Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hát erre a gémre ráfért volna egy kis optimalizálás, az tuti, és akkor játszható lehettett volna.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
(a koleszeimben üzletek is vannak)
kaját fõz a személyzet
kis rendetlenség meg kit zavar
ha kizárod a többiket a szobádból, max a wc-t zuhanyzót kell levakarni, már ha van saját
nálam van 4 saját, plusz 12 npc-s kolesz is
néha kicsit szaggat, de nem vészes
szvsz egyébként legjobb a 2 saját sim, fõleg tesóként
de a faluból jött sok embert ismerõk sem rosszak
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mizujs?
Igencsak ismerõs a problémád😞(, nálam is gyakran elõfordult az alapjátékkal. A valószinüsíthetõ ok egyfajta "túltöltés", olyasmi hogy a sim számára fentartott leirók elfogynak (pl. túl sok barát, ismerõs vagy családtag) és ilyenkor van úgy hogy a telefonregisztert képtelen elõvenni. Az University pathcolja a a prücit!!
A karakterem megöregedett és elakartam menni vele játékot vásárolni a géphez,felveszi a kagylót és lefagyott😄D.Na most ilyenko mi van?Vártam,hadd fogyon le az energiája,lefogyott....de még mindig ott áll.Mit csináljak vele?
Ibron
Sajna én nem tudtam segíteni neki, mert nekem gyári van, és efféle gondjaim nem voltak.
Esetleg valaki hasonló cipõben járt-e?
[/cserf][/fülünyúl]
A simet odaküldöm a telefonhoz rákattintok házibulira vagy
bármely más bulira, nekiáll tárcsázni, ekkor mintha egy képkockát
kivágtak volna, áll a telefon elõtt, a kagyló visszakerül a helyére és ennyi.
Akárhányszor próbálom mindig ez történik.
Nem értem, miért van ez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
. . .
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Nem a játékra mondtam, hogy tré, hanem a programra, a programozók munkájára... na mind1, így végképp nem fogok játszani vele.
Amúgy nem is xp fut, hanem 2003 server, az is lehet az oka, bár nem hiszem, mert minden más megy rendesen.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Ibron
Ibron
Látom, vannak némi nézeteltérések, nem akarok beleszolni.
De volna 1 érdekesség amit meg szeretnék osztani veletek.
Volt szó a WAREZ-röl letöltött UNIVERSITY CRACK-jéröl (CD-s verzio),
az igaz hogy nincs CRACK-je, de van valami amivel tökéletesen futtatható.
Mivel senkivel nem akarok összetûzésbe kerülni, ezért elõször megkérdezem.
MEGOSZTHATOM?
Ha nem.
Akit érdekel küldjön üzit v. priv.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szóval nekem az a bánatom, hogy felraktam a programot, szépen fut minden, de idõnként (kb. percenként) kapok egy kék képernyõt meg egy homokórát, és 15 percig semmi, aztán megy minden tovább. Ez a játék ilyen, vagy valami nem ok a gépemmel?
[/cserf][/fülünyúl]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
" amennyiben valaki crackot kér vagy a játék letöltési helyét keresi,
nyugodtan töröld ki. "
csinalhatod te is, ha akarod, de akkor tarsd szem elott hogy senki nem akar az ezredszerre dfelmerulo techikai problemakrol olvasni, amikrol mar tobbszor volt, szo, csak az emberek tobbsege lusta visszaolvasni, mert egyszerubb megkerdezni
szal nincs crack, nincs letoltes, nincs olyan kerdes ami benne van a faq-ban, stb, nincs topik napokra sorsara hagyas, aztabn majd fel ev mulva ideirom mekkora egy kiskiraly vagy
A haverom kipróbálta az alapján,ami a FAQ-ba van írva,de így sincs semmi.Nem lehetne bõvebben leírni?
Mellesleg már megvettem a gyárit.
[/cserf][/fülünyúl]
meg veled sem voltam felsobbrendu, csak te hitted azt
es mar megbocsass a warezolas bizony maganugy, mivel buncselekmeny
eppen ezert senki nem fog neked masolni, vagy fizetos ftp acc-ot megadni
a tobbit legyszi priviben
mert nem hiszem, hogy a tobbieket ez erdekelne