WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na mindegy úgy döntöttem veszek egy másikat mert ez már öreg és megsárgult. 8000-ért vettem de piaci értéke kb. a fele csak ezen a környéken nincs sok ilyenbõl. Vesztettem rajta de nem bánom ha valakinek szüksége van rá szívesen átadom 2500-3000 Ft-ért. Spring mondta hogy egy 15 éves 14 inches monitoron játszik szerintem neked ideális lenne. A másik amit kiszemeltem síképcsöves Samsung 1200FN szintén 8k Ft lesz és Egerben lenne. Lehet érte megyek személyesen és teszek egy baráti látogatást az egri rajnál.
Eizo F77S

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amennyiben ellenséges spawn területen belül tartózkodunk, figyelmeztetõ üzenet jelenik meg, és nem használhatjuk a fegyvereinket. Ez a depó spawn épületek emeleteit, az FB és AB spawn épületeit jelenti, ahová elméletileg nem juthatnánk be
Lehet nem is kell mert a TV kép így is úgy is szarabb lesz mint a mostani CRT-n<#beka3>#beka3>
Cod4-eztem is rajta azzal se volt baj egyáltalán.
FUll-HDt kell venni mostmár. 😄
Amúgy az, hogy elmosódásmentes a kép az nemannyira ad pluszt a játékba, max ha fölállsz és odamész mint én hogy repülõrõl jobban lásd mi jön ki a jármûspawnból. 😄
De ez attól függ milyen távolságból nézed.
Ehhez viszont a graf kártyám gyenge.
A 9600GSO elvileg egy 8800GS csak ezzel a névvel hozzák forgalomba hogy illeszkedjen a 9000-es sorozat tagjai közzé , teljesítményben kb. a felét tudja a 8800GTS-nek.
Csirke az az LG TV HD-Ready volt vagy Full-HD?
Mellesleg Otiqa-val most beszéltem és õ is megerõsítette hogy az újabb graf kártyákkal lassabban fut a WWIIOnline (neki ATI4890) <#wilting>#wilting> annak ellenére hogy minden más játék értelemszerûen gyorsabb lett nála...
Szóval már nagyon várom az új patchet remélem még ez a félkész engine is megoldást jelent erre az elképesztõ paradoxonra<#fejvakaras>#fejvakaras>
MSI 320MB 320bit 8800GTS simán vitte.
LG LH2000 1366x768 99e Ft
LG LH3000 1920x1080 112e Ft
HD adást nem tudok fogni, mûholdas digitv-m van tehát DVB-S
A full HD-s nagyon kecsegtetõ mert csak plusz 13000 Ft-al kerül többe csak ugye ahhoz egy jó konfig is kellene hogy meghajtsam a mostani Athlon X2 3800 / GeForce 9600GSO félek hogy ez édes kevés a 1920x1080-hoz hisz 1024x768 ban is kurva lassú a WWIIOnline...

De hátha az 50-70 megmarad stabilan^^ Legújjabb drájver viszont legyen!
Offline 50-70 FPS ami elég kevésnek tûnik hmm<#rolleyes>#rolleyes>

Ekkor meg mi értelme az egésznek? Én miért használjam ha más se használja sõt elõnyt kovácsol belõle?
Vagy tévednék?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Most van Rat Chat, megkérdeztem Motormouthot hogy mennyire lehet buherálni a ragdoll modelt most még jelenleg ki/be kapcsolható de késõbb lehet hogy majd csúszkával is lehet állítani az intenzitását. (Xarabb konfigon +FPSt lehet így szerezni)
Meg elvileg azis tervben van, hogy ha nem halsz meg 1 robbanástól akkor is repülj esetleg egy kicsit és utána fölálhass.
menni fog nálad szélsebesen 😊
Nekem átlagos harckörülmények közt 20-40 FPS-em volt, ha bedurvult a harc és sok egység volt a játéktéren leesett 8-14-re (1024x768/85Hz) AMDX2-3600 a procim.
Asszem Mozambonak is 6600GT-je ??? volt vagy valami hasonló, elvegetálni lehetett vele de városi harcba már nem bocsátkozott
1.31-ben jobb lesz a grafikai motor de nagyobb felbontásúak lesznek a texturák ezáltal a méretük is nõ szó a 128MB biztosan kevés lesz.
Talán karácsonyra kérek egy új gépet a családtól.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.