volt, ugyhogy gondolom jo lesz. Ujrajatszas utan kiderul. -
april #196 Megszárítottad az üvegnegatívot az előhívás után? A csapoktól jobbra levő tartóba ki kell tenni száradni...( talán ez maradhatott el..)
Fotópapírt érzékenyítetted és megszárítottad? Végiglapoztad a könyvecskét az előhívásról?
Ha ez mind megvan, akkor mennie kéne a dolognak... -
eekson #195 Az üvegnegatívot hogy kell beletenni a másolóbaa? próbáltam már fényben, sötétben, előbb a papírt beletettem a másolóba, de egyik verziónál se engedte hogy beletegyem a negatívot. Mit hogyan kéne csinálnom? Köszi -
enrico21 #194 Nálam volt pogácsa mégsem volt ott... :-) A patch biztosan segít.
maanpa: Nekem - és az ismeretségi körömnek - Madagaszkáron nem volt ilyen hiba, így segíteni sem tudok. -
april #193 Padisah!
Megjelent az 1.02-es patch a játékhoz, ami újrajátszás nélküli gyógyír lehet a problémádra...
Letölthető a PcDome-ról:
http://pcdome.hu/letoltes/3375/a_g_o_n_the_lost_sword_of_toledo_pc
-
Padisah #192 Köszi Enrico! Így legalább tudom, hogy érdemes újrajátszani. Lehet, hogy azért nincs ott D., mert nincs már nálam pogácsa, viszont a pogácsástál helyén már nincs semmi, mióta előhívtam a fényképet. De ez csak tipp... -
maanpa #191 Tudom, hogy most mindenkit az elveszett kard keresése foglalkoztat, de mégiscsak ez egy Agon fórum, ezért bátorkodom feltenni a kérdésem. A toledoi részt már végigjátszottuk, de nem sikerült tuljutnunk az első részen...pontosabban Madagaszkáron vagyunk, már minden megvan,kalóz, sirfelirat stb. vissza kellene térni az őserdőn keresztül, hogy megkeressük és lejátszuk a táblás játékot, de folyton lefagy a program, miután majomnak eleséget odaadjuk, elindul, mi is teszünk egy lépést, mármint Hunt professzor, és minden sötétbe borul. Nem találkozott vki ezzel a problémával, vagy nem jelent meg patch az első részhez? Köszi a segitséget, amit reményeink szerint adtok, meg az eddigi hozzászólásokat is, mert azért volt pár rész ami kifogott rajtunk a Toledoban... -
enrico21 #190 Padisah:
Domingo hiánya (illetve vissza nem térése) velem is előfordult. Sajnos én sem találtam más megoldást újra kellett játszanom egy korábbi mentésből a történetet (azt hiszem a doboz első zárjának kinyitása előtti pontról kezdtem). Ugyanígy zavart, de jobban izgatott a megoldás, így neki vágtam. (Csak ne kellett volna az összes párbeszédet újra végighallgatni...)
Hidd el megéri!
Amúgy tényleg nincs sok bug, ez a legzavaróbb. (A levél hagyján, Arriaga szobája már kicsit jobban zavart.)
-
benczus16 #189 én ott akadtam el, hogy megkaptam az engedélyt, hogy felmenjek a fiú szobájába, de onnan nem tudok tovább jutni. vagy esetleg mi a zenélődoboznak a jelszava. -
Betatester #188 Padisah, hogy érted azt, hogy "sok bug"??? Úgy látom, nagyon népszerű lett ez a szó itt a fórumon, mintegy az elakadás szinonimájaként... :o(
Ami tényleges hiba van, arra ott a patch, az megoldja azt a 2 db problémát (a levél szinkronja illetve a kereskedő szobájába történő véletlen bezárás), ami véletlenül és sajnálatosan benne maradt.
Ami viszont tény (és már korábban is írtam): ebben a játékban mindenkinek egyedi a sorrend, ahogy az egyes helyszínekkel/rejtvényekkel találkozik. Mint ahogy azt itt már valaki írta, a játék nem tudja, hogy te walkthru-ból játszol-e vagy sem, az a fontos, hogy bizonyos folyamatokat megcsinálj a játék során, hogy tovább tudj lépni. Magyarul: beszélj mindenkivel, fedezz fel mindent, gondolkodj, cselekedj logikusan, hogy folytatni tudd a játékot. Az egyes lépések sorrendje felcserélhető (ettől non-lineáris), de ez nem jelenti azt, hogy kihagyhatóak (kivétel ez alól a kódexes szál, ami nem kötelező, de a játék kedvéért ajánlott). Bizonyos új elemek (beszélgetések, tárgyak, tippek, stb.) csak akkor kerülnek elő, ha előtte minden lépést megcsináltál, ami szükséges. Néha van olyan, hogy elakad az ember, mert nem vesz észre valami fontosat, de ettől még nem lesz "bug"-os a játék! Néha a való életben is neki kell futni többször is az egyes kihívásoknak, itt sincs másképp. Tarts kis szünetet, gondold át, hogy milyen információid vannak és friss fejjel láss hozzá ismét.
Ami pedig általános jótanács minden ilyen játéknál: jegyzetelj, gondolkozz, nézz meg mindent és mindenkit alaposan, és néha mentsd el a játékállást (babonából, hátha egyszer áramszünet lesz a legizgalmasabb résznél). -
Padisah #187 Köszi Idhren. Amúgy van 100 pezetám. Most egyenlőre elvette kedvem a sok bug. Nincs kedvem a fényképpel kapcsolatos dolgokat és mást se újrajátszani többször. -
Betatester #186 Nézd meg újra a leírást és kezd újra a folyamatot. Hátha mégis kimaradt valami. (Bocs, fejből nem tudom már a pontos megoldást, de ha hibát jelez a prof., akkor ez tűnik első és logikus lépésnek) -
Betatester #185 Minden leírás megtalálható, csak meg kell keresni. Annyit elárulhatok, hogy logikus helyen van! :o) Technikailag pedig: a megfelelő sorrendben pakold össze az Inventory-ban. -
eekson #184 Szia!
Még mindig nem tudom, hogyan tovább.