19663
-
Shad01 #15937 Gyengébb gépeken a játékot lassítja, ha a képernyú jobb aljában be van kapcsolva a minimap. Ha a nagy térkép is be van hozva, az nálam felezi az fps-t.
Z gombbot nyomogatva lehet eltűntetni a minimap-ot. A settings.exe-vel be lehet állítani, hogy eleve minimap nélkül induljon a játék.
Az utolsó nagyob patch előtt lehetett állítani a fák részletes megjelenítésének távolságát, vagyis az annál távolabbi fákat csak egyszerű grafikával jelenítse meg.
Tegnap belenéztem a játék cfg fáljába, és azt hiszem azt átírva manuálisan lehet állítani ezt az távolságot. Ma délután fogom kipróbálni. Ezzel biztosan lehet nyerni pár fps-t. Hátránya, hogy nem lehet átlátni a fák ágai között, ezért a távoabbi ellenséget nehezebben lehet észrevenni. -
Cimbi #15936 Szia
Én nem értek ehhez de nekem ugyan ilyen gépem van 2giga ramal és szinte tökéletesen fut(pittypang nélkül azzon kívül minden bekapcsolva. -
#15935 A gépem:
Amd3000
Abit Nf7
2*256 Ram (dual channel)
Geforce 6600 GT
Offline-ban 70-80 fps 1024*768-as felbontásban. De tegnap is amikor repültem ugy zuhantam le hogy sokan voltak alattam, és 2 fps-em volt, a következő kép már csak az volt hogy lennt vagyok darabokban. Igaz lejjeb huztam hogy ne jelenitsen meg sok ellenfelet, illetve annyi játékost, lehuztam low-ra ami látványosan megdobta az fps-t de csak a földön. Levegőben tényleg a ram hiánya lehet ez a 2 fps, mert nagyon nagy a látótávolság. Repülőre tényleg kell az 1 giga ram, vagy inkább 2.
Mindenesetre pénztárcám jelenlegi állása szerint nem mostanában fogok repülni. -
KMeyer #15934 Mostmár tudom én is:)De a következő fejlesztésig még egy kis idő hátra van. -
Isegrim #15933
Pontosan, nekem 'majdnem' ugyanilyen configom van, 1024 ram, 6600GT, DE!!!! aMD 3500+ hajtja! a különbség hatalmas, offline 80-90 fpsem van 1152x856 os felbontásnál, minden maxon! Online is simán van 30-50 fps, a repülés is teljesen élvezhető. Akkor lassul csak be ha tényleg nagyon sokan vannak, akkor is csak repülésnél. A földön, városban teljesen jó. Nem csoda egyébként, a játék hatalmas tereket jelenit meg, hisz 4000 méter a látótávolság, ez rengeteg geometriai előkészitő munkát igényel a procitól, mielőtt a vga kártya még képbe lépne.
De ez rengeteg programnál így van, a processzor a lelke mindennek, az számolja az alapgeometriát, valamint az összes mesterséges intelligenciát, ha az jó, és van elég memória (1giga ma már alapkövetelmény) nagy baj nincs, max ha gyenge a VGA-d, leveszed a részletességet. Ha az a szitu hogy akármilyen felbontásban szarul fut, tuti a procid a gyenge láncszem. Mellesleg, egy elég tiszességes procit+alaplapot (ha kell) kb annyiért v kevesebbért lehet venni mint egy izmos videókártyát, sokkal jobb beruházás fejlesztésnél. -
KMeyer #15932 A ramod kevés,meg a procid is számít.nekem is 6600gt-m van,meg 1 giga ramom,de Celeron 2 gigásom.Offline 30-40 fps-em van,még repülve is,de mikor volt ingyenesen játszható időszak,akkor városban 6-7 fps-em volt.Mezőn volt néha 15-20.Milyen géped van? -
#15931 Aha, értem, akkor megprobálom lejjeb huzni hogy mennyi játékost mutasson, mert csak 512 ramom van és elég sokat vakar a vinyón. Biztos ez a baj. Köszönöm! -
Shad01 #15930 Ha offlien jól fut a játék, akkor valószínűleg az a baj, hogy a rendes játék alatt túl sok a megjelenített játékos. A settings.exe-t futtatva le kell venni azt a minimumra.
A játék nagyon memóriaigényes. A beszpónolás után pár másodpercig mindenkinek akad. Ha elég a memóriád (1Gb vagy több), ez nem túl zavaró. Kevesebb memóriával sokkal tovább tart, és játék közben is több az akadás mivel a merevlemezt használja hiányzó memória helyett. -
#15929 15$ havonta. -
Realtibi #15928 mennyit kell fizetni?
-
#15927 hivatalos honlapról, hogy online játszhass ahoz elő kell fizetni. -
Realtibi #15926 ezt a játékot honnan tudom megszerezni??? -
#15925 Azt hiszem lassan indul a 25-dik kampány, az elöbb olyasmit irtak hogy 50 perc múlva lekapcsol a szerver -
#15924 Azt hiszem lassan indul a 2-dik kampány, az elöbb olyasmit irtak hogy 50 perc múlva lekapcsol a szerver -
#15923 ebben a topic-ban többen tudnak segíteni. -
#15922 belépéskor szagag tmindnekinek, driver a legújabb van fent? -
#15921 Ha megkérnélek, csinálnál egy screenshotot a grafikai beállitásokról? Nem tudom miket kéne beállitani, a lagg meg a net miatt nem lehet szerintem, 3 megabites. Amikor beléptek a játékba és már indulnátok, akkor nem laggol Nektek vagy fél percig? És az adatátviteli vonal sem folytonos, persze nem azt mondom hogy iszonyat szaggat,de az elején nagyon szenved. -
#15920 Nem állitottam semmit sem, 1024*768, még csak fel sincs huzva a grafika maxra. Viszont offline-ban meg tökéletes az fps, olyan mintha online a lagg miatt csökkene igy le. Vagy nem tudom... Nincs ötletetek? -
#15919 valamit nagyon elállítottál, nekem is 6600GT-van és 1280*1024-ben átlag 50 fps van. -
#15918 azt hiszem ma repültem utoljára 1 fps 6600-gt-n, tiszta lagg az egész -
Cimbi #15917 Tudod hogy mennyire értek az ámítógépekhez -
#15916 Nah Cimbi a segítőkész :D -
Cimbi #15915 Szia
A fejlődés lasabb lett de gyorsan tudsz fejlődni ha depot foglalsz vagy ms-t csinálsz (mobil spawn).
Nem tudom milyen géped van de ha feljössz tsre segítünk beállítani hogy ne lagoljon(azaz hogy segítenek) -
#15914 Na,befizettem, nem tudtam várni holnapig.
Elég sok minden megváltozott mióta legutobb játszottam, szebb lett jóval, de nagyon lagos még mindig.
Volna pár dolog amire még nem sikerült rájönnöm. Régen ha jól emlékszek akkor ugy lehetet a legelején könnyen fejlődni hogy point defense-es misszión azt hiszem 10 percig kellett dekolni. Na most itt ez már nem jött be, este fél 6-tól, idáig 43% -ot sikerült előrelépnem, és fingom sincs hogy miért.
Valaki elmagyarázná hogy zajlik a fejlődés? -
#15913 Köszi!
Akkor már lehet holnap befizetek rá ha indul új kampány. -
#15912 rengeteget változott, és a gépigény se kicsi, MagyarHQ-n vannak képek. -
#15911 Változott az alap ww2 onlie óta a fejlődési rendszer? Kb 2 éve játszottam vele utoljára, akkor a gépigény nagyon lelohasztotta a kedvemet tőle. Most mi a gépigény? -
#15910 talán holnap, most intermission van, (itt gyorsabban tudsz fejlődni) -
#15909 Sziasztok!
Mikor indul új kampány? Gondoltam befizetek rá, amikor kezdődik egy új -
KMeyer #15908 Kiderült,hogy általános free trial nem lesz,hanem a régebben játszó játékosoknak aktiválják az accountjaikat.Pedig most szerintem arra kéne menniük,hogy minél többen játszanak,kár ingyen is,így sokkal élvezetesebb lenne a játék. -
#15907 Szia!
Ez tömör volt.
Na pá. :) -
#15906 Helló!
Nincs.
Szívesen, nembaj. -
#15905 Helló!
Van mán free?
Kösz,és bocs hogy ilyen bunkón kérdezem. -
lachun #15904 Hát igen van ez igy:)) -
KMeyer #15903 Érdemes elolvasni.A fejlesztők szerintem jó iráyba haladnak,és ezzel együtt a csapatok is nagyobb együttműködésre lesznek kényszerítve.És mivel helyhez lesz kötve,nem lesz olyan,hogy a küldetés közepén megkérdezik,hogy "megyünk Roosendaalba?" -
lachun #15902 Pedro jovoltábol egy kis hírezés, csemegézzetek!!!1.21 pacso Pedro forditása!!! -
lachun #15901 hu de fini szép háziko:DDD -
#15900 -
#15899 Mert akkor megyek a Csirke4 accountommal ha még megvan :) -
pedrohsi #15898 Jaaaa, az a Welcome back Soldier akció, amikor újraaktiválhatod a régi kulcsodat. De mér veszne el? Már többször volt ilyen, és lesz is hamarosan.