291
Vélemények, tapasztalatok
-
#251 Erre parancsolj -
#250 Pedig fent kell lennie a drivereknek + a vezérlő progiknak külön szabványonként. (thx console, eax console, dts console stb)
Az hogy esetleg nincs fent rajta a médialejátszójuk az meg nem nagy érvágás. -
#249 Sajna én a Creative oldalán csupasz drivereken meg egy két egyéb cuccon kívül nem találtam semmit, teljes CD-t főleg nem... -
#248 De a creative oldalán le lehet tölteni a teljes cd tartalmát.
Amúgy nekem Au2 ZS van. -
#247 Értem, köszönöm válaszod! Ha jól tudom driverből csak egy van, beírtam a típust a keresőbe a creative honlapján, és letöltöttem azt amit a talált oldalon linkelt nekem. Egyébként ez nem OEM, se nem box...;) Ez csak úgy jött, elég olcsón. Ja és még egy! Neked pontosan ez a típus van? Nem tudsz egy jó helyet ahonnan a komplett gyári lemezét lehetne letölteni? -
#246 Hát először is. Cd-t mindenképpen kapnod kellett volna. Akár oem akár nem. Nekem is zacskós oem volt és kaptam cd-t. Azon vannak a driverek. De mivel téged átqrtak, javaslom töltsd le az összes drivert a creative honlapjáról! -
#245 Ja és minden ehhez a típushoz tartozó infót fogadok sok szeretettel, kicsit vakon vettem sajna...szóval mit kell tudni róla? -
#244 Sziasztok! Már százszor elhangzott kérdés, de új Creative tulaj vagyok. A hardver egy Audigy 2 (SB0240). Felraktam rá a sima drivert, de egy mixer, egy EAX konzol semmi nincs...hogy működik ez kreatívéknál? Egyébiránt a cucc totálisan egymagában érkezett, se gyári CD, se doboz! Nyugtassatok meg kérlek hogy így is teljesértékű tagjává válhat a rendszeremnek. Nagyon köszönöm a válaszokat előre is! -
#243 :PP
azmijaz? nem találom a letöltések között! -
#242 Creative Volume Controlra gondoltál ugye? Azon kívűl szerintem mást nem, de ez persze személyenként változik.
Pezsgősüveg csapódott már a gép oldalán?:) -
#241 srácok nagy nap ez a mai!! sikerült a creative oldalárol feltelepíteni minden hibajelenség nélkül a legújabb drivert!:P nem tudom mi történhetett, de most nem rinyált, hogy nincs megfelelő hárdver a gépemen!
alap driveren kívül(ami tartalmazza a creative audio console-t) érdemes még valamit feltenni? -
#240 Talan hangositsd fel a Ac3codecet.
Szepen megkeresed a programok kozott a Ac3filter>ac3filter config menut, aztan beallitod a master vagy gain csuszkaval.
Mondjuk en Media Player Classicot hasznalok, annak van sajat beepitett AC3 codecje es annal is siman belehet allitani, a View> Options>Internal filters>Audio Switchernel a normalize es boost funkcioval, ha tul halk lenne az avi. -
#239 Az a film tömörítésétől függ. Aki csinálta az avi-t az vette lejjebb. Ez nem hangkártya probléma. -
#238 Egy olyan kérdésem lenne hogy az mitől van hogy sima avi filmek faszán szólnak az 5.1-es rendszeren (SB live hangkártya),de az 5.1-es avik meg kurva halkak? -
#237 Aháá azt még nem is próbáltam :D kösszi a tippet
én csak teamspeak alatt meg a saját progival próbáltam -
#236 Nekem sem működött. Igaz csak Counter Strike Source-al. Ventriloval meg ment gond nélkül. -
#235 Sziasztok!
Valaki használ x64 alatt 2Zs-vel mikrofont?
Sajna nekem nem müx. a 2.08.0004 driverrel. -
#234 Rakd fel a CD-n kapott drivert és azt frissítsd neten keresztül! -
Lugi #233 Hali!
Szereztem egy Audigy 2 Value hangkártyát, és az lenne a gondom, hogy a creative oldaláról letöltött driver csak a Creative Audio Console-t telepíti fel a driveren kívül. Se mixer, se semmi... Mi lehet a gond ? -
bunkolaja #232 kösz! -
#231 Az a lényeg hogy ne value legyen. -
bunkolaja #230 OK.
akkor AUDIGY 4 OEM? -
#229 Value-t ne vegyél! Nem hardverből számol hanem emulálja még az újabb eax-et is. 5.1-ben meg megzabálja a procidat! Nekem Zs van. Ha komolyan gondolod vegyél olyat. Vagy player-t ha olcsóbb kell. -
bunkolaja #228 Kérdőjel lemaradt.. -
bunkolaja #227 hello
egy audigy 2 value verziót tudnék most venni 4.500ért.
vélemény erről a kártyáról. live 5.1 helyébe menne. -
Paranoia #226 hm most énis ezzel szívok:(
Felrakatam a kx drivert,mert audigy driverja nekem nemfrankó #204.KXbe bedugom a microfont a kártyába line in-be kell,h haljak 1álltalán vmit kxnek proginak a vezérlőjébe meg az a mikrofon mondom akkor jó.De az a baj,h semmimás nemlátja,h én pofázoka mikrofonbaMivel kint a windows meg line in bemenetként ismerifel...megörülök már -
#225 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet egy audigy drivert legyalulni tökéletesen xp alól? Mert hiába uninstallálom, köv. indításkor újratelepíti magát valahonnan. A baj meg az, hogy valami szar verziójú drivert tettem fel, ami állíndóan pattog (pedig a legutolsó "Setup 2.08.0004.exe" ), ráadásul újraindul a gép ha a hangkari panelére kattintok.
Tegnap raktam újra az egész gépet, nem akarom újrakezdeni. -
#224 Hmm. Nekem megy. Próbálj másik drivert. Nekem az van fent amit cd-n kaptam. Au2 ZS -
#223 audigy2 ZS
-
#222 na! bedugom a micet. Hallom a hangszóróban hogy mit beszélek de semmilyen program nem vágja -
#221 Ja. -
#220 Hi! Használja valaki a microfbemenet az audigyn keresztül?
-
#219 Ti milyen drivert használtok?
Én amit találtam és fel is telepíthető, és jó is az: 2005.03.28.
Ettől van újabb valahol? -
#218 Nem tudom lehet csak átmeneti de nem lehet letölteni az audigy 2 drivereit(nincs is a listán! audigy majd audigy 4 jön egyből) ha Europe/Hungary-t választom. Ha valaki másnak is ilyen gondja volna menjen North America/usa-ra. -
#217 Sorry hogy a fenébe ne müködne csak buta voltam. -
#216 Ezt probáltam már semmi hatás :( -
#215 Egyel előtted lévő hozzászólás. -
#214 Na senk nem tudja hogy lehetne vagy mit kell beállítani hogy mp3-aknál is szoljon mind az 5 hangfal? -
vjanika #213 Na most...
-
vjanika #212 Megpróbáltam beszúrni a Mixer beállításokat: