WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Member nevemet irombe de nem jelentkezik be... na sebaj mind1 majd 1 szer lehet befizetem a 20 dolláárt😄 és akkor kiprobálom😛

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Csirke4
Nem a felhasználó névvel kell belépni, hanem a member name-el.
Udv
Bocsi ujjab problémám akadt... regisztratam tria accountot, a regisztráció után csináltam jelszot, de nem enged belépni a játékba, azt irja a felhasznalonév nem létezik vagymi. Marha jó<#idiota> nektek volt ilyen triálnál?:

integralt videokarira gondolsz? azon valszeg el sem indulna
Üdv
Nekem nincs videokarim laptopom 4 gigas, benne 2,16 ghz dual core proci.
A ww2 online nagyon lassu lenne gépemen,azért is mert gépemen vista van.
Nemmerek belevágni igy játékba😞

igy van, vissza kell vonnod az elofizut, mielott lejar a 14 nap, kulonben levonjak az elso honapot.

szokott lenni sima trial amihez nem kell bankkartya, de most eppen nincs
Szvsz úgy van ahogy leírtad, vissza lehet vonni az elõfizetést vagy meg kell erõsíteni.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Udv
Kiakarom probálni a játékot 14 nap trial regisztralassal, ha regisztralok a trialra, akkor a bankartyamrol 1 dollárt levesznek?? és a 14 nap lejárta elött visszavonhatom az elöfizetést is? olvastam magyar faq-ot de aki kiprobálta informálhatna.😊

meg nem, javitjak a bugokat, meg a sebesseget (rafer...)
bazza
Azt lehet már tudni, mikor lesz online móka az új peccsel?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

thx!
itt talalod a fontosabb leirasokat kezdoknek: Adatbazis
wwiionline.hu-n mindent megtalalsz (bar most eppen nem tolti be nekem)

- atutalas bankkartyaval tortenik
- klanok helyett szazadok vannak, a Hunyadi az egyetlen magyar, de van rengeteg kulfoldi is
Hali

Valaki le tudná írni hogy ez a játék most hogy is va?pl: hogy történik az átutalás, milyen klánok vannak...stb. PLS!!!!!!!!elõre is köszi
Punker
uhhh

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Írok Manni88-nak aki mellettem van egy 232-essel, ugyan szedje már ki az ai géppuskást. A válasz: engem már kilõttek és despawnoltam 3 perc-el ezelõtt.

Kicsit sem laggolok <#wilting>

bszn Punker

Punker
kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Boldog Szülinapot Pünker! 😄
Csirke4
Bughalmaz, rakás fos a béta még. 😊
De szépen néz ki. 😄
Csirke4
Pár napja azt álmodtam egyébként, hogy a csetet nézem és megjelnt benne, hogy "punkerhu logged in" kékkel. :o
Úgyhogy sztem hamarosan érkezel közénk.
Punker
basszus hogy az árfolyam most nem megy le 😞

Csirke4
Tõtöm.<#idiota>
cikk a magyar oldalon az offline betarol, readme es ismert hibak listaja mar van, letoltes par ora mulva.
Jaja dec. 21. én meg beta teszt

Punker
intermission van?

8 Tigrist,1 PzIVG-t, 2 Pak40-est lõttem ki Sherman 76-al, SpitV-el meg pofán lõttem egy F4-est csak a géppuskákat használva 😊

bazza
<#falbav><#taps>

Csirke4
"A bevezetett két mennyiség (Ei és EA) alkalmas arra, hogy segítségükkel
jellemezhessük azokat a folyamatokat, amelyek ionos kötés kialakulásával járnak."

Nahát. 😮
Úgytûnik a kémiatanár is sokat WWII Onlinezett. :'C
új cikk amiben az 1.31 minden újítása szerepel - magyar hq-n szokás szerint
Punker
ezért mondtam hogy a profiknak jó, akik pontosan lõnek vele, volt olyan hogy az elsõ lövésnél elkapott a köcösg folyópartra toltam volna Pak38-at.

Nekem nem jött be, egyrészt nagyon gyenge hatásban kb. negyede a kézigránátnak mert kevés repeszt számoltatnak úgy ahogy az összes más repesz hatású lövedéknél is. Ez sajnos technikai kérdés ezért van az hogy melléd esik egy 50kg-os bomba és nem halsz meg. Emlékszem a puskagránát milyen fasza volt mikor kijött, de annyira belassult tõle a játék hogy kénytelenek voltak lebutítani.

Punker
qrvajók, a profik 2-3 aknavetõvel lefogják az AB-t teljesen az ágyúknak nincs esélye, sajnos sok Pak-ot buktam angol aknások ellen.

Eszembe jutott,az aknavetõk mennyire váltak be a játékban?Sokan használják õket,illetve használhatóak vagy csak vannak mint az ATR-ek?

Csirke4
Képeket majd külgyetek. :>
Délelõtt indulok Janival felveszem a moncsit azután majd hívlak.

Punker
Hupi vasárnap hogy legyen?

Hol itt a bug?<#vigyor3> a sok esõzés miatt nem lehetett áradás?<#conf><#vigyor3>
enyhe bug: kép
Punker
22-e frankó

Vasárnap neked jó?

0Fritz0
1:47-tõl szépen készül a francia saslik. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

no komment...

ragdoll fun
Punker
az jó, én 95% hogy megyek 2 napos játékra Hatvanba.

Ja nem Bella hanem Hella <#banplz>

Jövõ hét szombat vagy vasárnap megyek, szóltam a többieknek is Bob, Bella, Egerék is benne lennének egy összejövetelben...

Tavaly az 1.29-et is augusztusban reklámozták és november 25.-én jött ki ...

bazza
Lehet már tudni, hogy mikor jön ki az új update? Igencsak visszatérnék pár hónapra a harcmezõre! <#nyes>

Punker