WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Graf kártya kérdése az egész a CRS pl. GTX 250-est ajánl amivel már játszható a game.
Meglepett a dolog, hogy itt bizony 100FPS körül mozog a játék és sokkal jobban néz ki a táj. 😮 (Fû is be volt kapcsolva meg minden effekt.)
Lehet, hogy csak azért mert kevés játékos van fent, de rátávcsöveztem Givetre, nagyonfasza füst oszlopok meg minden és maradt 40FPS-en 8800GTS-el kór2 DUOval meg 2GB DDR2 RAM-al ráadásul Vistán!
Utána repülõztem egyet, ott is olyan 1000 méter fölött már 100-150FPS.
Leszedtem egy szegény óvatlan spitfire-t az erdõ felett és mongyuk ami most még bugos az szerintem, hogy a nyomjelzõk igencsak halványak a torkolattûz meg képregényhez hasonlít inkább. 😄 De ezeket biztos javítják, és ha tényleg marad ez az FPS szint akkor még akár csudifasza is lehet!
Kitettek magukért a patkányok.
A ragdoll meg le van bontva fegyverre és emberi hullákra, külön-külön kapcsolhatóak. :o
Intermission helyett egy speciális partraszállós kampány, módosított brigádokkal, nagyjából a tényleges szárazföldi és légi erõfölényt figyelembe véve.
Az alábbi variációk jöhetnek szóba:
A) AI lövészek a bombázók lõállásaiban.
😎 AI lövész, de nem autaomatikusan, hanem azt a célt lövi amit a játékos.
C) 1-1 kísérõ bombázó a játákos oldalán, így egy játékos 3 gépet jelent.
Késes buli 😊
Antwerp 8 FPS 😞

Ha jól értelmezem beta helyett feltöltik az 1.31-et a szerverre hamaroasn, talán már az új kampány a jövõ héten ezzel lesz??!!
OKW TS beállítása
Server addres:
66.28.224.196:8768
(ez az ahova korábban a twilek.hu volt írva a TS-ben)
Jelszó nem kell! Az marad üresen.
Azonban itt is regisztrálni kell másképp nem enged tovább a szobákba.
Self menü - Register With Server
Megadsz egy login nevet és jelszót késõbb ezzel tudsz belépni immár regisztráltan (R)
Nick név elé tegyük ki 1sthpr!
Így: 1sthpr Hupihun
Ha valakinek segítség kell jelezze chaten vagy itt és készítek képeket és felteszem ide.
Háát a foglalás 8-9 perc 😄 tuti hogy kinyírnak addig. Ehhez tényleg csapatmunka kell majd.
FPS szar pedig még nem is voltunk sokan fent.
A bokrok jóval ritkábbak viszont vannak kidõlt fák meg tuskók.
Az lmg nyomjelzõs lett easy mód honnan lõnek. Az új növényzet jóval sötétebb nem lehet látni az ellent muszály vagyok gammázni még nappal is. A lerombolt épületek szépen füstölnek nagyon feelinges. Új az öszes AI ezek jól sikerültek. Nagy a kontraszt a régi és új egyébként nagyon szép épületek közt.
Bug az van egy pár ....
Ja találtam egy papírmasé épületet! 😊)))
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Háborús játékok is lecsengtek ebben az évben sem lesz szinte semmi jó 2.VH-s játék.
(2004.09.07-kor került a gépemre)
Igaz csak offline de valszeg sok FPSünk lenne. 😄
(Asszem itt még lõ is az offline ai)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a beta meg mindig lassu, nalam is 25-40 fps offline, ami keves lesz - remelem, hogy javitanak rajta, mert pl. ha razoomolok a fakra, meghal a grafkartyam 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ezek után mit várhatok??
* Windows OS: Windows XP/Vista /Windows 7
* Macintosh OS: OSX 10.6/OSX 10.5
* Processor: 3 GHz Dual Core or 2.66 GHz Quad Core
* Memory: 4 GB
* Hard Drive: 2 GB Free
* Sound: on-board or better
* Graphics Card: GeForce GTX 250 or Radeon HD 4850 or better*
* Broadband Internet Connection
A krájszisz is megirigyelné ezta gépigényt. 😄
Próbálta már valaki?

(persze, hogy kipróbálnám <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.