19663
-
#17980 grat :D -
kikko #17979 Ilyeneket írkáltak:) -
kikko #17978 Ma megmentettem egy egész várost. Visszafoglaltam az AB-t majd megvédtem egyedül,amikor érkeztek a többiek egy sapperrel elindultam vadászni egy beddy pont leparkolt elém pechjére majd egy 1perc múlva egy Francia EMS-t szedtem ki és megsappoltam az ott levő Shermant.Vártam a következő hullámot de inkább visszavonták a támadóparancsot:) A többiek nem győztek dicsérni:D -
kikko #17977 Az árulóknak hadbíróság jár -
pedrohsi #17976 Hupi, olyat is csinálhatsz, hogy egy gomblenyomás x százalékkal növelje, vagy csökkentse az adott értéket
én pl. így állítottam be annak idején az il2 sturmovikban megszokott 4 fékszárny pozíciót -
kikko #17975 Na köszi szépen.Most elvetted tőlem az egyetlen dolgot amihez értettem a repülésből -
Hupi #17974 Királyság Cimbi ügyi vagy
Beállítottam még a fékszárnyat is régebben ugye Q a 100% kitérés W a vissza 0 helyzetbe. Készítettem egy 15%-os állást is légiharchoz jobban fordul a gép ill. jobban emelkedik minimális sebesség veszteség árán eseteben az S-re tettem, de kinek mi a szimpatikusabb írja át. Természetesen a 15% is lehet 20-ra vagy 25-re stb. állítani kinek mi a fontosabb a sebesség vagy a fordulékonyság...
<control function="Flap control">
<keyabsolute value="0.00">
<key>w</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="100.00" index="10">
<key>q</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="15.00" index="10">
<key>s</key>
</keyabsolute>
</control>
-
Cimbi #17973 Amikor trimeled a gépet(mert ugye trimeled) folyamatos lesz és nem kell 1000x nyomkodni a gombot. -
kikko #17972 Megtettem köszi és most mi fog változni?
-
Cimbi #17971 Ezt másoldbe:
<?xml version='1.0'?>
<!DOCTYPE controlset SYSTEM "cfml.dtd">
<controlset version="1.1.0" language="english" keyboard="us">
<control function="Toggle wep">
<joybutton stick="1" index="1">6</joybutton>
</control>
<control function="Instrument view">
<joybutton stick="1" index="1">4</joybutton>
</control>
<control function="Gunsight view">
<joybutton stick="1" index="1">2</joybutton>
</control>
<control function="Use primary weapon">
<joybutton stick="1">5</joybutton>
</control>
<control function="Use secondary weapon">
<joybutton stick="1">5</joybutton>
<joybutton stick="1" index="1">5</joybutton>
</control>
<control function="Roll">
<keydelta value="0.00" per="sec" index="2">
<key></key>
</keydelta>
</control>
<control function="Elevator trim">
<keydelta value="1.00" per="con">
<joybutton stick="1">16</joybutton>
</keydelta>
<keydelta value="-1.00" per="con" index="1">
<joybutton stick="1">18</joybutton>
</keydelta>
</control>
</controlset>
-
kikko #17970 Én nem találok ilyen sort a listába:(
-
Cimbi #17969 Hi
Eszembe jutott a folyamatos trim beállítása:wordpadal air.cfml kibontod megkeresed azokat sorakat ahol ezt látod:xy trim "keypress" és a keypress helyére beírod hogy con és kész.
Otiq email címét nem tudja valaki mert amit kaptam tőle az nem él. -
kikko #17968 Az király.Hány pontot kaptál érte? -
Hupi #17967 121-en spawnoltak az MS-embe majd két óra alatt :) -
#17966 az új főparancsnok sajna nem túl jó :( -
kikko #17965 A HC-kat mikor váltják le,mert a helyzet a katasztrófálisan-siralmasnál is rosszabb -
Cimbi #17964 Pffjj -
#17963 de értem szövi pilótának akarsz majd visszajönni egyszer :D -
Cimbi #17962 Mindegy már nincs probléma de nem érteted. -
#17961 damage semmit nem számít. :D -
Cimbi #17960 Nem kill hanem damage.Hiába találom el. -
kikko #17959 Lehet mikor kiléptél még élt és csak utánna halt meg -
Cimbi #17958 Sziasztok
Lenne egy kérdésem:Az mitől van hogy a damaget a honlap statisztikában megadja a játékban a mission reportban pedig nem?Így elég érdekes lesz rangot lépni.:) -
kikko #17957 -
HUmanHunter #17956 mégse az én joyom a hibás :D . már régóta nem jött ki új driver a joyhoz [ jópár év:D] -
#17955 nem mindig a legújabb driver a legjobb -
HUmanHunter #17954 basszameg mégis a joyyal van vmi :( megint törölhetem azt a kurwa filet a registryből. -
HUmanHunter #17953 azt írták hivatalos fórumon hogy nem csak egyedi hiba ez, egyébként meg a rendes verzió. régebben toltam trialt [úgy 1 éve :D ] akkor tökéletesen működött ugyanez a joy. -
pedrohsi #17952 béta vagy live verzió? bétában lehet hogy még nem tökéletes
de egyébként lehet a joy, nekem egészen profi joyoknál is volt gondom a finom kezeléssel -
Cimbi #17951 trim -
HUmanHunter #17950 de legalább azt nyögnétek be hogy nem tudjuk :D -
#17949 hm talán azért nem válaszol senki mert nem tudjuk? kérdezd a hivatalos fórumon ott a sok szaki..... -
HUmanHunter #17948 ezt a sok segítőkész embert :S -
HUmanHunter #17947 up -
HUmanHunter #17946 nemtudja valaki megmondani miért lehet az hogy mikor szállok felfelé repülővel bármeikkel, akkor a gép oldalra dől? más gameban nincs ien gond [saitek cyborg evoja van friss driverrel] -
pedrohsi #17945 pihentagyú videó videjó -
HUmanHunter #17944 üdv. valaki segítene nekem normálisan bekalibrálni a joyomat mert én hiába szenvedek vele már 1 órája nem akar sikerülni? ^^ -
#17943 mikor jön a végleges patch? -
#17942 Bocs nem láttam hogy nekem válaszoltál. -
#17941 Kérdezted: bankkártya nélküli?
Válaszotam: Igen