WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kikko te nagyon kened :)

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

2kill Flak30-al 98 boforssal.
Punker
légvédelemmel?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Megvan a 100. repülõ killem ebben a kampányban:)
<#taps>
Punker
hát a mai nap érdekes volt, rálõttem puskával bofors-ra 1-et megadta a killt, 38-t-vel vaktában soroztam megadott 1 légvédelmet, aztán ez a 3F-es balhé, eddig az összes ágyú halhatatlan volt 2 smg tárat kiengedtem egyre kb 1 méterrõl és nem kaptam meg, de ma vissza kaptak mindent a mocskok :) egy Stuart-ot is elkaptam a skodával, 3 lövés a sappolási pontra õ egy lövéssel felrobbantott de megkaptam :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Grat, az ATG-k nagyon alattomos és veszélyes fegyverek sok esetben a panzerek rémei <#wave>

Punker
3F-fel kilõttem 3 db 47 mm-es ATG-t <#vigyor2>

Rudirudi bent van a hunyadi oldal statisztikájában.
Nem tudja valaki Mortus e-mail címét, vagy hogy milyen névvel reggelt a Magyar Hq-n?

Nem.

Csirke4
Manó!
Regelj trijált és gyere! :D
Csirke4
Büszke vagyok rád. =)
Punker
nocsak mano te még itt vagy? :)

panhard-ot daimler-t ki lehet lõni az aknavetõvel?

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=gOoS0AVQIAo&eurl=http://forums.battlegroundeurope.com/showthread.php?t=218365

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

SLI-vel nem lesz olyan jó, a fogyasztás túl nagy, a teljesítmény meg nem lesz jobb annyival :)
Nekem se 8600GT-vel:)
Punker
az szép :)

Punker
8600 felejtõs, nekem 8800 GTS 320-szal nem megy 40 alá az FPS.

Segitsetek legyszi mert nagyon kiestem a temabol! Szerintetek melyik a jobb, 1db geforce 8800 GTS, vagy 2 db 8600GTS. Arban ugyanott van a gep!
Boforssal leszedtem 4DB7-est 2Havocot 2 spitet 1C47-et 365 pontért:)
afrika és a többi cucc kész lett volna utána, de az egészet kukázták és elõlrõl kezdték.

a mostani már az újabb alapokra épül, ezért húzódik ennyire
Csak elõfizetõk részére a kiváltság a tagság sorry <#nemtudom>

120 pontot kaptam érte

Pak38-al levadásztam egy Stuartot, A jobb oldalt lévõ lánctalp felett lévõ
lõszer tároló rekeszt találtam el ízekre robbant :) Aztán egy Renaultot, majd egy S35-öt amely már óvatoskodott mert sztem látta pusztulni a R35-öt. De a jó vadász türelmesen kivár :)

Punker
jó ez a free most tetszik :)

Legalább a fórum él <#wave>

Punker
1-2 év :) afrikát és az olaszokat 2004-ben reklámozták mikor én elõfizettem :)

Jeffjohnson
ezek jó hírek de gondolom konkrét dátum vagy ETA még nincs

Punker
ATG még mindig halhatatlan 2-2 fejlövés és nem adta meg :(

a nem túl friss utolsó jelentést összegezve, ezek várhatók:

1. a kínai szerver külön lesz, a kínai játékosok nem játszhatnak nálunk és fordítva
2. lesz néhány olyan dolog, ami csak a kínai változatban lesz, így pl. Mandarin nyelv és a fiatalok függõségére figyelmeztetõ cucc, ami ott kormányzati elõírás
3. minden más fejlesztés közös lesz, a munkát továbbra is a texasi srácok végzik, nem hagynak beleszólást a fejlesztésbe
4. TRÉNING PROGRAM: nagy hiányosság, hogy nincs tutorial, ezt most pótolják, lesz egy gyakorlóterep, kifejezetten újoncoknak
5. UNITIY II motor: felgyorsul a munka az új motoron, hogy minél gyorsabban kész legyen. Az Unity I még Voodoo 3-as kártyákra készült, ezt pofozgatták eddig, hogy tûrhetõ maradjon. Az 1.28-ban ugye megkaptuk az 1.5-öt, ami ugyanilyen frissítés volt, de elértük a határt, ennél többet már nem tudnak kisajtolni a régi szar motorból. Amint kész az Unity II, jóval gyorsabb lesz a játék, ezután jön az új domborzat és az újradolgozott egységek stb.
6. új személyzetet kapnak a régi ATG-k és hajók, amik még a régi rondákat hordozzák magukkal. valószínûleg úgy fognak kinézni, mint a legújabb ATG-k személyzete
7. megpróbálják az összes régi papírházat lecserélni normálisra
8. végre némi marketingre is jut pénz :)

a következõ nagy peccs hosszú ideig eltart majd, nem is biztos, hogy kisebb javítások megjelennek addig. erre azért van szükség, mert a kínai lóvé nélkül hosszú távon bizonytalan lenne a jövõ

Hawk06
Csatlakoznék valamelyik magyar Squadhoz halehet, 14 napig..<#zavart1>
..és lehet hogy lenne még egy személy.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

kb. 8-9 elõfizetéses, free néhány

Csirke4
AC-130 Spectre volt. <#idiota>
Csirke4
punkikám milyen néven regeltél?:D
hany aktiv jatekos van most (magyar)? Frees es elofizeteses.
joebacsi
hasonló dolog történt az Operation Flashpointot fejlesztõ cseh bohemia interactive-al is: OFP után nekik is az elsõdleges a katonai megrendelésre fejlesztett VBS lett, mellette meg már csak "hobbiból" pakolják össze a játékosoknak szánt taktikai fps-eket (Armed Assault)

a nagy fokú realitásra sajnos nincs tömegigény :(

WWIIonlineba is inkább a realizmus miatti vontatottabb játékmenet az, ami elriasztja az embereket, nem is a grafika
(pl.: általában legalább fél órát kell utazgatni, amíg egyáltalán sanszod lesz rá, hogy ellenséget láss, battlefieldben ennyi idõ alatt már 2 kör Tobruk ostrom lement :))

ha az embernek esténként kb 1 órája van arra, hogy meló után lerohadjon a gép elé játszani egy kicsit, akkor itt túl sok mindent nem tud csinálni, pedig asszonyka meg gyerkõc mellett általában több játékidõ nem jut

így maradnak a fanatikusok, rájuk viszont nem lehet piacot építeni

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ja rémlik vmi, asszem ejtõernyõsöket ugrattak egy gépbõl...

ugyanezt az ósdi motort adták el a katonai cégnek, nekik fejlesztettek jármûveket, nem pedig nekünk

volt róla egy rövid videó, valami B-52 vagy hasonló kaliberû bombázó repkedett benne, még a régi randa chat ablakkal
Lehet, bár én szkeptikus vagyok az ilyen jellegû infókal kapcsolatban, vagy igaz vagy nem :) legutóbb csak német oldalon 300-350 emberkét számláltam össze

másik bizniszben is benne vannak, - az nekik jó, nekem nem (tényleg nem sokat fejlesztettek mióta nem játszottam, legutóbb 1.5-2 éve)

pár hónapja ejtették el a fórumban, hogy kb 10 ezer aktív játékos van, abból 2-3 ezer játszik folyamatosan. egyszerre 3-400 embernél nincs fenn több, és ez már csúcsidõ

tavaly, tavalyelõtt azért fejlesztettek kevesebbet a vártnál, mert a brit katonai cég megrendelésére dolgoztak, tõlük kaptak olyan mennyiségû pénzt, amiért megérte arra koncentrálni, nem pedig a játékra.

magyarul nekik dolgoztak, és csak mellékidõben nekünk - ki lehet találni melyikünk ad több pénzt :)

ezért kell nekik annyira a kínai partner, hogy elhalasztják a naval peccset. kell a pénz hogy életben maradjanak és jusson lóvé arra, hogy visszavegyék a tavaly kirúgott fejlesztõket
Ennyi!!!!!<#banplz>
Húú de régen volt:)
Punker
95-ös a magyar még?

Punker
mocsok lassan tölti le a klienst :(

Punker
na eddig bírtam adjatok linket a freehez :)

Ez még létezik, kellemes meglepetés :) ---> http://hupihun.uw.hu/

<#taps> Hogy volt, hogy volt?! <#taps>

Van az több is mint tízezer, jóval... havi 150000 dollárból nem hiszem hogy kijönne egy ilyen vállalkozás pláne az USA-ban. Pedro márpedig a pénzünkbõl élnek meg, szimpátia ide vagy oda ez üzlet nem alapítvány az tuti...