19663
  • pedrohsi
    a kisebb bokrok már ilyenek, ez tavaly vagy tavalyelőtt változott.

Csirke, megnézném az embereket hátul, amikor egy valódi opellel áthajtasz egy táblán :)
  • Jeffjohnson
    esetleg megcsinálhatnák őket úgy mint RO ban ,hogy csak látványelemek és át tudsz menni rajtuk de nem döntöd ki köztes megoldásnak jó lenne
  • Jeffjohnson
    azzal nem volt gondom legnagyobb problémám a rossz grafikával volt ill. inkább a kevés színnel de kipróbálom majd mennyit változott a mostani javítással
  • Csirke4
    Ez igaz, engem PL a közlekedési táblák zavarnak, hogy nekimegyek Opellel 50km/órával visszapattanok akik meg a platón vannak meghalnak. De azért a játékban több mint 1 millió fa van szétszórva, egyesével mindegyiket figyelni, hogy most ledöntötték-e tankal vagy valami igencsak nagy erőforrásokat emésztene fel. Csakhát igen, így a tigris tank lepattan a diófáról.
  • pedrohsi
    aki rambó stílusban megy előre, az nem sokáig húzza :) nagyon sok türelem és tapasztalat kell a sikeres páncélos harchoz, ez a legtöbb emberben hiányzik
  • Jeffjohnson
    Én is így gondolom ahogyan te. Engem a WWIIO-ban a grafika zavart. Nagyon kevés szín volt benne persze azt tudni kell ,hogy én nagy tank fanatikus vagyok tehát a repülőknél lehet nem számít a domborzat de ha a fák és a táj 3-4 színből áll akkor az elég zavaró egy tankban ülve. Ezért örültem ,hogy pl: a fákon változtatnak. A másik ami zavart ,hogy egy egyszerü fa vagy acélkorlát megállít egy több tonnás tankot nem akarok én házat rombolni csak az ilyen apró dolgok ne akasszák meg a tankot. No meg a sok idő amit azzal töltöttem ,hogy miután meghaltam visszakocsikázzak a hadszíntérre persze ezt betudtam a realisztikusságnak úgyhogy ez elviselhető.
  • Csirke4
    Ez relatív mert most én is sokat BF2-zök, hogy kijött az 1.5-ös pecs de pl egy pilótafülkében ott nem tudsz szétnézni. (a fos árkád repmodellről jobb ha nem is beszélünk... -.-) És a műszerek nem csak dísznek vannak hanem mind valós értéket mutat, így Pl egy messzer pilótafülkéje sokkal szebb és realisztikusabb látványt mutat a WWII onlineban mint a Bf-ben és 1000 méter magasról meg már főleg le van szarva a fűnek a kidolgozottsága.
    Bf2-ben egy 64-es pálya akkora mint itt 1 nagyobb város. És pl bfben sem lehet bemenni a házakba mindenhol. A látótáv miatt itt nem lehet kidolgozni olyanra mint a mai játékokat, mert hol látsz te be máshol 14 kilómétert?
  • Jeffjohnson
    csak nem 2.vh-s az a baj :)
  • Beni521
    ArmA 2 is realisztikus és szép is csak nem MMO...
  • Jeffjohnson
    mennyi magyar játszik?
  • Punker
    mikor 5-6 óra alatt ugyanabban a járműben már a 4. várost támadod nincs grafika :D
  • Jeffjohnson
    Hátöööö a két BF résszel (42,BF2) eddig kb.több mint 1000 órát játszottam. Verseny szinten más játszani őket ahol nem csak a tudás hanem a taktika is számít.

Ez a játék is ezért tetszene mert ez még pluszban MMO meg realisztikus talán az egyetlen amire rá lehet mondani ,hogy realisztikus azok közül a "tankos" játékok közül amihez volt szerencsém. Csakhát a grafika ... de ahogy nézem lassan fejlődik az is.
  • Jeffjohnson
    Szerintem lenne benne üzlet mégha nem is Wow szintű de sokan játszanának vele ha jobb grafikája lenne. Mondjuk az is sokakat messze tart a játéktól ,hogy pár perces csatáért 5-10percet kell odautazni bár lehet valakinek ez pozitívum élethűséghez sokat hozzáad az kétségtelen ,2x meggondolod ,hogy mit csinálsz :)
  • Punker
    félóra játék után az életben nem akarnál BF-ezni......
  • Jeffjohnson
    Jól néz ki de ismerve a BF2 valósághűséghez való viszonyát pláne tankok terén nem hinném ,hogy sokáig szórakoztatna. Nekem olyan kell mint ez a játék a BF2 grafikájával vagy annál kicsit rosszabbal is beérném csak a fakorlát ne állítsa meg a tankot :)
  • pedrohsi
    komoly kiadók nem foglalkoznak vele, nincs benne üzlet - ezért nyomják milliószámra az ócska fps-eket amit megvesz a közönség
  • joebacsi
    Te inkább pakold vissza lassan a bf2-őt, kijött az fh2.2 :)

• Jeffjohnson
    Néztem a videókat egészen komoly előrelépés grafikai szinten ha még a tereptárgyak minimális rombolhatóságát is megcsinálnák tuti előfizetnék.

Kár ,hogy nem fordítanak több figyelmet erre a játékra pedig szerintem kb. fél év kemény munkával megsokszorozhatnák az előfizetők mennyiségét. Kellene mögéjük egy komoly kiadó aki hajlandó áldozni a játékra és elkészíteni azt amit eredetileg is terveztek a full 2.vh játszható lenne minden hadszíntéren.
  • Hupi
    Nagyon zsivány lesz :)

• Hupi
    Máris csekkolom
  • pedrohsi
    igen nagyon fontos über hír a magyar oldalon videókkal!
  • Csirke4
    Hááát... :o
    A Logitech Extreme 3d Pro is egy nagyon jó joystick egy csomó embernek olyan van pl nekem is (meg agárdon is azzal szórakoztunk :D) és az csak 8-9 ezer körül van.
  • Shad01
    Ha hosszú távon gondolkodsz a repülésen, érdemes megvenni a Saitek X52-t. Szerintem az alap (legolcsóbb) verzió bőven elég, úgyis jópár gomb kihasználatlanul marad.
    Egy nagy hátránya van: a helyigénye.
  • Punker
    ilyen skods kéne :D

• Hupi
    Ez biztosan valami új csigamelegedő lehet, már csak a tábla hiányzik róla: Ide lőjetek!
  • Punker
    ezek hol lesznek? a régi fa bódék helyett?

• kikko
    Én szoktam hajókázni marha jó móka 4-5 km-ről lőni a másikat:D
  • Punker
    a végjátéknál elég sok hajó szokott megjelenni, gyakorlatilag az összes kint van mindig.
  • KMeyer
    És mondjuk hajózni annyit nem hajóztam,de azért érdekel,volt már vmikor nagyobb tengeri ütközet,ahol mondjuk legalább 10 hajó részt vett,és ebből legalább 7 romboló volt?Mert én rombolót eddig csak úgy láttam,hogy beállt partközelben,aztán ahogy lövöldözött folyamatosan rengett a föld:)
  • KMeyer
    IL2-höz meg repkedéshez még mindig a Saitek X52 az egyik legjobb joystick?Mikor legutóbb néztem 52000 volt általában,mostmár 20000 alatt is látni.Elgondolkoztató:)
  • kikko
    A Free triallal elkezded a játékot és amit közben megszerzel rangot azt viheted tovább az előfizetéssel.

Mindenki golyófogóként kezd
  • Punker
    de írunk a honlapra, ha van miről, pl Borhadjárat :D
  • KMeyer
    Üdv!
    A kémhálózaton keresztül jelentkezek a Főparancsnokságnál.Egyelőre még egy távoli hadifogolytáborban sínylődök,de már készítem a terveket a megszökéshez,és utána ismét frontszolgálatba helyezem magam:)

Örömmel látom hogy a csatatéren alakulnak a dolgok.És nagyon sajnálom hogy későn vettem észre a századtalálkozót,ha korábban olvasom megpróbálok megszökni.Az előző nagyon jó voltEgyébként fórumot melyiket szoktátok elsődlegesen használni?Még megy az a kifejezetten 1sthpr-es is?Mert ami a játék magyar lapján van abba nem nagyon írogat senki.
  • Punker
    nulláról kezded a rangokat, és mivel a legjobb cuccok használatához nagyobb rang kell ezért azokat nem tudod használni
  • simon7108
    és a free trial alatt le vagyok valamiben korlátozva?vagy ugyan azt tom csinálni mint amikor már rendesen fizetem?
  • HUmanHunter
    a játékot ingyen letöltheted szóval ingyenes, csak a használatért kell fizetni
  • Punker
    offline max a traininget lehet végig csinálni, szal nem mondjuk hogy ingyenes, ez egy előfizetéses játék, amire vannak freetrial-ok hogy az érdeklődők 1-2 hétig kipróbálhassák.
  • HUmanHunter
    a játék ingyenes csak hogy online használd azért havonta kell fizetni kb 3k huf ot.
  • Punker
    kitudod próbálni ingyen, a rendszeres játékhoz havi előfizetés kell.
  • simon7108
    thx a válaszokat:)de ingyenes ez a játék?mármint ingyenesen le lehet szedni valahonnan?vagy megkell venni?