WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

munka_gorilla
Háááát, majd ha lesz free, akkor esetleg... <#violent>

Punkerwork
szal este game? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

munka_gorilla
<#nyes> Szóljatok, ha túl sok stuart van a bozótosban és nem bírtok velük. Akkor majd kiállok a garázsból a IIIh-val (tudom, már elavult konstrukció, de valahogy nagyon a szívemhez nõtt...), és egy huszárvágtával szétcsapok közöttük, hogy aztán eszeveszett menekülésemmel magamra tereljem mindegyikük figyelmét, mialatt a Hõs Hunyadi (!S) egységei elfoglalják Párizst...
(szerintem) <#wave>

Random work
én is

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bocs de nem az én gépemnél vagyok

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork
és mikor tér vissza a legenda? :)

munka_gorilla
(még)

munka_gorilla
húúúú, mér keringenek rólam a legendák? <#mf1>

Punkerwork
nem csak te :)

Kit--Kat
hát én játszottam is vele zsal....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Random work
most, hogy ide írsz kéretik icq-n is válaszolni ha keresnek :D

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

most hogy új név van kéretik Beta képek tömegét ide felrakni. :)

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random work
Jaja! Mikor én kezdtem a gamét akkor tûnt el Magilla. :(
Õ is elötte BF-es volt.

Punker
régebbi arc õ itt mint te :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random_
Képek az új épületekrõl lerombolt állapotban.

A képen van pár ismerõs hazánk fia is. :D

Itt!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Egy nagyon jó 2-ik VH-s játék! :)
Sippie
Még mázli hogy link alapján jövök ide, különben meg nem találtam volna :D
munka_gorilla
miez? miez? miez? <#nyes>

Punkerwork
új cím? :)

Punkerwork
ilyet akarok :)

Punkerwork
azt IVD-bõl csinálják nem?

hmm.. "Új variánsnál (Pz4G) a régi egység darabszámának a fele (lefelé kerekítve)."

Akkor hogy lehet az hogy most 6 db PzIVG-nk van per AB?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Sippie
ennyit a fairplayrõl.
Elméletileg ki lehet egy kör alatt fejleszteni a spit5-öt és a hurri2-t is, csak az nagyon megnövelné az rpd idejét, ráadásul nem elég kifejleszteni, meg is kell "venni" a repterekre kerülõ gépeket.
Elsõ ránézésre kiegyensúlyozottnak tûnik a fejlesztés.

A németek két új variánst fejlesztenek a Pz3h-t és a Bf109F-et. Ez elméletileg nekünk kedvez a rövidebb RPD miatt.
A franciák Stuartot és H81-est. Ez két új típus, hosszabb RPD.
Az angolok Daimlert és Spit5-öst.

Mégis miért kerül hátrányba a német oldal a fejlesztések következtében?
A Stuart kifejlesztése kétszer annyi ideig tart, mint a Pz3h, de nekünk két RPD kör kell, hogy darabszámra utolérjük. A Pz4D esetében sokkal rosszabb a helyzet. Az 5 Sherman sokkal kevesebb idõ, mint az 5 Pz4d.
A repülõknél sokkal rosszabb a helyzet. Az angoloknak két spit variánsuk van. Pl az elsõ körben a hurri2-t fejlesztik és a spit1 számát növelik, a második RPD végére több spit5-ösük lesz. A harmadik RPD végére legalább 5 spit9 lesz repterenként. A fw190 mind idõben mind darabszámban lemarad tõle.
RPD mûködési mechanizmusa:

Négyféle dolgot lehet csinálni egy RPD kör alatt

1 Növelni egy típus gyártási mennyiségét. Kevés idõt igényel.
2 Csökkenteni egy típus gyártási mennyiségét. Még kevesebb idõt igényel.
3 Kifejleszteni egy új prototípust. Ez igényli a legtöbb idõt.
4 Meglévõ típust továbbfejleszteni. Kb fele annyi ideig tart, mint az új típus kifejlesztése.

A RPD tényleges ideje 100%-os gyárkapacitás mellett az adott körben eltervezett változtatások idejének összege.

Azt is figyelembe kell venni, hogy minden jármûnek van úgynevezett CVC (combat vehicle cost) értéke, ami azt mutatja meg, mennyire drágán lehet elõállítani az adott eszközt. Az ágyúk a legolcsóbbak, az új fejlesztésû repülõk és páncélosok a legdrágábbak. Az eszközök listájának összeállításánál nem lehet túllépni a maximális CVC értéket. Ha az új lista összeállt kiderül, hogy mennyi ideig fog tartani az RPD (régi egységek csökkentése, növelése, új típusok, stb).

Korlátozva van az egy egységbõl maximálisan legyártható mennyiség is:
Új prototípusnál (Sherman) max 5 db kerülhet bevezetésre.
Új variánsnál (Pz4G) a régi egység darabszámának a fele (lefelé kerekítve).
Meglévõ egységeknél maximális darabszám felével (lefelé kerekítve) lehet növelni a termelést az RPD kör végével.
Sippie
:DDDDDDDDDDDDDD
ez az idõsek otthona tetszik :D:D:D:D
a karakter ua. minden gépben :9 lehet hogy szar volt a morálod, és hamar feladta az ipséd, vagy 20mm-es talált el.

Nekem ugyanott két Spit-et sikerült lelõnöm, de csak az egyikre adta meg a killt. Pedig a másikat egyedül én lõttem, és az orrom elõl lépett ki.
Sajnos sikerült új negatív tapasztalatra szert tennem, most már a karlövésbe is belehalnak a német pilóták, nem csak a láblövésbe. Valószínûleg a Luftvaffe az idõsek otthonából toborozza a pilótákat, elég csak a gyakori vörös és fekete képernyõkre gondolni.
Sippie
Nah korai öröm volt... következõ missionba fejbe is lõtt egy szarházi spit.
Sippie
Most fejeztem be egy 38 perces küldetést consenvoye fölött. Az ellenfelek folyamatosan 3-4 spitIX-essel uralták a zonát, de fõleg alacsony magasságon. Észrevettem azonban hogy amíg magason vagyok viszonylag biztonságban érezheti magát az ember még akkor is ha egy spit feljön utána. Fordulókkal hamar el lehet érni hogy leborítson, vagy ugyanazon a magasságon elénk kerüljön. Többször is elõfordult hogy két spit is rajtam volt, azonban sikerült hazáig vinnem a gépet és ugyan csak 1 hurri killt kaptam, mégis baromi jó érzés hogy 2 spit sem tudott lelõni :D
Punker
csak mert OKW TS-en láttuk hogy gyülekeztek :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem hiszem, páran fenn vannak most, Givet körül repdesnek, és lövik a csigazabálókat, de semmi több.
Punker
lesz ma valami megmozdulás 91-eseknél? :)

Egy kis összehasonlítás a TOTO által végzett munkáról, avagy német gyalogos 1.19 elõtt és után:

rifleman külsõ nézetbõl

rifleman FPS nézetbõl

célzás K98 puskinnal
Punker
az opeles kész :)

Nem tudom láttátok-e már ezeket, de jók:)

Opel race

Invázió

slide filmecske

ez utóbbi azért, mert párszor ti is ott vagytok:)
A freelook program, egy webkamera és egy házilag "átalakított" fejhallgató segítségével sikerült használható módon összehozni egy fejkövetõ rendszert:

A tapasztalataim a következõk:

Freelook program: használjátok a legújabb verziót. Ha nincs bedugva a webkamere, a program nem hajlandó mûködni.
A webkamera által készített képet a program átalakítja fekete és fehért pontokká. A fehér pontok mozgását követi.
A treshold csúszkával lehet állítani, hogy a mennyire világos pontok legyenek fehérek (az annál sötétebb pontok értelemszerûen feketék lesznek). Úgy kell beállítani, hogy a követendõ pont minden szögbõl még látszódjon.
Két funkciót lehet beállítani a joy-ra. Az elsõ az egérmozgatás bekapcsolása, a második az aktuális pozíció középpontként való értelmezése. A második funkció gombja egyezzen meg a játék mouselook gombjával. Így ha megnyomjátok azt a gombot, a freelook az aktuális fejhelyzetet veszi alapul és neki lehet állni körbenézni. Második nyomásra elõre fogtok nézni. Következõ megnyomásra az aktuális fejhelyzetet veszi alapul és megint lehet körbe nézni.

Webkamera: Jó ha tudja a 30 fps-t. Célszerû a fej magasságában, az érzékelendõ ponttal egy szintben elhelyezni.

Az érzékelendõ pont:
Legyen jó fényvisszaverõ (ezért használtam alufóliát, ami nappali fénynél és lámpánál is egyaránt látszódik)
Legyen minél közelebb a kamerához (nálam 40 cm-es fapálca végén van), így a kis fejmozgást is nagy kitérésnek érzékeli.
Oldal irányba elfordítva a fejet ugyanolyam képet kell hog mutasson. Ezért jobb ha egy kis gömb nem egy pont.
Az elején leddel próbálkoztam, aminek az volt a baja, hogy oldalra nézve nem látszódott megfelelõen, valamint pénzbe is került meg elem is kellett hozzá. Az alufólia gombóc minden szempontból jobb nála.
Punker
most akartam berakni :)

Random work

Random work

Sippie
*egy = a
bocs az értelmetlen fogalmazásért, csak több helyre is figyeltem :D
Sippie
Szerintem nem kell ahhoz vérbeli II.Vh fannak lenni hogy tetszen a játék :P de tény hogy a II.Vh-soknak igen nagy számban tetszik.
HUmanhunter: egy tank irányításához még is mi kelljen?
amúgy lehet egérrel is irányítani, sokan kombinálva játszuk ( Joy, egér )
Mellesleg manapság egy Joystickok ára közel sem nevezhetõ gigantikusnak, úgyhogy szerintem már az is alapfelszerelésnek tudható be egy számítógépháztartásban.
bazza
Ez csakis vérbeli II.vh fanoknak a kedvenc játéka!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A kérdéseddel saját magad minõsíted.
Hát ez nem BF, annál egy kicsit "komolyabb".

ez ijen gagymó game?
még a tank irányításához is joystick kell?!

CarajoEsp
Oké megvan. Felhívtak ,hogy ma megyünk szerenádozni, szóval csak holnaptól vagykok. Hál isten ez az utolsó program.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Random work
Oks elküldöm a kártyaszámom emilben és aktiválhatod magad.

CarajoEsp
Random. Ma befizetem négy elõtt a 3.5ezret. Akkor utána aktiválom magam.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.