Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyik simem visszaköltözött a faluba az egyetem után, ahol megkapott mindent (mobil, mp3, gameboy). De ha nem néztem rá, folyton játszott... elvettem tõle... most folyton az mp3 lejátszót hallgatja...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Letöltöttem az unviversityt, de nem magyar. Lehet hozzá küldön magyar nyelvi fájlt letölteni valahonnan?
Írjatok!
Spread De Love!
Mizujs?
No akkor: próbálnám kihasználni azokat a dolgokat a univ.-ból amelyek nem nyílvánvalóak. Az elsõ lenne a "titkos társaság" tagság. Kérdés volt-é már valamelyikõtöknek ilyen diákja, ha igen hogyan lehetne a legrövídebb úton bekerülni a bandába? A másik: un. "görög házat" szeretnék alapítatni a simemmel. Ez hogyan megy pontosan?
Bajságok: hogyan lehetne a simet a mobiltelefonjától "megszabadítani", vágyása volt rá cca. 1000 pontra és most meg éjszaka is "csörömpöl" rajta a pizsama😞(.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
hogy a sim toddlerek bõven elvennak felnõtt nélkül, ha van egy tini a családban. Ahhoz, hogy gyerekek legyenek, nem kell megtanulniuk semmit, tehát járni, beszélni, bilizni, mindez egyáltalán nem fontos.
Egy tinédzser igazából csak egy kölköt tud ellátni, kettõt már nagyon nehezen, bár jó sokat bõgnek, más bajuk nem lesz, persze kell dadus.
Az egyik gyereket kiraktam a kertbe, hátha elviszis a gestapo, de nem. Peluscsere, kis etetés, egy fürdés, ennyi.
A gyerekekkel még könnyebb.
Legyen pénzük, és akkor nincs gond
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
aakkor legyen oitt meg 1 sim, azt meg vidd ki a kepbol
nincs erre vmi csitkod?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
latod, ott fog allni
akkor tudsz vele beszelni
termesztesen egy elo simmel, nem a halottal
Ibron
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
ha printsreen, akkor meg válts át berendezõ módba
szerintem valakin mindig rajtavan
minap 3 órát simseztem, erre elment az áram, és nem mentettem el semmit 😞
Próbáld meg a Ecobitet, vagy a CD galaxist
A Médiáról meg tegyél panaszt az EA-nak
az idõt meg bármikor meg lehet állítani
Mizujs?
Válassz egy tükröt, kérj change appearance-t és változtatás nélkül mentsd ki a simet.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Valaki tudna-e segíteni hogy hol lehet kicserélni az angol 4 cd. változatot a magyar dvd-re.Az EA honlapján az van kiírva hogy a Médiába kicserélik onnan meg elhajtottak a fenébe!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ibron
és ha van otthon még valaki, a megboldogulton kivül, akkor azzal lehet könyörögni
apukát kiküldtem hadd szórakozzon a kertben az ollóval, erre nem meghalt? (nem láttam mi történt) A kölke kiment sirni, aztánn mondtam neki, hogy könyörögjön a halálnak apuka életéért, a kaszás játszott vele "melyik kezemben van"-t, és a srác nyert (nagyon büszke volt magára). Tehát ezt sikeresen megúsztuk.
Ugyanezen a napon napközben, apuka nõje (aki odaköltözött hozzá, holott egy másik pasi felesége - tényleg válás nincs?) gyártott némi pénzt, de a nyomógép kigyulladt, szerencsére a nõnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eloltsa a tüzet. Ezek után pedig a kész kaja kapott lángra, amit kivett a sütõbõl, igaz azt már nem õ oltota el, mert a konyhában volt tûzjelzõ."=ez most akkor a Sims 2-nél van?mer ha igen,hogyan lehet könyörögnia kaszásnál,ha monnyuk csak baleset miat hal meg az ember?nekem elvitte akkor is és semmit se tehettem.
Ibron
Ezután más családokkal játszottam, ezek pihentek...
Ennek az lett a következménye, hogy a faluban a nagy családi kapcsolatok összekuszálódtak az "áldásos" tevékenységem folytán, s a korábbi öreg házaspár újra összeköltözött az asszony új házába.
A fiatal élettársnõ egy másik fickóhoz, a kiskölök meg valahogy elfelejtõdött, a ház is eltûnt a faluból (ez persze lehet annak az oka is, hogy új vinyó miatt újra kellett telepíteni a rendszert és a korábbi falu-adatos könyvtárat visszamásoltam, de kicsit bûvészkedtem a SimPE programmal is. Ebben benne volt a kiskölök, de a játékból eltûnt).
Hát, mindegy gondoltam és folytattam a meglévõ családok alakítgatását. Közben megjelent az Egyetem és föl is került. Ebben indítottam egy újonnan kreált fiatalembert. El is végezte az egyetetmet, de közben jóban lett azzal a csajjal, aki beköltözött a történet eleji öreghez és a csokibarna kiskölökhöz, majd átpártolt egy másik fickóhoz...
No mindegy, a történet vége az lett, hogy a friss diplomás házat vett a faluban, a csajt elszerette, teherbe ejtette, feleségül vette, de mikor beköltöztette, akkor ért meglepetés, mert nem ám egyedül jött a leányzó, hanem elõkerült a csokibarna kissrác és "legyen népes a család" felkiáltással a csajjal együtt bezsuppoltam õt is.
Most úgy áll a dolog, hogy az elõre tervezett 1 gyerek helyett 3 gyerek, (1 csokibarna, 1 a csajtól, 1 pedig a fickótól, mert még egyetemista korában elraboltattam az ufókkal) él a családban. A csokibarna srác már (magán)iskolás, a két kicsi már tud egyedül bilizni, járni, beszélni...
Hmm... Jó ez a játék!
Én jobban szeretek egy családdal játszani. Aki többel játszik annak nincs ilyen problémája de engem ez nagyon zavar.
van akivel itatok, másikkal meg nem
van olyan ahol apuka iszik, anyuka nem, hogy legyen második feleség is
máshol meg a tinédzserkölök is iszik, lassan mindenkinél öregebb lesz, de még mindig engedélyt kell kérnie, ha el akar menni bulizni este 😊)))