WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A híd túl messze van...

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
mondtam ugye hogy a múltkori mészárlást nem fogják tûrni!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

És mle1937-essel lövik ki a Tigrist:(
Kemény támadások folynak az Ardennekben... A szövetségesek átkeltek Meuse-ön, mélyen beékelõdtek a vonalainkba. A 17. gyalogos és a 1. páncélos hadosztály ellentámadással próbálja meg felszámolni hadtestnyi erõjüket. Maroknyi Tigris, és Panzerek veszik fel a harcot a Shermanok, Churchillek áradatával. Katonáink összeszorított foggal rohamozzák a jól kiépített állásokat. Veszteségeink egyre csak növekednek....

0Fritz0
Milyen a mostani konfigod?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random work
Venni kéne addigra egy jó videókártyát.

Ha memóriát bõvítek szerintetek segít valamit a helyzeten?
Azon a felbontáson amin szépen elfutott alig láttam a messz gyalogos célpontokat. Ha följebb nyomtam a felbontást akkor meg akadt. A rejtõzködõ gyalogosokat is nehezebben tudtam kis felbontáson kiszúrni.

Pedig azért más játékok elég jól elfutnak.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
ÉS TÉNYLEG!
Megyek! :D
Ha jól vettem ki, ugyanekkor tehát június 6-12 között Welcome back soldier is van, azaz a régi elõfizetõk ingyen játszhatnak!!! whaoooo (taps, fütty gép on)

júniusban újra free trial, bankkártya nélkül!

link
Megvan a 200. repülõm:)<#nezze>
Köszi<#worship>
Punker
Ezért veszítünk mostanság annyit:)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nekem is küldheted. Beteszem a Galériákba. [email protected]

Punker
nekem küldheted nyugodtan.

Van egy pár jó képem de nem tudom átkonvertálni valamiért:( kinek küldhetném el hogy felrakja a fórumra?
:) Csodalkoyom h nem inditott ujra! :)
Elsõ hónapban húsz, minden további tizenöt dollár.

mennyi a havi elõfizetés?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

most már kell, az eddigi trial véget ért
· Free trial available to new players only.
· Credit card required to create free trial account.

Csirke4
Nem kell bankkártya a mostanihoz.
X összeget csak akkor szednek le ha nem mondod le a 14. nap letelte elõtt.
Megnéztem most a trial regisztráló oldalt és azt írja igen. Lehet, hogy már vége a kártya nélküli regisztrációs idõszaknak.

hmm, ha 14 napos trialt akarok regisztrálni, akkor érvényes bankkártyaszámot kell megadnom amirõl leszednek x összeget?

Hypo
:)

Angriff van, írtjuk az Alliebant (Taliban mintájára)
Az aktív játékosok éppen szorítják vissza a szövik támadásait és nincs idejük fórumozgatni. :)

Hat ha valakinek akkor neked vannak torteneteid!! Hol vannak az aktiv jatekosok?
Punker
nekem letelt a free

De leult a forum! Gep meg nincs , es mar az osszes tortenetet elolvastam a forumon, abbol elek! Irhatnatok par komoly es trefas akciorol.
Hypo
Regi szep idok, lehet kene megint jatszani a regi mokak emlekere.

Remélem nem lesz igazad:)
Punker
tehát a köv hadjárat a Stug megint le lesz butítva. :)

Ma hajnalban Bitburgot védtük vegyes sereg ellen ahol egy Stug-Gvel hazavágtam 21 tankot 19 atg-t és 5 gyalogost. Egy Stugot vesztettem mert leesett a lánctalpa és nem tudtam hazavinni.Plusz 88-assal még 7 tankot likvidáltam .A várost sikeresen megvédtük.
Kösz, akkor asszem a napokban újra teszek egy próbát!

1 gigám van nekem is, még éppen elég az csak oda kell figyelni ne legyen a memóriában helyfoglalónak mindenféle haszontalan dolog.. 1.5-2 GB viszont már bõven elég nem kell több.

ezzel már jobb lesz, de 1gb ram nem ideális, még a Windóznak sem :)
Üdv magyar katonák! :) Pár évvel ezelõtt már próbálkoztam a játékkal, de diavetítés jellege volt a dolognak.

Azóta már volt pár upgrade a gép-ügyben, jelenleg ami van:
Athlon64 3500+, 1GB RAM, Ati 1650XT 256MB.

Érdemes ezzel belevágni, vagy ezzel is 15FPS-sel fog kínlódni? Köszi az infót elõre is.

Mi az a MEGALOL?
Hawk06
MEGALOL!

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Az asszonyom ranezett az oldalra, az elobb, es azt hitte hogy szekta tag vagyok!!!
Olvassatok el Punker uzenetet, noi aggyal!!!!!!!<#nyes><#nyes>
Szoval meg nem sikerult megszerezni az uj gepet! Az ideg megol, kape nix annyi, hitelt meg nem adnak!!! Nem is csodalkozom! ( angolok!!! )
De meg lesz, es akkor veguk!!!!!!!!!!!<#boxer>
Punker
Stukával 1 db 47 mm-es és 1 db 76,2 mm-es ATG-t elkaptam, Vickers-t és Cru2-eseket nem adta meg, se a Bellt a farok lövésznek :)

0Fritz0
Egy kis szerencsével az M10-est géppuskával is ki lehet szedni felülrõl.
Egyébként grat, te kamikaze. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
Stuka vs. M10
1 : 0 ide bár a 250 kilós engem is kinyírt :)

Pak 38-al sikerült ma kigyújtanom egy S35-öst.Ezelõtt csak egyszer láttam lángoló Somuát akkor Stug-G-vel lõttem ki.Roermond westet védtük 3 város ellen sikeresen ahol 3 hullámban 15tankot küldtem a roncstemetõbe 1db Pak38-al:)
szorozzuk meg kettõvel máris közelebb állunk a valósághoz(?) :D

nagyon közeledik az új motor: update

1.30-ra saccolom, de lehet hogy már 1.29-ben benne lesz, ami 3-4 hónap asszem

az összes jármûvet és városépületet újradolgozzák, ami eltart majd egy darabig, de ráfér a játékra :)
Útálom a repülõket! Inkább lelövöm õket:)