19663
  • Pluskast
    Hááát szerintem ez a büdös életben nem tudott volna annak idején rendesen repülni. A mai b2-es csupaszárny lopakodók is csak azért képesek a levegőben maradni mert a számítógép segíti a gépet a manőverezésben.
  • Punker
    én vasárnap megkéseltem egy hat fontost :D
  • kikko
    Ki mondta hogy gyalogossal nem lehet nagyot ütni?
  • kikko
  • kikko
    Én nem tudom már aktiválni
  • pedrohsi
    meghívók elfogytak, lejárt az akció - a korábban kiküldöttek persze érvényesek
  • Shad01
    Mázlista! :-)
  • Beni521
    képeket töltök fel majd ha hazaértem
  • Beni521
    egy hétvégés esemény volt. parkoló 3 football pályányi méretű volt, 2 angol és köztük egy amerikai :) múzeum 10 órakor nyitott fél8 -kor már ott voltunk. Múzeum előtt volt az aréna és a táborok. Olyasmi volt mint a honvédelmi nap Mo. -n csak sokkal nagyobb. Korhűen öltözött katonák szépen kipakoltak sátrakkal, fegyverekkel, esetenként tankkal. Voltak modellezők is. Amíg Mo.-on többnyire 1:16-os méretarányú tankokkal játszanak addig az angolok 1:6-osokkal :D Volt ott három 1:16 -os is de azok csak kiállítva voltak. Bemutatón csak 1:6-osokkal körözgettek. Kiárusítás is volt, használt sisakok, felvarrók, ABS műanyag sisak utánzatok, 3 doboz gázálarc 15 font/db -ért, ruhák, képek, minden... Lehetett venni hatástalanított fegyvereket Thompson-t nézegetem, 325 fontért. 5 fontért lehetett menni 2 kört kis tanknak látszó lánctalpas járművekkel. Háromnegyed10-kor bejutottunk a múzeumba. 3 terem (+nemrég épült egy új épület) egy 1. Világháborús, egy 2. Világháborús és egy 2.VH utáni. Az első terem mindenféle Mark tankokkal volt telerakva egy speciőlis felkorlátozott változatba be is lehetett mászni. Nagyon kényelmtlen, h van nagy tér ahol tudsz közlekedni (azon nem voltak 2 oldalra lövegek szerelve) de nem tudsz felállni rendesen. A7V átlagos múzeumi napon lehet van kiállítva (mint Tiger I is) de az bemutatóra ment. 2. terembe ahogy belépsz egyből egy Királytigris bámul az arcodba (Henschel tornyos, arréb volt egy Porsche tornyos is :D). Volt egy Matilda, felszerelték hatalmas vakuval azzal vakították az ellent, éjszaka elég kellemetlen lehetett. Továbbá 2 féle Sherman (egy aknarobbantós egy normál), Panzer 4, Panzer 3, T34/85, Stug és még sok egyéb... 3. terembe raktak egy tank szimulátort (nem te vezetted, csak nézni lehetett) Challanger I-es és II-es rengeteg volt (múzeum előtt, múzeumban). Az egész rendezvényen, se a múzeumba nem volt egy darab M1 Abrams se :/ Az új épület ilyen vegyes volt. Még 2 Sherman (egy Firefly és egy DD), Churchill Crocodile vontatvánnyal, még1 Challanger, Centurion, Panther, M3 (nem ugrik be talán Grant Lee, lényeg az amelyiknek a törzsbe van a lövege + van egy kiskaliberű ágyú a tetején is), Stuart. Kiértünk 11 körül, kezdődtek bemutatók. Kezdetnek a jelenlegi British Army -t mutatták be, APC, AA, valami kicsitank (Scorpion-ra hasonló, Scimitar valami ha jól emlékszem) és természetesen Challanger II. Ezután Historial Display-ek következtek 3 részletben. Elsőnél A7V, Sherman, Rolls-Royce Armoured Car, Comet. A7V nagyon lassú volt gyalogosok is kísérték. Egy hatalmas mozgó doboz :) A pálya egyébként egyszerű volt, durván csak körbe mentek, meg volt egy domb, de arra csak Challanger és Leopard mászott fel (meg Mock Battle-ön pár német katona). Néhány helyen fák. 2. Display másfél óra ebéd szünet után kezdődött, ez a német hadsereget muatta be, itt jött a Tigris, Panzer 3, Stug III, SdKfz 251 és modern kornak 3 Leopard II-es, modern Stug (nem tudtam kiszűrni a nevét az angol dumából csak annyit h Sturmgeschütz, és valóban ugyanaz volt mint a 2.VH-s csak kicsit nagyobb és más alvázon) és egy számomra különlegesség (ennek se tudom a nevét, képen vhol megvan), páncélvadász, úgy emelte a lövegét h nem emelte, hanem a törszestül emelte az egész tankot. 3. Display megint vmi angolos volt, azt nem néztük mert mi akkor mentünk ebédelni, a szünetbe hatalmas tömeg volt a kajáldáknál. 1644 -kor kezdődött a Mock Battle, hangulatos volt, lövöldöztek rendesen vak töltényekkel. A kis hely miatt egy kőhajításnyi távolságról lőtték egymást, összesen a végén a mindenféle erősítés felvonulása után kb 100-an lehettek. Tankok is voltak németeknek csak egy StuG, szövetségeseknek a "csata" felénél felvonult pár Stuart. A valósághoz nagyon nem hasonlított de a lövöldözés, robbantgatás, füstölgetés jól festett, és vázlatnak megfelelt. 17 órakor megindult mindenki haza. Még visszafele megálltunk egy sátornál, 3 plakát, szembe velük 3 Airsoft fegyver (AK47 tusnélkül, M14, AK47). 60 lövés 2 font. Lőttem egyet csakhogy milyen érzés egy rendes minőségi teljesautomata airsoft-tal lőni. Hát jó volt :) Utólag meg tudtam h a plakáton Anglia minisztere van (Gordon Brown), aláírva "I'll give you credit church!!" (Adok neked gazdasági válságot - angolok nagyon nem szeretik egyébként). Az "eladók" meg ott nevettek rajtam mert a fejére hatalmas lyukat lőttem mind a 60-at oda :D Gondolhatták, jólvan jó gyerek, és h vigyorogtak amikor oda-adták a "céltáblát".

Utólag bocs a sok "volt"-ért (igyekeztem csökkenteni a számukat) és helyesírási hibáért, esetleg ha egy mondat értelmetlenre sikerült.
  • Hupi
    Ha még régről fent maradt a régi playgate azt szedd le, manuálisan ha kell.
  • HUmanHunter
    nehezen de kiolvasható :D
  • HUmanHunter
  • HUmanHunter
    faszom ebbe.
  • HUmanHunter

ezt írja, pedig már 2x leszedtem a patchet.
  • Punker
    miért? automatikusan leszedi.
  • HUmanHunter
    nem tudom felrakni az új patchet :S
  • Shad01
    Ha csináltál fotókat, feltehetnél párat.

Egy érdekes cikk, érdemes megnézni.

Remélem hamarosan bekerül a játékba 110/C4 leváltására.
  • Punker
    na mesélj kicsit bővebben plz!!!
  • Beni521
    Voltam Bovingtonba tankfesztiválon... Óriási késztetést érzek arra, h ha hazaérek Magyarországra (újra) befizessek. Olyan szép hangja volt a Tigrisnek így élőben :D
  • Punker
    A Borhadjárat sikeres volt!
  • bazza
    Ezt nagyon nehéz megvalósítani :) Én sokszor jártam úgy, hogy társakkal együtt támadtunk banditákra, de a nagy csetepatéban hamar ottmaradtam egyes egyedül...
  • HUmanHunter
    "És persze a legfontosabb, sose repülj egyedül!" hát őőő ezt nem igazán sikerütl megvalósítani eddig :D
  • Shad01
    Holnap kis szerncsével levizsgázok, utána (persze a hétvégi találkozó után) visszatérek a hadszíntérre. Szívesen gyakorolok veled légiharcot.
    Elöljáróban nem akarlak elkeseríteni, de ha német oldalon mögéd kerülnek vadásszal, szinte biztos halott vagy. A szövi gépek jobban fordulnak, és kevésbé vesztenek energiát fordulóharvban.
    Német oldalon egyetlen esély az energiaharc. Ha több energiád van (amit a magasságod és a sebességed határoz meg) nem tudnak mögéd érni. És persze a legfontosabb, sose repülj egyedül!
  • pedrohsi
    energiaharc, sebesség a lényeg, bár szerintem itt annyira nem jön át a típusok közötti különbség mint pl. az Il-2-ben

vadásszal repülni inkább frusztráló, ha már LW, akkor Stuka és 110 bombázó változata, azzal sokkal gyorsabban lehet előrehaladni

éppen emiatt megy át a többség szövi gépekre, azok fordulóharcban természetfeletti kategóriába tartoznak, a bombázóik meg olyan gyorsak mint a 109 :)
  • HUmanHunter
    axis ofc :) emil ftw.
  • pedrohsi
    én nem tudok, még joyom sincs :)

német vagy szövi géppel repülsz?
  • HUmanHunter
    vmi pro pilóta segítene gyakorolni énnékem online ? nem igazán megy még a repülés, hiába gyakorlok pl senkit nem tudok lerázni mögűlem :S. a hq n lévő leírást elolvastam de nem igazán sikerül megvalósítani.
  • HUmanHunter
    thx
  • pedrohsi
    elment
  • HUmanHunter
    1 meghívót pls a [email protected] ra. köszönöm ^^
  • Hupi
    1.31? az ősz végül is nincs már messze

A régi bajtársak meg jöjjenek Agárdra most hétvégén, van szabad hely a cím Agárd, Üdülők útja 9.
    Mozambo, Szabi, Hupi, Punker, Shad, Lachun, mind ott lesz a régi csapatból + még sokan az újak közül.
  • pedrohsi
    az új motor 99% kész van, egyelőre zárt béta, aztán jöhet Live-ra

sokkal jobb lesz az fps, így lecserélhetnek egy rakás cuccot - erről szól majd az 1.31
  • Punker
    nekem 3 éves 8800 GTS-em van 320 megával, szal nem erőmű.
  • 0Fritz0
    Hát, 4 év alatt sokat izmosodtak a gépek. :)
  • Punker
    az már nagyon régen volt, mostanában nem nagyon esik 40-50 alá nekem.
  • Punker
    mit? hol?
  • Pluskast
    Hááát amikor én anno elkezdtem ezt játszani már akkor is azt igérték, hogy készítik az új graf motort. Ez volt úgy 4 éve... Nagyon jó játék a leg realisztikusabb 2.vh-s online játék ami csak a piacon van de 4-5fps-el repkedni az adott város felett miközben zajlik alattad a csata...
  • Random work
    Srácok most látom a Hunyadi oldalt!
    Óriási a kép!
  • Punker
    elég sok emberen láttam.
  • pedrohsi
    mellesleg az arc az egyik játékosé, ő volt az első, akinek a pofija bekerült a játékba