19663
  • Wreck86
    köszi szépen!
  • Zogu
    Köszi.
  • pedrohsi
    név mindegy, ha nincs, kitalálok valamit :)

meghívó ment
  • pedrohsi
    teamspeak szerver, adatai ott vannak a magyar hq-n
  • Wreck86
    millermod|kukac|c2.hu
    név:? Nicknév,vagy eredeti?:)
  • Zogu
    OK. Ebből csak a "Twilek féle TS" nem érthező nekem.
  • pedrohsi
    adj meg egy email címet és nevet - a meghívóval tudsz regelni az oldalukon, a levélben minden benne van
  • Zogu
    Na most sikerült beülnöm a tankba (útmutatásotok alapján). Látom a kémlelőnyílást, mozognak a kormányrudak, Csak hát a gépmadár áll és meg se mozdul. Köröttem lőnek, mintha muszály lenne, és én nézegetem őket, ahogy vonulnak a "garázs" előtt jobbra, balra.
  • Wreck86
    okés!
  • Punker
    kezdésnek olvasd el a Magyar HQ-n a játék leírást.
  • Wreck86
    és mindig oda megy be az összes játékos?érdekes lehet.
  • Punker
    1 szerver van és 1 frontvonal, és sose áll mindig mozog.
  • Wreck86
    ja,még egy kérdés,kérnék szépen én is meghívót,de azzal mit és hogy kell csinálni?
  • Wreck86
    kérdés:itt is serverek vannak,s lehet ide oda bemenni játszani?vagy a frontvonal hogy áll kb?ahogy hagyta az utolsó team?
  • Wreck86
    külön elindíthatod a training szekciót,egyedül leszel,de gyakhatsz bármit:D
    Start menü-Programok-... és ott ki tudod választani,hogy induljon a játék.
  • pedrohsi
    asszem nincs AI, de az gyakorláshoz úgysem jó

több emberkével kell felmenni, így van csak értelme - én nem tudok felmenni, mert nagyon szakad a netem

menj fel a Twilek-féle TS-re, a többiek is ott vannak
  • Zogu
    Lehetséges, hogy a tréning szerveren sincs AI? Mert akkor végképp nem tudom, hogyan lehet gyakorolni? Talán össze kéne pár kezdőnek állni?
  • Zogu
    Segíts küldetést csinálni a tr-en, mert nem megy. Már végig csináltam a kiképzést ott is.
  • pedrohsi
    minden leírás az Adatbázison belül van, a Tanácsok Kezdőknek kategória kifejezetten az újoncoknak van :)
  • Zogu
    Köszi. Látom együtt voltunk a honlapon. Megtaláltam a leírást is. Sajnos ez a tréning szerver még nincs meg, de biztosan megtalálom majd.
  • Kumesz
    na most már a loginnal beenged a honlapra már csak a játékot kell valahogy megcsinálnom:)
  • Shad01
    Egy kicsit eltévedtél :-)
    A képernyő jobb alján kell "ENTER WORLD"-öt nyomnod miután kiválasztottad a járművet. Amit te próbáltál az a multicrew funkció, amikor ketten visztek egy járművet, olyankor kell várni a másik emberre.

Senki ne lepődjön meg, ha folyton kilövik majd a páncélosból, ő viszont alig tud kilőni valamit. Ez egy szimulátor, itt az ellenfelek több éve edződő emberek és nem gagyi AI-k. Tisztában kell lenni a saját jármű páncélzatával, fegyverének erősségével, az ellenséges járművek sebezhető pontjaival.
    A hatékony lőtáv ismerete is fontos. A hadjárat elején a 88-as 1500-2000 m-ről képes kilőni minden tankot. Ahogy egyre jobb lesz a tankok páncélzata úgy csökken ez a távolság. A shermanok és a churchillek kilövésére már csak 1000 méteren belül van esély, ha szemben állnak és nem az oldalukat mutatják. Ha a hatékony lőtávon kívülről lősz, csak felfeded a pozíciódat, és végez veled a tank.
  • Kumesz
    igen ezt én vágom is de igazából csak annyiban tér el hogy egyik kisbetüvel kezdödik másik naggyal de ettől még nem mükszik.... bár lehet én vagyok csak hülye hozzá...
  • pedrohsi
    magyar hq oldalán (itt a fejlécben a link) minden leírást megtalálsz

- spawnoláskor ne joinolj vagy requestelj, az csak akkor kell ha többen akartok belépni egy járművel
    - van tréning szerver, start menüben megtalálod a linket, vagy a magyarhq-n leírást arról, hogyan tudsz külön parancsikon csinálni
    - joy nélkül is simán lehet tankozni, én repülni is szoktam billentyűzettel, egyszerűbb bombázásra jó
    - kombináld a billentyűzetet az egérrel, célzásra jó az is
  • Zogu
    A honlapra belépés és a játékba való belépés két külön dolog, erre vigyázz! Az egyikhez a "membername" a másikhoz a "gamename" kell, ha nem ugyanaz mind a kettő.
  • Kumesz
    ha gondolod elküldöm neked az emailt- vagy a felhasználó nevet és jelszót megprobálhatod hátha te érted mi a probléma
  • Kumesz
    igen megkaptam a felhasználónevet és jelszót is majd miután elinditom a playgatet ahogy leírták a honlapon utánna írja ezt ki.... pedig megkértem újra hogy küldjék el akkor is ugyan az jött szóva la jelszó elméliteg rendben van! vagy kell még valamit csinálni? leszedtem a játék legújabb verzióját a honlapról
  • Zogu
    Megkaptad a jelszót emilen?
  • Kumesz
    Hello mindenki! megkaptam a meghívót és be is regisztráltam de mindig azt írja ki mikor be akarok lépni hogy login error... valaki nem tudja mi lehet a gond?
  • Zogu
    Van valahol egy leírás erről a játékról? Mert így, tudatlanil ez nem fog menni. Már látom.
  • Zogu
    Bejelentkeztem egy tankhoz. Kb. 15 perce azt kéri, hogy várjak egy parancsnokra. Hát várok, várok, várok, várok. Ha ez ilyen izgalmas, akkor nem leszek hosszú életű ebben a kipróbálásban.
  • Wreck86
    joystick nélkül érdemes vmi járművet vezetni,vagy inkább supportoljak gyalogosként?:)
  • Punker
    95-ös a magyar csatorna, minden este van fent 8-10 ember
    de igazából TS-en beszélünk játék közben.
  • Zogu
    Azt olvastam, hogy egyedül nem érdemes beszállni, hanem valamilyen csapatba. Miután az angolom nem anyanyelvi szintű (finoman fogalmazva), nem tudom, hogy a kommunikáció miként zajlik majd. Van magyar csapat? Néztem a "Hunyadisok" honlapját, de az utolsó bejegyzés 2005-ös. Ezért érdekelt volna a "tréning sterver", hogy ne rontsam el mások játékát a bénázásommal.
  • Punker
    spawn listán tankot választasz ki és kész, ahogy nő a rangod (vagy a fejlesztési kör) egyre nagyobb vasakkal mehetsz ki.
  • Zogu
    Köszi. És a többi válasz?
  • REPS0L
    ez nem battlefield elhiheted nekem, pedig én is régóta tolom azzal, 42től kezdve a konzolos badcompany-ig
  • Zogu
    Az előző beszólás "storno". Már túl vagyok rajta.
    Más!
    Van külön tréning szerver, vagy csak a "rendes szerveren" lehet tréninget csinálni?
    Hogy lehet "tankra kerülni"? Nekem csak a gyalogos kiképzést ajánlotta fel. A Battlefielben ugyanis tankkal nyomtam, és talán az jobban menne.
  • Zogu
    Úgy tűnik, hogy csak másodikra sikerül a bejelentkezés, de ott is elakadtam. Milyen lehetőséget válasszak? Bronz, ezüst, arany? Aki tudja írja meg.
    Köszi.
  • Csirke4
    Aki tud az tud^^