19663
  • Csirke4
    Sok dolga van nemnagyon lehet elérni :(
  • kincsed
    Manoval mizu van?Tud róla valaki valamit?
  • Shad01
    Keress meg minket a TS-en és kapsz tőlünk egy kódot, ami a free trialhoz kell.

Ha valak ki akarja próbálni a játékot, annak a TeamSpeak2 programon keresztül kell felvennie velünk a kapcsolatot. A TS-hez minden infó magtalálható a
    Magyar HQ-n

Csak azoknak adunk kódok, akik képesek ezt megtenni.
  • bricsi01
    Valaki megsegit egy jelszóval és loginnal?
    Köszike.
  • bricsi01
    Helló!

Valaki tudna helpingelni?
    Tökre megváltozott a honlap.
    Regeltem erre a FreeTrial-ra és kéne kapnom 1 cd-key-t, de már 1napja várok.
  • bricsi01
    Még fejlesztem azé ilyen gagyi.
  • bricsi01
    Helló!

Nyitottam egy oldalt magamnak:
    http://brichard01.atw.hu
  • kincsed
    iiigen! Tényleg! na meséljetek együtt van még a banda?És hogy haladtok a büdös franciákkal?
  • bricsi01
    Ja, és mejd kéne a lachun mivel a regem már nincs.
    Kösz.
  • bricsi01
    Helló!

Ez igaz?
    Ha igen az zsír!
  • Shad01
    Szóval van FREE TRIAL.

Ha valaki komolyan érdeklődik és ki szeretné próbálni a játékot online, az jelezze.
  • Cimbi
    Ja egyébként pedig:
  • Cimbi
    Nem azért hopgy a kezmet fogják hanem mert értelmes kérdéseket tett föl.:)
  • pedrohsi
    Cimbi mondta, hogy jó lenne egyet küldeni az 1/3-as századnak, pontosabban Snowfoxnak (asszem ez a neve), mert ők repülnek il2-ben és fognák Cimbi kezét repülés közben:)
  • Pluskast
    Na akinek kell free trial az szóljon mert kaptam levelet amivel valakinek küldhetek free trialt. Szóval ha valakinek kell az vagy dobjon meg egy email címmel priviben vagy írja ide és elküldöm neki.
  • Csirke4
    Főleg az peccsek után :)
  • Sippie
    Ugyan :) csak sikeres a játék
  • 0Fritz0
    Biza, sok a szpemmer. :)
  • KMeyer
    Egyébként most tartunk a 200. oldalnál, ha jól láttam:)
  • KMeyer
    Helló!

Az nem Hupi szövege volt,hogy "francia tankok jönnek északról"?
  • Shad01
    Szia! Jó újra hallani felőled.
  • lachun
    ja és édeske az MSN-en hova tüntél!!!
  • lachun
    Cijja drága " tankok jönnek Északrol""
  • kincsed
    Hajaj...azok az idők mikor a mély hangod hallattad kegyetlen lassan.Lacus mi is volt a szöveg?....
  • kincsed
    Hellloooooka fiuk!
    Már huh de hiányoztatok nekem!!!!
    Sajna egy időben már függő lettem,de most már más tölti ki az életem!

Remélem,nyerésre álltok,és a rohadt csigazabálokat irtjátok!!!!
  • Csirke4
    THX!
  • pedrohsi
    Az árnyékon nem kell meglepődni, azt Doc utólag módosította, a játékban nem ilyen:)
  • lachun

In Development- New Enfield Rifle
  • lachun
    Csirke4nek egy kis melléklet!!!
    KATT
  • Punker
  • pedrohsi
    Na itt a lényeg:

Akik a dobozt megvették és beregelték (mint én) azok 3 trial kulcsot kapnak a jövő héten. Ezeket egyszer lehet felhasználni, 60 napon belül és 14 napos trialra jogosítanak fel.

Aki nem vette meg a dobozt, de aktív előfizető, az egy ilyen kódot kap, amit február 1-ig kell átadnia. Ez szintén 14 napos trialt ad, és szintén csak egyszer felhasználható.

Az újoncoknak új accountot kell létrehozniuk a wwionline.com-on (személyes adatokat, elérhetőséget megadva), majd begépelni egy általunk átadott kulcsot kötőjelek nélkül. ÉKEZETET NEM SZABAD HASZNÁLNI AZ ADATOK MEGADÁSÁNÁL.

A kérelmeket jellezétek a Hunyadi fórum Free Trial topikjában!
  • Kit--Kat
    Akkor majd ha lehetne jövöhét 2. felében beajálhatnál
  • lachun
    Hivatalos info: ma jönn valamikor!!

• Pluskast
    Ha nagyon akarod akkor majd én ajánlak:)
  • Kit--Kat
    És engem ki akar ajánlani?;)
  • Punker
    Van freetrial de csak előfizető ajánlásával.
  • lachun
    na szép joreggelt ma megyek utolsonak éjszakáb a héten, ugyhogy megint jövök harcolni:)))
  • Shad01
    A minimappal kapcsolatban ezt nem is tudtam. Engem nem a minimap hiánya zavart, hanem az, hogy a munició mennyiségét nem látom.

A bomázócélzót azért lehet mozgatni, mert a bombázótiszt elméletben azzal keresi meg a célt. Nagyon fontos, hogy a bombázás előtt vissza legyen állítva alaphelyzetbe, különben nem lehet eltalálni a célt.
    Ha a célzó alaphelyzetben van és a sebesség-magasság jól be van állítva, akkor a bombák pont oda esnek, amit a célzóban látsz.

Ami nehéz a bombázásban, hogy pontosan a cél felett kell elrepülni. A pilóta nem a repülő tengelyében ül, ezért körülményes ez. A célzókészülék viszont tengelyben van, ezért ezzel kell ellenőrizni a gép helyzetét a célhoz képest.
    A bombázás menete:
    Ki kell trimmelni a gépet, hogy a joy-jal való korigálás nélkül is egyenletes sebességgel-magassággal repüljön.
    A térképen lévő beosztásos kör segítségével a cél felé kell repülni.
    Átváltani a célzókészülékre és annyira előrenézni vele, hogy felül éppen látszódjon a köd. Így lesz elég idő korigálni az esetleges eltérést.
    Ha megjelenik a célzóban a célpont, vissza pilótára. Minimálisan bedöntve a gépet kanyarodni jobbra vagy balra. A kanyarodást lehet ellenőrizni a célzóműszerrel.
    Ha már pont a cél felé repülsz, a pilótánál kapcsold be az autopilótát.
    A célzókészüléket alaphelyzetbe kell állítani (num2-t lenyomva láthatod a kitérés helyzetét) és pontosan beállítani a műszeren a repülési sebességet, magasságot (a két szélső érték a bal felső sarokban).
    Amikor "beúszik" cél a célkeresztbe lehet dobni a bombákat.

Gyárat 3000m felett, AB-t 2000m felett érdemes bombázni, mert a léfvédelem ott már nem talál el.
    A magasságbeállításnál a célpont tengerszint feletti magasságát le kell vonni.
  • Isegrim

Apropó, a Heinkellel hogy a rákba kell bombázni? A bombacélzót lehet rajta ide oda ekergetni+ állítani a sebességet és a magasságot, de hogy kell használni?

A minimppel kapcsolatban, azért az iránytű hiánya elég zavaró, szóval lehet úgy is használni a cuccot hogy nem térképet, hanem csak az égtájakat jeleniti meg, gondolom ez kevésbé terhelő de azért funkciónális. A bal ALT-al elő kell varázsolni az egeret, és rá kell klikkelni a kis minimapre hozzá!
  • Shad01
    Egészen jól állunk a gyárbombázásokkal. Tegnap mi is kivettük a részünk a feladatból. Az 1sthpr 4 telitalálatot ért el.
    A bombázópilóták érdemeit nagyban növeli az, hogy a franciák elleni bombázás, ha haza is tudnak repülni a Heinkelek, több mint 2 órát vesz igénybe.