19663
-
#17940 Nem kért kártyaszámot. De korlátozott számban van free triál kulcs az mmorpg.com-on márcsak 3400 körül van. És fogy rendesen. -
Hupi #17939 Jajj úgy élvezem én a strandot.... -
#17938 Igen.
Monchen Gladbachban nagy harc folyik,a franciák foglalják el a város egye részeit mi meg foglaljuk vissza. -
Hupi #17937 8 perc alatt célpontban nincs hiány!
-
pedrohsi #17936 nem hiszem, ki kéne próbálni.
a magyar hq újra elérhető, több ilyen gond nem lesz a domainnal -
#17935 bankkártya nélküli? -
pedrohsi #17934 MMORPG.com free trial lehetoseg:
free trial 14 napig
a 14 nap letelte utan 10 dollarert vehetjuk meg a jatekot, ami 30 napig ad elerest -
kikko #17933 Kerpen elveszítve. Köln következik. -
kikko #17932 Most veszítjük el Kerpent!!!!!! -
Hupi #17931 Jobb lenne visszahívnák KMS-t meg a régi vezetést mert ez az új csődött mondott immár harmadszor... -
Hupi #17930 Azé Antwerpent csak kiadják támadó parancsra, amit még nyugodt körülmények közt sem tudnunk elfoglalni. Nem számít hogy délen összeomlott a front és a tommy-k már a hátországban randalíroznak Antwerpent azé biztos ami biztos csak meg kéne támadni LOL -
kikko #17929 Hihi 2 város és Kölnt kell védeni -
Hupi #17928 Bekerítés megtörtént St. Vith-nél. Hellaion szépen védte a spawn cp-t gratula neki, kikko Bf110-el védte a légteret a város felett. S! -
Hupi #17927 Felső vezetésünk ismét a helyzet magaslatán, és engedik bekeríteni 3 hadosztályunkat délen -
#17926 FRAPS-szal lehet videót. -
kikko #17925 Játékon belül simán az F9-el tudsz képet csinálni. Videjót meg nem tom. -
Toko #17924 Ja en tudok kicsit oroszul, boltba eltudom kerni ami kell, es eltudom magyarazni h melyik hegyre kell foljutnom, es miert!! Jo mi? Alapok! Dolgoztam Ukranba, 8 honapot! Ugyhogy johet -
Toko #17923 Mi is volt annak a programnak a neve amivel kepet lehet csinalni a jatekrol? Es azzal lehet videot is? Hetvegen volt egy nagyon sikeres kuldim, sapperrel 2 gyalogos, 2 ET, 28 perc, 80 pont, RTB!!!
Reg dobogott ma ennyire a szivem! Sapperelni kell kuldeni az ujjakat, biztos fuggoseg! -
#17922 Magyrul is tud? -
#17921 jó az új hadjárat kiugrok a Ju52-ből erre egy romboló ellő az ernyőn lógva :( -
Hupi #17920 Új tag: hellaion veterán 45 éves :D, csak oroszul tud :) Segítsünk neki ha kell S! -
pedrohsi #17919 azért vótam csendben, mert más dolgaim voltak :)
Otiqot elő kéne keríteni, mert napok óta elérhető lenne a magyar hq ha végre kapcsolatba tudnék lépni a magyar domain kezelővel -
Hupi #17918 Indul a 48. kampány. Pont elkaptam a szerver startot vagyunk bent vagy öten :) -
#17917 azt hittem maradtál annyi ideig voltál csendben. -
pedrohsi #17916 montreal -
#17915 hol is vagy??? -
pedrohsi #17914 ja, ha Otiqot látjátok, küldjétek fel MSN-re pls -
pedrohsi #17913 baxus, itt leesett az első hó, kérek mentőegységeket sürgősen :) -
#17912 vasúti hídon a PZ4g fenn akad az új síneken, frankó..... -
#17911 szinte mindenki a 1,29-re koncentrál, egyszerűbb így csinálni mint éles hadjáratot megszakítani. -
Shad01 #17910 Igen, azért ért véget a hadjárat, mert fel lettek adva az északi városok, hogy a gyáraknál sabilabb legyen a védelem. Így viszont a szövetségesek elérték a 90%-ot a városok birtoklásában.
Szerintem erről megfeledkeztek a német HC-k. Még nem voltunk térdre kényszerítve, nem voltak kiütött brigádjaink, 4 és fél óra kellet volna, hogy a Tigris és a növelt páncéloslétszám megérkezéséig. Volt már, hogy Kölntől fordítottunk, most is meg lehetett volna rá az esély. -
Hupi #17909 Szerintem akkor sem fordítottunk volna... Biztosan meg van a megfelelő szabályozás a kampány nyerésére vonatkozóan. Ez lehet pl. az is hogy összes város 90-95 % már birtokolja valamelyik fél. -
Shad01 #17908 Ez óriási szemétség volt. Minden gyárvárosunk biztonságban volt és csak pár óra volt hátra a tigrisek megérkezéséig. Onnantól kezdve jó eséllyel visszaszorítottuk volna a szövetségeseket, és megnyerhettük volna a hadjáratot. -
kikko #17907 Ez érdekes hirtelen véget ért a kampány a szövetségesek győzelmével.Ki érti ezt -
kikko #17906 Nem is próbáltam szerintem azért állunk ilyen szarul mert mindenki a bétát próbálgatja és nagyon kevesen játszunk:( Ma 7!!! brigáddal támadtunk 1!!!! brigád ellen sikertelenül:( -
#17905 nektek megy a beta? -
pedrohsi #17904 magyarhq ügyében papírok rendezve, már csak intézkedni kell :p
a domain trükkös átirányítása gondokhoz vezetett, mivel a tárhelyszolgáltató átvitte a szervereit, így azok új IP-t kaptak
remélem a magyar cég minél előbb lép és korrigálja a domain bejegyzését - elég fárasztó állandóan ezzel b*szakodni :) -
kikko #17903 Köln visszafoglalva -
Hupi #17902 Ellentámadást megkezdem Opelel LOL -
Hupi #17901 Védjük meg Kölnt!