WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hûû hajnalig tartó tivornyát tartottak a kupiban? <#vigyor>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

bazza
Íme a vendégszeretõ franciák:

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Vasárnapra hadjáratot hírdetek 19:00-tól.
Mindenkit szeretettel várunk a csapatban!
A franciák is szeretettel várnak minket!

chilios
white86
holnap fent leszek.most go aludni..
milyen néven vagy TS-en?
chilios
Valakinek van ideje egy kezdõre? TS on.
(egy profi pilótát keresek :)
Wreck86
lesz ma vmi nagyobb "magyar" akció?:) lenne kedvem, meg idõm felnézni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
<#wow1><#vigyor>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Punker
szóval ezért fokoztak le :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

emlékszem, egyszer vittem Ju-52-vel az akkori fõparancsnokot meg pár vezérkari tisztet, hogy ejtõernyõvel foglaljunk üres várost. elkezdtem spirálokat csinálni a géppel, jól be is tojtak hogy most leesünk :)
Wreck86
ez akkor jó,mikor csapatszállító repülõre várunk.jön is,beszállunk,majd nekimegy vminek és mindenki meghal XD

dehogynem, élesben a legjobb - mindig jó mulatság, ha készülünk valamire egy reptéren és egy újonc nekibaxódik valaminek :d
Ha repülésben goldolkodsz, mindenképpen szerezz be egy jó joyt tolóerõszabályzóval, nézetgombokkal. (Vagy menj át szöveink, had legyen pár könnyû légigyõzelmem <#vigyor2>)
A repülést meg offline kell gyakorolni, amig nem negy rendesen a fel és leszállás. Csak néhány van a listában az alacsony rangúak által is vezethetõ gépek közül, nem kellene õket az éles játékban összetörni.
a ruddernél az a gond, hogy ha elengeded a billentyût, nem áll vissza a kormány alaphelyzetbe - ezt kell módosítani egy custom beállítással
chilios
nah,sikerült.Ráéreztem hogy kell :)
chilios
de mér csinálja azt hogy elfordul jobbra,átállítottam billre,így már szépen emelkedek csak elkanyarodik magától.Ennyire nem lehetek noob...
chilios
nem tudod hányszor próbáltam már :) már nem tudom mit csináljak.
Egyszer felszálltam egy kisebb géppel,de aztán azokkal se ment..
Csirke4
nembaj az, próbáld gyengéden. :D Mint a szûz puncit, csak óvatosan. Aztán majd ráérzel.
billentyûzettel is megy, ha érzed a témát :)

a baj az, hogy a rudder kezelése elég béna alapból, ezt én lecseréltem, hogy normálisabb legyen (még mindig billentyûzet)

kanyarodj a reptér csücskei felé, hogy elkerüld az épületeket
chilios
az a baj nem joy :) csak egy 500 ft os gamepad :D
Csirke4
lassabban emelkedj, ne tövig húzd a joyt ahogy csak bírod csak szépen lassan. :D
chilios
Valaki tudna segíteni repülésbe? Egyszerûen nem tudok felszállni :P
- start engine
- y,x el elkanyarodok
- full throttle
- max RPM

és nem emelkedik meg,ha meg sikerül akkor elhúz jobbra a gép és lezuhanok..mit szúrok el?
Punker
95-ös csatorna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

chilios
sikerült,tolom a tialt :)
magyarokat hol találok?
Majd keress engem vagy shadot ha fent vagy...

chilios
hol?
még 1 kérdés,Visa Electron-t elfogadja?
MasterCard-nak állítsd be a bankkártyád.
chilios
Üdv

14 napos trialt mindenképp csak bankkártyával lehet elérni?
Próbáltam OTP-s Maestro kártyával,de ilyen kategória nincs is.
Másfajta megoldás nincs?
Punker
mert neked cache-bõl visszatölti.

A poén hogy én látom itt is, nem értem <#fejvakaras>

a tiltás IP vagy domain alapján megy, valszeg az SG nem tartozik a kedvenceik közé :)
Más fórumokon látszik csak itt nem.

Meglátta a Stug-os statisztikám, a helyében én is a mélybe vetném magam. <#nezze>

biztos ivott egy red bullt és kipróbálná...

Punker
nem SG hanem sárga béka, ugyan is onnan van tiltva a linkelés, nem SG-rõl.

amúgy az a cica miért akar leugrani a hídról? :D

SG fórum suxx!

Punker
helyette a sárga békákat?

Ne a pudingokat propagáljuk már :) --->

Punker

ha lehetséges akkor igen.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Be akarsz lépni a Hunyadiba?

velem most volt egy, megyek a bokrok közt egyszercsak elõttem terem egy francia, már majdnem h beleolvadtam meg is tudtam volna késelni, néz el a másik irányba gugolva (én hasaltam), és véletlenül megnyomtam a bal egérgombot mielõtt ki választhattam volna a kést... hülye...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hihi hasonlót egyszer egy bunkerban csináltam meg. Ha sokat várakoznak és nincs különösebb harc tevékenységünk gyakran lankad a figyelmük, bár ez érthetõ fél órán keresztül mereven nézni egy folyosót hogy nem-e toppan be valaki elég fárasztó és unalmas. A lényeg sikerült beszaladnom a francia háta mögött pedig ellopakodtam mikor elfoglaltam a bunkert odaszaladtam és jobb létre szenderítettem :)

bazza
Nagyon ügyes! :D Én biztos elõször kinyírtam volna, utána persze újra spawnolva nemhagyja hogy elfoglaljam... hát igen, ez a tapasztalat! :)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tegnap hárman elindultunk, hogy egy kis zavart keltsünk egy francia városban azzal, hogy elfoglalunk pár depót. Én mentem a spawn depóhoz. A foglalást egyszerre akartuk elkezdeni ezért a cp-ben félrevonultam, hogy bervárjam a másik cp-be induló társamat. Közben lépéshangokat hallottam, egy francia jött ellenõrizni a depót, majd elhelyezkedett a rádió mellett védeni.
Szóltam a többieknek, várjunk egy kicsit, hogy csökkenjen az ellenség ébersége. Óvatosan kikukucskáltam, és láttam az ellenség géppisztolyosát, hogy mereven figyeli a bejáratot, ne jöhessen be senki.
Odalopakodtam a rádióhoz, és nekiálltam foglalni, úgy hogy a védõ 2 méterre ált tõlem. Majd az elfoglalás pillanatában szépen keresztüllõttem. <#ravasz1><#vigyor2>
mondjuk azért érdekes módon akármennyi hó esik, másnapra mégis tiszták az utak...
igen, eléggé így fest néha a helyzet :p
<#nyes>

Autós üldözés Kanadában:

http://www.youtube.com/watch?v=TzsrAFBhxb8

Punker
hát az elsõ 1-2 fejlesztési körben nem gond :D

lol, 110-el spit ellen? ennél már csak az a szebb, amikor stukával baxogatod a szövi vadászokat :)