WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak ennyi hol vannak a ruszkik és a japcsik
a wwii ból szerintem lehet következtetni hogy mi 😄 2. vh és vannak benne németek,angolok,franciák.

Milyen országokkal lehet játszani?
Itt milyen vh-s játékrol van szó?
Csirke4
Honnan tudod hogy csak "mint a"?<#idiota>
Öcsém! Tisztára mint a házasok<#vigyor3><#nyes>
Csirke4
lol 😄

kecsmeredj meg!! XD
Punker
5 éves unokaöcsémmel játszok mostanában mindig olyan jármût akar ami nincs a listán, nem érti hogy nincs helikopter 😄

nekem nem hiányzol 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Nem is mindig! 😞
Nekem is hiányzik a Punki!<#sir>
Te mindig reagálsz Punker üzeneteire?Egyébként nem baj szereti nekem mondta hogy mennyire hiányzik neki a "kis " csirke.<#eplus2>
Csirke4
zomg a stug haz killed from over 1500+ meters! NERF!
Én is kinyírtam az M10-t 1000m-rõl meg a moforoncot ugyanabban a körben azt jött a "kicsi" Shörmanó és kinyírt mindenkit bement a városba ott mászkált egy kicsit közben sz..rá lõtt mindent majd haza ment.Nagyon komoly volt.<#idiota>
Punker
én egész jót stugoztam, Chu7-est kigyújtottam, Cru 1 lövéstõl ledobta a tornyát 1500+ méterrõl.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ez a tankozás még mindig a topon van 500mrõl oldalról lõttem egy shörmanót pak40el, egy másik srác pak40-el szembõl, + egy stugG és a shörmanó kilõtt mindenkit mese az egész<#nyes>
Nekem is rendesen mûködik.
Punker
délután 1 óra alatt 3x ütötte ki az XP-t súlyos rendszerhibával, (tegnap semmi gond nem volt vele) ha a net kicsit is ugrál szétesik az egész.

Jaja egy lófasz az egész

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Én nem tapasztaltam még semmi bugot az új peccs óta<#nemtudom>
Punker
bugos sz@r az egész 😞

netcode2-vel lehal, olyan durva kékhalált csinál amit még nem láttam XP-n..... 😞

Sajnálom hogy nem lehettem ott😞 Ahogy elmesélted tuti izgalmas lehetett,az agyaggalamb lövészetet meg amúgy is szeretem😊
Ezek az Eventek egyre jobbak, nagyon élveztem ezt is, több mint 100-an(!) voltunk fent a training szerveren.
9 hidat kellet megvédeni, közel 50 bofors és 1 flak 36 😊 várta a szövi köteléket. 3 hidat egyáltalán nem védtünk mert messze voltak. Kezdetben elég hatásosak voltak a flakok mert a külsõ hidakat bombázták a belsõ gyûrûbe csak egyesével jöttek a repülõk. Én a déli vasúti hídnál voltam és egy óvatlan pillanatban egy a terepfedezetet kihasználó DB-7-es a hegyek közül elõbukkant alacsonyan repülve megszórta a hidat 87% damage lett rögtön, huhh innen már nem kellet sok max. 1-2 bomba és a híd a folyóban köt ki. Úgy is lett. Ahogy fogytan a célopontok úgy támadta egyre több és több repülõ a megmaradt hidakat. Összeálltak nagyobb kötelékekbe 8-9 bombázó is volt egy-egy ilyenben. Természetesen ezek ellen a csoportok ellen tehetetlenek voltunk bár elég bénán céloztak, látszott hogy a szöviknek fogalmuk sincs a vízszintes bombázás mikéntjérõl. 2000m-ben volt meghatározva a max. repülési magasságuk, hát ilyen magasról egy gyakorlott német pilóta simán eltalál egy hidat Heinkel 111-essel. Két óra volt a limit és az utólsó tíz percben sikerült lerombolniuk az utolsó objektumot így nyertek, de nagyon nagy feeling volt az egész 2 bombázót leszedtem, bár én nem vagyok nagy flak ász Shad vagy Kikko tarolhattak volna
képek itt:

hivatalos fórum

Ma 42 bofors-al kell megvédenünk 6 hidat. 25 szövi bombázó van a levegõben... kíváncsi vagyok mi lesz 😊

Huhúú ez jó volt páncélos csata volt a training szerveren közel 20 PzVIG és Sherman csapott össze, 4-et eltaláltam kettõt megkaptam 😊)) de a végén már körbe voltunk véve

Elolvastam a readme-t, de nem merem elhinni, hogy a vadászgépek és a Pak36, Pz38t fegyverzetének erejét növelték.
connection host lost és sok bug hmmm 😞(

readme fenn
5 óra
Nagyon fincsi ez a G6, a spiteket simán szétrobbantom vele<#nyes>
Punker
kb hány óra?

ma jön az 1.29, teljes readme kicsit késõbb a magyar hq-n
Punker
grat 😄

Ilyeneket írkáltak😊
Ma megmentettem egy egész várost. Visszafoglaltam az AB-t majd megvédtem egyedül,amikor érkeztek a többiek egy sapperrel elindultam vadászni egy beddy pont leparkolt elém pechjére majd egy 1perc múlva egy Francia EMS-t szedtem ki és megsappoltam az ott levõ Shermant.Vártam a következõ hullámot de inkább visszavonták a támadóparancsot😊 A többiek nem gyõztek dicsérni😄
Az árulóknak hadbíróság jár<#eplus2>
Hupi, olyat is csinálhatsz, hogy egy gomblenyomás x százalékkal növelje, vagy csökkentse az adott értéket

én pl. így állítottam be annak idején az il2 sturmovikban megszokott 4 fékszárny pozíciót
Na köszi szépen<#duhos2><#duhos2>.Most elvetted tõlem az egyetlen dolgot amihez értettem a repülésbõl<#vigyor3>
Királyság Cimbi ügyi vagy <#wave>

Beállítottam még a fékszárnyat is régebben ugye Q a 100% kitérés W a vissza 0 helyzetbe. Készítettem egy 15%-os állást is légiharchoz jobban fordul a gép ill. jobban emelkedik minimális sebesség veszteség árán eseteben az S-re tettem, de kinek mi a szimpatikusabb írja át. Természetesen a 15% is lehet 20-ra vagy 25-re stb. állítani kinek mi a fontosabb a sebesség vagy a fordulékonyság...

<control function="Flap control">
<keyabsolute value="0.00">

<key>w</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="100.00" index="10">

<key>q</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="15.00" index="10">

<key>s</key>
</keyabsolute>
</control>

Amikor trimeled a gépet(mert ugye trimeled<#nyes>) folyamatos lesz és nem kell 1000x nyomkodni a gombot.
Megtettem köszi és most mi fog változni?
Ezt másoldbe:

<?xml version='1.0'?>
<!DOCTYPE controlset SYSTEM "cfml.dtd">
<controlset version="1.1.0" language="english" keyboard="us">
<control function="Toggle wep">
<joybutton stick="1" index="1">6</joybutton>
</control>
<control function="Instrument view">
<joybutton stick="1" index="1">4</joybutton>
</control>
<control function="Gunsight view">
<joybutton stick="1" index="1">2</joybutton>
</control>
<control function="Use primary weapon">
<joybutton stick="1">5</joybutton>
</control>
<control function="Use secondary weapon">
<joybutton stick="1">5</joybutton>
<joybutton stick="1" index="1">5</joybutton>
</control>
<control function="Roll">
<keydelta value="0.00" per="sec" index="2">
<key></key>
</keydelta>
</control>
<control function="Elevator trim">
<keydelta value="1.00" per="con">
<joybutton stick="1">16</joybutton>
</keydelta>
<keydelta value="-1.00" per="con" index="1">
<joybutton stick="1">18</joybutton>
</keydelta>
</control>
</controlset>
Én nem találok ilyen sort a listába😞
Hi

Eszembe jutott a folyamatos trim beállítása:wordpadal air.cfml kibontod megkeresed azokat sorakat ahol ezt látod:xy trim "keypress" és a keypress helyére beírod hogy con és kész.

Otiq email címét nem tudja valaki mert amit kaptam tõle az nem él.
Az király<#wow1>.Hány pontot kaptál érte?
121-en spawnoltak az MS-embe majd két óra alatt 😊

Punker
az új fõparancsnok sajna nem túl jó 😞

A HC-kat mikor váltják le,mert a helyzet a katasztrófálisan-siralmasnál is rosszabb<#shakehead>
Pffjj<#levele>
Punker
de értem szövi pilótának akarsz majd visszajönni egyszer 😄

Mindegy már nincs probléma de nem érteted.
Punker
damage semmit nem számít. 😄