Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Az fáj a legtöbbeknek, hogy míg általában a csapatoknál szépen lassan szedik össze a csapatot kuporgatva a pénz állandóan változtatnak a taktikán ha valaki lesérül, addig a Realnál az utóbbi 8-10 évben összevásároltak ész nélkül mindig a legjobb formában lévõ játékosokból és az összevásárolt csapat gond nélkül kiütötte azokat a csapatokat ahol munka is volt benne. Ne pedig azért mert sok a pénzük. És mi lett a megoldás? Néhány csapat (Chelsea, Milan, egy idõbeb a Man.U. is, és sajna mostanában a Barca is kezdi) követi õket mert ez az egyetlen esélyük. Ennek ellenére Münchenben 2000 csapatot építettek igazi világsztár nélkül és rendkívül motiváltan végig játszva megnyerték a BL-t. Nálam ez a szimpatikus, nem pedig az, hogy a temérdek pénzbõl összevásárolok egy halom embert...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DJ Bee18
tisztelet a kivételnek természetesen

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
"magyar szokás szerint a gazdagabbat utáljuk."
Ebben van igazság.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
engem nem érdekel, csak ezt nem szeretem, amikor magyar szokás szerint a gazdagabbat utáljuk. Pl. sokan becsületes pénzbõl szerzik vagyonukat, sõt az ilyenek munkát adnak rengeteg embernek is. Mert ha egy csapat sportszerûtlen, megérdemli, hogy utálják. De ilyen indokkal, hogy többet költ, ilyen alapon minden kiscsapatnak utálnia kée a Bayernt??

Taranov
Dehogynem, tavaly a BL-ben õk ejtettek ki 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez elég nevetségesen hangzott. Fõleg az ukrán maffiózó.
Szomorú, hogy vannak nálunk jóval gazdagabb emberek is, nem?

DJ Bee18
de azért mégnem kell utálni a Chelseat, mert nekik van egy milliárdosuk. Még csak nem is játszottatok ellenük, hogy kiestetek volna 😊)

Jó hát jöjjön hozzánk is egy miliárdos aki mindenkit megvesz akire Magath azt mondja hogy neki kell.Majd akkor próbáljunk példát venni mi a Chelsearõl.
Bár mi inkább ne adjuk el magunkat valami ukrán maffiózónak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Bee18
meg az a helyzet, azt panaszkodtátok, hogy sokan jogtalanul nézik le a Bayernt, meg útálják. Erre a reakció: utáljuk a reált. Én meg ugyanúgy erre panaszkodtam, egy cipõben járunk.

Taranov
Csak nem értem, hogy ez miért baj, ha jól van összerakva a csapat.
A Real és a Milan jelenleg elég rossz, de a Chelsea nem. Õszíntén szólva példát vehetnénk róluk.

DJ Bee18
ki magasztalja? már elnézést, de épp ezaz, hogy mindenki lehordta, én meg csak megérdeztem miért.
Ha láttátok volna, elismertem, hogy az igazolások nem jöttek be. Csak azt nem értem, hogy ezért miért kell utálni, ez a mi problémánk, nem, vagy ártottunk valakinek??

5w0rdf15h
tod h ez nem a real topic????
ott magasztald a csapatodat....amúgy meg teljesen igaz h most ott közel akkora válság van mind a magyar fociba

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

djemba-djemba
A Real akkora válságban van, hogy annál már csak az MLSZ van nagyobban...
Irigyli a rák õket...

Nekem az észnélküliség miatt ellenszenves a Real, emiatt most úgy szenvednek, mint bab a fazékban...

A Real nem ismeri azt a szót, hogy ésszel igazolni és posztra lehetõleg...

B0B0
<#worship><#taps>

És igen! Én is megkérdezhetném ilyen jogon, hogy miért utálják annyian a Bayern. De már én is beletörõdtem...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Én szeretem a német focit is bár mostanában a Bayern játéka nem annyira tetszik!A Werder mostanábban jobban odateszi magát a meccseken!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Eh...tudod ki irigyli a csapatodat,mostmár lassan a "brazil válogatott" táblát is ki lehet ott akasztani.Bár a Real most egy kicsit visszaesett,de nem aggódok nyáron megint kinyilk a kassza és megint beszipkáznak pár nagy nevet."És akit a Real hiv,annak ugye menni kell." mint tudjuk.
És akkor engedtessék meg hogy ez nekem ne tetszen.
Fõleg hogy én magam egy olyan klubnak szurkolok,aki ha nyer 4-0-ra egy bajnokin,akkor az átlagos vélemény a "de szar ez a Bayern,szar német foci,stb..." (megtörtént eset pár éve egy Bayern-Kaiserslautern 4-0 után)
Szóval én is megkérdezhetném az én csapatomat miért utálják,de én már beletörõdtem az évek során.

B0B0
Nem döntök én el semmit! Nekem nem az a csapat szimpatikus ahol a tömérdek világsztárra bízzák a meccseket és no takitika, hanem ahol egy-két világklasszisra építenek egy csapatot, taktikával és motívációval...

DJ Bee18
gátlástalan, ott az igazság

Ki vagy te hogy csak így eldöntöd mi, hogy van? Lássuk csak, 10 millió Euró még nem gátlástalan, 15 már igen? Vagy hogy megy ez? Magyarul azok a csapatok, akik többet költenek, mint a Bayern, már gátlástalanak. Ez hogy történik? Beütöd a számológépbe az igazolások összegét, kijön egy magasabb összeg, hoppá ezek is gátlástalanok. Tudom nem így megy, de azt nem tudom a megérteni, ha egy csapatnál magas a bevétel, meg a kiadások, akkor mitõl lenne bármivel is gátlástalanabb, meg szemetebb, amikor a mai foci errõl is szól, az üzletrõl. (sajnos)

DJ Bee18
nem értem mi az ellenszenves ebben?? Ha megtehetik vegyék. Az más kérdés, hogy a csapatnak nem tett jót. Ja már megvan, kulsszó az irigység. Oké így már értem 😄DD

B0B0
Ott az igazság. Nem kéne összehasonlítani a Bayern vásárlási szokásait egy Reallal meg egy Chelseavel vagy Milannal! Ballack volt a legdrágább vétel és az õ ára is csak töredéke volt Beckhamének Figóénak Zidaneénak Roberto Carlosénak Ronaldoénak... és még sorolhatnám, mert télleg gátlástalan a lista

Gyakorlatilag errõl van szó.Kissé ellenszenves volt hogy néhány éve csak aranylabdásokat vásároltak.
Ez a "megveszünk bármikor bárkit,bármibe kerül is" nézõpontjuk volt ami extra ellenszenvessé tette õket.
Ugyanakkor az elvitathatatlan hogy a világ egyik legnagyobb klubja,nagy eredményekel,óriási múltal,stb...Ezért is mondtam hogy Ballack oda ment volna,még valahol meg is értem.Persze a Chelsea sem "érthetetlen" ,de róluk tudtomal eddig nem volt szó.

REALista

B0B0
A Real drukkerek unalmasak, amikor nem bírják ezt elviselni...

REALista
De unalmas már!A többi csapat barátságból állt össze biztos!

Taranov
Errõl már beszéltünk régebben, hogy a Chelsea nem az a tipikus összevásárolt csapat. Nem a legnagyobb sztárokból áll, csak nagyon jó játékosokból. Olyasmi, mint a Bayern csak több pénzzel.

B0B0
Szerintem csak egyszerûen útálja z összevásárolt csapatokat

DJ Bee18
mi bajod van a Reallal???

És egyik sem igazi irányitó (bár mostanában Ballack se ezen tevékenység közben tündököl).
Scweinsteiger majd lehetne,de ahhoz még sok rutin,tapasztalat kéne neki.

Taranov
Én Ali Karimirõl hallottam, hogy helyettesítené Ballackot.
Egyébként sok jó játékosunk van, Zé Roberto, Karimi, Schweinsteiger, Salihamidzic, Deisler, Hargreaves, de egyik sem annyira gólerõs, mint Ballack.

Hát még valamelyik közvetités alkalmával idézte a riporter az egyik vezetõnktõl,de már nem tudom kitõl pontossan.De kétszer is elhangzott,ugyhogy ezt valaki tényleg kitalálta.

B0B0
Hol hallottad az a Santa Cruzos õrültséget? 😄DD

Ha megy megy,azzal már nem tudunk mit csinálni,akkor ettõl a pillanattól kezdve az a kérdés kit igazolunk a helyére.
Azt a hülyeséget hogy Santa Cruzt "átnevelik" a helyére remélem már az is elfelejtette aki kitalálta,és arról sem akarok hallani hogy valami "Északi Sark Legjobbja" szinvonalú "tehetséget" idehoznak.
Egyszerüen nem igaz hogy 2-3 évenként nem tudunk 1-2 igazi meghatározó játékost igazolni.

B0B0
egyetértek

Taranov
Azért azt ne felejtsd, hogy a Chelseat és a Barcelonát mondják most a legjobb csapatoknak. Én már eleve azt nem értem, hogy miért megy el. Ha ígyis-úgyis elmegy, akkor nem csodálkozom, hogy a Chelseabe.

Hát ja,mert a Inter vagy Juve még csak-csak,sõt bár a Real akit mindenek felett gyûlölök de ha oda megy még azt is megértem valahol,mert a Real mégis csak Real,de hogy a Chelsea-be...

5w0rdf15h
Ez sztem fék, remélem is h az, mer hatalmasat csalódnék Ballackban ha pont a köcsög cselszkibe szerzõdne
Ballack aláírt a Chelsea-hez??

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Hát igen. Sajna mi általában nagyképûen megyünk ki a pályára. Ez sajna a kissé gyengébb bajnokság miatt van

djemba-djemba
A Bayern és Werder között annyi a különbség, hogy a Werderben sokkal kevesebb a potenciál, mint a Bayernben, viszont õk mindig a maximumot hozzák ki magukból. Mindig magas fordulaton pörögnek!

Nyilván benne van ez a pakliban erõsen,de a Werder elõnyel megy,arra lehet épiteni,aztán hogy sikerül-e vagy sem,az már más kérdés.

B0B0
Nem tudok ezzel vitatkozni sajna 😞

Taranov
A Bayern ugyanezt csinálja újabban 😞

B0B0
Félre ne értsd. Kifejezetten nem szeretem a Juvét, és örülnék, ha a Bréma jutna tovább, csak szerintem a Juve egy olyan tipikus 1:0-ás meccset fog játszani amivel továbbjut. És pont emiatt utálom õket. Rúgnak egy gólt és szétvédekezik magukat...

Taranov
A Bayern egy kicsit stabilabb csapat, bár hiányolom a gólokat és a küzdést, de mi a Milan ellen egy 1-0-t el tudunk érni, ha felszívjuk magunkat, a Brémát meg könnyebben lealázza a Juve. Persze én drukkolok a Werdernek, és szégyenkezem a Bayern BL szereplése miatt.

Taranov
Ki az a Makaay? 😊

Egy döntetlenel simán megvannak,olyat még senki se játszott torinóban?
Szerintem a Werdernél kisebb csapatoknak is sikerült már a történelem folyamán.

djemba-djemba
ha Guerrero hoz még 1-2 ilyen meccset, akkor Makaay jobb, ha csomagol...

mellette van 3 rúgott, sazl mégiscsak elõnnyel fordulnak

de nemtom mit kell vitatkozni egy még le sem játszott meccsen?!<#wilting> majd eldõl...

B0B0
Méghogy a juvén túljuthatnak 😄DD Lol

Szerinted 2 otthon kapott gólall milyen esélyük van????

DONGUBA
21' <1 - 0> J.P. Guerrero

32' <1 - 1> C. Preuss

33' <2 - 1> M. Ballack

42' ❤️ - 1> J.P. Guerrero

48' J. Jones

62' <4 - 1> M. Ballack

84' <4 - 2> A. Meier

85' <5 - 2> C. Pizarro

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
legyen 3-1 guerrero

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!