WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most indul az új kampány !<#nyes>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
ha tényleg erre jársz szólj!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mellesleg megvettem az Eizo monitort és több lett az FPS-em !!!??? Ugyanaz a felbontás offline kipróbbáltam és lemértem Samsung 793df 60 FPS Eizo F77s meg 70-80 magasabb képfrekin (100Hz). <#fejvakaras>
Na mindegy úgy döntöttem veszek egy másikat mert ez már öreg és megsárgult. 8000-ért vettem de piaci értéke kb. a fele csak ezen a környéken nincs sok ilyenbõl. Vesztettem rajta de nem bánom ha valakinek szüksége van rá szívesen átadom 2500-3000 Ft-ért. Spring mondta hogy egy 15 éves 14 inches monitoron játszik szerintem neked ideális lenne. A másik amit kiszemeltem síképcsöves Samsung 1200FN szintén 8k Ft lesz és Egerben lenne. Lehet érte megyek személyesen és teszek egy baráti látogatást az egri rajnál.

Eizo F77S

Csirke4
Elvileg lesz nyílt béta.
Már nem lehet sok hátra, vagy még nyílt beta teszt is lesz elõtte?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az 1.31-ben még egy érdekes újdonság lesz:
amennyiben ellenséges spawn területen belül tartózkodunk, figyelmeztetõ üzenet jelenik meg, és nem használhatjuk a fegyvereinket. Ez a depó spawn épületek emeleteit, az FB és AB spawn épületeit jelenti, ahová elméletileg nem juthatnánk be
Punker

Csirke4
Irány a Kékestetõ!<#idiota>
horvát játékosok találkozója: link
Punker
nem rossz nem rossz

Találtam egy használt 21" EIZO monitort 10-ért , minden TFT_LCD elbújhat mellette, ha jó állapotban van megveszem <#ravasz1>

Ha szépen megkérem az értékesítõ céget ugyan már hadd hozzam haza kipróbálni melyik is lenne jobb, biztosan megengednék... igen biztosan csak pozitív gondolatokkal kell bombázni õket és ide is adják mind a kettõt <#fogmosas><#banplz>

Lehet nem is kell mert a TV kép így is úgy is szarabb lesz mint a mostani CRT-n<#beka3>

Csirke4
HD-Ready volt csak, de olyat ne vegyél. :>
Cod4-eztem is rajta azzal se volt baj egyáltalán.
FUll-HDt kell venni mostmár. 😄
Amúgy az, hogy elmosódásmentes a kép az nemannyira ad pluszt a játékba, max ha fölállsz és odamész mint én hogy repülõrõl jobban lásd mi jön ki a jármûspawnból. 😄
De ez attól függ milyen távolságból nézed.
Az LCD sajátossága hogy csak a felbontásának megfelelõ megjelenítéssel ad szép képet. Tehát a HD Ready 1366x768-as képe amire még a jelenlegi kártyám is alkalmas sokkal jobb képminõséget jelent mint ugyanez a felbontás Full HD-s megjelenítõn, azaz Full HD-s TV-n mindenképp 1920x1080-as felbontást kellene beállítanom a szép elmosódásmentes képhez.
Ehhez viszont a graf kártyám gyenge.

A 9600GSO elvileg egy 8800GS csak ezzel a névvel hozzák forgalomba hogy illeszkedjen a 9000-es sorozat tagjai közzé , teljesítményben kb. a felét tudja a 8800GTS-nek.
Csirke az az LG TV HD-Ready volt vagy Full-HD?

Mellesleg Otiqa-val most beszéltem és õ is megerõsítette hogy az újabb graf kártyákkal lassabban fut a WWIIOnline (neki ATI4890) <#wilting> annak ellenére hogy minden más játék értelemszerûen gyorsabb lett nála...
Szóval már nagyon várom az új patchet remélem még ez a félkész engine is megoldást jelent erre az elképesztõ paradoxonra<#fejvakaras>

Csirke4
Én jáccottam 32 colos LG TV-n WWII onlinet. <#idiota>
MSI 320MB 320bit 8800GTS simán vitte.
jól érzed 😊 a full HD felbontás még a leggyorsabb karikat is megizzasztja, pláne a WW2... a másik oldalon viszont az 1366 elég idióta felbontás, lehet megérné a nagyobb, kisebb felbontással, bár nem tudni mennyire lenne randa
Gondolkodom hogy veszek egy LCD TV-t hogy kiváltsam a mostani CRT-t, és egyúttal rákötném a számítógépet is. Van valakinek ebben tapsztalata? Érdemes -e egyáltalán?

LG LH2000 1366x768 99e Ft
LG LH3000 1920x1080 112e Ft

HD adást nem tudok fogni, mûholdas digitv-m van tehát DVB-S
A full HD-s nagyon kecsegtetõ mert csak plusz 13000 Ft-al kerül többe csak ugye ahhoz egy jó konfig is kellene hogy meghajtsam a mostani Athlon X2 3800 / GeForce 9600GSO félek hogy ez édes kevés a 1920x1080-hoz hisz 1024x768 ban is kurva lassú a WWIIOnline...

Csirke4
Megnéztem, nem hoztam létre az accot de a menü tovább enged
hmm, ez elméletileg csak a német, osztrák és svájci felhasználóknak él, de lehet próbálkozni 😊
új speciális 14 napos trial bankkártya nélkül: trial csak új játékosoknak!
Tévedtem 😞 Nem tudom mi a baja a gépnek de fos az biztos

Kicseréltem GF 9600GSO-ra ezzel jobb 25-30 FPS lol ez má hozza a 7600GS színvonalát röhej nem tudom mi lehet az internetre nem lehet csatlakozni a LAN-on keresztül csak USB-rõl.

Punker
ezek betegek:

ott valami gebasz van tényleg
Csirke4
Mindig is mondtam, hogy az ATI szar. <#idiota>
Én nem tudom mi lehet a gépemmel de a Readon 4670 fele annyi FPS-t produkál (15-20!!!) mint az ócska GF7600GS.

képek az új épületekrõl a magyar hq fórumában
már jó ideje akartam egy pofás RDP-kijelzõt az oldalra, most végre sikerült összeszenvednem - remélem tetszik 😊
Laptoppal 1GB Celeron 2.2GHz / Intel 4500M gfx 10 FPS , ráadásként másodperces késéssel történnek a dolgok ehhe ezt inkább hanyagolom...

Csirke4
Nekem is ez van a legújjabb peccs óta. 😄
De hátha az 50-70 megmarad stabilan^^ Legújjabb drájver viszont legyen!
Megvan az új kártya, csak most meg már nem tudok csatlakozni a netre csak a laptoppal az asztalival meg nem ááá suxx
Offline 50-70 FPS ami elég kevésnek tûnik hmm<#rolleyes>

Punker
új CP

az csak az aljnövényzet, ami eddig is ilyen volt - nem kötelezõ, de jól néz ki 😊
Random work
Ezek a ki/be kapcsolható dolgok szépek, de engem spec zavar, hogy szerintem a játékosok 99%-ban nem használják a füvet. Mert hát nem lehet tõle olyan jól látni.
Ekkor meg mi értelme az egésznek? Én miért használjam ha más se használja sõt elõnyt kovácsol belõle?

Vagy tévednék?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Jaja! 😄
Most van Rat Chat, megkérdeztem Motormouthot hogy mennyire lehet buherálni a ragdoll modelt most még jelenleg ki/be kapcsolható de késõbb lehet hogy majd csúszkával is lehet állítani az intenzitását. (Xarabb konfigon +FPSt lehet így szerezni)
Meg elvileg azis tervben van, hogy ha nem halsz meg 1 robbanástól akkor is repülj esetleg egy kicsit és utána fölálhass.
Csirke4
most jön majd a héten a hivatalos gépkövetelmény, kinnt lesz magyarhq-n
elég új, az nvidia azóta nem csinált semmi újat, csak most jön majd ki egy tényleg új kártya, a GeForce 300 - azóta csak foltozgatják a 8800-at...

menni fog nálad szélsebesen 😊
Csirke4
A 8800GT mennyire számít újnak?😄
Szerintem teljesen felesleges drága új kártyákat venni egy év múlva úgy is felezõdik az ára. Amit írtam lentebb az egy kifutóban lévõ középkategóriás kártya 20000ft-ba kerül bõven elegendõ a teljesítménye kétszer akkora mint a meghalt 7600-asnak és azzal is tökéletesen játszható volt a game...

nálam 9800M GS-en sem volt sokkal gyorsabb, ennyit tud a mostani motor. az 1.31 új motorja többek között az új kártyákat használja majd ki jobban, megéri majd beruházni egy modern példányba
Teljesítményben nem sokkal marad el mint az én 7600GS-em, problémát esetleg a 128MB-os RAM méret okozhat.
Nekem átlagos harckörülmények közt 20-40 FPS-em volt, ha bedurvult a harc és sok egység volt a játéktéren leesett 8-14-re (1024x768/85Hz) AMDX2-3600 a procim.
Asszem Mozambonak is 6600GT-je ??? volt vagy valami hasonló, elvegetálni lehetett vele de városi harcba már nem bocsátkozott
1.31-ben jobb lesz a grafikai motor de nagyobb felbontásúak lesznek a texturák ezáltal a méretük is nõ szó a 128MB biztosan kevés lesz.

Random work
Nekem 6600GT van az már régen nem jó. 😞
Talán karácsonyra kérek egy új gépet a családtól.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Jeeee. 😄
Akkor jövünk.. SOKAN! 😄
1.31 megjelenésekor lesz speckó trial és welcome back ajánlat is - reméljük karácsonyra jön
Csirke4
😄DDDDDD
kamaszaki
Kíváncsivá tett ez a játék, asszem jövõhéten kipróbálom.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Punker
nekem még jó ideig marad a 8800 GTS 320-szal, meglátjuk mire lesz elég.

Na GF7600 megadta magát, kénytelen leszek beruházni egy újra ATI 4670 1GB optimális választás lesz azt hiszem mert itt aztán lesz textúra rendesen úgy látom