WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kill hanem damage.Hiába találom el.
Lehet mikor kiléptél még élt és csak utánna halt meg<#duhos2><#vigyor3>
Sziasztok

Lenne egy kérdésem:Az mitõl van hogy a damaget a honlap statisztikában megadja a játékban a mission reportban pedig nem?Így elég érdekes lesz rangot lépni.😊
<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#vigyor3>
mégse az én joyom a hibás 😄 . már régóta nem jött ki új driver a joyhoz [ jópár év😄]

Punker
nem mindig a legújabb driver a legjobb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

basszameg mégis a joyyal van vmi 😞 megint törölhetem azt a kurwa filet a registrybõl.

azt írták hivatalos fórumon hogy nem csak egyedi hiba ez, egyébként meg a rendes verzió. régebben toltam trialt <úgy 1 éve 😄 > akkor tökéletesen mûködött ugyanez a joy.

béta vagy live verzió? bétában lehet hogy még nem tökéletes

de egyébként lehet a joy, nekem egészen profi joyoknál is volt gondom a finom kezeléssel
trim
de legalább azt nyögnétek be hogy nem tudjuk 😄

Punker
hm talán azért nem válaszol senki mert nem tudjuk? kérdezd a hivatalos fórumon ott a sok szaki.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ezt a sok segítõkész embert :S

up

nemtudja valaki megmondani miért lehet az hogy mikor szállok felfelé repülõvel bármeikkel, akkor a gép oldalra dõl? más gameban nincs ien gond

pihentagyú videó videjó
üdv. valaki segítene nekem normálisan bekalibrálni a joyomat mert én hiába szenvedek vele már 1 órája nem akar sikerülni? ^^

Punker
mikor jön a végleges patch?

Csirke4
Bocs nem láttam hogy nekem válaszoltál.
Hawk06
Kérdezted: bankkártya nélküli?
Válaszotam: Igen

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Csirke4
Nem kért kártyaszámot. De korlátozott számban van free triál kulcs az mmorpg.com-on márcsak 3400 körül van. És fogy rendesen.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hawk06
Igen.
Monchen Gladbachban nagy harc folyik,a franciák foglalják el a város egye részeit mi meg foglaljuk vissza.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

8 perc alatt célpontban nincs hiány!

nem hiszem, ki kéne próbálni.

a magyar hq újra elérhetõ, több ilyen gond nem lesz a domainnal
Csirke4
bankkártya nélküli?
MMORPG.com free trial lehetoseg:
free trial 14 napig

a 14 nap letelte utan 10 dollarert vehetjuk meg a jatekot, ami 30 napig ad elerest
Kerpen elveszítve. Köln következik.
Most veszítjük el Kerpent!!!!!!
Jobb lenne visszahívnák KMS-t meg a régi vezetést mert ez az új csõdött mondott immár harmadszor...

Azé Antwerpent csak kiadják támadó parancsra, amit még nyugodt körülmények közt sem tudnunk elfoglalni. Nem számít hogy délen összeomlott a front és a tommy-k már a hátországban randalíroznak Antwerpent azé biztos ami biztos csak meg kéne támadni LOL

Hihi 2 város és Kölnt kell védeni<#wow1>
Bekerítés megtörtént St. Vith-nél. Hellaion szépen védte a spawn cp-t gratula neki, kikko Bf110-el védte a légteret a város felett. S!

Felsõ vezetésünk ismét a helyzet magaslatán, és engedik bekeríteni 3 hadosztályunkat délen <#help>

Punker
FRAPS-szal lehet videót.

Játékon belül simán az F9-el tudsz képet csinálni. Videjót meg nem tom.
Ja en tudok kicsit oroszul, boltba eltudom kerni ami kell, es eltudom magyarazni h melyik hegyre kell foljutnom, es miert!! Jo mi? Alapok! Dolgoztam Ukranba, 8 honapot! Ugyhogy johet<#banplz>
Mi is volt annak a programnak a neve amivel kepet lehet csinalni a jatekrol? Es azzal lehet videot is? Hetvegen volt egy nagyon sikeres kuldim, sapperrel 2 gyalogos, 2 ET, 28 perc, 80 pont, RTB!!!
Reg dobogott ma ennyire a szivem! Sapperelni kell kuldeni az ujjakat, biztos fuggoseg! <#idiota><#idiota><#idiota>
Csirke4
Magyrul is tud?<#idiota>
Punker
jó az új hadjárat kiugrok a Ju52-bõl erre egy romboló ellõ az ernyõn lógva 😞

Új tag: hellaion veterán 45 éves 😄, csak oroszul tud 😊 Segítsünk neki ha kell S!

azért vótam csendben, mert más dolgaim voltak 😊

Otiqot elõ kéne keríteni, mert napok óta elérhetõ lenne a magyar hq ha végre kapcsolatba tudnék lépni a magyar domain kezelõvel
Indul a 48. kampány. Pont elkaptam a szerver startot vagyunk bent vagy öten 😊

Punker
azt hittem maradtál annyi ideig voltál csendben.

montreal
Punker
hol is vagy???

ja, ha Otiqot látjátok, küldjétek fel MSN-re pls
baxus, itt leesett az elsõ hó, kérek mentõegységeket sürgõsen 😊
Punker
vasúti hídon a PZ4g fenn akad az új síneken, frankó.....

Punker
szinte mindenki a 1,29-re koncentrál, egyszerûbb így csinálni mint éles hadjáratot megszakítani.