32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6537 még nincs butor -
#6536 Mindegy hogy egy hajnak, szemnek,sminknek mi a neve? csak az a lényeg hogy package legyen a kiterjesztése?Vagy hogy van a név elnevezésének szabályai?
Vki gyorsan válaszoljon pls!
plusz ami bodyshopot lehet letölteni azzal át is lehet szinezni ugye?
azt irja ami a gépbe van modernebb ,a játékban lévővel is lehet átszinezni?
miben különbözik a 2?
-
#6535 VirtualDub-ot tudom javasolni -
Coolfire #6534 Hát nem tudom megnézni.Kéne neki a login,pass..:) -
Coolfire #6533 OFF:
Nem tudtok vmi progit ami mpg-t aviba tud konvertálni?Ugyanis a Metallica mpg-ben van,úgy megy nem tudom berakni a Sims2-be..:)
ON: -
tajfun #6532 Ez a linkje is:
http://elsosms.sms.uw.hu/The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME/
Alatta meg ilyen mo-val kezdodnek a filek. Hat igy a f@szom tuggya melyik... Szerintem a Clone, vagy nem. :) -
Coolfire #6531 Valószínű,de ez "The Sims 2 (c) Maxis MONEY 192x15 MB" ez meg "The Sims2 (c) Maxis *AlcoholClone* CLONEGAME 193x15 MB".Szerintem sem különbözik,hacsak nem abban,hogy már a védelem sincs rajta. -
#6530 cheat-eket hogy (hova) kell beírni? -
#6529 Bútórokat és egyebejet honnan tölthetek le? -
tajfun #6528 Amugy a money miben mas mint a clonegame? Azt ertem hogy nincs mukodo crack es eredeti cd kell, de ez is img fileokban van, gondolom azert mert raw-ban szedtek le az eredetirol. -
tajfun #6527 Akkor kamuzik a taboldal, ott egy ...alcoholclone-clonegame konyvtarban figyel az egesz. -
Coolfire #6526 Ja meg ez sztem a Money-s verza,nem a clonegames. -
szadomi #6525 Rájöttem egy trükkre:
Ha klónozod a simed (Be kell hogy kapcsold a move_objects on-t, rá kell menni a Simedre, lenyomva tartod a shiftet lerakod valahova, aztán mégegyszer és késsz. ), és a klón teljesít egy kivánságot, akkor azt a plusssz pontot megkapod, sajna ugyan ez vonatkozik a félelmekre is, de így is mindig platinum módban vagyok! (Klónok nem irányíthatóak, és a tanulásuk sajnos neked nem ad tudás pontot.) (Az a legpoénosabb amikor sorba szálnak föl az iskola buszra!) -
Coolfire #6524 Nekem is van amúgy,de nyugodtan csinálhatsz egyet ahogy Carlos mondta.A játékkonfig úgyis azt keresi. -
Coolfire #6523 Nem tudom milye hubokra jársz.Most már nagyon kevés a faker,mert rengeteg bot van ami kilövi őket bannal.Ja meg nem az 1GB-s min. shares hubokra kell menni-tisztelet a kivételnek-hanem a "nagyobb" nevűekre.Úgyhogy nem kell lehúzni a DC-t.:) -
#6522 Csinálj! -
#6521 én odaadnám neked a hiányzó fileokat de már csak a képfileok vannak meg!! -
tajfun #6520 Meg ram is. :)
#6508 -
#6519 VKI FIGYELJEN MÁR RÁM IS!
Olyan gondom van hogy...
A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install
A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains
DE!
nekem nincs Download mappa csak ez a SC4Terrains
Ez hogy lehet?
vki help pls mert nem tudom betenni a leszedett cuccokat
-
#6518 Minek a crack?
Nem raktam fel, mégis tudok játszani. Akkor meg minek kellene??? -
#6517 a Neo skin (VIP) engem a Terminatorra emlékeztet.... -
#6516 ez mire volt jó ? -
#6515 Bútorokat honnan lelek?
Leggyakrabban előforduló kérdések -
tajfun #6514 Jo lenne ha kivetel lenne :), mer DC az suxx. Onnan 1 e-booknal nagyobb filet meg nem sikerult letolteni, mert mindenki fakesharer. -
jocco #6513 THX! -
#6512 DC a legalkalmasabb erre.
Kivéve, ha van olyan köztünk, aki feltölti neked a fájlokat valahova! -
#6511 Innen! -
jocco #6510 Honnan lehet leszedni a crackelt IMAGE filet? -
tajfun #6509 Termeszetesen no sms! -
tajfun #6508 Hianyzik 3 file a CLONEGAME verziobol:
1. cd:
mo-sims2a.034
2.cd:
mo-sims2b.007
mo-sims2b.035
Honnan lehetne leszzedni? A taboldalon crc-s mind. -
#6507 Bútorokat honnan lelek? -
#6506 NINCS JÓ CRACK!! De nem is értem, mire kell az a szar crack... -
#6505 a gamecopyworld-ön lévő crackek jók? -
#6504 -
Coolfire #6503 Ja ezeket a franszoá hozzászólásokat és a hozzátartozó dolgokat gyomlálhatod Mike. -
#6502 Öcsém!! Látom te is kezdő vagy! -
Coolfire #6501 Na mi van a megújult FAQ-val?Még mindig a régit látom..:) -
Coolfire #6500 Működőképessé akarod tenni?Hehehhh..akkor fogj egy editort,és keresd meg a beépített SD3 modulokat és szedd ki,hagy jáccunk már mi is..:)Viccet félretéve,egyenlőre még senkinek sem sikerült tökéletes cracket csinálni.:( -
Coolfire #6499 Hát sztem az nem fog menni.Nézegettem én is,de semmit nem találtam. -
Coolfire #6498 Valószínüleg igen.Mondjuk ennek a konfignak a Gef2 lesz a sarkalatos pontja,a többi at elmegy.