Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem csak kenni szokták, nyomkodni is 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A pattanások egyébként mitõl vannak? Eddig még senkin sem jöttek ki pedig már a 3 generációt nevelem.
már annyit kérdeztetek
vagy mindenki csak installál, meg házat épít?
de nem most, mert a bicó jobban kell
nekem csak fél giga, gondoltam ha veszek még felet azs egíthez a szaggatás csökkentésében
(persze ebbõl sem lesz semmi, mert a Magellan polaris most jobban kell)
engem a koleszokban az is szokott zavarni, hogy mindenki begubódzik a szük kis szobájába, és ott szinte semmit nem lehet csinálni, csak ordibálnak, hogy nem férnek el, ha meghívok egy tanárt, akkor az is rohan be vmelyik szzobába, és ott eltûnik, tehát kihívni sem lehet, ezért azt szoktam csinálni, hogy saját simet kiküldöm a ház elé, aztán moveobjects-vel kirakom mellé azt akivel vmit csinálni szeretne (a program ettõl megkattan és a delikvens jó ideig nem megy vissza a házba)
aztán volt olyan is, aki eljött vendégségbe (sima falu) és napokon át gitározott, de aztán szerencsére elment (mondjuk ilyenkor a moveobjects segít, igaz a használt tárgy mehet a kukába)
szeretem bonyolítani a dolgokat 😊))
aztán ott van egy srác, aki summa cum laude végezte el az egyetemet, elvileg jófej meg minden, de már magára haragította a fél falut a hülye vicceivel
eljön vendégségbe és mást se csinál
apukát kiküldtem hadd szórakozzon a kertben az ollóval, erre nem meghalt? (nem láttam mi történt) A kölke kiment sirni, aztánn mondtam neki, hogy könyörögjön a halálnak apuka életéért, a kaszás játszott vele "melyik kezemben van"-t, és a srác nyert (nagyon büszke volt magára). Tehát ezt sikeresen megúsztuk.
Ugyanezen a napon napközben, apuka nõje (aki odaköltözött hozzá, holott egy másik pasi felesége - tényleg válás nincs?) gyártott némi pénzt, de a nyomógép kigyulladt, szerencsére a nõnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eloltsa a tüzet. Ezek után pedig a kész kaja kapott lángra, amit kivett a sütõbõl, igaz azt már nem õ oltota el, mert a konyhában volt tûzjelzõ.
Én nem érte néha a játékfejlesztõket. Sokszor olyan hibák maradnak a programban, ami könnyen fölfedezhetõ. Ez a bug senkinek nem tûnt fel a bõ fél éves fejlesztési idõ alatt? A játékosok, a recenzorok néhány óra játék után ráakadtak. Furcsa.
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
de a 10k-s is jo
irj be magadnak sok penzt, aztan koltozz ki, de a falukepernyon
ne torodj vele mit ir ki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ibron
Ibron
Amúgy:
nagyon,nagyon thanks sg.hu fórumozók!!!!!!Tök yo,h végre lehet építeni😊)
Ibron
Ibron
2. megveszed
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amúgy van ötletetek,hogyan lehetne mégis megoldani ezt az építkezést?
Ibron
Ibron
Ibron
Amúgy azt hittem,hogy má nem tud újat mutatni a játék nekem,de igen:a mosogatógép bekrepált,én odahívtam az egyik csajt,h szerelje meg.megakarta,de halálra rázta az áram.Odajön a kaszás,tárcsáz,dumál és felküldi a menybe😄...na,ez nagy volt😊..legalábbis sztem,ugyanis eddig csak olyat láttam,h levágja azt,aki már túl öreg és meghal.Aztán már csak egy zavaró dolog van emberek ezután:a csaj szelleme esténként ott kísért a háznál és ha átsuhan a nappailba,bekapcsolódika tv,én meg oda tettem az ágyat😄...és ilyenko felébred a simem,kikapcsolja,a szellem visszajön,aztán bekapcsolódik amgátó.Kérdés:vannak szellemírtók a játékba????😄Mer tök zavaró.Vagy egyéb megoldás,h ne kísértsen má itt,hanem maradjon a sírjába.
Ibron
A lényeg ,hogy most mûxik ,szorry a hülye kérdésem miatt.
Nagyon köszönöm !
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Egyébként FAQ=Frequently Asked Questions=Gyarlan feltett kérdések.
LEGGYAKRABBAN ELÖFORDULÓ KÉRDÉSEK!!!!
Ha arra rákattintasz bejön a faq!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
miert, mi baj van vele?
Kérdésem lenne ,ha volt már róla szó akkor elnézést ,de ennyi hozzászólást most nem volt kedvem átolvasni.
Tehát letöltök valamit majd berakom a downloads könyvtárban ezután létrehozok egy saját Neighborhoods –t és azon felépítek egy házat amibe belekerül a letöltött tárgy is. Ezután a házat becsomagolom majd lebontom és a Neighborhoods –ot is törlöm. Majd választok egy másik Neighborhoods –t és ha ott megpróbálom a letöltött tárgyat törölni akkor nem engedi mondván ,hogy használatban van. Ha a Dokumentumok-at visszaállítom az „szûzen” installáltra akkor is. A kérdésem az lenne ,hogy ezt a letöltött tárgyat csak a játék teljes újrainstallálásával tudom eltávolítani ?
Mizujs?
Hogyan lehetne a szakács kajakészítési ütemezését átállítani? Nincs vmi cheat erre?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Ibron
Ibron