605
Ez az utolsó nap
-
neménvoltam #125 sajna nem találom mer rég nem használtam. -
neménvoltam #124 hol napozol ilyenkor? :)
Egy pillanat és megnézem, valami gyógyszertárban kapható szar, de megnézem -
#123 faszom a pattanásokba. unom őket. most akartam kimenni csajozni. de asszem ez kilőve. majd holnap napozok, meg minden szar szárítót magamra nyomok. te mit használsz? -
neménvoltam #122 Nekem is :((((
Most fogom egy kicsit ritkítani mert holnap évnyitó! -
neménvoltam #121 Puddle of Mudd- Blurry. csak azóta más zenét hallgatok, így kurva rég nem hallottam ezt a számot.
-
#120 bazki, egész nyáron egy pattanás sem volt rajtam, mostmeg hogy kezdődik a suli, egy csomó lett rajtam. faxom! -
#119 mit halgattál? -
neménvoltam #118 nekem is de azér a tegnapom jó volt! -
#117 hát nekem szar ez a pár nap :((( -
neménvoltam #116 Nem mintha nosztalgiás lennék de most halgatok egy dalt, amit tavaly nyáron sokat hallgattam, azért jönnek a fasza emlékek! -
neménvoltam #115 hát azok! Fosok! nekem az egri csillagokat 6.-ban kellett elolvasnom :((( -
#114 hát, nekem most a szigeti veszedelmet kellett. bazdmeg, több mint 600 versszakot elolvastam, és fingom se volt, hogy most mi van! kik a szereplők, igaz történet-e, mikor jtszódik, semmit. úgyhogy hagytam apicsába, minek basszam el vele az időmet. a másik kedvencem az egri csillagok, meg a kőszívű ember fiai. kurva nagy fos mind1ik. -
#113 hoppá ezt én nem mondanám hogy hülyeségek. én is ezt gondoltam, és utolag jöttem rá, hogy milyen korszakalkto, es emberfomáló hihetetlen műveket hagytam ki néha. -
neménvoltam #112 Nekem is lenne még mit olvasnom :)
De nincs kedvem. -
neménvoltam #111 :DDD -
Braveheart #110 Na nyugi, a tanulsából nem lett semmi, inkább nagytakarítást csináltam :) -
#109 Uccso flash kotelezo olvasmany a Pal utcai fiuk volt:) Azzal a gang warral tudtam azonosulni:)
Amugy mostmar egyaltalan nem banom, hogy jon a suli. Bar ezt nem igazan tudnam megindokolni... -
#108 Amúgy kötelező olvasmányok 90%-a baromság. A legtöbbet a saját korában óriási bukás volt, aztán egyszercsak jött valaki aki kitaláélta, hogy ez milyen jó és hipp-hopp egyszerre híres lett...
Én azokat olvasom csak el amik engem is érdekelnek valamilyen szinten... -
#107 MIT CSINÁLNI? -
#106 ez hülye!! -
#105 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Braveheart #104 na most megyek tanulok egy kicsit (de csak egy nagyon kicsit), kíváncsi vagyok megmaradt-e vmi bennem az előző osztályból :) mindjárt jövök :) -
#103 nem :)))) -
#102 Te valami intézeti srác vagy?:DDDDDDDDDDD -
#101 az ülésrend nálam nem téma ... aki meg tud verni az oda ül ahova akar... de amúgy én ülök oda ahova akarok :) -
#100 de akkor a helyedre felvesznak valaki mást és az szenved tovább -
#99 jah, nálunk is volt egy gyerek. neki is több száz hiányzása volt. és aból kb 34 volt igazolt. ki is baszták. -
#98 Nekem az a gaz, hogy tavaly volt 246 hianyzasom es ebbol 34 igazolatlan.
Iden muszaly tobbet bejarjak:( Menne is a dolog, ha nem kene hajnalban kelni. Borzalom:) Amugy klassz, mert az osszes tanaromat meg tudom etetni minden szarsaggal.
Carl Cox egy techno-guru es ma jon a Palaceba. -
#97 hát, azaz igazság, hogy sehol:-DD csak úgy emlékeztem, de visszanézve nem találtam:-D -
#96 ez hol is van? :) -
Braveheart #95 Az első nap majdnem mindig jó ... de majd amikor elkezdünk tanulni meg év eleji felmérések, dogák... pfúj
2.-ban (gimi) úgy lett 4.72 az átlagom, hogy alig tanultam vmit, asszem ez 3.-ban nem fog menni.
-
#94 vagyis, ott a pont. én voltam a hüjeeeeee. ááááááááá -
neménvoltam #93 Kösz a bíztatást :D -
#92 de előbb azt írtad, hogy nem tudNak megnevelni, nem azt, hogy nem tudTak megnevelni!! szal itt a pont! -
#91 már rég nem :) -
#90 általános egy nagy szar volt. én most leszek gimi 2.-os. általánosban olyan szar paraszt nyomorék ostályom volt, hogy utáltam suliba járni, és mindig betegeskedni akartam. a mostani viszont kibaszott jó. ha majd meghalok olyan beteg vagyok, akkor is megyek suiba, mert hiányznak. és általában a középsulis osztály jobb szokott lenni az általánosnál, szal ne aggódj. -
#89 mittomén:-D én nem értek hozzá, csak okoskodtam. nem igazán vágom az ilyen dolgokat.
Punker: te nem középsulis vagy? -
neménvoltam #88 Én most a általános sulit sírom vissza :/ -
neménvoltam #87 Nem engem vágtak át, haverom kérte, hogy nézzem meg mi van vele. A 2. CD ment is. Csak az meg lefagyott neki. -
#86 ok
thx :)