WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Találtam egy új beállítást amivel talán javíthatok a sebességemen.
A béta fórumon olvastam, hogy át kell állítani az exe fájl kompatibilitását WinNT-re és akkor javulás érhetõ el.
Most reggel kipróbáltam az 1.18-at, a sebességem jó volt, de nem tudom, hogy ez csak pillanatnyi vagy tényleges javulás.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
Már akinek 😛 😄
Ugyanígy nézett ki eddig is 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
beta szerveren vagyok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hajó is szép lesz:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na kipróbáltam a gyalogosokat offline, 70 alá nem ment az FPS, szal valszeg ugyanaz azt fogja tudni a gépem mint 1.18.5 alatt 😊

A városkeresõ egyelõre nem mûxik, mint ahogy jónéhány dolog bugos még. De ha 2-3 naponta hoznak ki új javított verziót, nagyon faxa lesz a game😊
Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Megy offline és nem csak a megszokott szigeten lehet szpónolni hanem az egész térképen. Pl angliában az angol ab-n tudsz opellel szpónolni 😊
bazza
nemtudok belépni a fórumba...nem adnál te közvetlen linket?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Random work
Itt megtalálod a linket! Offline szerintem megy ahogy az elõzõ verzió is ment elõfizu nélkül.

Random work
A fej mozog? Mersz szerintem nem mozog úgy mint régen, hogy oldalra néz.
Ezt akár jelezni és kéne.

A gyalogos mozgás nekem naon tetszik.
bazza
Elárulná vki, hogyan próbálhatom ki offline az 1.9-et?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jó dolgok készülõdnek ahogy elolvastam a wwiionline.com-on a fórumokat. Waypoint nagyon jó lesz.

Most döbbenek rá, hogy végre nincs különmelóm! 😄 De lett barátnõm 😞 Csöbörbõl vödörbe... ejj

Lehet elõfizu nélkül is tesztelni? 😊

Random work
Bárki tesztelhet offline bármikor online pedig este 7-9 ig!

Rövid vélemény amit mások már ezerszer leírtak, csak angolul.

- A német LMG bugos nem lehet látni a tárak és lõszer fogyását sõt nem is táraz.
- Az új fegyverhangok nagyon el lettek találva a lépéshangok szintén.
- A mozgás animációk is remekek a kihalás és célzás lett fejlesztve a síma ácsorgás is kicsit izgibb nem csak leng egyik oldaláról a másikra. 😄
- Az új puska sokak szerint nem hasonlít az eredetire a háromszög célkereszt egy vékony vonal lett ami egyes utángyártott darabokra jellemzõ a vélzást megnehezíti mert nehéz sötét háttérnél látnia vékony fekete célzót.
- Hála az égnek, hogy a füstgránát csak akkot kezd el füstölni ha földet ér nincs olyan veszély, hogy látják a dobás ívét és észreveszik honnan dobtad.
- A HUD jó a tárak használata tetszik a tékép sajna mindig egy helyrõl indul és nem a te pozíciódat veszi alapértelmezettnek, a kis térkép nekem nem tetszik jobb lenne ha forogna ahogy fordulok és nem fix lenne.
- A térkép zoom egérgörgõvel jól megy csak nem láttam város keresõt benne.
- Sajna a jármûvekkel való spawnolás nem tökéletes pl opellel gyalogos depóba születtem.
- Az új épületek csodálatosak ha jól gondolom akkor a kisvárosok mostantól teljesen 3D-s épületeket tartalmaznak.
- A vízet még nem láttam élõben, de képek alapján csodálatosnak tûnik.
- A küldetés betöltõ képernyõ nagyon jó és a Tip of the Day egy jó ötlet.
- A fõmenü alá lehetne egy valami zene kicsit dobna a hangulaton amúgy nagyon gördülékeny és szép a fõmenü.
- Az egységszûrõ nagyon jó ötlet viszont egység kiválasztásánál egy kép jó lenne az adott fegyverrõl vagy személyrõl.

FPS nekem nem sok volt, de nekem amúgy is gyenge a gépem.

Te is a tesztelõk között voltál?
Azt hiszem az 1.19 után bátrabban ajánhatjuk az érdeklõdõknek a játékot, sokat javult a kezelõfelület, és a játék maga is. !Woot! a fejlesztõknek😊
Random_
Ha még senki nem ajánlkozott akkor én számlámról fizethetsz [email protected] írj egy mélt és elküldöm a számlaszámot majd a kártyaszámot

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
dehogy a gumiba, érettségi topic általános téma 😊

CarajoEsp
Sorry, megtérek, gondolhattam volna, csak hülye vagyok nem tagadom.
Akkor az gáz. Amúgy Gumiba ment fel? Vagy akkor is ki lehet deríteni ki rakta fel? nem mintha zavarna, mert nekem szart se ért volna😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
igen az SG-n 😊

CarajoEsp
És mi közöd volt ehhez? Moderátor vagyy valahol?

Punker
innen indult a balhé mert az elsõ lap képe ki volt rakva.

CarajoEsp
Amúgymeg fene,hogy mindenki ennyivel idõsebb nálam😄

CarajoEsp
Miért? Pont Sg-re került ki? Nehari,de eléggé lefáradtam ,szóval most úgy kell velem beszélni ,mint egy 1évessel😄

Punker
nem én 2000-ben 😊
csak a balhé miatt ha nyomozni fognak SG-n akkor valszeg majd engem is kérdezgetnek majd.

CarajoEsp
Már bocs Punker, de te is most írtad?

Punkerwork
nem a mostani új 2 szintût csinálta ami kint volt a neten, amúgy még nem hívtak a zsaruk és a tv se szal valszeg engem békén hagynak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
Régebbi rendszer? Ezt kifejtenéd mert én utoljára a múltszázadban érettségiztem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CarajoEsp
öHH....sorry lehet poént írtál, de én még a régi rendzser szerint írtam és Spanyolul. Szóval nekem nagyon nehéz volt.

Random_
Szerintem laza volt!
Az elsõ pl igaz-hamis. Na ilyet azért mi álmodni se mertünk. Na meg Pisti és Józsi meg a két kép közötti különbségek száma. Ehh ugyan már. 😄

CarajoEsp
Apropó. Holnaptól jönnék, de nincs meg még a kártyám. El tudnám küldeni valakinek a pénzt, hogy tudjak játszani? Tudom, hogy gáz meg minden, de nem volt idõm megcsináltatni a sok szar mellett.

Punkerwork
<#eljen>

CarajoEsp
nah megvan a matek,de rohadt szar lett én még a régebbi rendszer szerint írtam, szóval nem voltak meg a feladatok. Hát ez van. Azért éreztem a szurkolást.

Namur mégis bebukták😊
Szóval a fejlesztõk szerint ez lenne az egyensúly... Ehhez jön még az RDP túristák hatalmas tömege, ami az olyan jól érezhetõ most a SpitIX és Sherman kifejlesztésénél - a német oldal negyedére csökkent létszámban, a szövik meg nyomulnak elõre. Najah, valakinek az a szórakozás, ha ezredmagával lerohan néhány szerencsétlent.
Punkerwork
hát ez frankó 😞((((

A jelenlegi RPD és akilátásaink a jövõre:

Heres how our RDP works out.
First cycle= 3H- we get 3 P3Hs, provided we also increase 3f's to 3 (from 2).
2nd cycle= more3H- now we have 4 P3H's (you always round down). If we decided to get 4Gs at this point we would have maybe 2 I think (assuming its 1/2 and we bumped 4D's both cycles to get to 4)
3rd Cycle= more 3Hs- Ok now we have 6 P3H's. If we got 4G's this cycle we could have 3 (4D's up to 6)
4th Cycle= 9 P3Hs, and 4 P4Gs if we got them last cycle, if we got them this cycle we could have 4 also (assuming 1/2 and 8 or 9 4Ds)

Lets look at the French.
1st Cycle = 5 Stuarts (seems to be common, can be higher)
2nd Cycle = 7 Stuarts (assuming initial 6), 5 Shermans
3rd cycle = 10 Stus, 7 Sherms
4th cycle = 15 stus (max), 10 Sherms

So it works out like this:

3 Pz3Hs vs 5 Stuarts
4 Pz3Hs vs 7 Stuarts and 5 Shermans
6 Pz3Hs and 3 Pz4Gs vs 10 Stuarts and 7 Shermans
9 Pz3Hs and 4 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 10 Shermans
14 Pz3Hs and 6Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
15 Pz3Hs and 9 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
15 Pz3Hs and 14 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
15 Pz3Hs and 15 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
A játék fórumán a következõket írták:
Új tipus bevezetésénél (Stuart, Sherman) tovább tart a fejlesztés, de 5 darabbal indul a készlet.
Variáció kifejlesztésénél (Stug3G Pz4G) az alap típus darabszámának a fele lesz AB-nként.
Még azért nem fejlesztették ki az új páncélosokat, mert az alap típusoknak alacsony a száma. Így ha gyorsan kifejlesztenénk 1-1 db lenne csak az új stugból és Pz4-bõl.

A Pz3h darabszámának alakulása:
6 Pz3F -> 3 Pz3H
A következõ RPD végéig max 50%-al lehet növelni: 3+(3/2)= 4 mivel lefelé kerekítenek.
A következõ RPD vége: 4+(4/2)=6 Most itt tartunk.

Bárhogy is nézzük, mi mindenképpen szívunk a fejlesztésnél.
Random work
Na meg nincs TK az egész játékban.

A repülõknél a saját egységgel való ütközést nem vizsgálja a játék. Egyrészt azért, mert a reptereken folyamatos lenne a baleset a légiirányítás hiányában. Senki nem koordinálja az induló, érkezõ gépek mozgását, és van úgy, hogy egy nagyobb megmozdulásnál kb 30 repülõgép is összetorlódhat.
A másik ok, hogy a játékban lehetõség van akár 50 vadászgépbõl álló légiharc kialakulására, és sok számítást meg lehet spórolni az saját gép ütközésvizsgálatának kihagyásáva.
GoTCHa
Na nem ezt nem ennyiszer nem baszhatom el 😄

itt

GoTCHa
Link javitva ez itt a hehe

Carajo csak kémlel de nem lát😄

GoTCHa
carajo nem tudom emléxel e még erre. remélem az uj 6600 osodban lesz távcsõ 😄
hehe

ranGer2
Egy kissé bugosnak tûnik ez az ütközésvizsgálat<#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Vasárnap esti ejtõernyõ akció: