605
Ez az utolsó nap
-
#165 kivéve ha fizikai munkás vagy :) -
#164 yomunkásembernek lenni pedig sztem jó lesz, nem lesznek akkora pulzusingadozások egy-egy felelésnél, hisz ott olyan már nincs... munkában végzed a dolgod és kész. délután szabad vagy. -
#163 de jó volt a szünet... tanulni nem szeretek... nincs tovább... pont!. :) -
#162 ehh... :( örültem hogy ti ilyen jól szórakoztatok... én meg suxolok... -
#161 hajj bezony bezony vege a nyarnak, volt egy utolso party ma, de kezdodik a kemeny kinszenvedes... -
#160 hm engem nem kereszteltek meg, nem is vagyok semmi hívő:)
őőőő és mennyire vagy hívő, nekem haverom is katolikus, aktívan nyomja, annyira, hogy amikor elkezd mesélni, hogy majd a paradicsomban a tigris zabot fog enni......
:) -
#159 Na akkor a témához szólva...
Pattanásos nem vagyok, egyszerűen "leszárad" a bőrömről még ha semmit nem is csinálok vele
Mulasztott napok számában nem maradok el az itteniek mögött, engem jópár tanár gondolta hogy levizsgáztat de aztán meggondolták magukat, lévén eléggé pofás kis jegyeim voltak, pedig lusta voltam mint az állat. Például - verstanulás: felmondtam a cuccot mikrofonra, majd leültem BF-ezni és közben folyamatosan nyomtam, 3 órán át... Utána persze iszonyat kentem a verset, és mikor emlékezni kellett rá az ugy nézett ki hogy "igen, most ez jön, ez akkor volt mikor seggbekaptam azt a ruszkit tankkal..."
Kötelező olvasmányok: túlélhető, mondjuk én most is egy összesen 1400 oldalas regényt olvasok (Stephen King - Az, talán a leghosszabb mű amit valaha is olvastam) Filmes trükköt nem ajánlom, több jóhaver beszopta hogy tanár olyan dolgokat kérdezett amik máshogy voltak a filmben mint a könyvben...
neménvoltam: részvétem! hallgass Finntroll, az való kemény katolikusoknak!
Évnyito: nekem ilyen szinten mázlim van, szeptember elsején lesz, reggel. az már más kérdés, hogy mit fognak szólni ha becaplatok azzal a gyönyörű és kibaszott nagy és feltünő horzsolással a könyökömön...
Nyár vége: kiba jó volt az egész nyaram, végre nem unatkoztam! sajnos a finálék fináléja, a Finntroll koncert elmaradt (), de így is kira volt, és még ezek az utsó napok is kifejezetten kellemesek!
most így ennyi jutott eszembe, jóó ez a topic, majd megnézem még holnap mit fogtok itt szenvedni nyár legvége miatt! -
neménvoltam #158 amúgy kezdünk eltérni az eredeti témáról!!! -
neménvoltam #157 mé téged nem kereszteltek meg? -
neménvoltam #156 ezt hogy érted? -
#155 Nem csk nem hittem volna, hogy ilyen keményvonalas egyházfi van a körünkbenb:D -
neménvoltam #154 úgyhogy elteszem magam holnapra -
neménvoltam #153 viszont unatkozom -
neménvoltam #152 ha arra gondolsz nem vagyok zsidó -
neménvoltam #151 katolikus. de mé baj az? -
#150 És te komolyan ilyen kemény katolikus/református/nemtommi vagy? -
neménvoltam #149 jah... mé baj az?
Azé mert kurva szigorú! -
#148 templomban??? egyházi suliba mész? :DD -
neménvoltam #147 vmi templomban -
neménvoltam #146 nekem is :D -
#145 bakker nekem is holnap lesz az évnyitóm 5kor -
#144 nosztalgia(kötelező olvasmány) -
#143 Szerintem mind a kettő nagyon jó könyv.De ha ennyire gáz olvasni nézd meg filmen. -
#142 jó, na most már télleg lépek fürdeni, mert büdös vagyok:-DD -
neménvoltam #141 gyógyszertárban, nemtommennyi!
azért a fogorvos, mer mondta, hogy a lányának használt! -
neménvoltam #140 gyógyszertárban, nemtommennyi!
azért a fogorvos, mer mondta, hogy a lányának használt! -
#139 fogorvos? király:-D de hol lehet kapni? és mennyi? -
neménvoltam #138 Valami különleges oldat, folyékony, hasonló egy golyós dezodorhoz, nekem a fogorvosom ajánlotta! -
#137 áff, SG átka -
#136 és mégis mi ez? gyógyszer, kenőcs? hol kapható? ára? -
#135 és mégis mi ez? gyógyszer, kenőcs? hol kapható? ára? -
neménvoltam #134 igen, elég fasza! Bár úgy vettem észre, hogy rá egy reggelre kicsit kipattogzik, és csak utána használ -
#133 hát, az én kis városkámban bányásznapok vannak. lesz itt bon-bon meg minden. fél tízkor meg tüzijáték.
nekem nem holnap lesz -
#132 és használ? -
neménvoltam #131 Várj! MEGTALÁLTAM!!!
Zinerytnek hívjáK! -
neménvoltam #130 Tüzijátékot? -
neménvoltam #129 nekem is holnap lesz évnyitóm, 5-től! -
#128 na, asszem fürdök meg midnen, aztán kimegyek megnézni a tüzijátékot -
neménvoltam #127 a problem az, hogyha kinyomkodtatom, akkor jópár napig vörös a pofám :)
Meg fáj is :( -
#126 itthon akertben, bár ma elég szar idő volt. de itt egész nyáron jó idő volt. 3 hete eső sem esett, semmit. egésdz nap sütött a nap, egy felhő se volt shoa, csak ma, de remélem holnap jó idő lesz. bár amilyen faszaz időjárás, holnap szar, az évnyitón, amikor öltönyben, meg ilyen szar meleg cucockban vagyok, akkor meg meleg lesz mint a szar.