14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3790 én néztem de nem nektek szurkoltam...
sokkal jobb volt a Bayern a KSC ellen. -
#3789 Természetesen néztem :) A 4 gól ellenére nem nyomtunk úgy mint ahogy szoktunk de szép gólok voltak... Toni-é és Altintop-é főleg... Kahn utoljára játszott szülőföldjén :( -
#3788 jó sima meccs volt :) -
#3787 Mivaaa? Senki sem nézte a meccset?? Azt hittem, hogy hazaérek és legalább 20 új hsz.
Összefoglaló für mich -
#3786 És ráadásul milyen jó üzletet csináltunk vele, ugyanis max 1 milliot fizettünk érte ;) -
#3785 Na igen -
#3784 Szinte felforrt ott elől a levegő ahogy beállt. Én nagyon bízom benne, szerintem egy-kettőre ő is közönségkedvenc lesz! :) -
Gabe18 #3783 Hát ja,de régen általában csak meccs közeben,vagy után,a nagy beirás-véleménynyilvánitás pillanataiban volt ilyen.Mostanában meg teljessen véletlenszerüen. -
#3782 Ez attól függ, hogy mennyire van terhelve a servere... vannak olyan időszakok amikor nagyon sokan akarnak menni és akkor leáll sajnos mert nenm bírja a terhelést...! De előbb utóbb javítás lesz, szal mindenkinek ilyen nem csak neked :) :( -
Gabe18 #3781 Amúgy az fcbayernmünchen.hu másnál is úgy mükidik hogy naponta kb 3-4 órát megy,azon kivül valami hiba jön be csak? -
#3780 A Werderben még anno kapott egy piros lapot... azt ennek a levét issza :) (itta) Visszavágón már lehet Lahm is játszik... -
Gabe18 #3779 Szerintem a biró csak egy nagyot hibázott,amikor az első félidőben lesnek fujta ami elakadt Podolskiban,de aztán mivel Ribery belevágta a kapusba,az sem volt döntő.
Utánna lévő esetekben amikor a tv-sek bevonalazták nekem egyik se tünt súlyos hibának.Maximum ilyen "jóindulatal elengedhető" volt egy vagy kettő.Nem a birón múlt... -
#3778 Klose pihent v mér nem játszott? -
#3777 Csak így sem volt 100%-os Toni, és nem akart kockáztatni a Generális! -
Gabe18 #3776 Hát ez az 1-0 nem sok,de arra jo hogy ha kint lövünk egyet,akkor nem hiszem hogy gond lehet.De azért ma is többet vártam volna.
A Wagner-Toni cserét nem értettem,ha valakit levittem volna az Podolski lett volna elölről.Csak nem megsérült már megint az olasz?
Mindenesetre valószinűleg pokoli kemény visszavágó lesz... -
#3775 Most is lendületet vitt a játékba egyből :) nah, nem volt ez rossz, csak valahogy a támadások végébe mindig hiányzott az a bizonyos mozdulat,passz vagy akármi, amiből gól is született volna.Na nembaj, az odavágón remélhetőleg bírót és partjelzőket is kapunk a meccsre, mert ezek csak valami takarítók lehettek München utcáiról, akik kb életükben 1focimeccset ha láttak... -
#3774 Nemrég még azt írták most kezdi a felkészülést :D:D REmélem nem hamarkodják el... -
#3773 nemigaz h nem akad be végre még1 lövés...
Schlaudraff végre pályára lépett hivatalos meccsen -
#3772 Auf gehts Bayern, schiest ein Tor PLS!!! 2-vel biztosabb lenne a dolog... -
#3771 sajnos... -
#3770 De nemám, csak az arca -
#3769 A tavalyihoz sem tudott szerintem. -
#3768 Podolski nem nagyon tud felnőni a mai Bayern szintjéhez... -
#3767 Na ja! :/ -
#3766 azóta már a Leverkusen is nyert...
ami a meccset illeti több góllal is vezethetne a csapat, amit meg Ribery megint művel :DDddd rengeteget fut és nem tudják szabályosan szerelni :) -
#3765 Vezethetnénk többel is, ha partjelző nem lenne ilyen [email protected] -
Gabe18 #3764 Na eddig jó.Totális mezőnyfölény,az ellenfél persze semmit se kockáztat full deffensben nyomják.Toni igy is bevágta a második ziccerét.
Azt hogy ha kijebb jönnek mi lesz megmutattuk nekik a végén a szögletük után,majdnem megkapták a másodikat.
Szerintem ha egy 2-0-al tudunk zárni akkor már jók vagyunk a visszavágóra.
Ribery ma is döbbenet mit futkos össze,ezen kivül nem lehet tőle elvenni a labdát.Toni kettőből egy,nem rossz arány (és Van Bommel parádés gólpasszát se feledjük).Podolski viszont alig ér labdához... -
#3763 Luca góljával vezetünk a félidőben... -
Gabe18 #3762 Hát igen,ha a pár gyengeébb ember helyett ezek vannak,jók lehetettek volna egy pontra. -
#3761 Azért a Werdernél Wome,Fritz,Frings,Borowski hiányzás nem semmi...Carlos Albertonak is idő kell még beépülni! -
Gabe18 #3760 A Schalkétől én még a győzelmet is kinéztem volna,a hazai oroszlánbarlangjukban,de hogy kikapjanak...
A Stuttgart-tól biztam egy X-ben legalább,azért a Rangers se az a világverő,az se lett meg.
A Werder meg szinte pozitiv meglepetés volt,hogy végig tartották magukat.Sajnos van ott egy két nagyon nulla játékos most.Ha Diego mellett lett volna még 1-2 jobb formában lévő ember,még egy x is kijöhetett volna.De hát nem volt...
Na de talán az UEFA-ban javitunk,a Hamburg már nyert,remélem ma mi is.
-
OPM #3759 Schalkeból egy X-et kinéztem volna, de a másik két eredmény szvsz várható volt (megis tettem az ellenfeleket tippmixen ) -
#3758 NC -
#3757 hát a német csapatok eddigi bl szereplése siralmas....3 meccsből 3 vereség -
#3756 Alapból én is ezt mondanám, ha nem láttam volna az utsó két bajnokit :) -
OPM #3755 A Bayern München szuperfavorit az UEFA-kupában -
OPM #3754 http://www.prosieben.de/sport/fussball/fcb/ -
#3753 Én nem látom a műsorkiírásban -
#3752 Neeem, közben kiderült, hogy az csak a bemelegítő cucc volt (amúgy fehér volt) -
#3751 A Lyon mezben? :)