32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6457 Kérem kapcsolja ki a kamerát! -
#6456 Bazze lány lett a gyerek én meg Peter nevet adtam neki ! -
#6455 most engem felvesz? -
#6454 Francois jómunkásember -
#6453 Malvin meg iskolatársa volt ... -
#6452 Francois az antitalentum a vizbü nyeriki ja simset -
#6451 francois most már belehetne fejezni !!! -
#6450 Miután le van írva lépésről lépésre a faq-ban, az alapján azért illik tudni megcsinálni
Nagyon máshogy elmondani meg nem lehet, mint ahogy ott le van írva .. max elismételni azt
De miután te is meg tudtad csinálni, ebből látszik,
hogy azért nem egy lehetetlen küldetés az... -
#6449 itt te vagy a legnagyobb ! -
#6448 Na megtudtam csinálni ti szarzsákok a segítségetek nélkül is köcsögök -
Fboy #6447 hi! látom a képeken hogy mekkora telkeket csináltok. Ha veszek 1 telket akkor azon van 1 bizonyos nagyságú négyzet alakú alapterület és hát meg lehet venni a mellette lévő maradék helyet? vagy hogy lehet akkora telek? -
MagyaR #6446 De hülye vagyok én!
Most jöttem csak rá, hogy fennvan a clone cd nevű progi a gépemen és ezér nem indult el eddig a jatek crack nélkül :DD.
Jééé ez csoda.
Télleg nem kell semmilyen imuláló izéség hanem az eredeti letöltött 1. cd emulálod és kész.
loooooool.
Ezt kiirhatnátok a faqba, hogy nemkell semmi se, hogy a jatek jól elinduljon csak daemon tools 3.47 és clone cd páff.
Mármint egybe kéne valahogy megfogalmazni, mert így külön télleg érthetetlen volt eddig nekem.
(Lehet, hogy mertcsak eddig nem olvastam végig, hogy nem nincs benn a cd hibaüzenetet jelez ki hanem az ön gépén cd emuláló blalbala). Na mind1 :D. -
Cornholio #6445 Köszönöm, ki is próbálom holnap. -
#6444 "Kérdés: miért van ez? Miért rak a játék 300 megát az én profile-omba? Ha ezt a Documents and Settings/***/Dokumentumok/EA Games/Sims 2 mappát átrakom az All users profile-ba, akkor sem megy, csak nekem."
- Azért, mert abban tartja a játékmentéseket
Kilépéskor oda menti ki az egész Neighbourhood-ot
Unspecified error :
- Csak adminisztrátor joggal lehet játszani vele -
#6443 Olyan gondom van hogy...
A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install
A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains
DE!
nekem nincs Download mappa csak ez a SC4Terrains
Ez hogy lehet? -
#6442 De ha az alap dolgokat nem tudod egyálltalán miért kérsz segiséget? igy a többieknek a "számitógépfejüeknek" vissza kell menni a dedóba miattad! -
Cornholio #6441 Sziasztok!
Megint FAQ-ban nem szereplő problémám van. Már megy a Sims2 nekem, aki rendszergazda vagyok, de tesómnak - aki "csak" Power user - nem megy. csupán annyit ír ki neki, hogy "Unspecified error" és be se jön semmi.
Kérdés: miért van ez? Miért rak a játék 300 megát az én profile-omba? Ha ezt a Documents and Settings/***/Dokumentumok/EA Games/Sims 2 mappát átrakom az All users profile-ba, akkor sem megy, csak nekem.
Minden építő jellegű kommentet köszönök előre is. -
#6440 Nekem 1700 mhz; mx440; és egyáltalán nem szaggat, be se lassul! -
#6439 Fog! -
Drizzthsz #6438 A3000+,512,R9800Pro. Fog szaggatni? Van olyan beállítás 1024-ben, ahol nem esik 30 alá? -
#6437 Aki warezol cseszdmeg attól elvárható legalább egy MINIMÁLIS számítástechnikai ismeret. Vedd meg. -
#6435 -
#6434 De nekünk sajnos nem kötelességünk, hogy a gyengénlátókat megtanítsuk olvasni! -
joe69 #6432 aludd ki magad es gyere vissza holnap, a linken minden ERTHETOEN van leirva, ezt mar csak az autistak nem ertik -
#6431 közlöm ez 5 oldal volt visszafelé de ezt miért nem lehet a faqba feltenni miért kell bogarásznia az embernek? -
#6430 most akkor jöjjek be más néven és úgy kérjek segítséget? télleg fáradt vagyok és miden szar ugyhogy télleg jó lenne ha valaki tudna segíteni mert hulla vagyok ettől a sok számítógépes kifejezéstől
-
#6429 olvass vissza kb 2 oldalt ott le van írva, ott leszögesztem hogy nem írom le többször a jelszót sry -
joe69 #6428 mert nem erted el a jatek IQ limitjet, tudod a 8-as a karikaban -
#6427 francois ilyen modorral szted bárki is segit neked?! -
#6426 valaki jöjjön valamelyik chatre és segítsen lécces -
#6425 vki pls mondja meg a vip részlegbe hol kapok jelszot -
#6424 de bazd meg olvastam és faszt nem értek ebből a kretén szövegből
-
#6423 Ehh remélem nem 2 gyerek fog majd születni :D Egy is bőven elég lesz :) -
#6422 mountolás = alcohollal vagy daemon toolsal berakod virtuális meghajtóba a cd-t -
#6421 az véletlenszerü
vki tudott már ufobébiket születni? -
#6420 FRANCOIS NÉZD CSAK ITT FENT:LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK mindez érthető magyar nyelven -
#6419 Na jóvan valaki magyarázza el emberi nyelven h mit kell csinálni lépésről lépésre mert ebből a számítógép fejű dumából szart se értek. -
#6418 És azt én választom ki, hogy ikrek legyen-e vagy csak egy gyerek legyen? -
#6417 majd egy idő után elkezd nyögni és szül -
#6416 Van műxödő crack?