19663
-
Hupi #18020 -vel találkoztam -
Hupi #18019 Kilőhetetlen ei -
Hupi #18018 cw4bower-t kinyírta egy ei az egyik zászlós épületben, na neki sem kellett több két perc múlva egy Heinkel 111-essel tért vissza 2 tonna bombát zúdított a nyakába lol de ez még nem volt elég feltöltötte a bomba készletét és újra visszatért biztos ami biztos :D egy kicsit felbaszhatta az agyát a srácnak :D állítólag láthatatlan ei volt -
Hupi #18017 reserve weapon nem működik -
#18016 térkép nézés után a kurzor nyíl rendszeresen bent marad. -
Hupi #18015 Ja van hangbug mindent hangosabban hallasz lövést motorzajt stb. mintha tőled 1 m-re lenne minden, távcsőbug váltás után ugyanúgy zoomban látsz mindent, ledobálás connection lost, térkép bug nem tölti be a textúrát bár ez utóbbira van megoldás folyamatokban a wwiionline.exe jobb klikk leugró menüből affiniotás beállítása ott kipipálni mindkét cpu-t akinek többmagos van....
Eddig csak ennyi -
#18014 valami hangbug lesz az atom fagyásos, Char-t elkezdtem lőni erre szétesik az XP és újraindul a gép..... -
Cimbi #18013 Voltam kémkedni
Hát ez a spit9 über, berepültem Gilze föle volt ott 8-10 109-es és megtámadtam őket gyakorlatilag hanem ökörködsz a büdös életben nem lőnek le ígyis kinyírtam ötött a damage modell továbbra sincs bár a pilóta már sérülés ez hatásal van az irányításra,az ágyúi nem olyan halálosak mint hinnénk.A fóka a legjobb német vadász a játékban de szerintem bugos ha a faron lövöd kiskaliberel akkor fölrobbanA h87-es kb 50-70 mérföldes gyosulást produkál másodpercenként és a 6db 12.7-es gépágyú egy félmásodperces sorozattal kinyírt mindent, az emelkedése nem rossz a 109f4-el simán együtt tudtam emelkedni bár lassabb mint a német gépek de ha lenyomod az orrát akkor az előbb említett (-5 variónál) csodával utoléri még a fókát is, ugyan úgy fordul mint a p38.
A sherman 76 erről sokat nem kell írni =Tigris. -
#18012 Ott van minden a bannerben. -
kikko #18011 Oroszországban és Japánban -
Fasiszta #18010 csak ennyi hol vannak a ruszkik és a japcsik -
HUmanHunter #18009 a wwii ból szerintem lehet következtetni hogy mi :D 2. vh és vannak benne németek,angolok,franciák. -
Fasiszta #18008 Milyen országokkal lehet játszani? -
Fasiszta #18007 Itt milyen vh-s játékrol van szó? -
#18006 Honnan tudod hogy csak "mint a"? -
kikko #18005 Öcsém! Tisztára mint a házasok -
#18004 lol :D
kecsmeredj meg!! XD -
#18003 5 éves unokaöcsémmel játszok mostanában mindig olyan járműt akar ami nincs a listán, nem érti hogy nincs helikopter :D
nekem nem hiányzol :D -
#18002 Nem is mindig! :(
Nekem is hiányzik a Punki! -
Cimbi #18001 Te mindig reagálsz Punker üzeneteire?Egyébként nem baj szereti nekem mondta hogy mennyire hiányzik neki a "kis " csirke. -
#18000 zomg a stug haz killed from over 1500+ meters! NERF! -
Cimbi #17999 Én is kinyírtam az M10-t 1000m-ről meg a moforoncot ugyanabban a körben azt jött a "kicsi" Shörmanó és kinyírt mindenkit bement a városba ott mászkált egy kicsit közben sz..rá lőtt mindent majd haza ment.Nagyon komoly volt. -
#17998 én egész jót stugoztam, Chu7-est kigyújtottam, Cru 1 lövéstől ledobta a tornyát 1500+ méterről. -
Cimbi #17997 ez a tankozás még mindig a topon van 500mről oldalról lőttem egy shörmanót pak40el, egy másik srác pak40-el szemből, + egy stugG és a shörmanó kilőtt mindenkit mese az egész -
Shad01 #17996 Nekem is rendesen működik. -
#17995 délután 1 óra alatt 3x ütötte ki az XP-t súlyos rendszerhibával, (tegnap semmi gond nem volt vele) ha a net kicsit is ugrál szétesik az egész. -
Hupi #17994 Jaja egy lófasz az egész -
kikko #17993 Én nem tapasztaltam még semmi bugot az új peccs óta -
#17992 bugos sz@r az egész :(
netcode2-vel lehal, olyan durva kékhalált csinál amit még nem láttam XP-n..... :( -
kikko #17991 Sajnálom hogy nem lehettem ott:( Ahogy elmesélted tuti izgalmas lehetett,az agyaggalamb lövészetet meg amúgy is szeretem:) -
Hupi #17990 Ezek az Eventek egyre jobbak, nagyon élveztem ezt is, több mint 100-an(!) voltunk fent a training szerveren.
9 hidat kellet megvédeni, közel 50 bofors és 1 flak 36 :) várta a szövi köteléket. 3 hidat egyáltalán nem védtünk mert messze voltak. Kezdetben elég hatásosak voltak a flakok mert a külső hidakat bombázták a belső gyűrűbe csak egyesével jöttek a repülők. Én a déli vasúti hídnál voltam és egy óvatlan pillanatban egy a terepfedezetet kihasználó DB-7-es a hegyek közül előbukkant alacsonyan repülve megszórta a hidat 87% damage lett rögtön, huhh innen már nem kellet sok max. 1-2 bomba és a híd a folyóban köt ki. Úgy is lett. Ahogy fogytan a célopontok úgy támadta egyre több és több repülő a megmaradt hidakat. Összeálltak nagyobb kötelékekbe 8-9 bombázó is volt egy-egy ilyenben. Természetesen ezek ellen a csoportok ellen tehetetlenek voltunk bár elég bénán céloztak, látszott hogy a szöviknek fogalmuk sincs a vízszintes bombázás mikéntjéről. 2000m-ben volt meghatározva a max. repülési magasságuk, hát ilyen magasról egy gyakorlott német pilóta simán eltalál egy hidat Heinkel 111-essel. Két óra volt a limit és az utólsó tíz percben sikerült lerombolniuk az utolsó objektumot így nyertek, de nagyon nagy feeling volt az egész 2 bombázót leszedtem, bár én nem vagyok nagy flak ász Shad vagy Kikko tarolhattak volna
képek itt:
hivatalos fórum -
Hupi #17989 Ma 42 bofors-al kell megvédenünk 6 hidat. 25 szövi bombázó van a levegőben... kíváncsi vagyok mi lesz :) -
Hupi #17988 Huhúú ez jó volt páncélos csata volt a training szerveren közel 20 PzVIG és Sherman csapott össze, 4-et eltaláltam kettőt megkaptam :))) de a végén már körbe voltunk véve -
Shad01 #17987 Elolvastam a readme-t, de nem merem elhinni, hogy a vadászgépek és a Pak36, Pz38t fegyverzetének erejét növelték. -
Hupi #17986 connection host lost és sok bug hmmm :(( -
pedrohsi #17985 readme fenn -
Cimbi #17984 5 óra
-
Cimbi #17983 Nagyon fincsi ez a G6, a spiteket simán szétrobbantom vele -
#17982 kb hány óra? -
pedrohsi #17981 ma jön az 1.29, teljes readme kicsit később a magyar hq-n