WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 8800GT jobb mint a 8800GTS?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Offline pedig space-el le lehet rakni a játéktérre mind a 100 látható egységet. Én kipróbáltam 10 x 10 -es alakzatban leraktam egy századnyi brit katonát... aztán pedig Pz4D-vel közéjük eresztettem egy HE gránátot 😊

Graf kártya kérdése az egész a CRS pl. GTX 250-est ajánl amivel már játszható a game.

nagyon fontos, hogy vegyuk le a shadow-t lowra, a visibility meg ne legyen high-on, ez gyorsit picit
Kevesen vannak fent azért 100, de neked csudajó géped lehet így neked nem lesz gond 20-25 FPS-nél nem lesz alacsonyabb nálad.... nálam meg az a max 😊

nekem megfõzi a laptomom 9800M GS-ét, asszem egy darabig pihentetem, talán majd egy másik és izmosabb laptoppal...
Csirke4
Kipróbáltam.
Meglepett a dolog, hogy itt bizony 100FPS körül mozog a játék és sokkal jobban néz ki a táj. 😮 (Fû is be volt kapcsolva meg minden effekt.)
Lehet, hogy csak azért mert kevés játékos van fent, de rátávcsöveztem Givetre, nagyonfasza füst oszlopok meg minden és maradt 40FPS-en 8800GTS-el kór2 DUOval meg 2GB DDR2 RAM-al ráadásul Vistán!
Utána repülõztem egyet, ott is olyan 1000 méter fölött már 100-150FPS.
Leszedtem egy szegény óvatlan spitfire-t az erdõ felett és mongyuk ami most még bugos az szerintem, hogy a nyomjelzõk igencsak halványak a torkolattûz meg képregényhez hasonlít inkább. 😄 De ezeket biztos javítják, és ha tényleg marad ez az FPS szint akkor még akár csudifasza is lehet!
Kitettek magukért a patkányok.
A ragdoll meg le van bontva fegyverre és emberi hullákra, külön-külön kapcsolhatóak. :o
Ezen a hétvégén minden régi játékos ingyen kipróbálhatja az 1.31 Open Beta verziót a béta szerveren. Részletek a magyar hq nyitólapján
SPECIAL CAMPAIGN-- INVASION! THE BEACH-HEAD BREAKOUT
Intermission helyett egy speciális partraszállós kampány, módosított brigádokkal, nagyjából a tényleges szárazföldi és légi erõfölényt figyelembe véve.

Csirke4
Dekurvajólesz, hogymostmár a DB7-esek is leszednek. :C
Új tervek a bombázókkal kapcsolatban.

Az alábbi variációk jöhetnek szóba:
A) AI lövészek a bombázók lõállásaiban.
😎 AI lövész, de nem autaomatikusan, hanem azt a célt lövi amit a játékos.
C) 1-1 kísérõ bombázó a játákos oldalán, így egy játékos 3 gépet jelent.
Csirke4
Ez úgy mûxik, hogy bespawnol a spawnolhatóban és arrébbmegy a városban, ha úgy spawnol ki hogy reserveli magát egy másikba amit fogalltak az nem kell hogy spawn depó legyen, simán belép oda. (PL MStõl városbafutás lerövidítésénél egész jó dolog ezt használni, arról nem is beszélve hogy ha nyílt tér van akkor pláne nagyonjó. Meghát max energiára/lõszerre tölt vissza.
Lehet javítják lehet nem, a lényeg nem használhatja majd a fegyverét tehát ha fel is pofátlankodik vállon veregeted aztán seggbe lövöd és kész.

Nem szpónolható depóba hogy tud feljönni az ellenség az emeletre? Ezt javítják majd az új Patchbe?
Jelenlegi állás szerint egy foglaló 8 perc 20 másodperc alatt, 12 foglaló (vagy több) 1 perc alatt szerzi meg a zászlót.

Csirke4
FPS=8... hmmm... 😄
A bunker bug, lõni is lehet.

Késes buli 😊

Antwerp 8 FPS 😞

Hmm érdekes nekem távcsõvel több az FPS.

az uj fakkal van nagy gond, ha tavcsovel rajuknezek, nekem is 10 FPS-em van, erdekes, hogy nem mindenkit erint
Ja, értem. Kár mondjuk még van mit javítani rajta, nekem pl. a gyalogosok/jármûvek-et nem világítja meg a nap csak az épületeket, a bunkerben fel tudok menni a padlásra a könyvespolcon, és hát igen tegnap beléptem antwerpenbe és 10!!! FPS az új épületek sokasága miatt, csak én voltam egyedül a városban ha egységek is vannak ott akkor max 3-4 lehet cool 😊

ez csak annyi, hogy peccset csinal, nem a teljes telepitot kell ujra letolteni
Kár hogy ez nem lesz benne a Churchillek ellen kiváló lenne <#worship>

Jagdpanther

"Gophur is building a beta patch instead of a full installer for the first time in 1.31. YAY!"

Ha jól értelmezem beta helyett feltöltik az 1.31-et a szerverre hamaroasn, talán már az új kampány a jövõ héten ezzel lesz??!!

A twilek TS mostantól nem publikus. Regisztrálhatnék mindenkit egyenként de az macerás és nem is tudnám elküldeni a jelszavakat. Ezért a továbbiakban az OKW TS-t használjuk infó ezen a linken:

OKW TS beállítása

Twilek szerverrel történhetett valami mert csak azokat engedi fel most már akik regisztrálva voltak. Asszem csak én egyedül hehe. Nah amíg ez nem változik addig az OKW TS szervert használjuk a játék hivatalos axis TeamSpeak-je mindenki számára szabadon elérhetõ.

Server addres:

66.28.224.196:8768
(ez az ahova korábban a twilek.hu volt írva a TS-ben)
Jelszó nem kell! Az marad üresen.

Azonban itt is regisztrálni kell másképp nem enged tovább a szobákba.

Self menü - Register With Server

Megadsz egy login nevet és jelszót késõbb ezzel tudsz belépni immár regisztráltan (R)

Nick név elé tegyük ki 1sthpr!
Így: 1sthpr Hupihun

Ha valakinek segítség kell jelezze chaten vagy itt és készítek képeket és felteszem ide.

Ma az rossz idõjárás teszt lesz 7 órától.

http://www.battlegroundeurope.com/index.php/component/content/article/10-production-notes/4753-131-open-beta-test-plan-week-2

Honnan lehet letölteni?
Nah teszteltem a beta-t online.

Háát a foglalás 8-9 perc 😄 tuti hogy kinyírnak addig. Ehhez tényleg csapatmunka kell majd.
FPS szar pedig még nem is voltunk sokan fent.
A bokrok jóval ritkábbak viszont vannak kidõlt fák meg tuskók.
Az lmg nyomjelzõs lett easy mód honnan lõnek. Az új növényzet jóval sötétebb nem lehet látni az ellent muszály vagyok gammázni még nappal is. A lerombolt épületek szépen füstölnek nagyon feelinges. Új az öszes AI ezek jól sikerültek. Nagy a kontraszt a régi és új egyébként nagyon szép épületek közt.
Bug az van egy pár ....
Ja találtam egy papírmasé épületet! 😊)))

de, én látok egy icipici esélyt ha idén nem akkor jövõre de nagyon remélem h még az idén egy kis ardenneki brothers in arms-re ^^

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jeffjohnson
Vagy inkább azért nem foglalkoznak ilyesmivel a nagy cégek mert nem látnak benne üzletet manapság 15k elõfizetõért már nem fejlesztenek MMO-t.A technikai háttér adott kb. 9 év telt el a játék kiadása óta butaság lenne azt hinni ,hogy ennél jobbat nem lehet csinálni.

Háborús játékok is lecsengtek ebben az évben sem lesz szinte semmi jó 2.VH-s játék.

Csirke4
1.16.0.255-ös telepítõm van, nem kell valakinek? <#idiota>
(2004.09.07-kor került a gépemre)
Igaz csak offline de valszeg sok FPSünk lenne. 😄
(Asszem itt még lõ is az offline ai)
ez csak feligazsag, az engine elavult (epp ez a peccs razta gatyaba annyira, hogy betehettek az uj epuleteket es novenyzetet), de a latotavolsag nagyon fontos, a nepszeru piff-puff es varazslos jatekokban egy szuk dobozban jatszol szep hatterrel 😊
Punker
most megspóroltatok nekem egy rakás lóvét 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mondjuk a nagy látótávolságnak semmi köze hozzá, 200m-en túl már minden 2d és hasáb 😊 Fos az engine ilyen eccerû.

ez mindig is igy volt, a nagy latotavolsag es a sok jatekos egy helyen megkoveteli (nem veletlenul nem csinalnak a nagy cegek ilyen jatekokat)

a beta meg mindig lassu, nalam is 25-40 fps offline, ami keves lesz - remelem, hogy javitanak rajta, mert pl. ha razoomolok a fakra, meghal a grafkartyam 😊
bazza
Ez vicc? Ezzel szerintetek mennyire lesz "versenyképes" a mai grafikák mellett ilyen gép? Kac-kac.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

unable to log patch server

Nos nekem 2GHz AMDX2 (3800) / 9600GSO (ex 8800GS) offline van 90% proci terhelés és 20 FPS !!

Ezek után mit várhatok??

Csirke4
Recommended System Requirements

* Windows OS: Windows XP/Vista /Windows 7
* Macintosh OS: OSX 10.6/OSX 10.5
* Processor: 3 GHz Dual Core or 2.66 GHz Quad Core
* Memory: 4 GB
* Hard Drive: 2 GB Free
* Sound: on-board or better
* Graphics Card: GeForce GTX 250 or Radeon HD 4850 or better*
* Broadband Internet Connection

A krájszisz is megirigyelné ezta gépigényt. 😄
Próbálta már valaki?
Nekem a powerpoint akad mint állat😞<#nevetes1>
Én már tesztelem a legújabb szövi tank sappolási pontját 😊

Csirke4
Egy régi gyöngyszem. *-*

Csirke4
Ha gyorsabb mint a powerpoint akkor annyira nemrossz. 😉
holnaptol open beta 1.31 (elofizetoknek), meglassuk milyen a sebessege 😊
0Fritz0
Hétvégi programnak elég extrém. 😊
(persze, hogy kipróbálnám <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az amcsi fiúk elvannak 😊

http://www.youtube.com/watch?v=CvncpT4EVzQ

ahogy itt is lathato (link), a member name kell, valamint a jelszavad - uj jatekosoknal elofordul, hogy nem tudnak belepni, ilyenkor el kell kuldetni a jelszot (I forgot my password), vagy varsz picit hatha kuldenek egy regisztraciot elfogado levelet amiben ott a jelszo