19663
-
#18343 köszi szépen! -
#18342 Köszi. -
pedrohsi #18341 név mindegy, ha nincs, kitalálok valamit :)
meghívó ment -
pedrohsi #18340 teamspeak szerver, adatai ott vannak a magyar hq-n -
#18339 millermod|kukac|c2.hu
név:? Nicknév,vagy eredeti?:) -
#18338 OK. Ebből csak a "Twilek féle TS" nem érthező nekem. -
pedrohsi #18337 adj meg egy email címet és nevet - a meghívóval tudsz regelni az oldalukon, a levélben minden benne van -
#18336 Na most sikerült beülnöm a tankba (útmutatásotok alapján). Látom a kémlelőnyílást, mozognak a kormányrudak, Csak hát a gépmadár áll és meg se mozdul. Köröttem lőnek, mintha muszály lenne, és én nézegetem őket, ahogy vonulnak a "garázs" előtt jobbra, balra. -
#18335 okés! -
#18334 kezdésnek olvasd el a Magyar HQ-n a játék leírást. -
#18333 és mindig oda megy be az összes játékos?érdekes lehet. -
#18332 1 szerver van és 1 frontvonal, és sose áll mindig mozog. -
#18331 ja,még egy kérdés,kérnék szépen én is meghívót,de azzal mit és hogy kell csinálni? -
#18330 kérdés:itt is serverek vannak,s lehet ide oda bemenni játszani?vagy a frontvonal hogy áll kb?ahogy hagyta az utolsó team? -
#18329 külön elindíthatod a training szekciót,egyedül leszel,de gyakhatsz bármit:D
Start menü-Programok-... és ott ki tudod választani,hogy induljon a játék.
-
pedrohsi #18328 asszem nincs AI, de az gyakorláshoz úgysem jó
több emberkével kell felmenni, így van csak értelme - én nem tudok felmenni, mert nagyon szakad a netem
menj fel a Twilek-féle TS-re, a többiek is ott vannak -
#18327 Lehetséges, hogy a tréning szerveren sincs AI? Mert akkor végképp nem tudom, hogyan lehet gyakorolni? Talán össze kéne pár kezdőnek állni? -
#18326 Segíts küldetést csinálni a tr-en, mert nem megy. Már végig csináltam a kiképzést ott is. -
pedrohsi #18325 minden leírás az Adatbázison belül van, a Tanácsok Kezdőknek kategória kifejezetten az újoncoknak van :) -
#18324 Köszi. Látom együtt voltunk a honlapon. Megtaláltam a leírást is. Sajnos ez a tréning szerver még nincs meg, de biztosan megtalálom majd. -
#18323 na most már a loginnal beenged a honlapra már csak a játékot kell valahogy megcsinálnom:) -
Shad01 #18322 Egy kicsit eltévedtél :-)
A képernyő jobb alján kell "ENTER WORLD"-öt nyomnod miután kiválasztottad a járművet. Amit te próbáltál az a multicrew funkció, amikor ketten visztek egy járművet, olyankor kell várni a másik emberre.
Senki ne lepődjön meg, ha folyton kilövik majd a páncélosból, ő viszont alig tud kilőni valamit. Ez egy szimulátor, itt az ellenfelek több éve edződő emberek és nem gagyi AI-k. Tisztában kell lenni a saját jármű páncélzatával, fegyverének erősségével, az ellenséges járművek sebezhető pontjaival.
A hatékony lőtáv ismerete is fontos. A hadjárat elején a 88-as 1500-2000 m-ről képes kilőni minden tankot. Ahogy egyre jobb lesz a tankok páncélzata úgy csökken ez a távolság. A shermanok és a churchillek kilövésére már csak 1000 méteren belül van esély, ha szemben állnak és nem az oldalukat mutatják. Ha a hatékony lőtávon kívülről lősz, csak felfeded a pozíciódat, és végez veled a tank. -
#18321 igen ezt én vágom is de igazából csak annyiban tér el hogy egyik kisbetüvel kezdödik másik naggyal de ettől még nem mükszik.... bár lehet én vagyok csak hülye hozzá... -
pedrohsi #18320 magyar hq oldalán (itt a fejlécben a link) minden leírást megtalálsz
- spawnoláskor ne joinolj vagy requestelj, az csak akkor kell ha többen akartok belépni egy járművel
- van tréning szerver, start menüben megtalálod a linket, vagy a magyarhq-n leírást arról, hogyan tudsz külön parancsikon csinálni
- joy nélkül is simán lehet tankozni, én repülni is szoktam billentyűzettel, egyszerűbb bombázásra jó
- kombináld a billentyűzetet az egérrel, célzásra jó az is -
#18319 A honlapra belépés és a játékba való belépés két külön dolog, erre vigyázz! Az egyikhez a "membername" a másikhoz a "gamename" kell, ha nem ugyanaz mind a kettő. -
#18318 ha gondolod elküldöm neked az emailt- vagy a felhasználó nevet és jelszót megprobálhatod hátha te érted mi a probléma -
#18317 igen megkaptam a felhasználónevet és jelszót is majd miután elinditom a playgatet ahogy leírták a honlapon utánna írja ezt ki.... pedig megkértem újra hogy küldjék el akkor is ugyan az jött szóva la jelszó elméliteg rendben van! vagy kell még valamit csinálni? leszedtem a játék legújabb verzióját a honlapról -
#18316 Megkaptad a jelszót emilen? -
#18315 Hello mindenki! megkaptam a meghívót és be is regisztráltam de mindig azt írja ki mikor be akarok lépni hogy login error... valaki nem tudja mi lehet a gond? -
#18314 Van valahol egy leírás erről a játékról? Mert így, tudatlanil ez nem fog menni. Már látom. -
#18313 Bejelentkeztem egy tankhoz. Kb. 15 perce azt kéri, hogy várjak egy parancsnokra. Hát várok, várok, várok, várok. Ha ez ilyen izgalmas, akkor nem leszek hosszú életű ebben a kipróbálásban. -
#18312 joystick nélkül érdemes vmi járművet vezetni,vagy inkább supportoljak gyalogosként?:) -
#18311 95-ös a magyar csatorna, minden este van fent 8-10 ember
de igazából TS-en beszélünk játék közben. -
#18310 Azt olvastam, hogy egyedül nem érdemes beszállni, hanem valamilyen csapatba. Miután az angolom nem anyanyelvi szintű (finoman fogalmazva), nem tudom, hogy a kommunikáció miként zajlik majd. Van magyar csapat? Néztem a "Hunyadisok" honlapját, de az utolsó bejegyzés 2005-ös. Ezért érdekelt volna a "tréning sterver", hogy ne rontsam el mások játékát a bénázásommal. -
#18309 spawn listán tankot választasz ki és kész, ahogy nő a rangod (vagy a fejlesztési kör) egyre nagyobb vasakkal mehetsz ki. -
#18308 Köszi. És a többi válasz? -
#18307 ez nem battlefield elhiheted nekem, pedig én is régóta tolom azzal, 42től kezdve a konzolos badcompany-ig -
#18306 Az előző beszólás "storno". Már túl vagyok rajta.
Más!
Van külön tréning szerver, vagy csak a "rendes szerveren" lehet tréninget csinálni?
Hogy lehet "tankra kerülni"? Nekem csak a gyalogos kiképzést ajánlotta fel. A Battlefielben ugyanis tankkal nyomtam, és talán az jobban menne. -
#18305 Úgy tűnik, hogy csak másodikra sikerül a bejelentkezés, de ott is elakadtam. Milyen lehetőséget válasszak? Bronz, ezüst, arany? Aki tudja írja meg.
Köszi. -
#18304 Aki tud az tud^^