WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A béta fórumon olvastam, hogy át kell állítani az exe fájl kompatibilitását WinNT-re és akkor javulás érhetõ el.
Most reggel kipróbáltam az 1.18-at, a sebességem jó volt, de nem tudom, hogy ez csak pillanatnyi vagy tényleges javulás.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ezt akár jelezni és kéne.
Rövid vélemény amit mások már ezerszer leírtak, csak angolul.
- A német LMG bugos nem lehet látni a tárak és lõszer fogyását sõt nem is táraz.
- Az új fegyverhangok nagyon el lettek találva a lépéshangok szintén.
- A mozgás animációk is remekek a kihalás és célzás lett fejlesztve a síma ácsorgás is kicsit izgibb nem csak leng egyik oldaláról a másikra. 😄
- Az új puska sokak szerint nem hasonlít az eredetire a háromszög célkereszt egy vékony vonal lett ami egyes utángyártott darabokra jellemzõ a vélzást megnehezíti mert nehéz sötét háttérnél látnia vékony fekete célzót.
- Hála az égnek, hogy a füstgránát csak akkot kezd el füstölni ha földet ér nincs olyan veszély, hogy látják a dobás ívét és észreveszik honnan dobtad.
- A HUD jó a tárak használata tetszik a tékép sajna mindig egy helyrõl indul és nem a te pozíciódat veszi alapértelmezettnek, a kis térkép nekem nem tetszik jobb lenne ha forogna ahogy fordulok és nem fix lenne.
- A térkép zoom egérgörgõvel jól megy csak nem láttam város keresõt benne.
- Sajna a jármûvekkel való spawnolás nem tökéletes pl opellel gyalogos depóba születtem.
- Az új épületek csodálatosak ha jól gondolom akkor a kisvárosok mostantól teljesen 3D-s épületeket tartalmaznak.
- A vízet még nem láttam élõben, de képek alapján csodálatosnak tûnik.
- A küldetés betöltõ képernyõ nagyon jó és a Tip of the Day egy jó ötlet.
- A fõmenü alá lehetne egy valami zene kicsit dobna a hangulaton amúgy nagyon gördülékeny és szép a fõmenü.
- Az egységszûrõ nagyon jó ötlet viszont egység kiválasztásánál egy kép jó lenne az adott fegyverrõl vagy személyrõl.
FPS nekem nem sok volt, de nekem amúgy is gyenge a gépem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Akkor az gáz. Amúgy Gumiba ment fel? Vagy akkor is ki lehet deríteni ki rakta fel? nem mintha zavarna, mert nekem szart se ért volna😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
csak a balhé miatt ha nyomozni fognak SG-n akkor valszeg majd engem is kérdezgetnek majd.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az elsõ pl igaz-hamis. Na ilyet azért mi álmodni se mertünk. Na meg Pisti és Józsi meg a két kép közötti különbségek száma. Ehh ugyan már. 😄
Heres how our RDP works out.
First cycle= 3H- we get 3 P3Hs, provided we also increase 3f's to 3 (from 2).
2nd cycle= more3H- now we have 4 P3H's (you always round down). If we decided to get 4Gs at this point we would have maybe 2 I think (assuming its 1/2 and we bumped 4D's both cycles to get to 4)
3rd Cycle= more 3Hs- Ok now we have 6 P3H's. If we got 4G's this cycle we could have 3 (4D's up to 6)
4th Cycle= 9 P3Hs, and 4 P4Gs if we got them last cycle, if we got them this cycle we could have 4 also (assuming 1/2 and 8 or 9 4Ds)
Lets look at the French.
1st Cycle = 5 Stuarts (seems to be common, can be higher)
2nd Cycle = 7 Stuarts (assuming initial 6), 5 Shermans
3rd cycle = 10 Stus, 7 Sherms
4th cycle = 15 stus (max), 10 Sherms
So it works out like this:
3 Pz3Hs vs 5 Stuarts
4 Pz3Hs vs 7 Stuarts and 5 Shermans
6 Pz3Hs and 3 Pz4Gs vs 10 Stuarts and 7 Shermans
9 Pz3Hs and 4 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 10 Shermans
14 Pz3Hs and 6Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
15 Pz3Hs and 9 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
15 Pz3Hs and 14 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
15 Pz3Hs and 15 Pz4Gs vs 15 Stuarts and 15 Shermans
Új tipus bevezetésénél (Stuart, Sherman) tovább tart a fejlesztés, de 5 darabbal indul a készlet.
Variáció kifejlesztésénél (Stug3G Pz4G) az alap típus darabszámának a fele lesz AB-nként.
Még azért nem fejlesztették ki az új páncélosokat, mert az alap típusoknak alacsony a száma. Így ha gyorsan kifejlesztenénk 1-1 db lenne csak az új stugból és Pz4-bõl.
A Pz3h darabszámának alakulása:
6 Pz3F -> 3 Pz3H
A következõ RPD végéig max 50%-al lehet növelni: 3+(3/2)= 4 mivel lefelé kerekítenek.
A következõ RPD vége: 4+(4/2)=6 Most itt tartunk.
Bárhogy is nézzük, mi mindenképpen szívunk a fejlesztésnél.
A másik ok, hogy a játékban lehetõség van akár 50 vadászgépbõl álló légiharc kialakulására, és sok számítást meg lehet spórolni az saját gép ütközésvizsgálatának kihagyásáva.
hehe
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?