19663
  • Csirke4
    Nem kért kártyaszámot. De korlátozott számban van free triál kulcs az mmorpg.com-on márcsak 3400 körül van. És fogy rendesen.
  • Hupi
    Jajj úgy élvezem én a strandot....
  • Hawk06
    Igen.
    Monchen Gladbachban nagy harc folyik,a franciák foglalják el a város egye részeit mi meg foglaljuk vissza.
  • Hupi
    8 perc alatt célpontban nincs hiány!

• pedrohsi
    nem hiszem, ki kéne próbálni.

a magyar hq újra elérhető, több ilyen gond nem lesz a domainnal
  • Csirke4
    bankkártya nélküli?
  • pedrohsi
    MMORPG.com free trial lehetoseg:
    free trial 14 napig

a 14 nap letelte utan 10 dollarert vehetjuk meg a jatekot, ami 30 napig ad elerest
  • kikko
    Kerpen elveszítve. Köln következik.
  • kikko
    Most veszítjük el Kerpent!!!!!!
  • Hupi
    Jobb lenne visszahívnák KMS-t meg a régi vezetést mert ez az új csődött mondott immár harmadszor...
  • Hupi
    Azé Antwerpent csak kiadják támadó parancsra, amit még nyugodt körülmények közt sem tudnunk elfoglalni. Nem számít hogy délen összeomlott a front és a tommy-k már a hátországban randalíroznak Antwerpent azé biztos ami biztos csak meg kéne támadni LOL
  • kikko
    Hihi 2 város és Kölnt kell védeni
  • Hupi
    Bekerítés megtörtént St. Vith-nél. Hellaion szépen védte a spawn cp-t gratula neki, kikko Bf110-el védte a légteret a város felett. S!
  • Hupi
    Felső vezetésünk ismét a helyzet magaslatán, és engedik bekeríteni 3 hadosztályunkat délen
  • Punker
    FRAPS-szal lehet videót.
  • kikko
    Játékon belül simán az F9-el tudsz képet csinálni. Videjót meg nem tom.
  • Toko
    Ja en tudok kicsit oroszul, boltba eltudom kerni ami kell, es eltudom magyarazni h melyik hegyre kell foljutnom, es miert!! Jo mi? Alapok! Dolgoztam Ukranba, 8 honapot! Ugyhogy johet
  • Toko
    Mi is volt annak a programnak a neve amivel kepet lehet csinalni a jatekrol? Es azzal lehet videot is? Hetvegen volt egy nagyon sikeres kuldim, sapperrel 2 gyalogos, 2 ET, 28 perc, 80 pont, RTB!!!
    Reg dobogott ma ennyire a szivem! Sapperelni kell kuldeni az ujjakat, biztos fuggoseg!
  • Csirke4
    Magyrul is tud?
  • Punker
    jó az új hadjárat kiugrok a Ju52-ből erre egy romboló ellő az ernyőn lógva :(
  • Hupi
    Új tag: hellaion veterán 45 éves :D, csak oroszul tud :) Segítsünk neki ha kell S!
  • pedrohsi
    azért vótam csendben, mert más dolgaim voltak :)

Otiqot elő kéne keríteni, mert napok óta elérhető lenne a magyar hq ha végre kapcsolatba tudnék lépni a magyar domain kezelővel
  • Hupi
    Indul a 48. kampány. Pont elkaptam a szerver startot vagyunk bent vagy öten :)
  • Punker
    azt hittem maradtál annyi ideig voltál csendben.
  • pedrohsi
    montreal
  • Punker
    hol is vagy???
  • pedrohsi
    ja, ha Otiqot látjátok, küldjétek fel MSN-re pls
  • pedrohsi
    baxus, itt leesett az első hó, kérek mentőegységeket sürgősen :)
  • Punker
    vasúti hídon a PZ4g fenn akad az új síneken, frankó.....
  • Punker
    szinte mindenki a 1,29-re koncentrál, egyszerűbb így csinálni mint éles hadjáratot megszakítani.
  • Shad01
    Igen, azért ért véget a hadjárat, mert fel lettek adva az északi városok, hogy a gyáraknál sabilabb legyen a védelem. Így viszont a szövetségesek elérték a 90%-ot a városok birtoklásában.
    Szerintem erről megfeledkeztek a német HC-k. Még nem voltunk térdre kényszerítve, nem voltak kiütött brigádjaink, 4 és fél óra kellet volna, hogy a Tigris és a növelt páncéloslétszám megérkezéséig. Volt már, hogy Kölntől fordítottunk, most is meg lehetett volna rá az esély.
  • Hupi
    Szerintem akkor sem fordítottunk volna... Biztosan meg van a megfelelő szabályozás a kampány nyerésére vonatkozóan. Ez lehet pl. az is hogy összes város 90-95 % már birtokolja valamelyik fél.
  • Shad01
    Ez óriási szemétség volt. Minden gyárvárosunk biztonságban volt és csak pár óra volt hátra a tigrisek megérkezéséig. Onnantól kezdve jó eséllyel visszaszorítottuk volna a szövetségeseket, és megnyerhettük volna a hadjáratot.
  • kikko
    Ez érdekes hirtelen véget ért a kampány a szövetségesek győzelmével.Ki érti ezt
  • kikko
    Nem is próbáltam szerintem azért állunk ilyen szarul mert mindenki a bétát próbálgatja és nagyon kevesen játszunk:( Ma 7!!! brigáddal támadtunk 1!!!! brigád ellen sikertelenül:(
  • Punker
    nektek megy a beta?
  • pedrohsi
    magyarhq ügyében papírok rendezve, már csak intézkedni kell :p

a domain trükkös átirányítása gondokhoz vezetett, mivel a tárhelyszolgáltató átvitte a szervereit, így azok új IP-t kaptak

remélem a magyar cég minél előbb lép és korrigálja a domain bejegyzését - elég fárasztó állandóan ezzel b*szakodni :)
  • kikko
    Köln visszafoglalva
  • Hupi
    Ellentámadást megkezdem Opelel LOL
  • Hupi
    Védjük meg Kölnt!