Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholl az isten!!! 1-1!!!<#taps>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
hóesés, szar pálya, szar foci, szar minden!

djemba-djemba
hát ezt rossz nézni...

brazzo nulla, pizarro meg olyan, mint aki be van baszva!

ez lófasz...

mondhatom jól indítunk 😞
Sheva
0:1

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Pedig a Milan meccs elõtt én nem számitok valami fergeteges produkcióra.De ne igy legyen...

Taranov
Szerintem nincs már riválisunk, de dühös lennék, ha megint X-et játszanánk kevés góllal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ennek talán az az alapja hogy ma Magyarországon tisztességes úton nem lehet meggazdagodni...Sõt hát meggazdagodni,az már eleve egy tulzás,még jelentõsen elõrelépni sem.Persze akkor ezt eleve ott kéne elkezdeni,hogy hol kezdõdik a gazdagság.Mert ami az Abramovicsnak van,az már azon is túlmutat az átlagember szemével nézve.Na de ez ide teljessen off,ugyhogy talán hagyjuk is.Meg ezt a Chelsea-Real témát is lehetne már felejteni szerintem,de hát elvitázhattok még itt itélet napig.

Ha ma a Hamburg ellen csk egy x-et játszunk,akkor asszem a HSV-t végleg lerázzuk,mert az ugy megmaradó 11 pontos különbséget nem hiszem hogy el tudjuk szórakozni.Akkor a Werder maradna az egyetlen számitásba vehetõ rivális.

Taranov
Igen, Scholl a tavalyi, Chelsea elleni BL-visszavágóra visszanyerte régi önmagát.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bercy
Én se bánnám h jönne 1-2 nagyobb név, de igazából nem sztárokra van szüksége a csapatnak hanem olyan játékosokra mint Effenberg és Scholl volt néhány éve, akik szivüket/lelküket beletették a csapatba.
Taranov
Guerrero, Makaay, Santa Cruz, Pizarro.
Általában Makaay és Pizarro a kezdõ.

REALista
Nem tudja valaki a Bayern kezdõ csatársorát???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kek

Kit--Kat
1950 valamennyibe 1 bajnoki cím:o
Én is osztom, mert a cselszi nem maga halmozta fel a vagyonát ahogy pl. a Juve a Barca vagy a Bayern. Ez a hírtelen pénzfeltöltés teszi ellenszenvessé a cselszit sok embernek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Az igaz, hogy Abramovics nyomta bele a pénzt, de ettõl még nem maffiózó. Magyarország specialitása, hogy a gazdagokat lemaffiózózzák.

REALista
Javaslom neked a Chelsea topic-ot!Egyébknt nem tudom mit zavar téged hogy a Chelsea-bõl nagy csapat lett!

5w0rdf15h
nem kamu, én cnn-en bbc-n hallottam nem magyar híradókból.....azok csak hülyeségeket mondanak
amúgy meg hol volt a chelsea mielõtt az a fasz megvette????? sehol, szinte semmit nem nyert, talán 1 hazai kupát szal egyértelmû mi miatt lettek azok amik...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Ez az ukrán meg orosz maffiózó duma különösen nagy hülyeség.

5w0rdf15h
na ne fényezd annyit a cselszkit, mû csapat és kész, sehol nem lenne az orosz maffiózó nélkül
ja és ez a BYERN topic, nem a real, nem a cselszki..... a Bayernrõl beszéljünk

Taranov
"Lelkileg fog kikészülni, ha elmegy..."
Ezzel egyetértek.

"a Bayern is nagyon gazdag klub, csak nem ilyen cigus("...van egy kis pééézem, rögtön eliszom...") üzletpolitikát folytat, mint a Real..."

A Chelsea jól kitalálta, hogy ki kell nekik, de azért értem, hogy miért nem szereted, bár én nem osztom ezt.
Azért nem bánnám, ha venne a Bayern pár embert, sztárt, és jól beépítenék õket a csapatba. Csak sajnálnám azokat a jelenlegi játékosokat, akik kikerülnek ezáltal a csapatból. Egyébként a Real ellentéte talán az Ajax, akik marha jó játékosokat nevelnek ki, aztán eladják õket. Több példa volt már erre az Ajaxnál.

djemba-djemba
Igen ez így van! De érted, hogy én miért nem szeretem õket?

A mûbráner hasonlattól jobb nem jut eszembe...az leírja, hogy mit gondolok róluk: nagy, szép, tökéletes, csak éppen semmi eredetiség nincs benne...

Én a pénz miatt soha nem irigykednék más csapatra, mert a Bayern is nagyon gazdag klub, csak nem ilyen cigus("...van egy kis pééézem, rögtön eliszom...") üzletpolitikát folytat, mint a Real...---> néhány éve még a csõd közelében voltak...(mármint real)

Abban nemtom mi az érdekes, hogy van egy sztár, de nem a posztján szerepel, sõt lehet bele sem illik a csapatba és emiatt szarul játszik...--> ez nem érdekes, hanem egyértelmû!

Megvették Owent is....de minek? Hisz ott voltak már Ronaldoék...csaknem gondolták , hogy egy Owen kaliber majd leül a padra...

Ugyanez lesz Ballackkal, ha elmegy a cselzibe...nem lesz kezdõ, mert lampard és makalele mellett nem fér be! Le kell majd ülnie a padra, ettõl õ meg be fog sokalni! Lelkileg fog kikészülni, ha elmegy...

Taranov
Igaza van Real-drukker barátunknak, az nem szégyen, ha sok pénze van egy csapatnak. A Bayern sem egy szegény csapat. A Real esetében érdekes, hogy a legnagyobb sztárokat veszik meg, mégis elég rossz a csapat, viszont ezt a Chelsearõl nem lehet elmondani.

B0B0
??

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Amíg ilyen jók az eredményeik, akkor tisztelni kell õket, nem leszólni.

B0B0
Van Bommellel semmi bajom, de Ballackhoz képest, szóval izé...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nem azért írta, mert azt hitte, hogy tegnap alakult a klub, hanem, hogy szarrá vásárolják magukat kreativítás nélkül. A legjobb játékosaikon kívül minden poszton cserélõdnek az emberek fél vagy 1 évente...

B0B0
Még nem biztos hogy oda megy...

B0B0
Sebaj. Azé a Milant még útálom, de télleg nem olyan méretekbek költ mint a Chelsea vagy a Real de észnélküliség ott is van

Taranov
Pedig az is ~100 éves klub 😊

djemba-djemba
A cselzi jól igazol, de nem szimpatikusak, mert semmi eredetiség nincs bennük...majd száz év múlva talán...

ez igy igaz 😄

REAL MADRID

Taranov
És a Chelsea sem a legnagyobb sztárokat igazolja le, fõleg nem ész nélkül.

djemba-djemba
A cselzi viszont olyan, mint egy méretes mûfasz...MÛ az egész, nulla hagyomány...

Ballack nemtom miért megy oda? Van már egy Lampardjuk, Makalele meg kell oda...Akkkor???

djemba-djemba
Sztem a Barca ésszel igazolt, és fog is remélem. A Barca olyan embereket gyûjtött össze, akik még nem nyertek semmi komolyabb trófeát, tehát ki vannak éhezve, emellett minden poszton jobbak, mint pl. a Real!

A Real számomra kommersz csapat! Csak egy szimpla üzleti vállakozás...a foci kezd háttérbe szoulni.

A tradicionalitásukat és eredményeiket viszont tisztelni fogom mindig. De mint mondtam nekem az nem tetszik, hogy kommersz és emellett a legtöbb divatdrukkerrel rendelkezik. (ezt nem realistára vagy djbee-re mondom)

Ja és sztem a milan sem sztárokat igazol, tehát ezzel nem értünk egyet Bobo<#nemtudom>

REALista
Valami ilyesmit vártam!<#hehe>

Egyébként nézi valaki a 1999-es BL döntõt a Sport2-õn???

HALA MADRID!!! 😛P

REAL MADRID

B0B0
Ezt pont te mondod <#hehe>

Hát az tényleg szomorú...

Közbe látom teljessen átmentünk Real téritõ fórumba,még 1-2 nap itt is már csak Real szurkolok lesznek.

REALista
Boboval kár vitatkozni nem foglalkozik azzal hogy mit ír a másik csak mondja a magáét!!!

Taranov
A Chelseanél nagyon jól összerakták a csapatot (ami nem volt olcsó, ez tény).
A Realról ezt nem lehet elmondani, legalábbis az eredmények nem jönnek.

DJ Bee18
mi bajod van? mikor nyilvánultam meg primitíven? csapatot sem sértegettem
Nyugi

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
de nem érted, pl. a Nürnbergben is van rengeteg munka, edzés, stb., õk sem érnek el semmit. És jöhetnének verni a nyálukat, hogy bezzeg ha mi is vásárolhatnánk, mi nyernénk.
Meg a Chelseare mondanék bármit, de hogy nincs taktika, meg ésszerûtlenek...

B0B0
Úgy legyen! 😊

5w0rdf15h
elvileg nem fog játszani még a hétvégén, a válogatott meccset is lemondta szal sztem még 1 hétig pihentetni fogják, nehogy aztán még vmi nagyon komoly sérülés legyen belõle

B0B0
Jó! Hagyjuk az off-ot!

Inkább arról beszéljünk m van a Bayernnel! Oli vajon mikorra épül fel? Bár ez a kis tejfeles szájú kapus nem is olyan rossz 😊

5w0rdf15h
menjél már vissza a primitív real topicba pls thx

B0B0
Te nem olvasod el, hogy én mit írok!!!!! Tanulj már meg gondolkodni! Én nem azt mondtam, hogy az utálatos ha valakinek több pénze van, hanem, hogy ész nélkül összevásárolja az éppen aktuális legjobb játékosokat!!!!! A Bayernra nem éppen lehet azt mondani, hogy ész nélkül vásárol...

Értelmet a te mondandódban nem lehet találni. Nem tudsz már máshogy tiltakozni a számodra fájó igazság ellen

DJ Bee18
na nehogy már a Real legyen a hibás mindenért, álljál le

DJ Bee18
baszki, ugyanígy panaszkodhatna rátok az FC Köln, az 1860 München, a Nürnberg, és az összes többi európai kisebb csapat, mert ti sem vagytok csórók. Mit érne a taktikátok a Hannover költségvetésével??? Érted már miért nincs értelme annak amit mondasz??