WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Lehetett volna
Beyond Battleground Europe 😄
Europian Battlefields in the second world war 😄😄😄😄
World War 2 Frontline
Behind enemy Europe
Word War 2 😄
World War 2 Warsimulator 2005
Battlefield 1943
Belgium front
Beyond Belgium Europe front at World War 2 😄
In front of enemy lines
Party on the frontline- Belgium
Beyond Belgium
Beyond World War 2 online
The second big war online
Online second world war
Shit from CRS
Enemy at the door
Another stupid online FPS
Beyond Bilitzkgriek
Beyond online
The second online
Online V.19
Behind enemy treeline
One more shot...
Beyond one more shot...
KILL THEM ALL V.19
Teamwork in the second world war FPS V.19
Opel race 2005
Bedford rally 2005
Laffy on the rulz
Punker
<#sir>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ja, és a progi címe sem az már ami lett volna 😊

Beyond Blitzkrieg helyett lett BATTLEGROUND EUROPA.
Ennél fantáziatlanabb nevet már keresve sem találhattak volna. Marketing rulez 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
A topic címe lehetne CLOSED BETA 😊
ranGer2
Thx mert jönnénk egy páran!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sajna most nincs, talán majd a V1.19-es patch után, amely a nyáron jön ki.

ranGer2
free trial vmikor?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

na tegnap láttam Samsal urat, fordulozni, vagy 2 spitet le is lõt Fokával ,és nagyon cépvolt nézni a stugról ,amin mentünk vissza a városba😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Pluskast
Tényleg jó gép a fóka csak azt nem tudom megérteni, hogy miért mindíg az uccsó fejlesztési körben hozzák ki.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csirke4
Fasza.
Asszem levédetem a Csirkét.
Rohadt RTL Klub<#violent><#violent>
No, a topik címét ismét megváltoztathatjátok, mert a Blitzkrieg nevet nem használhatják. A játék címe ezért WWII Online, Battleground Europe lesz.
gyerünk , gyülekezõõõõõõõõõõõõõõõõ!!!

Punkerwork
hajrá

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CarajoEsp
Úgy néz ki, hogy jó. Mármint a 12-13-14. Úgyhogy engem is felvehettek a listára😊 Amennyibe közbejönne valami természetesen kifizetem, hisz mint olvastam, különben nektek kéne. De egyrészt ennek kicsi a valószínûsége, +nem csinálok segget a számból. Most csak azért nem játszok ,mert megvágtak matekból és tanulok a szóbelire. De azthiszem ez indoknak elég😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Megnéztem. Remélem még a mai napon le tudom tisztázni, hogy jó-e. Mindenképp megmondom holnapig.

Random work
küldöm privát üziben

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
Hunyadi fórumot megnézted? a léyneg hogy holnap le kell tisztáznom a szállást, és nem mindegy hányan vagyunk.

CarajoEsp
Tudom, sorry, de nincs meg a teószámod és mostanában nem nagyon jtottam géphez😞 Tesóm netezik õ írkál be csomó helyre, persze nicket nem vált😊

Random work
Jó lenne beszélnünk!
Majd keress már meg levélben bár írtam neked, de nem válaszoltál.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
Opel verseny lesz most! 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Sziasztok. Sajnos nem tudok még semmt mondani csak kedden, hogy jkó-e a borhadjárat. Sorry, de nem úgy alakult az érettségi ahogy vártam, így muszáj leszek megvárni a szóbeli eredményét.

Szerintem semm igond a légi harban jobb leszel Shad a spiteknél!!!!

Sikerült fókát találnom és csak 10 percet kellett repülni Brüsszelig.
Mire odaértem a szövetséges gépeknek nyoma sem volt. Elrepültem északabbra Walsorden fölé. Ott 2000 m magasan talátam egy spit9-et, kb 200 m-rel volt fölöttem. Nekiálltam üldözni, bízva abban, hogy a fókával lesz esélyem utolérni. Hát nem volt. A spit kiszúrta, hogy követem. 7000 m-ig felemelkedtünk úgy, hogy egy méterrel sem kerültem közelebb, igaz õ sem tudott meglépni de a magassági fölényét megtartotta. Értelmetlen lett volna tovább üldözni, ezért leszáltam a legközelebbi repterünknél.
A fókával sajnos nem lehet megváltani a világot, de legalább azonos esélyekkel harcolhatunk.
OLVASS EL!!!

KATT IDE

Random work
Igen és biztos jelentkezõ kell mert elõleget is perkálni kell ha tényleg foglalunk. Szóval olyan kell aki biztos el is jön. Ugyanis ha lemondja valaki vagy meggondolja magát akkor a többi szív miatta aki megy.

Punkerwork
Borhadjáratra embereket keresünk jelentkezõket kérünk! 😊

Országszerte megemlékeznek az elsõ és második világháborúban elesett magyar katonákról a hõsök napja alkalmából. Budapesten a Hõsök terén a Miniszterelnöki Hivatal és a Honvédelmi Minisztérium tart közös, koszorúzással egybekötött megemlékezést. Az ünnepségen részt vesz Mádl Ferenc köztársasági elnök és Juhász Ferenc honvédelmi miniszter. A hõsök napját minden év május utolsó vasárnapján tartják Magyarországon.

1.19 kijött egy pacsi tegnap leszedtem és elment netem pedigtöltötte a béta servert áááááááááááááááááááááááááááááá.

Na szép napot!!!

Egy ujabb Hír csomag!!!!Csirke4 neked is:
http://newsletters.wwiionline.com/052705.html

Punker
hétvégi kezdésként kiszedtem egy angol commander-t 😊

Punkerwork
Borhadjárat topic-ba mindenki nézzen be Hunyadi fórumon!

Csirke4
re 😊
!S mindem kamaradnak!!!Sajna most melom miatt nem tudok sokat lenni, ráadásul, unoka tesomnak bekötötték a netett!Valamint el is kezdte a tanulopénzt a virusok világában!
Efgy kis pihi van , majd leszek a héten remélem!!!

Punker
megyek Flavion FB-t robbantani <#vigyor2>

Kit--Kat
hehhe én meg azt néztem, hogy f......rancba került a Blitzkrieg a kedvencek közé😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
Hunyadi fórumon van link.

Pluskast
Hello ismét!
Hol reggelem magamat az okw ts-re??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punker
Vouziers a miénk 😊))

Punker
ezért van a kedvencek funkció, akkor nem kell keresgélni 😊

Punker
Plushun visszatért 😊)))))

bocs lacus hogy ilyen hirtelen váltottam nevet :/

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker

Random_
=====================
World War Two Online
=====================
Version 1.19.0.28 beta (05-20-05)

Infantry:
-Checked in the new german mission leader mesh
-Boresighted K98

Vehicles:
-Fixed a minor art issue on the chickenpit of the StugIII
-Fixed a minor texture issue on the FW190 wing
-Updated H-39 model to current standards with proper mass, inertias, oil and coolant components, and state file effects
-Completed and checked in mass, inertia, and art fixes to s-35
-Add radiator damage objects into the last three Allied tanks to upgrade; A13, H39, R35
-Removed elevation sound from the British AFVs that didn’t have it
-Audited all propellers to have consistant damage levels by type

Terrain:
-Removed several railings from urban tiles

UI/HUD:
-Fixed some chat wrap issues
-Fixed area chat always on
-Fixed chat icons being lit by the sun
-Fixed a bug that caused chat channels/icons not to be initialized properly on load
-Fixed a bug that caused the private icon to show for empty chat channels
-Fixed info displays in HUD
-Fixed no city finder offline at area51
-Fixed rank errors being off by one
-Added some Unicode support
-Added textures/effects to keymapper buttons
-Added textures to offline filter checkboxes
-Possible fix for cursors and dual monitors under XP
-Possible fix for lock up on spawn loading screen
-Fixed a bug that prevented mobile spawning from working
-Cp finder cp's list is now sorted (better results)
-Chat input is now disregarded if the chat window is not visible

Global:
- Fixed a cause of a memory crash on the map host
- Fixed a cause of a crash in the chat host
- Fixed a cause of a crash in the strat host (test FB destruction)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Emlékszel kamarad, a hatalmas fantom fb támadásra, huh az izgi volt😄DD

Na végre ,meg találtam a játékomat<#guluszem1><#worship><#vigyor2><#wave>

Sippie
Ha lesz free akkor a T.G.-seknek se felejtsünk el szólni, felkeresett egyik nap egy srác hogy kipróbálnák, és a repülés felõl érdeklõdött... igyekeztem nem nagyon lelombozni 😄
Kit--Kat
érettségi miat szünetel

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
nem 😞

munka_gorilla
juteszembe, Vitéz Úr játszik még?