32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• jAsOn VoOrHeEs
    Na akkor úgy látom, hogy van egy Peter nevű kislányom
    Sehol nemtom átnevezni a gyerek nevét :D
  • Slayerboy
    Szerintem igen!
  • DJ RX7
    és fog futni a gépemen?
  • Slayerboy
    Szerintem itt megéri fizetni érte 3-4 száz forintot.
    (Arról nem is beszélve, hogy egy regel min. 2 játékot leszedhetsz ;)
  • Fefe
    Lehet
  • DJ RX7
    hi.
    a sims 2 ilyen gépen elfut kb low grafikán:amd athlon 1400mhz,asus geforce 2 mx400 64mbram,256ddr ram,asus agp7 alaplap vagy mitoén :)
    ja és honan lehet leszedni a legolcsobban vagy ingyen.
  • Peppuu
    Ennyi??? És ezzel lehet majd építeni is???
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nincs hozzá még normális crack !!!
    A 3.47-es Daemon Tools-al mountolod az 1.cd-t miután feltetted és működnie kell ! :)
  • Peppuu
    Tsáó... A hogy lehet müködőképessé tenni a CRACKet??? Me nekem vhogy nem mükszik... Mien CD csere meg mi???
  • Devids Pro
    ezt most minek másoltad be?
  • Slayerboy
    Az ilyeneket miért nem törlöd MIKE?
  • Roland 92
    hello Jason
  • Roland 92
    © francois tegnap 19:29 | Privát | Válasz | #6408

honnan tudok krekket beszerezni vagy mit csináljak?

Sims2 FAQ

A telepítéshez CD kulcsok:

THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
    374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
    DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
    XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
    DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P

Játék elindítása:

Csak a CloneGame-s verzió működik, mivel még egy teljesen működő crack sem jött ki!
    Ha ki akarod írni cd-re:
    Le kell töltened egy kisebb mini image fájlt amibe csak a védelem van benne ezt felírod a 4. cd-re cracknek és így majd ezt használod a késöbbiekben!
    Ezt itt eléred.

A játékhoz vagy Daemon Tools 3.47-es vagy az Alcohol egyik újabb verziója szükséges! Mountold be az első CD-t (vagy a mini cd imaget) mert az kell a játéknak! Be kell kapcsolni az összes emulációt!

HA NEM TUDSZ ÉPÍTENI:
    Akkor valami rossz crackes verziót szedtél le, szedd le a mini image fájlt! (lsd feljebb)

HA KIÍRJA HOGY CD EMULÁLÓ SZOFTVERT TALÁLT!
    Vagy régi verziójú Daemon Toolsod vagy Alcoholod van, akkor szedj le újabbat! Ha CloneCD nevü program a gépeden van uninstalláld!

Egyéb fontos tudnivalók!
    Ha GEF4 videokártyád van használj régebbi drivert!
    ATI videokártya estén van akinél nem működik a legújabb 4.9-es driver, én 4.7-est használok ezzel tökéletesen fut!
    NOCENSOR PATCH
    (kiszedi a kockázást a Wc-n és a kádban meg ilyen helyeken)

A letölthető crackekkel LEHET játszai DE NEM LEHET építkezni!

• jAsOn VoOrHeEs
    Terry Black ...
  • Roland 92
    © francois tegnap 19:22 | Privát | Válasz | #6404

Nem tudom h másnak is van-e ilyen észrevétele vagy csak nekem de NEM LEHET ÉPÍTKEZNI. Teljesen inaktív az építkezés menű
    egy nyanvadt falat sem lehet felhúzni.
    Mitől an ez?

Hibás a krekk! Töröld le a krekket helyete töröld le az összes emulátort és csak a daemon tools maradjon majd a daemonal mount 1 cd és megy!
  • Roland 92
    KIrály a játék
  • Roland 92
    Hello itt van valaki?
  • Coolfire
    Hát igen az ikrek elég jó kis móka a két szülőnek.Az biztos,hogy elveszi minden idejüket,energiájukat.De megéri sokat foglalkozni a gyerekekkel,megtanítani őket mindenre(beszéd,bili,járás),mert sokkal több szép emlékük lesz.A szuperpempő ilyenkor nagyon-nagyon hasznos tud lenni,főleg a körtés sapival kombinálva.:)
  • Coolfire
    Használd a feltöltőt.Csak ne zölden,mert akkor lenulláz,mint engem..:)
  • Coolfire
    Visszalehetett az előző Sims-ben is.Mondjuk ezt még nem próbáltam.Mikor az enyém halt meg,senki nem volt othon,aki szólhatott volna egy pár jó szót az elhunyt érdekében.:)
  • Coolfire
    De biztosabb a Daemon Tools,legalábbis a játék futtatása miatt.
  • Coolfire
    Ha XP-d van figyelni kell a DT verzióira,mert erőteljes kék halált tud csinálni asszem a 3.44 és a 3.46(de lehet,hogy nem ők).A 3.47 az XP barát.:)98 alá bármelyik jó.Ha még .rar-ban megvan a kép,futtasd le a WinRar diagnosztikai részét,mert lehet,hogy lekaptál egy crc-s filet is,ami a cd-kép szempontjából elég egészségtelen.Ha egészben szedted,akkor újra le kell töltened.Aszongyák alkesszal is lehet hiba nélkül mountolni.
  • tajfun
    Lehet hogy transzvesztita. :)
  • Riana
    hogyhogy visszakönyörgte a feleség?
  • Rage47
    nálam az volt:)
  • Gyiik
    ja, daemon meg majdnem hazavagta a gepemet, igy csak alcohol va nfent. eselytelen?
  • Rage47
    Nekem épp most halt meg a simem. Szerencsére a felesége vissza tudta konyorogni:))
    -munka után ugy kifáradt, hogy nem birta:)-
  • Gyiik
    haj. telepitesnel az elso cd 25%nal hibat ir ki a control0.dat file-nal. amugy alcohol 120%-kal mountolnek mds-t, es ugy telepitem. akadt valakinek hasonlo gondja?
  • Riana
    extrém csajszi lesz:D
  • Riana
    de van babaágy szorakorás gyerekrészleg
  • RemX
    asszem a két szülőnek kell most szabit kivennem mert ott vannak a nagyobb bajok :)
  • malefic
    Üdv!
    Nem találok babaágyat. Nincs is?
    Ha nincs hol alszik a gyerek?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Plz valaki helpeljen, mert így elég furcsi egy lánynak a Peter név :D:D Hol tudom átírogatni a neveket?
  • Riana
    ja igaz:D de a gyerek hazajön rá kell nyomni a tanulásra utána meg azt csinál amit akar.)
  • RemX
    De Riana... most már iskolások... akkor már nem lehet hívni nem?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az emberek nevét hol lehet átírni?? :D
  • Riana
    hivj nurst gyerekenként 1et
  • RemX
    húúúú srácok kezd nagyon húzós lenni a családom élete... Eddig minden szép és jó volt: szépen összejöttem álmaim asszonyával, hozzámköltözött, mentünk felfelé a karrierlétrán, jól álltunk anyagilag.... Hát persze hogy arra gondoltam ugyan miért ne elégíthetném ki mindkét simem egyik legnagyobb álmát: a GYEREKET! Hát ez nagy hiba volt.... szépen megcsináltam a gyerekszobát (futotta rá a napi 1800 dolcsiból) és vártam a csöppséget... Aztán megszületett... és ami a legnagyobb baj, hogy nem jött egyedül... Ikreim születtek. Ami ezután jött és van az eszméletlen... mindkét simem totális káosz... egszerűen mindenük pirosban van, nem tudok velük semmit sem csinálni. Most már iskolába járnak a lurkók szal remélem jobb lesz a helyzet, de még mindig totális anomália van a simek életében szal lehet ki kéne vennem szabikat... Ti hogyan tudtok figyelni négy simre egyszerre? egyszerűen lehetetlen... amúgy nagyon jó a játék de néha így gyerekestől már eszembe jutott hogy kezdek egy újat... :P
  • Riana
    Olyan gondom van hogy...
    A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
    ---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
    A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
    ---->Duppla klikk es install
    A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
    ---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains

DE!
    nekem nincs Download mappa csak ez a SC4Terrains

Ez hogy lehet?

vki help plsmert nem tudom betenni a leszedett cuccokat
  • jAsOn VoOrHeEs
    Drautkoszorúú, azért van benne a draútkoszorú azzz lesz a vasalássss témája...