14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3710 A csatáraink hullanak :) -
#3709 Sosa 6 hét... Én most már nem tudom mit mondhatnék... -
#3708 Most igazán nem értem, miért szólsz közbe, szerintem nagyon jól mutatott a hozzászólásom egy bayernes topicban :) -
DJ BP #3707 mondjuk olyan edzőt nem sokat láttam, hogy ne lenne ideges meccsek közben :)) -
#3706 Látszik rajta, hogy lelkiismeretes, nem veszi félvállról a dolgokat. -
#3705 Hát nézd. Idén a bajnokságban és az UEFA kupában nem hinném, hogy sokat fog stesszelni! :) Jövőre a Bl-ben már sanszosabb. -
#3704 Annak örülök, hogy nem olyan stresszes már az élete, de ha ismét problémája lenne az egészégével, akkor szerintem minden Bayern-szimpatizáns elfogadná a visszavonulását. -
#3703 Igen, nála sajnos az a probléma, hogy van valami a gyomrával, és nem bír már sokat stresszelni. -
#3702 A mester még gondolkodik a folytatásról :) -
#3701 biztos rajottek, hogy maskulonben eselyuk sincs :D -
#3700 Kicsit nekünk is jobban kellett volna játszanunk :( Ribery valahogy nem találta magát meg elég rendeen romboltak minket ami várható volt sajnos! :S A lényeg hogy a Stuttgart és a Schalke sem bírt ellenfelével sőt a Stuttgart egy pontot sem szerzett ismét! Nem nagyon jól indul nekik a szezon ;) Most két hét szünet utána meg meg kell ütni a schalke-t :) -
#3699 Összefoglaló -
#3698 Mekkora mákosta gólt rúgott a kurva Hamburg -
#3697 jah van der vaart nem játszik :D kicsit elírták :P
közben 0-1!!!! KLOOOSE
-
Bereet #3696 12 hamburgi van a pályán :D -
#3695 -
#3694 :) Nem lehet hanem biztos... meg a fehér... -
#3693 Akkor lehet, hogy ez lesz az UEFA-kupás meccs -
#3692 amúgy ez európai mez legalábbis az online storeban így nevezik... -
#3691 -
#3690 A 3. mezünk hasonlit a feketet Bl mezünkre! Ebből a képből nem látszik de a két csíkba eredmények vannak írva ;) zsír! :P -
#3689 De a 3. számú mezünk baromi jól néz ki, nem is tudtam, hogy van ilyen.
(Leszámítva, hogy a hazai PSV style, a harmadik számú meg Lyon :-)) -
#3688 Nah meg azért a teltházak ;)
#3681: A hazai mezünk-nek a teteje nem is ilyen :D -
#3687 Az sem rossz, de erre még rájönnek a televíziós közvetítések díjai. És gondolom, ha döntőt játszunk, akkor az is több. -
#3686 a pénznyeremény kb annyi mint amennyit a ligakupában kaptatok -
#3685 Ott a pont! :) -
#3684 Ez elképzelhető, de a pénznyereményt azért nem vetik meg szerintem. -
#3683 Merne mást mondani :D -
#3682 Hát év elején azt nyilatkozta Hoeness, hogy mindent meg akarnak nyerni! -
#3681 Aki FMzik annak egy kis csemege :)
Made by Atesz -
#3680 Én attól félek, hogy nem fogjuk komolyan venni az uefa kupát. Ezalatt nem azt értem, hogy nagyképüen lenézzük a többi csapatot (ez is előfordulhat) hanem, hogy az uefa kupa rangja miatt érdektelen lesz a vezetőség számára. -
Gabe18 #3679 Ha a cspat is ilyen mentalitásal megy neki,akkor ettől a Belezőktől vagy kik, ugy esünk ki mint a szél... -
#3678 Oli bácsi rekordja holnap! :)
-
#3677 ami a többi német csapatot illeti:
Nürnberg-Rapid Bucuresti
Leverkusen-Leira
Hamburg-Litex Lovecs -
#3676 Portugálok nem hallottam róluk még semmit.. Otthon kezdünk! -
#3675 Tökre mindegy ki az ellenfél, az UEFA kupa úgy cakkumpakk elmarad a Bayern szintjétől! -
#3674 és az ellenfelünk pedig a Belenenses -
#3673 Nyugi van!! UEFA.com-on olyan tiszta élö adásban lehet nézni hogy csak nah!! mindenki nézze :D:D -
#3672 Most jópofa, hogy az Eurosporton és a Sport1-en egy az egyben ugyanaz megy :) -
#3671 és a kurva eurosport2re rakták :@@@@