Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
CD-Galaxis

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Hol lehet mobiltelefont venni? (És mi az a mini kioszk?).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

A masturb... miért nem jó <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Assz'em a boolprop testingcheatsenabled true valamelyik menüje alatt el lehet tõle venni... Nekem csak az Mp3 lejátszót nem sikerül...
Az egyik simem visszaköltözött a faluba az egyetem után, ahol megkapott mindent (mobil, mp3, gameboy). De ha nem néztem rá, folyton játszott... elvettem tõle... most folyton az mp3 lejátszót hallgatja...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

akyyy
hy, miért van az hogy ha telepítem a sims2-õt és a kettes cd-t kérné kíír egy angol szöveget,ismét vagy törlés, isméttel meg ugyanazt írja ki:SSS help

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

reménytelen
Remélem, a Nightlife-ban már lesz olyan, hogy "Woohoo with self" mondjuk fürdõkádban, zuhany alatt, gép elõtt, ágyban... <#vigyor3>
N1ggA
Hi alL!

Letöltöttem az unviversityt, de nem magyar. Lehet hozzá küldön magyar nyelvi fájlt letölteni valahonnan?

Írjatok!

Spread De Love!

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
No akkor: próbálnám kihasználni azokat a dolgokat a univ.-ból amelyek nem nyílvánvalóak. Az elsõ lenne a "titkos társaság" tagság. Kérdés volt-é már valamelyikõtöknek ilyen diákja, ha igen hogyan lehetne a legrövídebb úton bekerülni a bandába? A másik: un. "görög házat" szeretnék alapítatni a simemmel. Ez hogyan megy pontosan?
Bajságok: hogyan lehetne a simet a mobiltelefonjától "megszabadítani", vágyása volt rá cca. 1000 pontra és most meg éjszaka is "csörömpöl" rajta a pizsama😞(.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
Hétvégi kutatásaim bebizonyították,
hogy a sim toddlerek bõven elvennak felnõtt nélkül, ha van egy tini a családban. Ahhoz, hogy gyerekek legyenek, nem kell megtanulniuk semmit, tehát járni, beszélni, bilizni, mindez egyáltalán nem fontos.
Egy tinédzser igazából csak egy kölköt tud ellátni, kettõt már nagyon nehezen, bár jó sokat bõgnek, más bajuk nem lesz, persze kell dadus.
Az egyik gyereket kiraktam a kertbe, hátha elviszis a gestapo, de nem. Peluscsere, kis etetés, egy fürdés, ennyi.
A gyerekekkel még könnyebb.
Legyen pénzük, és akkor nincs gond

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

reménytelen
Én a Benne leszek a tévében néhány gyöngyszemét lekicsinyítettem 128×128-as méretûre, és beraktam a Sims 2 tévéjébe, hogy nekik is legyen egy kis szórakozásuk! <#vigyor><#nyes><#vigyor>
Mike at home
tudomasom szerint kihagytak belole

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen?

aakkor legyen oitt meg 1 sim, azt meg vidd ki a kepbol

nincs erre vmi csitkod?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hy all nem elment az university de mikor elindul a video végén hibaüzenet jö9n ki az miért van help????
Garcia
hogyan lehet zenekart aklapítani?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

reménytelen
De a beépítettel is látszik a fejük fölött a zöld állapotjelzõ!
aha,hmmm...ok,thanks...úgy kiderül..mer úgy emlékeztem,h ha az élõ simre kattintok,akko õ nem látja a kaszást..na mind1.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike at home
amikor valaki meghal, jon a kaszas
latod, ott fog allni

akkor tudsz vele beszelni
termesztesen egy elo simmel, nem a halottal

öhm,van1kis bökkenõ..a kaszást csak akkor látom,ha azzal az illetõvel vok,aki épp a túlvilágra készül menni...és ha másikkal fogok könyörögni,akko csak a levegõ van,más semmi...vagy kattintsak a hullára és ott majd kiírja a dolgokat?mer még nem halt meg senki a családon belül,csak elõre be akarom biztosítani a dolgokat😄

Ibron

nagykispeter
Kössz próbáltam frelhíni õket egy gép szólt bele hogy 24 órán belül visszahívnak.Ez 2 napja volt

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Mike at home
akkor vedd meg

És honnan szerezzem be?
Mike
szerezd be az elsõ cd clonecd-s verzióját, és mountold fel.

Tsõ. Miért van az hogy fölrakom a SIMS2 õt akkor kiírja hogy kell neki CD. Idáig legalább úgy ment hogy nem lehetett építkezni, de most úgy se. Mit tegyek? THX!
Mike
ha a beépített fényképezõgéppel kattintasz, nem látszik
ha printsreen, akkor meg válts át berendezõ módba

reménytelen
Azért, hogy a fotókon ne látsszanak fölöttük a jelek!
Mike
miért akarod levenni?
szerintem valakin mindig rajtavan

minap 3 órát simseztem, erre elment az áram, és nem mentettem el semmit 😞

reménytelen
És hogyan lehet levenni a kijelölést a Simekrõl?
Mike
mesélj vmit!

Mike
nem tudom ki a hivatalos EA forgalmazó Mo-n
Próbáld meg a Ecobitet, vagy a CD galaxist
A Médiáról meg tegyél panaszt az EA-nak

Mike
ki kell próbálni

az idõt meg bármikor meg lehet állítani

Sipocz
Helló Népek?
Mizujs?
Válassz egy tükröt, kérj change appearance-t és változtatás nélkül mentsd ki a simet.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

reménytelen
Hogy lehet megcsinálni, hogy a képen pirossal bekarikázott részeken olyan ruhában jelenj meg, amilyenben vagy, és ne olyanban, amilyenben felnõtté váltál? (Vagy kort léptél) Kép
nagykispeter
Sziasztok!
Valaki tudna-e segíteni hogy hol lehet kicserélni az angol 4 cd. változatot a magyar dvd-re.Az EA honlapján az van kiírva hogy a Médiába kicserélik onnan meg elhajtottak a fenébe!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

jaaa,király,thanks😊)))..majd résen leszek és könyörögni fogok😄..de ha öreg és azért jön érte,akkor is lehet?vagy csak szimpla balesetnél?

Ibron

Mike
rá lehet kattintani a halálra, mint vmi személyre
és ha van otthon még valaki, a megboldogulton kivül, akkor azzal lehet könyörögni

"hehe, tegnap elõszedtenm kicsit a sims-et és játszogattam az egyik családdal, ahol van apuka, meg a tinidzser koru klónja
apukát kiküldtem hadd szórakozzon a kertben az ollóval, erre nem meghalt? (nem láttam mi történt) A kölke kiment sirni, aztánn mondtam neki, hogy könyörögjön a halálnak apuka életéért, a kaszás játszott vele "melyik kezemben van"-t, és a srác nyert (nagyon büszke volt magára). Tehát ezt sikeresen megúsztuk.
Ugyanezen a napon napközben, apuka nõje (aki odaköltözött hozzá, holott egy másik pasi felesége - tényleg válás nincs?) gyártott némi pénzt, de a nyomógép kigyulladt, szerencsére a nõnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eloltsa a tüzet. Ezek után pedig a kész kaja kapott lángra, amit kivett a sütõbõl, igaz azt már nem õ oltota el, mert a konyhában volt tûzjelzõ."=ez most akkor a Sims 2-nél van?mer ha igen,hogyan lehet könyörögnia kaszásnál,ha monnyuk csak baleset miat hal meg az ember?nekem elvitte akkor is és semmit se tehettem.

Ibron

Nekem volt olyan, hogy az alap Sims2-ben egy elõre generált fehér bõrû öreg házaspárral is elkezdtem játszani. Hívták az adoptációs vonalat, és hamarosan jött is a "gólya", és hozott egy csokibarna kiskölköt... Nem sokkal ezután (véletlenül) kiköltöztettem a feleséget, a férjhez és a gyerekhez pedig beköltöztetettem egy fiatalabb csajt. A kissrác már csak arra várt, hogy iskolába mehessen.
Ezután más családokkal játszottam, ezek pihentek...

Ennek az lett a következménye, hogy a faluban a nagy családi kapcsolatok összekuszálódtak az "áldásos" tevékenységem folytán, s a korábbi öreg házaspár újra összeköltözött az asszony új házába.
A fiatal élettársnõ egy másik fickóhoz, a kiskölök meg valahogy elfelejtõdött, a ház is eltûnt a faluból (ez persze lehet annak az oka is, hogy új vinyó miatt újra kellett telepíteni a rendszert és a korábbi falu-adatos könyvtárat visszamásoltam, de kicsit bûvészkedtem a SimPE programmal is. Ebben benne volt a kiskölök, de a játékból eltûnt).

Hát, mindegy gondoltam és folytattam a meglévõ családok alakítgatását. Közben megjelent az Egyetem és föl is került. Ebben indítottam egy újonnan kreált fiatalembert. El is végezte az egyetetmet, de közben jóban lett azzal a csajjal, aki beköltözött a történet eleji öreghez és a csokibarna kiskölökhöz, majd átpártolt egy másik fickóhoz...
No mindegy, a történet vége az lett, hogy a friss diplomás házat vett a faluban, a csajt elszerette, teherbe ejtette, feleségül vette, de mikor beköltöztette, akkor ért meglepetés, mert nem ám egyedül jött a leányzó, hanem elõkerült a csokibarna kissrác és "legyen népes a család" felkiáltással a csajjal együtt bezsuppoltam õt is.
Most úgy áll a dolog, hogy az elõre tervezett 1 gyerek helyett 3 gyerek, (1 csokibarna, 1 a csajtól, 1 pedig a fickótól, mert még egyetemista korában elraboltattam az ufókkal) él a családban. A csokibarna srác már (magán)iskolás, a két kicsi már tud egyedül bilizni, járni, beszélni...
Hmm... Jó ez a játék!

Mike at home
sztorizzatok emberek, gyerunk!

Devids Pro
Leggyakrabban elõforduló kérdések
hy all kéne egy cdkód!!!
Mike
de ha elmész a fiúval egyetemre, oda már hívhatod a lányt

David01
Kár, a másik baromság szerintem hogy: Pl.: Van egy tini fium szerelmes egy lányba a lány és õbelé minden mutató a maxon és nagyon boldogok. De ha a fiu felnõ a lány nem nõ fel mellé hanem át kell mennem a másik családhoz és ott felnevelnem.

Én jobban szeretek egy családdal játszani. Aki többel játszik annak nincs ilyen problémája de engem ez nagyon zavar.

Mike
kár, hogy amelyik simet a játékban hozod létre, nem lehet külön elmenteni, hogy utána benne legyen a választható listában

David01
Nekem volt egy olyanom hogy nagyon jól nézett ki a csaj a játékban. És legalább három palack elixirt megitattam vele hogy ne hogy meghaljon. Persze a férje már vén oregember volt de a WooHoo még tökéletesen ment neki. 😊))

Mike
én összevissza
van akivel itatok, másikkal meg nem
van olyan ahol apuka iszik, anyuka nem, hogy legyen második feleség is

máshol meg a tinédzserkölök is iszik, lassan mindenkinél öregebb lesz, de még mindig engedélyt kell kérnie, ha el akar menni bulizni este 😊)))

David01
Hát az elsõ családommal folyton itattam. Igaz ami igaz nagyon sokáig éltem. Megvárom még felnõttek lesznek. És addig itatom még az egyik gyerekük tini vagy felnõtt lessz. Azután hagyom õket. Igy mindig van felnõtt a családban amivel lehet pénzt keresni. És te?

Mike
és szoktál velül életelixirt itatni? vagy hagyod, minden menjen a maga útján?

David01
Hát lehet. Én elkezdetem építeni egy plázát de a 5 emelet megépítése és az ablakok felrakása után meguntam 😊 Azóta ott áll uresen 😊

Mike
hát, kinek mi tetszik
van aki abban éli ki a kreativitását