19663
-
Shad01 #18823 Ez a játék első sorban háborúszimulátor. A fejlesztők a II. vilgháború nyugateurópai hadszinterén megfordult járműveket, gyalogos egységeket modellezték le a lehető legnagyobb élethűséggel. Például nem kell meglepődni, ha a brit Matilda tankot a német tankelhárító ütegek nem képesek kilőni a hadjárat elején, mert a valóságban is így volt (kivéve a legendás 88 mm-es légvédelmi ágyút).
Egy nagy hadszintér van, ahol a szárazföldi, légi és tengerészeti egységek egymást támogatva küzdenek. Tehát minden játékos egy szerveren, egy hadszíntéren van a nap 24 órájában.
MMO olyan szempontból, hogy mindhárom fegyvernemnél lehet haladni a ranglétrán felfelé, de szerencsére egy újonc és egy ezredes között nincs semmilyen különbség, a tűzerő és a túlélőképesség az irányított egységtől függ és nem a rangtól.
Az eredményesség itt a csapatmunkától, a harctéri tapasztalattól, és a józan észtől függ kb ebben a sorrendben. -
#18822 1 szerver van 1 térkép amin a hadjárat akár hónapokig is eltarthat, és elsősorban szimulátor. -
simon7108 #18821 sziasztok ez a játék akkor most 1 MMOFPS?egyszoval olyasmi mint a wow csak 2.vh ban és FPS nézetbol?vagy inkább kérdem ugy hogy olyan mint a Battlefieldek csak szabadon bejárhato terulettel mint a WOW ban?vagy csak simán olyan mint a Battlefield ek hogy bemész 1 szerverre 30 percre oszt ha lejár akkor jon a kovetkezo pálya...szoval remélem értheto vagyok:)
elore is thx a választ! -
kikko #18820 Szeretek hajókázni:)
-
kikko #18819 Azok is leestek csak nem én kaptam meg őket:) -
HUmanHunter #18818 és a blenheim? -
kikko #18817 Egy sem maradt életben
-
pedrohsi #18816 erre gondoltam én is, de ez kifejezetten 91-es volt, nem is akartak másokat -
Hupi #18815 Szívesen csatlakoznánk az ilyen jó kis mókákhoz ha előtte szólnátok + 5-el többen lennétek... -
pedrohsi #18814 91st hadjárat, Operation Ants videó:
videjó
30-an voltunk TS-en, elég szervezetten ment a dolog, bár mészárszék lett az FB attakkból -
#18813 Vegyétek meg ti is a Company of Heroest csak 3ezer forint. :D
És gyertek multiplayerezni! Itt legalább nincs butítva a tigristank! :D -
Hupi #18812 Tegnap jót harcoltunk Turnhoutban. Én StugIIIB-vel voltam egyik másfél órás küldetésemben 17 tankot sikerült kilőnöm, Csirke és Bob hatékony gyalogos támogatása mellett akik maguk is több tankot romboltak sapperral. Hella is kilőtt néhányat. A Hunyadi több mint 30 harckocsit intézett el aznap.
Veszteségeink nekünk is voltak de nem olyan mérvűek mint nekik. Felhívnám a figyelmet az első körös páncélosaink nem alkalmasak szemtől szembeni találkozóharcra a francia tankokkal szemben. Mind tűzerőben mind páncélvédettségben jobbak. Arra csak a StugIIIB alkalmas. A többi páncélossal lesállásból ill. oldalba hátba való kerüléssel lehet sikereket elérni.
S! -
#18811 grat! -
#18810 A gonosz franciák:
Széééép nagynagy csata volt, több óráig csak ömlött a sok francia agyvelő. :o
46 kill rtb 345 pont, nemisrossz ezaz lmg! Tudom már mért van vele mindig hella. :D
Aztán csak sikerült még az este előtt elfoglalni a bunkert.
Utána találtam az inf spawnban pár furcsa pózban meghalt franciát. Biztos kitömték őket. :O
-
#18809 ÁÁÁ azutolsó pillanatban kicserélték papírmasséra. :> -
Hupi #18808 Tankova Brigada
Hehh csehszlovák háborús film, ezeknek mi minden visszamaradt a háborúból. Mondjuk egy részét eltapossák a T34-esek -
#18807 :D:D:D:D:D
Hát igen, ma is volt egy jó nagy csata rengeteg sok döglött franciával. :o -
#18806 -
pedrohsi #18805 magyarhq a tárhely karbantartása miatt nem megy pár óráig
tegnap volt squad párbaj, 91st vs. 101st, döntetlen lett a vége, viszont 24 tagunk volt online, igen élvezetes volt a szervezett hadművelet -
Hupi #18804 Gratula a Shermanhoz. -
#18803 Skoda vs FB :D
-
Hupi #18802 -
Hupi #18801 URL=http://kep.ivpicture.hu/147902.jpg][/URL]
-
#18800 -
#18799 -
pedrohsi #18798 Otiq, Syabi keres ezerrel, keresd vissza :) -
Hupi #18797 Megnövelik a foglalás idejét, pl. ha 3-4 perc lesz akkor nem. Régen amikor még nem volt MS 2.5 perc volt a foglalás és bizony nem volt könnyű megszerezni.
Plusz nem lesz az hogy a depó ablakából kilövöd a foglalót a rádió mellől egy puskagránáttal.
Majd meglátjuk az elején úgy is formálódik változtatnak mint amikor bejűtt a mobilespawn, aztán kialakul az, szerintem jobb lesz mint a mostani. -
#18796 Az igaz, hogy riflemannal inenntől kezdve a sprintel összevissza rohangáló embereket teljesen esélytelen lesz leszedni. De legalább nagyobb harcok lesznek egy-egy CPben. -
#18795 gyakorlatilag minden védhetetlen lesz, felrohansz az emeletre és kész -
#18794 Ez a foglalás ez érdekes lesz. :O
Olyan mint a wowban. -
#18793 dátumot mondjanak már az új motorra :D -
pedrohsi #18792 fontos hír kinn a Magyar HQ-n -
Hupi #18791 Az csak egy terv volt, nem valósult meg... -
Beni521 #18790 valaha hallottam észak-afrika kiegészítőről. lesz abból valamikor valami? -
Hupi #18789 Ha írsz hozzá egy angol nyelvű beszámolót, akkor fel. -
#18788 :OO Ilyen volt a miénk is. Legalábbis létszámban ha jóllátom még kevesebben voltak.
A miénket is fölpakoljuk? :D -
kikko #18787 Tudom együtt próbáltuk ki Bobbal a tréning szerveren. A Magyar HQ-n van fent videó róla.
Ő az. -
Shad01 #18786 Bob megmutatta, hogyan lehet LMG-vel A13-ast, Damlert és Vickerst kigyújtani úgy, hogy nem kell felmászni rájuk. A kétfajta crusader is leküzdhető, de azért már fel kell mászni rájuk.
Sima puskával is működik a dolog, de sokkal több ideig tart és több próbálozást igényel a pár szerencsés találat bevitele. LMG-vel pillanatok alatt ki lehet lőni 50 golyót és előbb megvannak a találatok.
Ha lesz egy kis időm, csinálok arról fotókat, hová kell lőni. -
#18785 Gyere játszani mán. MOST! :D -
#18784 te semmit nem változtál