Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
giga, pardon
Faterx
Csinálj 2 mega fix virt. memet
Nem tom...nekem most pikk-pakk betölt,fut,ment etc...de lehet,hogy azért mert egy "picit" feljavítottam a régi vasam.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sanyix
Hát pedig idegesítõen sokat tölt, nekem 1 giga 400-as ddr-el, ezért nem jáccom, vele, mert elég gáz, hogy kilépés után is percekig törölgette ki a vinyóról a sok szemetet. A memóriakezelése katasztrófa. De azt sem értem, hogy ebbe a játékba mi több mint 2 giga? Nincs sok helyszín, nem olyan nagyon sok textúra, se sok videó, hát akkor mi ebben ekkora? Ráadásul, az egy vicc, hogy az összes mentés kezdésnek összesen 400 mega körüli helyet foglal! Egy mentés 400 megát, lol!
Hát erre a gémre ráfért volna egy kis optimalizálás, az tuti, és akkor játszható lehettett volna.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

David01
Megtudja valaki adni honnan lehet hetölteni a teljes magyarisítást a Sims 2hez és az Egyetemhez. Amiket en talaltam azok vagy nem jottek le vagy nem voltak teljesek. Elõre is köszi!

Mike
i donno

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Aha és merre található?Ez is itt a Leggyakrabban elõforduló kérdésekben valahol?Vagy egészen máshol?

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike
van erre vmi program, asszem, mintha ingyenes is lenne

ááááá!na.a Sims 2--ben elõször a saját családomat készítettem el😄.Aztán külön költöztem a karakteremmel és a már felszedett csajjal,most született kislány.Mivel a valósághoz ragszkodva magyar nevet adtam magamnak,ezért a kiscsajnak is azt kellett volna(sztem),de nem figyeltem és beírtam a Lara nevet😄D.Nos,tud valaki ötletet arra,hogy így utólag megváltoztassam a nevet?Vagy ezen már nem lehet segíteni?

Ibron

MECRATS
Köszi a segítséget.

. . .

na yo,ez nem megy😄D..de majd este megkérem fatert,h próbálja meg..neki sztem menni fog.

Ibron

Nm.😊Ez nehéz szülés volt.😊

Jaa,vagy úúgy.Thanks!

Ibron

Egyébként tényleg kijavították a nyelvi hibákat?A simmetrián azt írják.

Vááááá.....a mini imagét kell daemon toolssal emulálni,mert ez a cédé mini változata.Tehát ha bemountolod a dt-vel akkor el tudod indítani a gamet,és menni fog az építkezés.

Nekem nincs😞El tudnád nekem küldeni mélbe mongyuk a magyar fileokat?Csak szigorúan tesztelésre.😊Elõször elég a Sims2EP1.exe.

és a mini image-nél lévõ cuccokat melyik könyvtárba kell tenni,hogy lehessen építkezni?a többi má kész,csak ez nem.Nem találtam leírást róla,hogy hova tegyem be.Amúgy mikor beléptem,akkor meg már a karakterem ott feküdt az ágyon😄..nem kellett semmit se csinálnom.De azé thanks a tanácsokat.

Ibron

Mike
igaz én közösségi lotra csak akkor járok, ha nagyon muszály, a töltögetés miatt

(a koleszeimben üzletek is vannak)

Mike
hát szerintem meg nem

kaját fõz a személyzet
kis rendetlenség meg kit zavar
ha kizárod a többiket a szobádból, max a wc-t zuhanyzót kell levakarni, már ha van saját

nálam van 4 saját, plusz 12 npc-s kolesz is
néha kicsit szaggat, de nem vészes

szvsz egyébként legjobb a 2 saját sim, fõleg tesóként

de a faluból jött sok embert ismerõk sem rosszak

Sipocz
Szvsz. legjobb kolesz az 1-4 személyes kategória, inkább az 1 személyes. Nincs számla, a szocializálás meg úgygondolom az egyetemi városban nem nagy gond. Nálam vala egy 6 fõs kolesz 2 saját simmel és 4 npc-vel. A 2 tag álta a maid és a többi szolgáltató pénzét és látta el kajával az egész bagázst, meg nem gyõzött rendetrakni a trehány npc-k után. Ezek alapján a továbbiakban csak a saját simeket költöztetem be az npc-k meg elegendõek a közösségi lot-okon.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
de elég odébtenni

Sipocz
A megfelelõ cheattel egyszerûen töröld a simet, asszem a "moveobjects on" (??). Nem kell megijedni, a simet visszarakja a postaláda (nullpont😊) környékére. (remélem nem emlékszem rosszul!!😊).

Sipocz
Hello Népek!
Mizujs?
Igencsak ismerõs a problémád😞(, nálam is gyakran elõfordult az alapjátékkal. A valószinüsíthetõ ok egyfajta "túltöltés", olyasmi hogy a sim számára fentartott leirók elfogynak (pl. túl sok barát, ismerõs vagy családtag) és ilyenkor van úgy hogy a telefonregisztert képtelen elõvenni. Az University pathcolja a a prücit!!

Hy all!

A karakterem megöregedett és elakartam menni vele játékot vásárolni a géphez,felveszi a kagylót és lefagyott😄D.Na most ilyenko mi van?Vártam,hadd fogyon le az energiája,lefogyott....de még mindig ott áll.Mit csináljak vele?

Ibron

No, megvan a jó kis Egyetem kiegészítõ. Nem azért mondom, de a koleszban igencsak be tud szaggatni. Pedig mindössze egy 8-fõs koleszban járok. Ki sem merem próbálni a nagyobbakat.

Kata
Barátnémnak biztonsági cödöje van, és próbálta ráinstallálni az university-t az alapjátékra. Aszonta, hogy végigmegy mind a két cédé installja, és a végén kéri ugye az alapjáték 4. lemezét. Ekkor elkezd telepíteni, aztán hertelen leáll egy olasz(!) nyelvû hibaüzenettel. Állítólag angolul telepített az elsõ verzió, és angol a university-je is, ezt én is megkérdeztem.
Sajna én nem tudtam segíteni neki, mert nekem gyári van, és efféle gondjaim nem voltak.
Esetleg valaki hasonló cipõben járt-e?

[/cserf][/fülünyúl]

MECRATS
Hello emberek lenne egy problémám nem tudok bulit tartani, pedig eddig mûködött.
A simet odaküldöm a telefonhoz rákattintok házibulira vagy
bármely más bulira, nekiáll tárcsázni, ekkor mintha egy képkockát
kivágtak volna, áll a telefon elõtt, a kagyló visszakerül a helyére és ennyi.
Akárhányszor próbálom mindig ez történik.
Nem értem, miért van ez? <#fejvakaras>

. . .

Az a mini-image ami a safedisc3-at tartalmazza,ergo lehet a segítségével játszani(építkezni is),és nem kell crack(nincs is).

Ezt már sokszor leírtam,nem szabad a sims2 gépigényét más játékokkal összehasonlítani(Doom3,HL2,NFSU2,Far Cry..etc)Mert ezek lehet,hogy mennek very mega high ultra brutál grafikával,a sims2 pedig nem fog.😊Ez a grafikus motor egészen más,igazán megtanulhatná már mindenki.😊Az én konfigom is megröccen,ha egy nagy buli kellõs közepén vagyok.😊

Checkerboy
Sziasztok kéne gyorsan egy serial number !!! Lécci vki gyorsan mert csak 10 ig van idõm és már tök régóta keresem.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

2.8 prescott 1G ram ati radeod 9550... pl. NFSU2 hasít full grafikával.
Nem a játékra mondtam, hogy tré, hanem a programra, a programozók munkájára... na mind1, így végképp nem fogok játszani vele.

Amúgy nem is xp fut, hanem 2003 server, az is lehet az oka, bár nem hiszem, mert minden más megy rendesen.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Riana
bátortalanul megkérdezem megvan emég az az emberkénk aki a hivatalos oldalrol szokott letölteni mert erre azota se kaptam választ.((

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

miniképet?mi van?

Ibron

Neked is javaslom a fakúban található miniképet,azzal tudsz építeni.Az Universityhez sincs krekk,csak minikép,amit akármelyik crackekkel foglalkozó oldalról le lehet tölteni.

u.i:mármint az építésrõl van szó.remélem így már vágjátok.

Ibron

HUH!!!
Látom, vannak némi nézeteltérések, nem akarok beleszolni.
De volna 1 érdekesség amit meg szeretnék osztani veletek.
Volt szó a WAREZ-röl letöltött UNIVERSITY CRACK-jéröl (CD-s verzio),
az igaz hogy nincs CRACK-je, de van valami amivel tökéletesen futtatható.
Mivel senkivel nem akarok összetûzésbe kerülni, ezért elõször megkérdezem.
MEGOSZTHATOM?
Ha nem.
Akit érdekel küldjön üzit v. priv.

Nem gyenge a géped hozzá?Vagy pedig tényleg az ikszpé szórakozik.Ha meg tré a program,akkor mi a fasznak akarsz vele játszani?Ez valahogy magas..😊Nincs ez szarul megírva,inkább a grafikus motor durva gépigényû egy cseppecskét.Nem hiába fejlesztették 4 évig majdnem.Nem volt már idõ optimalizálni,mert az EA ott ült a nyakukon.

Hát én ezt a menést a nem menés kategóriájába sorolom akkor, mert ennél idegesítõbb dolog nincsen. Egyszerûen tré a program, bénán írták meg. Na mind1, úgysem kéne játszanom, annyi más dolgom van.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Mike at home
inkabb a csillagok egyuttallasa kedvezotlen, vkinel igy mukodik, masnal el sem indul, nalam nem ment jol XP-n, ismerosnek rosszabb gepen, XP-n megy

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Akkor engem is bántsatok, ha olyat kérdezek, amit tudom kéne... (pedig áttúrtam a topikot...)

Szóval nekem az a bánatom, hogy felraktam a programot, szépen fut minden, de idõnként (kb. percenként) kapok egy kék képernyõt meg egy homokórát, és 15 percig semmi, aztán megy minden tovább. Ez a játék ilyen, vagy valami nem ok a gépemmel?

Kata
Azért ne várd el senkitõl, hogy lassan 13ezer hozzászólást visszaolvasson. Az emberek többsége jó ha az elsõ oldalt végigolvassa.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
na jo, de mit?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyet vegyel figyelembe, Kata, ez a topic a simsbeli elmenyeid elmeselesere szolgal elsosorban, nem EA support

" amennyiben valaki crackot kér vagy a játék letöltési helyét keresi,
nyugodtan töröld ki. "

csinalhatod te is, ha akarod, de akkor tarsd szem elott hogy senki nem akar az ezredszerre dfelmerulo techikai problemakrol olvasni, amikrol mar tobbszor volt, szo, csak az emberek tobbsege lusta visszaolvasni, mert egyszerubb megkerdezni

szal nincs crack, nincs letoltes, nincs olyan kerdes ami benne van a faq-ban, stb, nincs topik napokra sorsara hagyas, aztabn majd fel ev mulva ideirom mekkora egy kiskiraly vagy

Hy all!

A haverom kipróbálta az alapján,ami a FAQ-ba van írva,de így sincs semmi.Nem lehetne bõvebben leírni?

Mike at home
nagyon helyes

Kata
Hol beszéltem én warezolásról?! Biztonsági másolatot akartam kölcsönkérni kipróbálásra. Ez nem illegális, nagyokos.
Mellesleg már megvettem a gyárit.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
neked ez mainad
meg veled sem voltam felsobbrendu, csak te hitted azt

es mar megbocsass a warezolas bizony maganugy, mivel buncselekmeny
eppen ezert senki nem fog neked masolni, vagy fizetos ftp acc-ot megadni

a tobbit legyszi priviben
mert nem hiszem, hogy a tobbieket ez erdekelne

Kata
És te hogy jössz a lekezelõ, felsõbbrendû hangnemhez?

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
nem fogok miattad a topikban offolni, veszekedni meg plane nem, de nem hiszem hogy jogod lenne engem kisszivemnek nevezni, mar megbocsass, de hogy jossz te ehhez?