WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként leszek szerda este is mini hadjárat lehet de az alábbiak miatt nem hiszem hogy 5-nél többen lennénk... Csirke E-gift card van újra!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Mivel már mások is jelezték hogy nem jó az idõpont (Pistu, Hutonyi) ezért úgy döntöttem hogy elhalasztom a hadjáratot. Valószínûleg tavaszi szünetre vagy esetleg vasárnap estére. S! - Hupihun

Csirke4
Nekem elfogyott a játékom, egy darabig nem lesz.
Punker
szerda az futó nap...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hunyadi! Szerda este 20:00-ra hadjáratot hirdetek, várom a tagok megjelenését. A hatékony kommunikáció érdekében LEGYETEK FENT A TEAMSPEAK SZERVEREN! Értesítsétek a free trialosokat is. Köszönöm! - Hupihun

hir kinn a magyar hq-n, meg kiraktam a hivatalos oldalon lévõ Twitter Feed-et - érdemes olvasgatni néha...
Bob viszont nem gázol át rajtad <#hehe>

SORTIE DETAILS
Origin CP: Temse
Origin Fac: Temse-St.Niklaas Depot
Mission: Area Attack
Unit: German SMG
Started: Mar 27 09:14
Stopped: Mar 27 09:21
Kills: 6
Caps: 0
TOM: 6 min
Success: No
Crit. Dam.: No
Result: Returned to Base

SORTIE CREW-MEMBERS
Lnc Corp Kikko1

SORTIE KILLS
Mar 27 10:15 Pvt Panah FR Army Temse Rifleman
Mar 27 10:16 Maj Yew FR Army Temse M10
Mar 27 10:16 Pvt Milhoes UK Navy Temse Rifleman
Mar 27 10:17 Lt R4ndy FR Army Temse Rifleman
Mar 27 10:17 Lt R4ndy FR Army Temse Rifleman
Mar 27 10:17 Maj Jumpnjak FR Army Temse Rifleman
Azt kipróbálzuk a BOB-bal és mûködik minden ami a videón van.
gj, van egy topic arról, hogyan lehet kinyírni puskával DAC-ot, Vicky-t és még pár köcsögöt:

link
SMG-vel kinyírtam egy M10-est<#violent>
<#hehe>

törökök új egységet kapnak 1.30-ban:

szövik kaptak egy nagy pofont, bevettük Antwerpent, mostanra pedig sikerült stabilizálni a környéket, úgyhogy teleraktuk KM és LW egységekkel 😊
0Fritz0
<#ticking>
Havaz, áss! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jelentem a gólyák csomagolnak.... <#wave>

Nincsen csak az offline része ahol egyedül vagy.
Ennek a játéknak van olyan változata is amiért nem kell fizetni és nem is csak 14 napos?
Kikko latrinapucoló közlegény szolgálatra jelentkezik<#smile>
Hát te meg ki vagy? <#hehe>

Elküldve.

Hali.

kaphatnák én is egy meghivtó!
Kérnék ide egy meghíjót😊

[email protected]
Köszi 😊
elment
Hellóztok!

Kérnék egy meghívót az alábbi címre: [email protected]

Elõre is köszönöm: Évi
Punker
a 2 ernyõs még lebegett 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magyar hq-n kinn a link, ÚJ EMAIL KELL, AMI MÉG NINCS REGISZTRÁLVA A JÁTÉKBAN!!
Jelentkeznék majd egy meghívóért😊
mától újra él az e-gift card trial, 30 napot lehet ajándékozni bárkinek a meghívóval

részletek késõbb jönnek, egyelõre a meghívó oldal sem megy még

havonta sorsolnak majd két díjat a legtöbb meghívót kiküldõ játékosok között: a saját arcod bekerülhet a játékba a gyalogosoknál, illetve 3 hónap ingyen elõfizut kaphatunk.
megint lesz meghívásos alapú trial, ezúttal 14 napos - részletek késõbb
nekem már lejjárt 😞 és a következõ 3 hónapot inkább xbox live-ra költöm, majd nyár fele vmikor azért majd még jövök vissza...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

az új motor fõleg az egységek megjelenítésénél segít, vagyis elméletileg sokkal gyorsabb lesz a népesebb városokban a játék - aztán majd folyamatosan lassul, ahogy szép lassan cserélik le a modelleket szebbekre 😊
Punker
júliusig van elõfizetésem, remélem addig kijön.

Nagyon jó nagyon jó végre valami történés, bár az 1.30-tól én még nem várok sokat az új engine-ben rejlõ lehetõségeket viszont már izgatottan várom.

asszem lassan beizgulhatunk, mert az 1.30 és 1.31 igencsak komoly patchnek ígérkezik, az 1.30 néhány részlete már kinnt van a magyar hq-n, de néhány apróság:

1.31 áprilisban megy bétába, ez már az új motorral, ami jelentõs gyorsulást hoz majd a legtöbb gépen (egyelõre komoly grafikai változás nélkül)

megszûnik a training szerver, helyette saját instancokat hozhatunk létre a live szerveren

lecserélik a playgate programot, helyette a játékon belül lépünk be a szerverre

tesztelik az AI legénységet, bár azt nem tudni, hogy ez mikor kerülhet be

folyamatosan lecserélik a legrégebbi randa modelleket

valszeg az utolsó városi papírmasé épületek is eltûnnek

hétfõn indul az 1.30 béta, akkor több info lesz majd
ha nincs megadva olyan kártyád, amivel fizetni tudsz (dombornyomott Mastercard vagy VISA), akkor semmi gond, átmegy inaktívba - késõbb bármikor aktiválhatod fizetéssel
Wreck86
SUBSCRIPTION Premium Subscription
PAYMENT TERMS 1-Month
GAMENAME Millerke
SUBSCRIPTION KEY No Key Found
SUBSCRIPTION STATUS Grace
SUBSCRIBED ON Jan 03, 2009
LAST BILLED ON Jan 03, 2009
NEXT BILL DATE Mar 04, 2009
AMOUNT DUE NEXT $14.99
BILLING METHOD via
AVAILABLE CREDIT

tehát 2 napom van még,aztán ki kell jelentkeznem,mert fizetni nem tudok sajnos😞
vagy magától törlõdik?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

onnan hogy nem enged belépni 😊

vagy felmész a hivatalos oldalra, subscribe gomb, bejelentkezel és megnézed a subscription státuszod
Wreck86
sziasztok!egy jó ideje nem tudtam már játszani.honnan veszem észre,hogy lejárt a 2 hónapnyi ingyenes meghívóm?
köszi

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

bazza
Már jó ideje be volt tervezve, de meglesz... immáron a 4. darab. Eszem a mikrofonokat (meg el is tûnnek...) 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A fenébe is.... visszavárunk bajtárs. <#wave> ... és vegyél mikrofont <#phone>

bazza
Sajnos a gazdasági válság engem is elért. (Na jó, meg a közelgõ érettségi 😄) Le kellett mondjam az elõfizetést, így pár hónapig nem találkozunk a harcmezõn. Azért sok szerencsét, reméljük hamarosan visszatérek! 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punker
puskával C47 szegényke leszállt fb mellé 😄

REPS0L
höhö, ide megyek továbbtanulni 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hírecske kinn magyar hq-n 1.30-ról
REPS0L
kedvenc indulóm, ez mellett: 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu