19663
  • Shad01
    Ez a játék első sorban háborúszimulátor. A fejlesztők a II. vilgháború nyugateurópai hadszinterén megfordult járműveket, gyalogos egységeket modellezték le a lehető legnagyobb élethűséggel. Például nem kell meglepődni, ha a brit Matilda tankot a német tankelhárító ütegek nem képesek kilőni a hadjárat elején, mert a valóságban is így volt (kivéve a legendás 88 mm-es légvédelmi ágyút).
    Egy nagy hadszintér van, ahol a szárazföldi, légi és tengerészeti egységek egymást támogatva küzdenek. Tehát minden játékos egy szerveren, egy hadszíntéren van a nap 24 órájában.
    MMO olyan szempontból, hogy mindhárom fegyvernemnél lehet haladni a ranglétrán felfelé, de szerencsére egy újonc és egy ezredes között nincs semmilyen különbség, a tűzerő és a túlélőképesség az irányított egységtől függ és nem a rangtól.
    Az eredményesség itt a csapatmunkától, a harctéri tapasztalattól, és a józan észtől függ kb ebben a sorrendben.
  • Punker
    1 szerver van 1 térkép amin a hadjárat akár hónapokig is eltarthat, és elsősorban szimulátor.
  • simon7108
    sziasztok ez a játék akkor most 1 MMOFPS?egyszoval olyasmi mint a wow csak 2.vh ban és FPS nézetbol?vagy inkább kérdem ugy hogy olyan mint a Battlefieldek csak szabadon bejárhato terulettel mint a WOW ban?vagy csak simán olyan mint a Battlefield ek hogy bemész 1 szerverre 30 percre oszt ha lejár akkor jon a kovetkezo pálya...szoval remélem értheto vagyok:)
    elore is thx a választ!
  • kikko
    Szeretek hajókázni:)

• kikko
    Azok is leestek csak nem én kaptam meg őket:)
  • HUmanHunter
    és a blenheim?
  • kikko
    Egy sem maradt életben

• pedrohsi
    erre gondoltam én is, de ez kifejezetten 91-es volt, nem is akartak másokat
  • Hupi
    Szívesen csatlakoznánk az ilyen jó kis mókákhoz ha előtte szólnátok + 5-el többen lennétek...
  • pedrohsi
    91st hadjárat, Operation Ants videó:

videjó

30-an voltunk TS-en, elég szervezetten ment a dolog, bár mészárszék lett az FB attakkból
  • Csirke4
    Vegyétek meg ti is a Company of Heroest csak 3ezer forint. :D
    És gyertek multiplayerezni! Itt legalább nincs butítva a tigristank! :D
  • Hupi
    Tegnap jót harcoltunk Turnhoutban. Én StugIIIB-vel voltam egyik másfél órás küldetésemben 17 tankot sikerült kilőnöm, Csirke és Bob hatékony gyalogos támogatása mellett akik maguk is több tankot romboltak sapperral. Hella is kilőtt néhányat. A Hunyadi több mint 30 harckocsit intézett el aznap.
    Veszteségeink nekünk is voltak de nem olyan mérvűek mint nekik. Felhívnám a figyelmet az első körös páncélosaink nem alkalmasak szemtől szembeni találkozóharcra a francia tankokkal szemben. Mind tűzerőben mind páncélvédettségben jobbak. Arra csak a StugIIIB alkalmas. A többi páncélossal lesállásból ill. oldalba hátba való kerüléssel lehet sikereket elérni.

S!
  • Punker
    grat!
  • Csirke4
    A gonosz franciák:
    Széééép nagynagy csata volt, több óráig csak ömlött a sok francia agyvelő. :o

46 kill rtb 345 pont, nemisrossz ezaz lmg! Tudom már mért van vele mindig hella. :D

Aztán csak sikerült még az este előtt elfoglalni a bunkert.

Utána találtam az inf spawnban pár furcsa pózban meghalt franciát. Biztos kitömték őket. :O

• Csirke4
    ÁÁÁ azutolsó pillanatban kicserélték papírmasséra. :>
  • Hupi
    Tankova Brigada

Hehh csehszlovák háborús film, ezeknek mi minden visszamaradt a háborúból. Mondjuk egy részét eltapossák a T34-esek
  • Csirke4
    :D:D:D:D:D
    Hát igen, ma is volt egy jó nagy csata rengeteg sok döglött franciával. :o
  • Punker
  • pedrohsi
    magyarhq a tárhely karbantartása miatt nem megy pár óráig

tegnap volt squad párbaj, 91st vs. 101st, döntetlen lett a vége, viszont 24 tagunk volt online, igen élvezetes volt a szervezett hadművelet
  • Hupi
    Gratula a Shermanhoz.
  • Punker
    Skoda vs FB :D

• Hupi
  • Hupi
    URL=http://kep.ivpicture.hu/147902.jpg][/URL]

• Punker
  • Punker
  • pedrohsi
    Otiq, Syabi keres ezerrel, keresd vissza :)
  • Hupi
    Megnövelik a foglalás idejét, pl. ha 3-4 perc lesz akkor nem. Régen amikor még nem volt MS 2.5 perc volt a foglalás és bizony nem volt könnyű megszerezni.
    Plusz nem lesz az hogy a depó ablakából kilövöd a foglalót a rádió mellől egy puskagránáttal.
    Majd meglátjuk az elején úgy is formálódik változtatnak mint amikor bejűtt a mobilespawn, aztán kialakul az, szerintem jobb lesz mint a mostani.
  • Csirke4
    Az igaz, hogy riflemannal inenntől kezdve a sprintel összevissza rohangáló embereket teljesen esélytelen lesz leszedni. De legalább nagyobb harcok lesznek egy-egy CPben.
  • Punker
    gyakorlatilag minden védhetetlen lesz, felrohansz az emeletre és kész
  • Csirke4
    Ez a foglalás ez érdekes lesz. :O
    Olyan mint a wowban.
  • Punker
    dátumot mondjanak már az új motorra :D
  • pedrohsi
    fontos hír kinn a Magyar HQ-n
  • Hupi
    Az csak egy terv volt, nem valósult meg...
  • Beni521
    valaha hallottam észak-afrika kiegészítőről. lesz abból valamikor valami?
  • Hupi
    Ha írsz hozzá egy angol nyelvű beszámolót, akkor fel.
  • Csirke4
    :OO Ilyen volt a miénk is. Legalábbis létszámban ha jóllátom még kevesebben voltak.
    A miénket is fölpakoljuk? :D
  • kikko
    Tudom együtt próbáltuk ki Bobbal a tréning szerveren. A Magyar HQ-n van fent videó róla.

Ő az.
  • Shad01
    Bob megmutatta, hogyan lehet LMG-vel A13-ast, Damlert és Vickerst kigyújtani úgy, hogy nem kell felmászni rájuk. A kétfajta crusader is leküzdhető, de azért már fel kell mászni rájuk.
    Sima puskával is működik a dolog, de sokkal több ideig tart és több próbálozást igényel a pár szerencsés találat bevitele. LMG-vel pillanatok alatt ki lehet lőni 50 golyót és előbb megvannak a találatok.

Ha lesz egy kis időm, csinálok arról fotókat, hová kell lőni.
  • Csirke4
    Gyere játszani mán. MOST! :D
  • Sippie
    te semmit nem változtál