Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
mert serdülnek 😊

nem csak kenni szokták, nyomkodni is 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

David01
Egyébként én nemszeretek házat építeni, túlságosan unalmas.

David01
Hát nekem is mászkálnak szellemek. Most a kedvencem az amikor a tini fiamon folyton pattanasok jönnek ki és mindig a tükör elõtt áll és kenegeti az arcát.<#wink>
A pattanások egyébként mitõl vannak? Eddig még senkin sem jöttek ki pedig már a 3 generációt nevelem.

Mike
egyébként sztorizhatnátok it is
már annyit kérdeztetek

vagy mindenki csak installál, meg házat épít?

Mike
akkor nem felet veszek, hanewm 1-et
de nem most, mert a bicó jobban kell

David01
Ha tudod tedd bele mert ha kijon még pár kiegészítõ és egyre több cuccot fog betölteni a játék legalább neked nem kell paráznod hogy belassul. Meg elbb utobb ugyis fog kelleni ha akarsz új játékokkal is játszani.

Mindenképp. Az XP-hez eleve érdemes. Talán a játék is begyorsul kicsit. De azért csodákra ne számíts.

Mike
na akkor te idális vagy a kérdésemhez? megéri beletenni azt a + fél gigát?

1 GB RAM-om van. Két 512 MB DDR400-as modul Dual-Channelben.

Mike
mennyi memória van a gépben?

nekem csak fél giga, gondoltam ha veszek még felet azs egíthez a szaggatás csökkentésében

(persze ebbõl sem lesz semmi, mert a Magellan polaris most jobban kell)

Nekem rendszeresen átlátszóak a simek, ugyanakkor nem akarnak a szobájukba gubózni, inkább egy halom sim van kint, amitõl belassul a játék... 😊)

Mike
nekem egyszer volt ilyen, de megjavult

engem a koleszokban az is szokott zavarni, hogy mindenki begubódzik a szük kis szobájába, és ott szinte semmit nem lehet csinálni, csak ordibálnak, hogy nem férnek el, ha meghívok egy tanárt, akkor az is rohan be vmelyik szzobába, és ott eltûnik, tehát kihívni sem lehet, ezért azt szoktam csinálni, hogy saját simet kiküldöm a ház elé, aztán moveobjects-vel kirakom mellé azt akivel vmit csinálni szeretne (a program ettõl megkattan és a delikvens jó ideig nem megy vissza a házba)

aztán volt olyan is, aki eljött vendégségbe (sima falu) és napokon át gitározott, de aztán szerencsére elment (mondjuk ilyenkor a moveobjects segít, igaz a használt tárgy mehet a kukába)

Mike
Ja és a nõ kikezdett a takarító mukival is, a változatosság kedvéért

szeretem bonyolítani a dolgokat 😊))

aztán ott van egy srác, aki summa cum laude végezte el az egyetemet, elvileg jófej meg minden, de már magára haragította a fél falut a hülye vicceivel
eljön vendégségbe és mást se csinál

Mike
hehe, tegnap elõszedtenm kicsit a sims-et és játszogattam az egyik családdal, ahol van apuka, meg a tinidzser koru klónja
apukát kiküldtem hadd szórakozzon a kertben az ollóval, erre nem meghalt? (nem láttam mi történt) A kölke kiment sirni, aztánn mondtam neki, hogy könyörögjön a halálnak apuka életéért, a kaszás játszott vele "melyik kezemben van"-t, és a srác nyert (nagyon büszke volt magára). Tehát ezt sikeresen megúsztuk.
Ugyanezen a napon napközben, apuka nõje (aki odaköltözött hozzá, holott egy másik pasi felesége - tényleg válás nincs?) gyártott némi pénzt, de a nyomógép kigyulladt, szerencsére a nõnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eloltsa a tüzet. Ezek után pedig a kész kaja kapott lángra, amit kivett a sütõbõl, igaz azt már nem õ oltota el, mert a konyhában volt tûzjelzõ.

Bakker, koleszban már egyszerre három NPC sim is félig átlátszóként flangál, és természetesen elérhetetlenek akció szempontjából.
Én nem érte néha a játékfejlesztõket. Sokszor olyan hibák maradnak a programban, ami könnyen fölfedezhetõ. Ez a bug senkinek nem tûnt fel a bõ fél éves fejlesztési idõ alatt? A játékosok, a recenzorok néhány óra játék után ráakadtak. Furcsa.

na,beköltöztem egy családdal,nagyon baró lett😊..de egész éjjel tartott az építése😄...3emelet lett.Plusz medence hátul

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

aha Mike,thanks..de aztán csináltam egy sima falat és ha majd a csaj költözik a házból,mer hogy felnõ,akkor oda megyek,ugyanis csak 10rongyba kerül a large lot-os telek😊.Piedonepapa..😄...nem vagyunk vakok,legközelebb elég eccer beírnod a címet.

Ibron

Mike at home
le tudsz tenni ures telkekekt

de a 10k-s is jo
irj be magadnak sok penzt, aztan koltozz ki, de a falukepernyon
ne torodj vele mit ir ki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
4 cd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

de egy sima telekre nem enged be,mindenképp kell valami cuccnak lenni..Vagy úgy érted,hogy szimpla 10 000 dolcsis házikóba és ott motherlodeozzak?Az má megvolt,de még nem próbáltam azt,hogy utána ki is szedem õket,mer akko el veszik a család mittoménmije.Szal amit kiír a játék.

Ibron

Angyalka
Költözözz egy sima telekre azzal a családdal, és ott írjál be pénz kódót! (Motherlode- 50000$) Utána mentsd el és költöztesd ki a családodat arról a telekrõl! Aztán már sok pénzed lesz és bárhová költözhetsz!!!

ja és építettem egy 123 000 dolcsit érõ "házikót"😄,de hogyan költözzenek be a családok ebbe?mindenki 20 000-rõl kezd még az is,aki külön költözik.Ha volt mittomén 50 000-re,akko is 20 000-t kap ilyenko.Mit tegyek?

Ibron

hmm....király,sikerült megcsinálnom ezt a részét egyedül is😊.Most máshogy is lépbe a játékba.Kijön a logo vagy mi😄 és úgy.Hogyan lehet falat meg ilyesmit töeölni,ha elcseszem?Meg lépcsõt se sikerült asszem,de az még nem biztos
Amúgy:

nagyon,nagyon thanks sg.hu fórumozók!!!!!!Tök yo,h végre lehet építeni😊)

Ibron

hmm...yo,még megfogom próbálni ezeket,thanks.Az mind1,h nekem cd-n,vagy dvdd-n van?mer fater mondta,h az õ munkatársainak egytõl-egyig ez a mini image dolog nem mûködött.Azt mondták,h csaka dvd-s játékoknál oké,remélem azé itt yo lesz.

Ibron

Mike at home
1. clone verzio - alcohol vagy daemnon tools
2. megveszed

Ezt nem hiszem el..Még egy megoldás van:lehet(biztos),hogy a crackelt sims2.exe kavar.Úgyhogy,ha van még ilyen szedd ki,és cseréld le a 4-es cédén fellelhetõ (compressed könyvtár) eredeti sims.exe-re.Utána mountold a mini imaget a DT-vel,és enjoy!😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

aha,de lehet,h meghagyom õket és a ház körül felállítom mind1iket majd😄,de thanks az infot.Ugyanis most nem zargat a kísértet..és meghalt a karakterem is..jött a kaszás,de nem akart menni,megparancsolta az ujjával,õ fejet hajtott és eltávozott😊

Amúgy van ötletetek,hogyan lehetne mégis megoldani ezt az építkezést?

Ibron

Mike at home
build mod, delete gomb

Sims 2,ha nekem írtad.Jah,ha vissza viszem a házba,akko ismét úrna lesz és kilehet dobni?de emlékezetem szerint csak moum-olni lehet az úrnánál is,mint a sírkõnél.

Ibron

Mike at home
sima sims vagy uni?

Mike at home
dobd ki az urnat

na emberek:nálam szart se ér a ti mini images cuccotok😄....megcsinálta a faterom,amit kellett,de semmi.Ilyenko mivan?

Ibron

Hmm..nekem még az építés kérdése megoldásra vár..remélem a fater össze hozza hétvégén.Mer nincs mini image program fent a gépen és azok,amiket leszedtem szart se érnek nélküle,vagy mi😄..szal várok hétvégéig,aztán ha összejön,építek egy olyat,h még a Buckhingam palotánál is nagyobb lesz,vagy minél😄

Amúgy azt hittem,hogy má nem tud újat mutatni a játék nekem,de igen:a mosogatógép bekrepált,én odahívtam az egyik csajt,h szerelje meg.megakarta,de halálra rázta az áram.Odajön a kaszás,tárcsáz,dumál és felküldi a menybe😄...na,ez nagy volt😊..legalábbis sztem,ugyanis eddig csak olyat láttam,h levágja azt,aki már túl öreg és meghal.Aztán már csak egy zavaró dolog van emberek ezután:a csaj szelleme esténként ott kísért a háznál és ha átsuhan a nappailba,bekapcsolódika tv,én meg oda tettem az ágyat😄...és ilyenko felébred a simem,kikapcsolja,a szellem visszajön,aztán bekapcsolódik amgátó.Kérdés:vannak szellemírtók a játékba????😄Mer tök zavaró.Vagy egyéb megoldás,h ne kísértsen má itt,hanem maradjon a sírjába.

Ibron

CS@
Ezt elsõre mért nem sikerült megoldanom azt nem tudom(me béna voltam).
A lényeg ,hogy most mûxik ,szorry a hülye kérdésem miatt.
Nagyon köszönöm !

David01
Pontosított Leggyakrabban kérdezett kérdések szór szerint 😊)

David01
Milyen értelmes emberek vannak itt
<#wink><#wink><#wink><#wink>
Egyébként FAQ=Frequently Asked Questions=Gyarlan feltett kérdések.

GTi Gaga
látod azt a nagy kék feliratott:

LEGGYAKRABBAN ELÖFORDULÓ KÉRDÉSEK!!!!

Ha arra rákattintasz bejön a faq!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Atkamon
Mi az a faq és hol van? Mert azt olvastam régebbi hozzászólásokban, hogy a faq-t kell megnézni, és abból derül ki, hogy hogy lehet építeni. Szóval mi az és hol van?

Mike at home
szerintem meg a kov inditasnal mar nem latszik

Mike at home
szerintem sehogy

miert, mi baj van vele?

CS@
Üdv !
Kérdésem lenne ,ha volt már róla szó akkor elnézést ,de ennyi hozzászólást most nem volt kedvem átolvasni.
Tehát letöltök valamit majd berakom a downloads könyvtárban ezután létrehozok egy saját Neighborhoods –t és azon felépítek egy házat amibe belekerül a letöltött tárgy is. Ezután a házat becsomagolom majd lebontom és a Neighborhoods –ot is törlöm. Majd választok egy másik Neighborhoods –t és ha ott megpróbálom a letöltött tárgyat törölni akkor nem engedi mondván ,hogy használatban van. Ha a Dokumentumok-at visszaállítom az „szûzen” installáltra akkor is. A kérdésem az lenne ,hogy ezt a letöltött tárgyat csak a játék teljes újrainstallálásával tudom eltávolítani ?

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Hogyan lehetne a szakács kajakészítési ütemezését átállítani? Nincs vmi cheat erre?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
nálam a konyhás is felgyulladt, de a automata tûzoltó azt is eloltotta

Mike
hát nem, mert a tüzoltókészüléket ezek szerint nem jó helyre raktad 😊

Nos, egy koleszben tört ki a tûz. A simem aludt, a többiek meg egyenként mind odasereglettek és jajveszékeltek. Körülbelül hatan állták körbe az egyre terjedõ tüzet, de csak visítoztak. Volt egy plafonról belógó tûzoltó zuhany, de az szinte semmit sem ért. Végül fel kellett keltenem az alvó és fáradt simem, hogy eloltassam vele a tüzet. Úgy látszik, még mindig nagyobb lélekjelenléttel és több ésszel rendelkezem, mint a simek. Nagy érdem 😊)

micsoda nem teccik és kinek?

Ibron

Mike at home
nem

Mike at home
igy is az, max neked nem tetszik

oks,majd megpróbálom azt az izét.zzzenet😄...nekem nem volt semmi ilyesmi bajom,csak a kilépésnél vacakol egy-két percet,meg amiko a sim elmegy ruhát venni meg hasonlók.Leparkol a taxi és várni kell,h vásárló üzemmódba álljon a játék,vagy mi.Amúgy tegyél a konyhába tûzriasztó cuccot,vagy hogy hívják és nem kell problémáznod a poroltóval,hanem kijön a tûzoltó.

Ibron

Hehe. Kigyulladt a tûz, és amikor a poroltót beizzította a simem, kikockázásig beszaggatott a játék. Az egér tökéletesen simán mûködött közben, a kamera is forgott, de a kép iszonyatos diavetítés volt. Érdekes jelenség, annyi szent. Más is tapasztalt ilyet?