19663
-
#18262 buek mindenkinek
en is kerek szepen egy meghivot, ha meg jut ;-)
koszonom -
#18261 -
pedrohsi #18260 mentek a meghívók -
#18259 2. nekifutás:
-
#18258 Boldog új esztendőt mindenkinek.
Olvastam, hogy az eddigi játékosok küldhetnek meghívőt a következő pár hétre. Kérek szépen egy tagot, hogy küldjön meghívót, hadd próbáljam ki a játékot.
Előre is köszönöm. Emil a profilomban.
-
#18257 Stukával egyben bedobtam mindent :D
a vadászok motorját mindig hűteni kell 100+ fokot kb 5 percig bírnak ki, mindig vissza kell hűteni!!! -
underclass hero #18256 Én is igényt tartanék egy meghívóra,email profilomban található.;) -
HUmanHunter #18255 a messer e-4 es ien szar? 3x repültem ma vele 2x elfüstölt anélkül hogy ellenséggel találkoztam volna . az e-1 es pedig egyszer sem füstölt el . -
pedrohsi #18254 ment
magyarokat TS2 szerveren, és a német oldalon a 95-ös csatornán találsz - minden infó fenn van a magyar oldalon (fejléc) -
methos6 #18253 Hi valaki please küldjön egy meghívót a methos666 at gmail dot com címre és lenne egy olyan kérdésem hogy, merre lehet találni magyarokat a fronton? -
pedrohsi #18252 ment -
ptamas88 #18251 hello buek mindenkinek es enis szeretnek kerni egy meghivot [email protected] cimre
elore is koszi
ja es aki kuld meghivot annak emgigerem h nem olom emg a jatekban:P -
Hupi #18250 Elküldve -
mdjake #18249 Sziasztok! A cikk alapján megtetszett ez a játék. Valaki küldene nekem egy meghívót az mdjake at gmail dot com címemre? BÚÉK! -
HUmanHunter #18248 bújjék mindenkibe! -
#18247 buék -
#18246 engem gyalogosként folyton megölnek, és azt sem tudom honnan :( -
Neoncsoves #18245 egyedül a havidij tart vissza... nem mindig van pénzem ugye... :| -
pedrohsi #18244 kis tapasztalattal már tudni fogod hova érdemes bemenni és mikor :) -
pedrohsi #18243 ment neki, végtelen meghívó van január 6-ig -
Neoncsoves #18242 Ez rohadt jóó! Beléptem, láttam sok a repcsi, fogtam magam beálltam légvédelmisnek, le is lőttem Flak 30-cal egyből egy repcsit! :) Nem rossz csak kevés az akció :( -
Neoncsoves #18241 mármint a meghívók száma -
#18240 akkor majd milyen lesz a verdun? -
Neoncsoves #18239 Ez a meghívó "végtelen"?
Egyik haverommal szeretnék játszani Ő is ki szeretné próbálni a játékot... Lennétek szívesek küldeni neki is egy ilyen meghívót? Nagyon köszönném én is meg Ő is :) Nem muszáj, csak jó lenne:) Köszi előre is!
email: [email protected] -
pedrohsi #18238 játékon belül megvan, a manualban -
Neoncsoves #18237 köszi:) -
#18235 Remélem nem kerül nagyobb bajba a német hadsereg ebben az új tierben. Már Antwerpent szeretném ostromolni! :D -
#18234 BUÉK!:) -
pedrohsi #18233 ment -
Shad01 #18232 Ez nem egy Battlefield szerü kiszállok a járműből-lődözök-visszaülök típusú játék, hanem háborúszimulátor. A valóságban a német katona nem hagyhatta el a működőképes harcjárművét. Nem nyomult előre a páncélosával egy városban, hogy a városházát elérve kiszálljon belőle és átfésülje az épületet. Ha egy pilóta kiugrott a sérült gépből nem a front felé indult, hogy lövöldözzön egy kicsit, hanem megpróbált visszajutni az egységéhez. A játékban megnyomod az Esc-et és attól függően, hogy hol vagy MIA lesz vagy megmementett a státuszod, megspórolva ezzel a több kilométeres gyaloglást. :-)
Leggyorsabban gyalogosként lehet fejlődni. Puskással lelőtt ellenségért 10-14 pontot kapsz. Ágyúkért 40 pontot. Célszerű védekező küldetésekkel kezdeni, mert ott az ellenség házhoz jön, te pedig jól kiválasztott fedezékből, rejtekhelyről fogadhatod.
Ha már van pár biztos kill célszerű kilépni (csak ha RTB lesz) és begyűjteni a pontot, mert meghalva csak a felét kapod meg. -
Neoncsoves #18231 valaki tud dobni 1 meghívót? ki szeretném próbálni a játékot:)
[email protected] -
pedrohsi #18230 jelenleg egyedül az MS-ből tudsz kiszállni (akkor viszont nem kapsz többé pontot a belépőkért), a többi egységből nem lehet -
#18229 ez nem a pörgésről szól, volt hogy 2,5 órán át csak a lőszert hordtam a vontatóval :D -
#18228 Hehe, smgvel 15 kill, 160 pont :)))
Wavre AB-t kicsit bekempeltem XD -
#18227 igen -
#18226 én 2 óra alatt örülök ha van egy killem. vagy egy találatom, amiért ált. pontot sem kapok :)
az elején az én taktikám hogy Mobil spawn pontokat hozok létre a TARGETtől nem messze (inkább támadásnál jó, védekezésnél nincs sok értelme) majd minden lespawnolt emberért kapsz 1 pontot.
Jah és mspawn létrehozása: vmelyik truckal odamész ahol szeretnél MS-t létrehozni, majd megnyomod az Y gombot (alapból az) -
#18225 kellett azért neki egy restart a game után,hogy helyre álljon:D
kérdés:ha pl kiválasztom,hogy repcsipilótát,akkor a gépből nem tudok kiszállni,csak újraspawnal lehet? -
Cat 02 #18224 Hát érdekes, ez ahogy nézem nem az a játszani akarok gyors felmek ölök egy picit game o.o -
pedrohsi #18223 hihi, jól megfekteti az izmosabb gépeket is, dehát ez az ára a nagy területnek és a sok játékosnak -
#18222 szegény gépem:( kicsit lassan indult el,de elég jó kis játék,csak hiába állítottam át no joystickra,semmilyen járművel nem tudtam elindulni,de gyalog ment:D