19663
  • kozik
    buek mindenkinek

en is kerek szepen egy meghivot, ha meg jut ;-)

koszonom
  • Punker
  • pedrohsi
    mentek a meghívók
  • Punker
    2. nekifutás:

• Zogu
    Boldog új esztendőt mindenkinek.
    Olvastam, hogy az eddigi játékosok küldhetnek meghívőt a következő pár hétre. Kérek szépen egy tagot, hogy küldjön meghívót, hadd próbáljam ki a játékot.

Előre is köszönöm. Emil a profilomban.

• Punker
    Stukával egyben bedobtam mindent :D

a vadászok motorját mindig hűteni kell 100+ fokot kb 5 percig bírnak ki, mindig vissza kell hűteni!!!
  • underclass hero
    Én is igényt tartanék egy meghívóra,email profilomban található.;)
  • HUmanHunter
    a messer e-4 es ien szar? 3x repültem ma vele 2x elfüstölt anélkül hogy ellenséggel találkoztam volna . az e-1 es pedig egyszer sem füstölt el .
  • pedrohsi
    ment

magyarokat TS2 szerveren, és a német oldalon a 95-ös csatornán találsz - minden infó fenn van a magyar oldalon (fejléc)
  • methos6
    Hi valaki please küldjön egy meghívót a methos666 at gmail dot com címre és lenne egy olyan kérdésem hogy, merre lehet találni magyarokat a fronton?
  • pedrohsi
    ment
  • ptamas88
    hello buek mindenkinek es enis szeretnek kerni egy meghivot [email protected] cimre
    elore is koszi
    ja es aki kuld meghivot annak emgigerem h nem olom emg a jatekban:P
  • Hupi
    Elküldve
  • mdjake
    Sziasztok! A cikk alapján megtetszett ez a játék. Valaki küldene nekem egy meghívót az mdjake at gmail dot com címemre? BÚÉK!
  • HUmanHunter
    bújjék mindenkibe!
  • REPS0L
    buék
  • REPS0L
    engem gyalogosként folyton megölnek, és azt sem tudom honnan :(
  • Neoncsoves
    egyedül a havidij tart vissza... nem mindig van pénzem ugye... :|
  • pedrohsi
    kis tapasztalattal már tudni fogod hova érdemes bemenni és mikor :)
  • pedrohsi
    ment neki, végtelen meghívó van január 6-ig
  • Neoncsoves
    Ez rohadt jóó! Beléptem, láttam sok a repcsi, fogtam magam beálltam légvédelmisnek, le is lőttem Flak 30-cal egyből egy repcsit! :) Nem rossz csak kevés az akció :(
  • Neoncsoves
    mármint a meghívók száma
  • REPS0L
    akkor majd milyen lesz a verdun?
  • Neoncsoves
    Ez a meghívó "végtelen"?
    Egyik haverommal szeretnék játszani Ő is ki szeretné próbálni a játékot... Lennétek szívesek küldeni neki is egy ilyen meghívót? Nagyon köszönném én is meg Ő is :) Nem muszáj, csak jó lenne:) Köszi előre is!

email: [email protected]
  • pedrohsi
    játékon belül megvan, a manualban
  • Neoncsoves
    köszi:)
  • bazza
    Remélem nem kerül nagyobb bajba a német hadsereg ebben az új tierben. Már Antwerpent szeretném ostromolni! :D
  • Wreck86
    BUÉK!:)
  • pedrohsi
    ment
  • Shad01
    Ez nem egy Battlefield szerü kiszállok a járműből-lődözök-visszaülök típusú játék, hanem háborúszimulátor. A valóságban a német katona nem hagyhatta el a működőképes harcjárművét. Nem nyomult előre a páncélosával egy városban, hogy a városházát elérve kiszálljon belőle és átfésülje az épületet. Ha egy pilóta kiugrott a sérült gépből nem a front felé indult, hogy lövöldözzön egy kicsit, hanem megpróbált visszajutni az egységéhez. A játékban megnyomod az Esc-et és attól függően, hogy hol vagy MIA lesz vagy megmementett a státuszod, megspórolva ezzel a több kilométeres gyaloglást. :-)

Leggyorsabban gyalogosként lehet fejlődni. Puskással lelőtt ellenségért 10-14 pontot kapsz. Ágyúkért 40 pontot. Célszerű védekező küldetésekkel kezdeni, mert ott az ellenség házhoz jön, te pedig jól kiválasztott fedezékből, rejtekhelyről fogadhatod.
    Ha már van pár biztos kill célszerű kilépni (csak ha RTB lesz) és begyűjteni a pontot, mert meghalva csak a felét kapod meg.
  • Neoncsoves
    valaki tud dobni 1 meghívót? ki szeretném próbálni a játékot:)
    [email protected]
  • pedrohsi
    jelenleg egyedül az MS-ből tudsz kiszállni (akkor viszont nem kapsz többé pontot a belépőkért), a többi egységből nem lehet
  • Punker
    ez nem a pörgésről szól, volt hogy 2,5 órán át csak a lőszert hordtam a vontatóval :D
  • bazza
    Hehe, smgvel 15 kill, 160 pont :)))
    Wavre AB-t kicsit bekempeltem XD
  • REPS0L
    igen
  • REPS0L
    én 2 óra alatt örülök ha van egy killem. vagy egy találatom, amiért ált. pontot sem kapok :)
    az elején az én taktikám hogy Mobil spawn pontokat hozok létre a TARGETtől nem messze (inkább támadásnál jó, védekezésnél nincs sok értelme) majd minden lespawnolt emberért kapsz 1 pontot.

Jah és mspawn létrehozása: vmelyik truckal odamész ahol szeretnél MS-t létrehozni, majd megnyomod az Y gombot (alapból az)
  • Wreck86
    kellett azért neki egy restart a game után,hogy helyre álljon:D
    kérdés:ha pl kiválasztom,hogy repcsipilótát,akkor a gépből nem tudok kiszállni,csak újraspawnal lehet?
  • Cat 02 #18224
    Hát érdekes, ez ahogy nézem nem az a játszani akarok gyors felmek ölök egy picit game o.o
  • pedrohsi
    hihi, jól megfekteti az izmosabb gépeket is, dehát ez az ára a nagy területnek és a sok játékosnak
  • Wreck86
    szegény gépem:( kicsit lassan indult el,de elég jó kis játék,csak hiába állítottam át no joystickra,semmilyen járművel nem tudtam elindulni,de gyalog ment:D