605
Ez az utolsó nap
-
#205 Ez tényleg az utolsó nap, és kezdem szarul érezni magam... közeledik a holnap, évnyitó, meg minden lófaszsága az oszt. főnöknőnek, akit utálunk, uhh, lehet hogy nyáron arra kellet volna edzeni hogy ezeket kibírjam? :| -
#204 huhu, akkor én vezetek, nyáron mindennap 2-3 órás edzéseim vannak, és futunk :P -
neménvoltam #203 nekem is indulnom kéne... :((((((((((( -
#202 én tuti nem tetem volna bele ezt egy újságba, de ő tudja -
#201 szóval a suliban az a hír járta, hogy az igazgat elválik a feleségétől (aki csak úgy mellékesen az osztályfőnököm, de nem lényeg). na, szóval elválik, itt hagyja ezt a sulit, és debrecenbe megy tanítani. na, ez a hír járta, aztán nyáron egyik újságban ezt találtuk:
Az érdeklődőkkel közlöm, hogy:
-Nem áll szándékomban elválni a feleségemtől
-Nem hagyom ott az igazgatói állást
-Nem kívánok Debrecenbe költözni
-Viszont az autómat tényleg eladom
Aláírás: Czinder Péter (az igazgatónk)
azé elég ciki lehetett neki -
#200 hehe, volte g yolyan poén most nyáron, mindjárt leírom: -
#199 hát, nekünk mindig beszél 2 órát az igagató. nálatok nem? lentebb írtam, hogy mindenkit befenyít a buzi. -
#198 Én még sosem hallottam az igazgató hangját pedig nem lódok el 1 "évnyitó"ról sem -
#197 heh nekünk árnyékos helyen pampog:D -
#196 Milyen beszéd bazz? :D -
#195 basszus ma szar idő van, de holnap tuti 40°C lesz, hogy megdögöljek az igazgató 2 órás beszéde alatt. grrr -
#194 pá! nem lesz az rossz. vagys az évzáró nem lesz rossz. majd a tanulás az lesz. -
#193 na indulok evzarora. isten veled szep vilag:( -
neménvoltam #192 Én csak május óta járok oda, de volt már 35 fokban 30 perces futás :(
Meg azt mondták a többiek, hogy télen a szünetben volt olyan is, hogy 40 perc térdig érő hóban :)
Mondjuk ha kocogsz akkor nem fárasztó, csak melegben majd kigyulladt a talpam :D -
#191 meg kinti medencébe járni télen tesi órán, és vizesen futni befele öltözőbe:D -
#190 ne is mondd, kurva kellemes 5 méteres hoban utat vagni futas kozben -
#189 az igazi sportember 40 fokban, esőben, hóban is eddz, mint én, te nem vagy az :P -
neménvoltam #188 nekem már egy hónapja megy az alapozás (foci) de most abbahagytam úgy egy 2 hétre mert lesérültem. -
#187 óó, ezt vártam, hogy végere ne pusztulja meg. melegben meg se tudtam mozdulni, most végre hűvös van. és tudok edzeni. teljesen elsatnyultam már. -
#186 egész éjjel esett (el is áztam hazafelé) nincs hideg csak nem süt a nap -
#185 ja itt is hidegesebb van -
#184 befordító -
neménvoltam #183 hát láccik, hogy vége a nyárnak :((((((((
szar az idő, nálunk 19 fok van :(((((((((((( -
#182 hát én még évnyitóra járk, mert utána mindig megyünk valahova el oszt társakkal, de egyébként meg fel nem kelnék itthonról...
viszont évzárót, már nem látogatom, mert megkapnám még az igazgatótól az illemtan másik felét is:D -
#181 én is félek, mer nem írtam meg 10 ewlemzést, műv törire...azt se tom miről kéne
meg népművre se írtam meg paraszti életrajzot, meg nem olvastam könyvet se, mer szintén nem tudom mit ekllett:DDDD
és akkro mjad most az lesz, hogy kapkodok mint geci, hogy ne 1esekkel kezdjem az évet:D -
#180 Évnyitó? Általánosban láttam olyat utoljára -
#179 jöttek az arabok? -
#178 Én egész nyáron nem gondolta a sulira az utolsó hétig. Mitől félsz bazeg? :D Én inkább le vagyok törve hogy végigtolhatok megint egy szar évet. Jönnek az unalmas Angol + Matek órák.
Vennem kell majd egy rendes gémes mobilt -
#177 Onanizáltál? -
#176 nekünk mindig arról pofázik, hogy bárki megszeg bármilyen szabályt, rögtön repül innen. nem olyan ekdvesen, hogy szervusztok kedves 9.-esek, hanem bekeményít. elég rémisztő:-DD
basszus, egész nyáron a sulit várta, most meg hogy holnap lesz, kurvára nem várom. félek, dehogy mitől azt nem tudom:-DDD
viszont a nyár utolsó estélye kibaszott jó volt. nyaram legjobb napja volt tegnap este. -
#175 Nekünk holnap lesz, tíz perc alatt el szokta mondani, hogy ne öljük meg egymást aztán ennyi...
De ha esik az eső, lehet el is marad :D -
neménvoltam #174 nekem ma lesz -
#173 Nekunk meg a magyar nyelv szepsegeit ecseteli... -
#172 nekünk illemet szokott tanítani, amikor beszél -
#171 detto.. nem várom, sőt, nem is vágom miafasznak kell ott álni, és hallgatni 1 órán át a buzi diri dumáját, amit minden évben elmond, szerintem 1955ben gépelte azt a papírt, amit felolvas... -
#170 jajjde holnap évnyitó! -
#169 Bocs, de kissé naiv a gondolat. -
#168 elég szar volt, többet nem megyek oda :) -
#167 az csak saját... -
#166 Stephen King, mint kötelező olvasdmány?