605
Ez az utolsó nap
  • neménvoltam
    sajna nem találom mer rég nem használtam.
  • neménvoltam
    hol napozol ilyenkor? :)
    Egy pillanat és megnézem, valami gyógyszertárban kapható szar, de megnézem
  • Gladiator
    faszom a pattanásokba. unom őket. most akartam kimenni csajozni. de asszem ez kilőve. majd holnap napozok, meg minden szar szárítót magamra nyomok. te mit használsz?
  • neménvoltam
    Nekem is :((((
    Most fogom egy kicsit ritkítani mert holnap évnyitó!
  • neménvoltam
    Puddle of Mudd- Blurry. csak azóta más zenét hallgatok, így kurva rég nem hallottam ezt a számot.
  • Gladiator
    bazki, egész nyáron egy pattanás sem volt rajtam, mostmeg hogy kezdődik a suli, egy csomó lett rajtam. faxom!
  • Gladiator
    mit halgattál?
  • neménvoltam
    nekem is de azér a tegnapom jó volt!
  • PResident Evil
    hát nekem szar ez a pár nap :(((
  • neménvoltam
    Nem mintha nosztalgiás lennék de most halgatok egy dalt, amit tavaly nyáron sokat hallgattam, azért jönnek a fasza emlékek!
  • neménvoltam
    hát azok! Fosok! nekem az egri csillagokat 6.-ban kellett elolvasnom :(((
  • Gladiator
    hát, nekem most a szigeti veszedelmet kellett. bazdmeg, több mint 600 versszakot elolvastam, és fingom se volt, hogy most mi van! kik a szereplők, igaz történet-e, mikor jtszódik, semmit. úgyhogy hagytam apicsába, minek basszam el vele az időmet. a másik kedvencem az egri csillagok, meg a kőszívű ember fiai. kurva nagy fos mind1ik.
  • magus
    hoppá ezt én nem mondanám hogy hülyeségek. én is ezt gondoltam, és utolag jöttem rá, hogy milyen korszakalkto, es emberfomáló hihetetlen műveket hagytam ki néha.
  • neménvoltam
    Nekem is lenne még mit olvasnom :)
    De nincs kedvem.
  • neménvoltam
    :DDD
  • Braveheart
    Na nyugi, a tanulsából nem lett semmi, inkább nagytakarítást csináltam :)
  • ThePartyFace
    Uccso flash kotelezo olvasmany a Pal utcai fiuk volt:) Azzal a gang warral tudtam azonosulni:)
    Amugy mostmar egyaltalan nem banom, hogy jon a suli. Bar ezt nem igazan tudnam megindokolni...
  • Eye-scream
    Amúgy kötelező olvasmányok 90%-a baromság. A legtöbbet a saját korában óriási bukás volt, aztán egyszercsak jött valaki aki kitaláélta, hogy ez milyen jó és hipp-hopp egyszerre híres lett...
    Én azokat olvasom csak el amik engem is érdekelnek valamilyen szinten...
  • Eye-scream
    MIT CSINÁLNI?
  • [HUN]PAStheLoD
    ez hülye!!
  • Gladiator
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Braveheart
    na most megyek tanulok egy kicsit (de csak egy nagyon kicsit), kíváncsi vagyok megmaradt-e vmi bennem az előző osztályból :) mindjárt jövök :)
  • [HUN]PAStheLoD
    nem :))))
  • Gery1980
    Te valami intézeti srác vagy?:DDDDDDDDDDD
  • [HUN]PAStheLoD
    az ülésrend nálam nem téma ... aki meg tud verni az oda ül ahova akar... de amúgy én ülök oda ahova akarok :)
  • [HUN]PAStheLoD
    de akkor a helyedre felvesznak valaki mást és az szenved tovább
  • Gladiator
    jah, nálunk is volt egy gyerek. neki is több száz hiányzása volt. és aból kb 34 volt igazolt. ki is baszták.
  • ThePartyFace
    Nekem az a gaz, hogy tavaly volt 246 hianyzasom es ebbol 34 igazolatlan.
    Iden muszaly tobbet bejarjak:( Menne is a dolog, ha nem kene hajnalban kelni. Borzalom:) Amugy klassz, mert az osszes tanaromat meg tudom etetni minden szarsaggal.
    Carl Cox egy techno-guru es ma jon a Palaceba.
  • Gladiator
    hát, azaz igazság, hogy sehol:-DD csak úgy emlékeztem, de visszanézve nem találtam:-D
  • Punker
    ez hol is van? :)
  • Braveheart
    Az első nap majdnem mindig jó ... de majd amikor elkezdünk tanulni meg év eleji felmérések, dogák... pfúj
    2.-ban (gimi) úgy lett 4.72 az átlagom, hogy alig tanultam vmit, asszem ez 3.-ban nem fog menni.
  • Gladiator
    vagyis, ott a pont. én voltam a hüjeeeeee. ááááááááá
  • neménvoltam
    Kösz a bíztatást :D
  • Gladiator
    de előbb azt írtad, hogy nem tudNak megnevelni, nem azt, hogy nem tudTak megnevelni!! szal itt a pont!
  • Punker
    már rég nem :)
  • Gladiator
    általános egy nagy szar volt. én most leszek gimi 2.-os. általánosban olyan szar paraszt nyomorék ostályom volt, hogy utáltam suliba járni, és mindig betegeskedni akartam. a mostani viszont kibaszott jó. ha majd meghalok olyan beteg vagyok, akkor is megyek suiba, mert hiányznak. és általában a középsulis osztály jobb szokott lenni az általánosnál, szal ne aggódj.
  • Gladiator
    mittomén:-D én nem értek hozzá, csak okoskodtam. nem igazán vágom az ilyen dolgokat.
    Punker: te nem középsulis vagy?
  • neménvoltam
    Én most a általános sulit sírom vissza :/
  • neménvoltam
    Nem engem vágtak át, haverom kérte, hogy nézzem meg mi van vele. A 2. CD ment is. Csak az meg lefagyott neki.
  • Punker
    ok

thx :)