WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem hiányzol 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
netcode2-vel lehal, olyan durva kékhalált csinál amit még nem láttam XP-n..... 😞
9 hidat kellet megvédeni, közel 50 bofors és 1 flak 36 😊 várta a szövi köteléket. 3 hidat egyáltalán nem védtünk mert messze voltak. Kezdetben elég hatásosak voltak a flakok mert a külsõ hidakat bombázták a belsõ gyûrûbe csak egyesével jöttek a repülõk. Én a déli vasúti hídnál voltam és egy óvatlan pillanatban egy a terepfedezetet kihasználó DB-7-es a hegyek közül elõbukkant alacsonyan repülve megszórta a hidat 87% damage lett rögtön, huhh innen már nem kellet sok max. 1-2 bomba és a híd a folyóban köt ki. Úgy is lett. Ahogy fogytan a célopontok úgy támadta egyre több és több repülõ a megmaradt hidakat. Összeálltak nagyobb kötelékekbe 8-9 bombázó is volt egy-egy ilyenben. Természetesen ezek ellen a csoportok ellen tehetetlenek voltunk bár elég bénán céloztak, látszott hogy a szöviknek fogalmuk sincs a vízszintes bombázás mikéntjérõl. 2000m-ben volt meghatározva a max. repülési magasságuk, hát ilyen magasról egy gyakorlott német pilóta simán eltalál egy hidat Heinkel 111-essel. Két óra volt a limit és az utólsó tíz percben sikerült lerombolniuk az utolsó objektumot így nyertek, de nagyon nagy feeling volt az egész 2 bombázót leszedtem, bár én nem vagyok nagy flak ász Shad vagy Kikko tarolhattak volna
képek itt:
hivatalos fórum
én pl. így állítottam be annak idején az il2 sturmovikban megszokott 4 fékszárny pozíciót
Beállítottam még a fékszárnyat is régebben ugye Q a 100% kitérés W a vissza 0 helyzetbe. Készítettem egy 15%-os állást is légiharchoz jobban fordul a gép ill. jobban emelkedik minimális sebesség veszteség árán eseteben az S-re tettem, de kinek mi a szimpatikusabb írja át. Természetesen a 15% is lehet 20-ra vagy 25-re stb. állítani kinek mi a fontosabb a sebesség vagy a fordulékonyság...
<control function="Flap control">
<keyabsolute value="0.00">
<key>w</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="100.00" index="10">
<key>q</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="15.00" index="10">
<key>s</key>
</keyabsolute>
</control>
<?xml version='1.0'?>
<!DOCTYPE controlset SYSTEM "cfml.dtd">
<controlset version="1.1.0" language="english" keyboard="us">
<control function="Toggle wep">
<joybutton stick="1" index="1">6</joybutton>
</control>
<control function="Instrument view">
<joybutton stick="1" index="1">4</joybutton>
</control>
<control function="Gunsight view">
<joybutton stick="1" index="1">2</joybutton>
</control>
<control function="Use primary weapon">
<joybutton stick="1">5</joybutton>
</control>
<control function="Use secondary weapon">
<joybutton stick="1">5</joybutton>
<joybutton stick="1" index="1">5</joybutton>
</control>
<control function="Roll">
<keydelta value="0.00" per="sec" index="2">
<key></key>
</keydelta>
</control>
<control function="Elevator trim">
<keydelta value="1.00" per="con">
<joybutton stick="1">16</joybutton>
</keydelta>
<keydelta value="-1.00" per="con" index="1">
<joybutton stick="1">18</joybutton>
</keydelta>
</control>
</controlset>
Eszembe jutott a folyamatos trim beállítása:wordpadal air.cfml kibontod megkeresed azokat sorakat ahol ezt látod:xy trim "keypress" és a keypress helyére beírod hogy con és kész.
Otiq email címét nem tudja valaki mert amit kaptam tõle az nem él.