Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amig ilyen Van Buyten szintû játékosokat veszünk,addig csak a fokozatos gyengülést tudom elképzelni.
Én nem tudom,mi tényleg csak arra vagyunk képesek hogy a Bundesliga más,egy-egy évre felvillanó csapataiból aki kulcsembernek tûnik azt megvegyük?Akik aztán nálunk már korántsem remekelnek ugy mint elõzõ csapatukban.
Ja nem elfelejetettem,Iránba már haza járnak a játékosmegfigyelõink...<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ballack helyére én Lucio-t vinném fel. Van Buyten - Ismael kettõs lenne hátul! Ezt most komolyan mondom. Egyszerûen vétek Luciot hátul játszatni. Sztem sokkal nagyob mezõnymunkát végezhetne középpályán. Gólerõs, jól lõ, jól cselez, lát a pályán, jól fejel, nagyon jó szerelési készség...
Sztem ki kéne próbálni. Edmilson is védõként kezdte és a középpályán kötött ki a Barca-ban.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
München, március 16., 18.30 A válogatott futballistát kihallgatták az újabb bundabotránnyal kapcsolatban.
Egy müncheni napilap, a tz értesülései szerint Bastian Schweinsteigert, a Bayern München fiatal középpályását kihallgatták a rendõrségen, a nemrégiben kirobbant újabb fogadási botrány kapcsán. Szerdán a müncheni ügyészség bejelentette, hogy valószínûleg egy válogatott futballista is érintett az elsõre kisebb volumenûnek tartott ügyben. Franz Beckenbauer szerint ez katasztrófa lenne a német labdarúgás számára...
A lap értesülései szerint a kisebbik müncheni csapat, az 1860 labdarúgói közül kettõt, Quido Landzaatot és Paul Agostinót hallgatták ki.
Ha ez igaz és bebizonyosodik...
az fcbayern.de-n azt nyilatkozta, hogy a wolfsburg ellen azok játszanak, akik a milan ellen nem játszottak és talán lelkileg is stabilabbak, emellett tele vannak bizonyítási vággyal...
ehelyett...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ÚJ TÉMA:"Klinsmann és a Nationalelf"
látogassatok el ide is!!!!!!
Nagy szügség van a Bayor fanokra!!!!!!<#eljen>#eljen>
Mind1 messze menõ következtetéseket talán nem érdemes levonni ebbõl a meccsbõl! Ne legyünk túlságosan magyarok, akik egy gyõzelem után vb gyõztesnek könyvelik el a válogatottat, egy fiaskó után meg leváltanák még a masszõrt is...
Amugy szerintem se Wiese kell a Bayernbe.Kapusgond van itt a legkevésbé.
NAgyon sajnáltam szegény kapust mert a 88. percig istenkirály volt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én nem Magath-ban látom a hibát! Csak hasonlítsd már össze a 2 csapat játékoskeretét, és ami fontosabb a 2 csapat formáját...na ott ég és föld a különbség! Sztem ez a meccs azon ment el, mert a Bayernben formán kívül játszik Ismael, Deisler, Makaay! Rajtuk kívül formaingadozás Demichelisnél, Sagnolnál, Schweini, Zé! Pizarro akármennyire csapatember, nem igazi csatr!
Illene már a zsebébe nyúlnia Hoenessnek! Faszomat kell it skótoskodni, majd egy német, BAJOR, tradicionális klub már ne tudjon akárkit megvenni...
Na ezt nem hiszem el! BAzmeg ezek kikilóznák a Milánt!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
zavarnám haza a sok franciát Sagnol kivételével...ismael qrva gyenge
Schweini pedig pozitív meglepetés...ezen a meccsen annyi önbizalmat gyûjthetett, ami kitart neki a bajnokság végéig minimum!
Ez a meccs már müncsenben elment, mivel magath eltaktikázta magát...
Sajnos a Werder inkább csak középszerû, de legalább van bennük küzdés. Ezzel a küzdéssel jobban játszanak, mint a Bayern, aki gazdagabb csapat jobb (?) kerettel.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kurva bilan :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a német bajnokság is kezdi fényét veszíteni, sztem a francia is erõsebb már
A Bayern meg ezt a német bajnokságot simán tudja hozni, míg a Milannak, vagy egy angol, spanyol csapatnak minden héten meg kell küzdenie
Valami radikális váltás kellene itt, a 30 év felettieket elküldeni, fiatalokat beépíteni, vagy gólerõs befejezõ csatárt idehozni
Pl.:Ronaldo jó lenne, de õ úgyis az Interhez megy(mondjátok biztos, hogy már kiégett, de sztem még mindig õ a világ legjobb csatárja, egy kis megújulás csak jót tehetne neki😊)
Tényleg azt a Dos Santost idehozták a télen?Õ irányító, nem?
De tõlem a védelembõl Sagnol kivételeével az összeset ott hagyhatják Milánóban,a középpályáról Ballackot meg Schweisteigert hozzuk haza,a többi esetleg gyalog hazavánszoroghat.Támadósor mint olyan nincs,tehát azokat is nyugodtan ott hagyhatjuk.Szerencsétlen Kahn is hazajöhet,neki elég szenvedés hogy emögött a védelemnek nevezett nem tudom mi mögött kell állnia.
Egyvalamit nyugodtan elfelejthetünk,nekünk már SEMMI küzünk nincs az európai élvonalhoz.Mig tegnap a Werder kiesése a kapus hibájával együtt egy tragádia volt,addig amit mi csináltunk a 3. gól elött,és összességében az egész meccsen az egy szánalmas komédiának ment el.Mult évben a Chelsea ellen emelt fõvel estünk ki,addig idén a klub egyik legszégyenteljesebb eredményét produkáltuk.
Lehet hogy anyagilag a Bayern európa 10 leggazdagabb klubja közt van,de játékosállomány tekintetében maximum az erõs középmezõny.