WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
1200 méterrõl majdnem minden AP-t benyelt az S35 tornya szembõl Pak38-ból, na de 1000 méteren már a 3. lövés után kilépett csak tudnám hova sietett úgy elõre 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na de akkor nekünk is kapni kellett volna és nincs.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a B1 szerintem maradt, ez a 7 éves évfordulóra készült, minden aktív elõfizetõnek - a kettõ külön helyen van asszem
Punker
ez lett a B1-es helyett?

Punker
kívülrõl azt látod mellé rakja aszem

Punker
tényleg Pedro a spec felvarrót amit az akcióban hirdettek mikor kapjuk meg? ez is olyan mint a küldünk majd térképet szöveg? 😄

Nagyon jó volt. A készítõk így tudnak röpködni a manager programjukkal játék közben? A sapper csomagokat meg nem tudom miért a földre tették, lehet, hogy csak mi látjuk így.

Punker
mindig eltolják 1-gyel.....

videó egy Charról és az õt kezelõ német bajtársakról:

vid
Gophur és KFS1 megosztotta velünk a zárt béta friss readme-jét (nem teljes):

ReadMe.1.29.0.1
================================
World War Two Online - Closed Beta
================================
Release Candidate
Version 1.29.0.1 (07-11-0Cool

Wow. There is going to be a bunch of stuff missed in this first read me. Testers beware.

Misc:
- added Chinese font
- added lua scripting for tutorials
- added new builders 50 and 51
- updated memorial
- added new UI tutorials
- added new training tutorials

Terrain:
- terrain 08-06-23ax
- added new buildings (ARE THESE COMPATIBLE WITH 1.29?)
-- 2 new little Belgian buildings
-- 3 new city buildings
-- 1 new cloister
-- 3 new docks
-- 2 new town buildings
-- 8 new bridges
-- all capture tables and radios
-- several new ground tiles with river and/or intersections

Keymapper
- added new keymapping option for alternate defaults
- not complete needs a review

Az új motor valszeg 1.30-ban jön, addig a kínai cucc, a lokalizáció, új billentyûzet beállítások, és pár fenti apróság lesz a lényeg
Hmm az összes sarki kiskocsmát lebombázták

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker

Csirke4
O rly?
én meg angoltanár vagyok, majd jól helyreigazítok mindenkit :p
Csirke4
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ magyar tanár. Melyiksuliba jártál?
lánctalp nem lánc talp 😄 magyar tanárom is bele kötött ienbe hogy :magyar órán sokat tanultunk" így írtam le erre mondta hogy egybe kell írni mert "magyar óra az magyar gyártású óra stb"

Punker
bofors 1500 méterrõl leszedte a lánc talpam (Stug3😎.....

Az ellenfél pingje számít igazán. Ha neki rossz, akkor össze vissza fog ugrálni, teleportálni a monitorodon. Néha olyan érzésem van, direkt rá is játszanak erre.
nem tudni, most ért csak véget 😊

Punker nekem 50-60 között mozog most, de sokszor nem érek vele semmit, mert az ellenfél ugrál helyettem 😊

igaz, olyan már nem fordul elõ, hogy meghalok mielõtt berohanna - erre jó az alacsony ping
nemtudja vki mikor lessz megin ingyen trial kártya nélkül?

ja és 15$ havonta de a hivatalos magyar oldalon ami a bannerben van link ott megtalálsz mindent

régebben lehetett regisztrálni ingyen anélkül hogy bankkártyát kért volna, 14 nap letelt akkor elõfizettél vagy nem. most ingyen 14 napig de meg kell adnnod a bankkártya számod anélkül nem tudsz regisztrálni; ha nem mondod vissza 14 napon belül akkor levonják a lét a kártyádról

ÕÕÕ ez ingyenes vagy fizeõs game?

valaki tud adni 1 linket infókért

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Szövetségesként játszani = easy mode. <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Ez fõleg a repülésre igaz.
Aki szereti a kihívást az a Luftwaffét erõsíti. <#vigyor2>
A H75 és a Spitefire percekig képes sérülten menekülni 3-4 Bf109-es golyózáporában mire végre leesik. Fodított szituációban csak másodberceid vannak hátra.
Punker
hát kaptam az tuti 😄

A másikat egy stuka bombázta le mielõtt engem kinyírt.

Punker
tetszik a 3H 2 stuart 2-2 lövés mind2 tornya lerepült, bár csak az egyiket kaptam meg.

még régebben próbáltam vele neten tolni akkor más game is volt ami lefoglalt 😄, akkor elég jól ment, spitfireval le is kaptam egy stukát a nagy légiharcban. messerek is voltak, de nem nagy számban, mi túlerõben voltunk úgyhogy inkább menekültek 😄

Punker
tegnap elõtt egy srác azt mondta 6-os pingje van, nekem ekkor 220 volt városban, ezzel sajna nem lehet mit kezdeni 😞

azt jegyezd meg, hogy offline mindig gyorsabb, simább - online már nem annyira, fõleg ha sokan szaladgálnak körülötted. de még mindig jobban bírja, mint bármelyik más un. MMO
joebacsi
nem bf, fõleg a repülés 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gondolkozok rajta hogy elõfizetek, de még ki kell tapasztalnom offline a dolgokat 😊 pilóta kívánnék lenni szal az egyenlõre a legfontosabb😄

Annyi.342MB egész pontosan😊
400 mb az egész cucc?

Persze. Simán letöltöd és a start menübõl elindítod offline.
le lehet szedni a gamet reg nélkül hogy offline próbálgassam?

Hajnal 4óra óta van 3H😊
Punker
este jövök én is lesz addigra 3H? 😄

A Franciák RDP-je nagyon meg van csúszva hajnalban még unknow volt a vége most kicsivel több mint 2 nap hála a bombázóknak akik porig rombolták mind a három gyárvárosukat<#worship>
He-111-rõl dobtam a bombákat Paal AB-re. Elég jól sikerülhetet mert gratuláltak, de közben kaptam az áldást lentrõl és az égbõl egyaránt. Alsó lövész halott, mindkét motor vastag füstöt ereget maga után, teljes gázzal max. sebességem 180 kph, magasságot folyamatosan veszítem. Nagy nehezen elvergõdöm a reptérig, leszállok.

5 légvédelem halott, és csak 4 pont LOL

Random work
De jó lenne kicsit ejtõernyõzniiii!
A múltkor beültem egy gépbe, de röviddel a felszálás után véletlen kiugrottam mert még nem annyira ment az irányítás. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ernyõzni indultunk (nem jött be)

Csirke4
Milyen szerekkel éltek ti? Tegyétek le mostazonnal!
Tegnap egy S35öst lõttem ki Stuggal és csak pislogtam miután elrepült a tornya és a lángoló roncs torony nélkül!!! még 3x visszalõtt.
Punker
nekem multkor 300-rõl 3 lövés a toronyra (88-assal) és simán visszalõtt kinyírt, de a legjob bmost a lángoló!!! Char volt kigyújtom 3-4 lövéssel, rám lõ és persze rögtön meghalok de én nem kaptam meg.

Úgy ahogy a Panhard kibír 50 méterrõl 8db HEAT lövedéket a seggébe ami után egy lövéssel kilövi a lövészt😊
Punker
az angol tankok 1500+ méterrõl 1 lövéssel elintézik a 88-ast, hogy a p@csbe lehet ez???????

Punker
ez csak a fele a köteléknek 😄

nem vagytok amúgy sokan.. 😄

Punker
Gyárlátogatásra indultunk: