19663
  • Kumesz
    Hello! nekem már küldtetek meghívót de az albi társam is szeretné kipróbálni! előre is köszönöm

[email protected]
  • Torzonborz
    én is ott kószáltam valamerre ,szép kis mészárlás volt :D
  • Punker
    elfoglaltuk az AB-t és ott léptem ki, igazából csak megálltam a kapuban és ami belépett azt lőttem :D
  • Wreck86
    szép! akkor visszacammogtál a kiinduló helyre és úgy lett vége? avgy meddig méri a stopped-et?
  • REPS0L
    omg:o
  • Punker
    vasárnapi esti tankhadjárat :D

• Punker
    játékon belül van a részletes
  • Torzonborz
    na az nekem csak sima settings és nem is ilyen részletesen jelenik meg (nyelvet , felbontást , hangot lehet csak állítani )

na de közben Gefreiter lettem juhéééé :D
  • bazza
    Elmegyek otthonról és máris miénk lett Jodogine és Tiennen? Ohm! :D
  • Wreck86
    tehát akkor ezeket nem kell bepipálni,mert ha be vannak,akkor butítanak. és LOD-ok mit befolyásolnak?
  • Wreck86
    köszi,legalább ezzel is előrébb vagyok:)mert fut a gépen,csak próbálom annyira lebutítani,hogy még élvezhető legyen azért a játék.
  • Shad01
    A supress ha ki van pipálva az adott dolgot nem jeleníti meg.
    muzzle smoke/lövedékek füstje: ez kell, mert lebuktathatja a fedezékből tüzelőket
    muzzle light/torkolattűz: ez kell, mert lebuktathatja a fedezékből tüzelőket
    tracer smoke/nyomjelző lövedék: ez kevésbé fontos, a járműveknél van ilyen azokat enélkül is észre lehet venni
  • REPS0L
    Start-mindenprogram-Cornered-WWII Online-Settings
  • Torzonborz
    nekem meg az lenne a kérdésem hogy ezt a settings-et hogy lehet elővarázsolni mert nekem nem ilyen jön fel.
  • Wreck86
    Lenne egy kérdésem a beállításoknál:
    "Special FX: a Show Game Info-t kapcsoljuk be (ez a bal felső sarokban lesz látható), a Shadow Size-t nullára (az árnyékok rondák és feleslegesek). A Visual Distance (látótávolság) nagyon fontos, ezt játékon belül az F10-el tudjuk állítani, kísérletezzük ki melyik jó nekünk. A Bullet Holes a látható golyónyomok száma, ezt csökkentve is gyorsíthatunk valamit. A Lightning Correction a gammát állítja, míg a LOD és Suppress opciók lassabb gépeken jöhetnek jól (grafikai butítások)."
    és ez a kép hozzá.

Végül is melyik mit jelent a LOD és Suppress opcióknál?
  • Wreck86
    jelenlegi verziók:
    Battleground Europe™ Application
    Current Version: 1.29.3 (PC) / 1.29.3 (MAC)

PlayGATE™ Auto-Update Application
    Current Version: 1.1.0.7
  • Wreck86
    XD én is így vagyok,holnap délelőtt vizsga,délután meg feldobom a játékot.
  • Kumesz
    ja ok rendben! rendesen mükszik a játék szóval akkor szerintem minden ok vele! köszönöm. csak ezekre a vizsgákra ne kellene készülni...
  • Shad01
    A patchelés automatikusan történik. Amikor megadod a felhasználónevet és jelszót a szerverre való fellépés előtt megnézi a verziószámot és ha van újabb automatikusan nekiáll letölteni és telepíteni.
  • Kumesz
    Hogyan tudom felpatchelni a játékot? vagy amit most letöltöttem az a legújabb verzió? ez még kicsit ködös nekem...
  • Torzonborz
    ilyen a háború :( azt is nézd hogy van e mobil spawn mert akkor nem kell annyit gyalogolni. bár én már kezdem megszokni hogy sokszor leszednek. néhány város bevétele elég húzós így ez elkerülhetetlen .
  • Shad01
    Ha valakinek 15 perc séta kell hogy akcióközelbe jusson, rossz helyen kószál. Ha megkeresel egy összeszokottabb csapatot (pl minket), általában gondoskodni szoktak szállítójárművekről.
  • Shad01
    Keresd meg a a játékon belül a régi játékosokat, figyeld ők mit csinálnak és kövesd a tanácsaikat.
    Ez nem egy CS vagy BF szerű lövöldözős játék, ez egy szimulátor, ahol törekednek a legnagyobb élethűségre. Ha gyalogosként fedezék nélkül nyílt terepen mozogsz számíts rá, hogy le fognak lőni.
    A legfontosabb az ellenség észlelése, és erre legjobb a hallás. A járművek hangjai már többszáz méterről hallhatók, a gyalogosok lépéshangjai pár méteren belülről. Fejhalgatót használva sokkal pontosabban be meg lehet mondani melyik irányból jön a hang, mint a hangszórók esetén. Gyalogosként legalább akkora legyen a hangerő, hogy a saját lépés és kúszóhangodat jól halljad.
  • Shad01
    Este 7 után szívesen segítek bárkinek akár online, akár offline.
    Fent leszek TS-en, kereshettek a 95-ös csatornán a játékon belül, vagy hagyhattok ezen a fórumon is üzenetet
  • lammaer
    Srácok, kicsit el vagyok szontyolodva :)

Szóval, fel voltam készülve hogy ez nem CS vagy BF2, de az elmult két napban eddig a csak meghalás jött össze, kb 15 percnyi séta után.
    Úgy tűnt, nagyjából minden ellenséges gyalogos bokorban kempelést játszik, aztán kapok egy lövést és kampec. Ez igy nekem kicsit unalmas...

Szóval, kezdőnek tudok javasolni olyan részt/módszert/stilust a játékban, ahol esetleg lehet sikerélményem is, és egy picit pörgősebb a játékmenet?
  • Shad01
    A játékon belül kétféle gyakorlási lehetőség van.

A legegyszerűbb az offline mód.
    Ez úgy indítható hogy a megkeresitek azt a könyvtárat, ahol települt a játék és futtatjátok a WW2_sse2.exe vagy a WW2.exe fájlt.
    Ekkor nem csatlakoztok egyetlen szerverhez sem. Itt az összes létező egységet ki lehet próbálni. Egy üres lőtéren találjátok magatokat, ahol különböző távolságokra elhelyezett célpontokra lehet lőni.
    Ez kiválóan alkalmas arra, hogy megnézzéték elég erős-e a gépetek a játékhoz, beállítsátok az irányítást, megtanuljátok a járművek alapvető kezelését.
    Az offline módhoz értelemszerűen nem kell regisztráció, jelszó, csak le kell tölteni és telepíteni a játékot.

Online gyakorlás:
    A hivatalos training serveren a csapatban való harcot, illetve az egyes járművek egymás elleni harcát lehet gyakorolni. Értelemszerűen ehhez kettő vagy több ember kell. Ha egyedül vagy offline gyakorolj.
    online training elérése
    középen a training now feliratra kell kattintani.
  • Wreck86
    jaja,amit innen is el lehet érni.
  • pedrohsi
    grat!

tuti nem bánod meg, legfeljebb az agyvized forr majd fel naponta 5x :D
  • bazza
    Nah srácok előfizettem a játékra, remélem nem bánom meg! :D
    A héten pedig szerzek egy mikit és már a hangommal is riogatlak titeket a TS-en. :D
  • pedrohsi
    a magyarhq?
  • Wreck86
    néha nekem nehezen jön be az oldal,bár ez lehet szubjektív:S
  • pedrohsi
    erősen gondolkodom azon, hogy visszaviszem a magyarhq-t egy ingyenes magyar tárhelyre, mert találtam egy egész jót és a jelenlegin a fórummal gondok voltak.

a másik oldalamat már átvittem, csekkoljátok le, különösen a fórum menüpontot, így nézne ki a magyarhq rendes fóruma is: link
  • Wreck86
    na hétfő délután felrakom a játékot és megpróbálok az accounttal belépni:) persze training után:)
  • pedrohsi
    tréning szerveren elméletileg nem kell rang a küldik létrehozásához, de ha mégis, használjátok ezt:

.setrank 9

ez a rang kell a saját küldikhez
  • Torzonborz
    nézőpontváltás (1,2,3 ) majd a gunner pozicióból numpadon , . mondjuk settingsben ott a bill. kiosztás szóval onnét lazán meg lehet ezeket nézni....
  • Zogu
    Mivel lehet a célzókészülékbe betekinteni? Mert ezt sem találom. Lám a láma ilyen láma.
  • Punker
    sebességet kell váltani nálam az Ő Ú betűk.

de ez is le van írva a HQ-n ismertető cikkben.
  • Zogu
    És hol gyakoroljam? A tréner szerveren el sem jutok a tankig, mert nincs küldetés, így nem enged tovább.
  • Zogu
    Beindítottam(e). Körbenézegettem (numpad). Lőttem (egér 1, 2).De elindulni nem tudtam. Egyetlen billentyűvel se. Azután jöttek ki rajtam a gépek egymás után, szépen.
  • joebacsi
    Indítsd be a motort :)

Járművek irányítását inkább először gyakorold szingliben, mert úgy nem veszed el a technikát feleslegesen.