14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3750 A Pro7 adja a csütörtöki UEFA-kupa meccseteket.
19.00 Bayern München-Belenenses -
#3749 Érett ez az 1:1, ma egyszerűen semmilyen helyzetet nem tudtak berúgni. -
#3748 1-1 Klose fejes :)))
ez a bemondó állat lehet :DD -
#3747 Lell helyzete az pffff..
Toni meg egymaga rúghatott volna vagy 3-at! -
Gabe18 #3746 Vezethetnénk 3 gólal,aztán szopunk egy ilyen 200 méteres lövésel.És onnan már vége,örülhetünk hogy nem kettő.
Lell 6 méterről odapasszolja a kapusnak... Vicc...
És innen már...Azt játszhatják amit akarnak,mi meg nem tudom hogy pörgünk fel,egy két ember nagyon fásult állapotban van.
-
#3745 0-1 hát...nemártana kicsit felrázni a csapatot -
#3744 Láttátok milyen mezben játszunk ma? Ez egy új. -
#3743 Igen, 97-ben. A Juvét verték asszem 4:2-re (vagy 3:1-re) -
#3742 97-ben volt talán mielőtt még volt az a pénzügyi válságuk a tőzsdézés miatt akkor még nagycsapat voltak :) -
#3741 Az mondjuk tényleg nagy teljesítmény, mert a bajnokságban nem sokszor arat a Dortmund. -
#3740 dortmund -
#3739 A Bayernen kívül melyik klubbal nyert még? -
#3738 A varázsszó: BL győzelem két különböző klubbal! -
#3737 veretlen angol bajnoki címet nehezen hiszem..
megaztán nem kéne 1 magyar edzőhöz hasonlítani, meg a bajnoki címeket egymáshoz mer ég és föld...mind1 erről nem itt kell dumálni, tény h Hitzfeld lényegesen előrébb kéne legyen a listán a sok német bajnoki és 2 bl cím után -
#3736 Ezt rengetegen elérték, nemcsak Angliában, hanem Németországban, Spanyolországban és Olaszországban is... -
mrroma #3735 ez tok jo -
#3734 Ha a Bundesligában bevezették volna azt a szabályt, amit Magyarországon vetett fel valaki okos, hogy 3 vagy több gólos győzelemnél 4 pont járjon, 3 vagy több gólos vereségnél meg -1, akkor a Werder már a másodosztály felé robogna :D -
#3733 Werder megint beleszaladt egy kissebb fajta zakóba :D:D:D -
#3732 Jó, azért eltúlozzátok nagyon, Hitzfeld mellett vannak más edzők is nagyon nagy eredményekkel. -
#3731 igen veretlen angol bajnoki cím, bl döntő, fa kupa, ligakupa győzelem stb -
#3730 Wenger mit is tud felmutatni??? 2 angol bajnoki címet?? Akkor Supka Attilát is oda! :D -
DJ BP #3729 meg Lippi -
#3728 Hát igen, Fergusont én sem bírom.
Wenger erdedményeit nem ismerem, de Scolari, Hitzfeld, Capello mindenképp jó helyezést érdemelt volna. Mourinho a helyén van szerintem. -
mrroma #3727 bocs hogy bepofatlankodok, de tenyleg ezt nem lehet szonelkul hagyni, nem tudom mit keres Arsene Wenger a 10-dik helyen, baromsag, akik az elso helyeken vannak a tobseget nem ismerem, lehet hogy jo edzok voltak, de a maiak kozul szerintem Capello az elsok kozot kene legyen, vagy inkab az elso, mert peldaul Alex Ferguson,aki csak egy klubnal veri a nyalat oszt ott is hol nyer hol nem,es a vilag egyik leggazdagabb klubjannal,ezt barki tudna legalab igy csinalni, es volt kepuk a 4-ik helyre tenni,mindegy, szerintem akkor is Capello a nr"1 -
#3726 Majd amikor a Bild állitja össze a listát -
Gabe18 #3725 Hogy angol lista azt az első 5-ben helyet foglaló két MU atyaúristen is jól mutatja...Egy angol listán meg németként...
De azt nem értem azért hogy a mi "büdösúristenit" Kálmánunk hogy nem tudta beverekedni magát az első 10-be. -
#3724 Az biztos :) -
#3723 Jó, persze minden ilyen lista szubjektív, de azért ebből ordítanak a hülyeségek. -
#3722 Ez egy szubjektív lista, nem kell vele törődni.
Pl Giovanni Tappattoni szvsz több kárt okozott ahol megfordult mint hasznot mégis Hitzfeld elött van :S -
#3721 Ja! És Ottmar papa megminimum a legjobb 5-ben ott kéne, hogy legyen! -
#3720 Hát nem is tudom, de Arséne Wenger, Vicente del Bosque, vagy José Mourinho nem tudom mit keresnek Hitzfeld előtt, aki csak a 31.?? Ez a nagyképű a Chelseavel BL-t nyerni nem tudó gyökérarcú nálam az első 500-ban sincs bent! -
#3719 A világ 50 legjobb edzője a Times szerint -
#3718 Remélem, azért be-benézem még! -
#3717 ezért szeretem a fórumokat, megkérdezek valamit és 1 csomó kommentárt kell mellé írni. amúgy az 1. meccsen 3-0-ra nyertek ha jól tudom, a werdert 4-0ra verték (mivel ezeket a meccseket láttam). és a hamburg ellenni meccset pedig 1-0-ig láttam. és érdekelt h azóta volt-e meccsük, kivel volt, mennyi lett a vége hogy áll a bajnokság stb...és mivel ez 1 fórum amit ha van időm olvasgatok is volt bátorságom ezt megkérdezni. amúgy szeretem a bayern-t és mint mondta Taranov is nem ülök mindig a tv előtt ha játszanak, mivel dolgozok is. de ha tehetem nézem a meccsüket. na mind1! azért kössz -
Gabe18 #3716 Na de ha valaki "mi a mérlegünk" formában teszi fel a kérdést,az nekem arra utal hogy a komolyabb Bayern szurkolók tagjai közé sorolja magát.Akkor nekem az lenne természetes,hogy tudja nagyjából hogy mi van a csapat körül.
Nem azt mondom hogy az ificsapatól kezdve az összes sérültig tudjon mindenkit,de ilyen alapdolgokat nyomon kéne talán követni. -
#3715 Lehet úgyis Bayern szurkoló valaki, hogy nem ül a tévé előtt minden hétvégén. Mindenki különbözően szurkol, van aki verekedni is képes, ha megsértik a Bayernt, van, aki meg egyszerűen azért szimpatizál velük, mert PSV-mezük van, de ettől függetlenül szurkol a Bayernnek. -
Gabe18 #3714 Óriási Bayern szurkoló lehetsz ha fogalmad sincs ezekről...
3 győzelem,1 döntetlen,1. hely. -
#3713 mi a mérlegünk az idei bajnokságban? hány meccs volt? gy? d? v? hanyadik hely? -
#3712 Mehrwöchige Pause für Philipp Lahm...
Én már nem tudom mi van velünk.... Mindig felmegyek a hivatalos honlapra mást már nem is látok.. ez sérült le ezt mütik ez nem játszik ez még nem épült fel... pff. :(:(:( -
#3711 Hopsz, a smiley ez akart lenni --> :(