14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • banok
    A Pro7 adja a csütörtöki UEFA-kupa meccseteket.
    19.00 Bayern München-Belenenses
  • B0B0
    Érett ez az 1:1, ma egyszerűen semmilyen helyzetet nem tudtak berúgni.
  • 5w0rdf15h
    1-1 Klose fejes :)))

ez a bemondó állat lehet :DD
  • B0B0
    Lell helyzete az pffff..
    Toni meg egymaga rúghatott volna vagy 3-at!
  • Gabe18
    Vezethetnénk 3 gólal,aztán szopunk egy ilyen 200 méteres lövésel.És onnan már vége,örülhetünk hogy nem kettő.

Lell 6 méterről odapasszolja a kapusnak... Vicc...

És innen már...Azt játszhatják amit akarnak,mi meg nem tudom hogy pörgünk fel,egy két ember nagyon fásult állapotban van.
  • 5w0rdf15h
    0-1 hát...nemártana kicsit felrázni a csapatot
  • B0B0
    Láttátok milyen mezben játszunk ma? Ez egy új.
  • B0B0
    Igen, 97-ben. A Juvét verték asszem 4:2-re (vagy 3:1-re)
  • 5w0rdf15h
    97-ben volt talán mielőtt még volt az a pénzügyi válságuk a tőzsdézés miatt akkor még nagycsapat voltak :)
  • Taranov
    Az mondjuk tényleg nagy teljesítmény, mert a bajnokságban nem sokszor arat a Dortmund.
  • 5w0rdf15h
    dortmund
  • Taranov
    A Bayernen kívül melyik klubbal nyert még?
  • B0B0
    A varázsszó: BL győzelem két különböző klubbal!
  • 5w0rdf15h
    veretlen angol bajnoki címet nehezen hiszem..
    megaztán nem kéne 1 magyar edzőhöz hasonlítani, meg a bajnoki címeket egymáshoz mer ég és föld...mind1 erről nem itt kell dumálni, tény h Hitzfeld lényegesen előrébb kéne legyen a listán a sok német bajnoki és 2 bl cím után
  • B0B0
    Ezt rengetegen elérték, nemcsak Angliában, hanem Németországban, Spanyolországban és Olaszországban is...
  • mrroma
    ez tok jo
  • Taranov
    Ha a Bundesligában bevezették volna azt a szabályt, amit Magyarországon vetett fel valaki okos, hogy 3 vagy több gólos győzelemnél 4 pont járjon, 3 vagy több gólos vereségnél meg -1, akkor a Werder már a másodosztály felé robogna :D
  • France men
    Werder megint beleszaladt egy kissebb fajta zakóba :D:D:D
  • Taranov
    Jó, azért eltúlozzátok nagyon, Hitzfeld mellett vannak más edzők is nagyon nagy eredményekkel.
  • 5w0rdf15h
    igen veretlen angol bajnoki cím, bl döntő, fa kupa, ligakupa győzelem stb
  • B0B0
    Wenger mit is tud felmutatni??? 2 angol bajnoki címet?? Akkor Supka Attilát is oda! :D
  • DJ BP
    meg Lippi
  • Taranov
    Hát igen, Fergusont én sem bírom.
    Wenger erdedményeit nem ismerem, de Scolari, Hitzfeld, Capello mindenképp jó helyezést érdemelt volna. Mourinho a helyén van szerintem.
  • mrroma
    bocs hogy bepofatlankodok, de tenyleg ezt nem lehet szonelkul hagyni, nem tudom mit keres Arsene Wenger a 10-dik helyen, baromsag, akik az elso helyeken vannak a tobseget nem ismerem, lehet hogy jo edzok voltak, de a maiak kozul szerintem Capello az elsok kozot kene legyen, vagy inkab az elso, mert peldaul Alex Ferguson,aki csak egy klubnal veri a nyalat oszt ott is hol nyer hol nem,es a vilag egyik leggazdagabb klubjannal,ezt barki tudna legalab igy csinalni, es volt kepuk a 4-ik helyre tenni,mindegy, szerintem akkor is Capello a nr"1
  • France men
    Majd amikor a Bild állitja össze a listát
  • Gabe18
    Hogy angol lista azt az első 5-ben helyet foglaló két MU atyaúristen is jól mutatja...Egy angol listán meg németként...

De azt nem értem azért hogy a mi "büdösúristenit" Kálmánunk hogy nem tudta beverekedni magát az első 10-be.
  • Bercy #3724
    Az biztos :)
  • B0B0
    Jó, persze minden ilyen lista szubjektív, de azért ebből ordítanak a hülyeségek.
  • Bercy #3722
    Ez egy szubjektív lista, nem kell vele törődni.
    Pl Giovanni Tappattoni szvsz több kárt okozott ahol megfordult mint hasznot mégis Hitzfeld elött van :S
  • B0B0
    Ja! És Ottmar papa megminimum a legjobb 5-ben ott kéne, hogy legyen!
  • B0B0
    Hát nem is tudom, de Arséne Wenger, Vicente del Bosque, vagy José Mourinho nem tudom mit keresnek Hitzfeld előtt, aki csak a 31.?? Ez a nagyképű a Chelseavel BL-t nyerni nem tudó gyökérarcú nálam az első 500-ban sincs bent!
  • B0B0
    A világ 50 legjobb edzője a Times szerint
  • B0B0
    Remélem, azért be-benézem még!
  • leoon
    ezért szeretem a fórumokat, megkérdezek valamit és 1 csomó kommentárt kell mellé írni. amúgy az 1. meccsen 3-0-ra nyertek ha jól tudom, a werdert 4-0ra verték (mivel ezeket a meccseket láttam). és a hamburg ellenni meccset pedig 1-0-ig láttam. és érdekelt h azóta volt-e meccsük, kivel volt, mennyi lett a vége hogy áll a bajnokság stb...és mivel ez 1 fórum amit ha van időm olvasgatok is volt bátorságom ezt megkérdezni. amúgy szeretem a bayern-t és mint mondta Taranov is nem ülök mindig a tv előtt ha játszanak, mivel dolgozok is. de ha tehetem nézem a meccsüket. na mind1! azért kössz
  • Gabe18
    Na de ha valaki "mi a mérlegünk" formában teszi fel a kérdést,az nekem arra utal hogy a komolyabb Bayern szurkolók tagjai közé sorolja magát.Akkor nekem az lenne természetes,hogy tudja nagyjából hogy mi van a csapat körül.
    Nem azt mondom hogy az ificsapatól kezdve az összes sérültig tudjon mindenkit,de ilyen alapdolgokat nyomon kéne talán követni.
  • Taranov
    Lehet úgyis Bayern szurkoló valaki, hogy nem ül a tévé előtt minden hétvégén. Mindenki különbözően szurkol, van aki verekedni is képes, ha megsértik a Bayernt, van, aki meg egyszerűen azért szimpatizál velük, mert PSV-mezük van, de ettől függetlenül szurkol a Bayernnek.
  • Gabe18
    Óriási Bayern szurkoló lehetsz ha fogalmad sincs ezekről...
    3 győzelem,1 döntetlen,1. hely.
  • leoon
    mi a mérlegünk az idei bajnokságban? hány meccs volt? gy? d? v? hanyadik hely?
  • France men
    Mehrwöchige Pause für Philipp Lahm...
    Én már nem tudom mi van velünk.... Mindig felmegyek a hivatalos honlapra mást már nem is látok.. ez sérült le ezt mütik ez nem játszik ez még nem épült fel... pff. :(:(:(
  • B0B0
    Hopsz, a smiley ez akart lenni --> :(