291
Vélemények, tapasztalatok
  • vjanika
    Srácok tekerjetek vissza ide: #109 ott megtaláljátok a választ. Nem kell semmien spéci driver, elég a Creative mixerben bekapcsolni a Bass-t és szól.(Nem tudom ki volt az a láma a Creative-nál aki úgy írta meg a drivert, hogy feltelepülve alapból ki legyen kapcsolva a Bass, de látom sokakat megszivatott, szivat vele)
  • grebber
    Nálam nem szól :(

Még valami az mitől lehet hogy a hangszórók néha ilyen recsegő pattogo olyasmi hangot ad mintha szikrázna valami??
    Nincs védelem a kábeleken azt bezavam a gép neki vagy mi?
  • agyhalál
    Ha jól tudom, Winamp 5.1-től kezdve minden verzióban szól az összes hangszóró.
  • grebber
    Most vettem 5.1-es hangfalat és egy SB live hangkarit.

Azt hol leeht beállítani hogy mp3-aknál szoljon mind az 5 hangfal?
  • Paranoia
    Huuuuuu,szupi!!
    Köszike szépen!Müxik frankón
    Ez a driver felismeri a THX,meg az ilyesmi dolgokat?!
  • Paranoia
    Feltelepíthetem az elözőre vagy inkább azért szedjem le?

Köcce
  • Hyder
    KX Project 3537 driver

nekem is ue a bajom én ezt a drivert használom, hátha neked is segít
  • Paranoia
    Hi
    Én segítséget kérnék! /Audigy 2 zs/
    Nem szól a mélnyomóm továbra sem és már kezd nagyon idegesíteni!Ugy dugom össze ahogy kell,a tesztekben szól az össze hagszoró,de sehol máshól!winampban ,játékban sem...Látam már másnális ezt a problémát és vmi értelmes magyarázatot ,megoldást várok rá!
    Kábeleket nemfogom felcserélni,h szóljón,mert akkor felcserélődnek a hangok is és az elég zavaró!
  • vg
    Természetesen igen!
  • agyhalál
    Ez tényleg Player. #200 Google első találata ez az oldal volt.
  • vjanika
    Az Audigy-k már mind, sőt, lehet, hogy 7.1-es is tud. De ez az Audigy Player ez nem Audigy Gamer akar lenni? Mert én kétségbeesetten kerestem a Soundblaster site-on, de nem találtam meg.
  • zero_cool51
    srácok kellene egy segítség. elvesztettem a hangkarim papírját, és nem tudom a paramétereit. a kérdésem:
    A SB Audigy Player az 5.1-es?
  • vjanika
    Hát igen, ha ilyenkor is előfordul, hogy nem találja a kártyát akkor ez a módszer valóban nem segít :-)
    De (bár ebben nem vagyok biztos) ha frissen telepített Windows registry-ében turkálsz és rákeresel Audigy-re, akkor elvikeben kellene, hogy találjon, méghozzá ott, ahol a PCI-os eszközök vannak. Elviekben a kártyából ki szokta olvasni a hardveres azonosítót vagy tévednék?
  • agyhalál
    Csak mert velem friss Windows telepítésnél is előfordult. Volt, hogy csak a Volume Control ment fel a telepítő lemezről, a driver már nem, mert nem talált Audigyt a gépemben. Úgyhogy a drivert már csak a netről letöltött file-okból tudtam feltenni. Vagy Auto Update-et használva.
  • vjanika
    Nem frissen telepített, hanem már megélt egy-két driver frissítést és most mondta be az unalmast, amikor a legújabb drivert akartam felrakni.
  • CSOCSO
    nekem tegnap az x-fi vel kellett ezt csinalnom.. mert az sb programok nem lattak a kartyat.. amugy a driver felment.. szal gondoltam hogy valami regisztracios balhe lesz... ja amugy probaljatok ne csak audigy 2-t beirni hanem inkabb creativot
  • agyhalál
    Te találtál egy frissen telepített Windows registryjében utalást az Audigyre?
  • vjanika
    Elfelejtettem mondani, hogy természetesen a Registry hardweres részében nem fogja engedni a tőrlést, de onnan nem is kell :-)
  • vjanika
    Helló mindenki!

Még régebben volt pár Audigy tulajnak problémája azzal, hogy a driver installálásakor az installer azt írta ki, hogy nem találja a kártyát, vagy a hardwert. Megoldás lehet(nekem működött), hogy a Registry-ben rákeresel Audigy 2 bejegyzésekre és az összeset törlöd de kulcsostól, majd restart. Nekem úgy installálta utánna a drivert mint a kisangyal.
    Ha valaki nem tudja mi az a registry, vagy nem ért hozzá, az keresse föl informatikusát, vagy rendszergazdáját és kérje az ő segítségét!

Üdv!
  • agyhalál
    A Jack 2 részes, legalábbis nálam. Audigy2+Creative Inspire Digital 5500. A dekóderba csatlakozik egy RCA/RCA, erre rákötve egy RCA/Jack.
    Közben megnéztem a képet és nálam is ugyanez a felállás.
  • KáZé
    jó ezt én is tudom! de a jackdugó az 4részes nem? mi a neve a kábelnek? digital coax jack to rca? vagy mi?
  • CSOCSO
    egyik vege rca a masik meg jack
  • horpeti
    Audigy 2 Zshez milyen frissítési drivereket javasoltok az alap install CD mellé????

EAX 4et gondolom, azon kívül?

Ami bevált, és tuti tök jó hangminőséget produkál!
    Mondjuk nem, mintha bajom lenne a mostanival, csak szeretném tökélyre fejleszteni.
    T7900as hangrendszert használok hozzá, igaz -2 hangfallal :)

kösz
  • KáZé
    na csináltam egy képet ahogy csatlakoztatni kéne, de ehez milyen kábel kell?
  • Newyorker
    Üdv mindenkinek!

Olyan hangkártyát szeretnék vásárolni, melyet optikai kábelen keresztül összetudnék kötni az erősítőmmel.

Ajánljatok nekem, hogy melyik jó, annak örülnék a legjobban, ha tapasztalaitokat is megosztanátok, illetve ha valaki használ ilyet az milyen kártáyt ajánl.

Köszönöm!
  • KáZé
    akinek AUDIGY2 Zs hangkártyája van és használja a DIGITAL OUT kimenetét pls írjon nekem privátot!
  • CSOCSO
    filmezni szeretnel?
    vegyel egy xboxot.. csipeltesd tedd fel ra a szoftvert amit kell.. es MINDEN szamitogepes videot lenyom neked.. ac3 hannggal meg mindennel ugy ahogy a gepedrol menne...
  • CSOCSO
    nekunk a tv hangkarijat tette tonkre ( projectoros tv... akkora hangrpocija van mint egy hangkari)

a kimenetet dugtuk a hi fibe.. es jottek a tv szervizesek hogy ne ak imenetbe dugjuk hanem az audio to hifibe.. hat lol.. en se ertem miert teszi tonkre
  • Attila 007
    Nahszóval sikerült hangkariról is hangot kicsalni eccerűen rca ra rátoltam jack átalakítót és rákötöttem az erősítőre arra a részre ahoova lehet ilyen egypár rcas begoldásra tenni dugót és megkerestem az erősítőnV-AUX ot és ott szól 5.1 be. Tom hogy nem az igazi majd az igazi X-Fi vel lesz de most így marad addig amíg nemlesz az meg. Néztem ilyen optikai kábelt egyenlre a DVD hez meg az erősítőhöz és 3,5M eres majdnem 9 ezer forint az 1 méteres meg 7000 van a tökvékony optikai kábel az meg 3 ezer de nekem az 1 méter az túl rövid igy majd azis későbbre marad.
  • Pharaoh
    Az miért ártani a hangkarinak?
  • Attila 007
    hangot sikerült ráadni, de még akkor audigy2 vel nemtom hogykéne hangot kiadni
  • CSOCSO
    szvsz ne vezesd oda bemenetre az erositobe ahonnan a a hangkarinal a hangfalba kene mennie. mert tonkreteszed a hangkarit... mutattam amasik topikban hogy mit vegyel... olyat veszel es nincs bajod.. csak olyan erositot vegyel amin van optikai bemenet
  • Attila 007
    Azaz az erősítő, van egy ght511 es genius házimozihangfalszettem, egy audigy2 es hangkártyám amin a digital out jackes megoldással van az még1 külön story lesz csak mivel totál zöldfülü vagyok ebben a házimozizásban, ezért most ott tartok hogy a házimozihangfalait összekötöttem a 6ch s input rca s részben az erősítőn, de semmi hangiot nemadki még rádió módom sem, szóval mindjárt felgyújtom az egészet:) aki tudna segíteni plz segitsen hogy hogyan lehet egyáltalán hangra kényszeríteni az erőssítőt, majd utánna hogytom összeköötni a hangkártyával.
  • Pharaoh
    A link nem jön be, de gondolom ez. RXV357

Vagy simán az analóg ki-be meneteket kötöd össze egy ilyennel, vagy a digitálisat egy digitális kábelel coax kábelle, az azt hiszem ilyen, de nem tom, hogy pontosan milyan a digitális kimenet az Audigy 2-n
  • Attila 007
    egy ilyen erősítőről lenne szó, itt mellékelem hozzá a képhez linket: www.yamaha.ca/av/Images/ receivers/RXV357/rear.jpg
  • Pharaoh
    Vagy analogon, ha van az ersősítőn 5.1 analóg bemetet, vagy digitálisan.
  • Attila 007
    sziasztok egy kérdésem lenne, mégpedig hogy audigy2 es sima OEM hogylehet rákötni házimozi erősítőre?
  • CSOCSO
    platinumban kell megvenni.. van SPDIF ki es bemenet.. optikai ki es bemenet.. kulon mikorofon meg minden.. ja es plusz 64 mega xramot tartalmaz hogy meginkabb elvegye a terhelest a geptol... a cucc draga... de nem tudok jobb hangkarirol...
  • Pharaoh
    Kár, egy digitális kimenet még ráfért volna, hogy rendesen összelehessen kötni erősítővel.
  • CSOCSO
    jah.. ezen csak a normalis 3 hangszoro kimenet es a mikrofon bemenet van.

ez csak a legalapabb extramusix x-fi.. gondolom ha veszel ilyen kulon dobozt hozza akkor azt is ra tudsz kotni amit akarsz... nekem mint gamer ez boven eleg. a filmeket meg ugyis kiirom es nagyteven nezem nagy hangrendszerrel.
    de a szobaban az 5.1 logitech is olyan zsirul szol ezzel hogy jujj