Last Day Of Summer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Én nem bánom, hogy nemsokára vége a nyárnak...utáloma meleget

Bazinga!

Ne tedd. Nem oldasz meg vele semmit.
Bandew
ELDÖNTÖTTEM!!!
MEGÖLÖM MAGAM!!!
BÁRMIT, CSAK SOSE KELJEN VISSZAMENNEM ABBA A RÉMÁLOMBA!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[HUN]PAStheLoD
Ezazzz!!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nah ez nem valami fasza dolog... holnap lesz az utolsó de legalább lesz még 1 nap :)
És magával a sulival semmi baj nincs leszámítva hogy sok szart akarnak a fejembe verni... de ezt el lehet kerülni :) Písz! v :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Gladiator
mi az a carl cox?

Gladiator
mi az a carl cox?

ThePartyFace
Nekem vegulis klasz volt a nyaram... vegig buliztam.(Á LÁ my nick:)
De ezt a delutanig alvast, egesz estig punnyadast egyszeruen nem lehet megunni.
NEM AKAROK ERROL LEMONDANI:)
Ma meg akartam menni Carl Cox-ra, de ugy nez ki suli elott ennyivel senki nem mozditja a segget Siofokig:(

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

én vótam táborban de a tavalyi egyheteshez képest ez fosh volt. az vót az igazi, mint egy álom
Gladiator
:-DD Én már várom a sulit. viszonr ez a nyaramat kuervára elbasztam. nem csináltam semmit. se táborba nem volltam, sehol. csak 2x búvárkodn, de az is csak 2 hét volt. a többiben itthon punnyadtam, meg nagyanyámnál. szar volt ez a nyár.

Fasz tudja mér nem :)
Nem baj, ezt a nyarat végig a haverjaimmal töltöttem, nem volt az rossz. Errõl a nyárról is maradnak jó emlékek :)
Punker
miért nem mentél gólyatáborba? nekem anno a gimis gólyatábor hatalmas volt, igaz hogy elsõnap a suliban az ofõ rögtön minket keresett de megérte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

hát, vazz holnapután suli. ez a nyár bennem se hagyott nagy élményeket :(
Tavaly még vártam, mert egyrészt baszott jó nyaram volt, másrészt tudtam, hogy olyan suliba megyek, ahol az egész nap szórakozásból áll, és nagyon jó haverjaim voltak ott, meg tanáraim. Most meg egy gimi, ahol senkit se ismerek szinte, ráadásul asszongyák kurva szigorú. Ezért nem várom. :((((((((((((
Jano
"Nézd! Az iskola vár, integet már
A vonatablakból a sok srác!
Süt a nap, az igaz, de ez nem ugyanaz,
Mikor elõttünk állt a forró nyár!"

Csak, hogy egy kis vidámságot vigyünk a topikba! :DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PResident Evil
na már csak el kéne idítani az msn-t :PPP

Eye-scream
ja, mert [email protected] :D

ezeket keverem, bocs :P

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PResident Evil
ezen az email címen nincs Net passport... :(

Eye-scream
Tied?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream

PResident Evil
akkor mond már meg a beregsiztrált e-mailed...

Eye-scream
msn-em van

NaNoKuTyA
majd õk is rájönnek!:)

\':..:\'

PResident Evil
van icq-d vagy msn-ed ?

Eye-scream
HE?

PResident Evil
hát igen... egyszer már megöltem !!!

Eye-scream
JAJ DE HIDEG EZ A BETON,
FÖLVESZEM A NAGYKABETON!

Calver
loál

"The trees move. Do you not see it?"

PResident Evil
nem csak, karbantartom a beton ph értékét...

Eye-scream
Mér'? Aszitted kihajt?

PResident Evil
hát igen... semmi érdemlegeset nem tettem e nyáron ! JA ! locsoltam a betont...

vagy inkább az osztálykirándulás :))

War. War never changes.

mikike
irigyellek benneteket, hogy suliba járhattok

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Taranov
naggyon király lenne most június. a suli utolsó napjának estéje
gyönyörû lenne

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
jól beszélsz testvér!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

magus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM AKAROK VISSZAMENNI, NEEE KÖNYÖRGÖM, BÁRMIT SAK EZT NEEE KÖNYÖRGÖÖM. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. NEM AKAROK TOBB VIZSGAAAAT!!! LAZADJUNK, ROMBOLJUK LE A SULIKAT, LEGYUNK BUTAK MINT AZ AMCSIK!!!

NaNoKuTyA
Mûszaki? akkor visszaszívtam!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Még 3 nap és jönnek a sulinetesek!!! LOÁL
Noninnyó
Jah, akkor jó, megnyugodtam :-).
Villanytanból kell majd leszigorlatoznom 2 félév múlva, ha az meglesz, király leszek :-).
A matekszigó ehhez képest sétagalopp volt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

NaNoKuTyA
a diploma kb olyan mint egy komolyabb szigorlat, semmi több!:)

Noninnyó
Szerintem tök jó volt a szünet, nem vágyom a hülye, unalmas, szivatásokkal teli fõsuli második évét.
Ha már nyelvvizsgákról van szó, hadd dicsekedjek én is. Angol középfokúm van, még 1998-ban,érettségi elõtt 1 évvel csináltam meg. A diplomát sokkal nehezebb lesz hozzá megszerezni.
Suli suxx

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Balo
Hú nekem csak angolból lesz középfokú nyelvvizsgám elõrelátható idõn belül (fél év).
A nemét nyelvvel, hogyismondjam, nem állok valami túl jól (utálom) nehéz, geczxik. Talán meglesz egyszer (2 éven belül) az alapfokúm. :D

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Eye-scream
Német középfok ECL.

Balo
milyen fok, milyen nyelv?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Eye-scream
Én majdcsak októberbe megyek nyelvvizsgára, és a sulit se várom ráadásul nálunk már ma se volt jó idõ....
Halmozottan hátrányos helyzetû diák vagyok...

Balo
:)

nem lakunk, most csak messze vagyunk :) õ olaszban én itthon... kórusversenyen van a drága :)
kórista csaj... amerikai pite után mindenki elképzelheti... :D

-the invisible-

Balo
olyan messze laktok egymástól?
Hú, bárcsak nekem lenne német nyelvvizsgám... :)
Utolsó hétköznap

Nem is utolsó! még van 2! :P
Én 1ébként most happy vagyok mert sikerült a német nyelvvizsgám!
És már csak azért is várom a sulit mert akkor találkozhatok végre a barátnõmmel.

-the invisible-

Balo
biztos érzi az erõt :D