Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Énis így látom valahogy a dolgokat. A bayern elég nagy klubb ahhoz, hogy ha kéne tudna venni akár 1- "sztár" játékost is.
Ez már kényszermegoldás,mintha nem tudnánk egy normális irányitót venni.Luciónak inkább pont azt kéne megmagyarázni hogy védõként nem kell minden második támadásnál az ellenfél õt és feleséig felnyomulnia...
Amig ilyen Van Buyten szintû játékosokat veszünk,addig csak a fokozatos gyengülést tudom elképzelni.
Én nem tudom,mi tényleg csak arra vagyunk képesek hogy a Bundesliga más,egy-egy évre felvillanó csapataiból aki kulcsembernek tûnik azt megvegyük?Akik aztán nálunk már korántsem remekelnek ugy mint elõzõ csapatukban.
Ja nem elfelejetettem,Iránba már haza járnak a játékosmegfigyelõink...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
Podolski most nagyon nics formában, de már bebizonyította, hogy nagy tehetség!
Ballack helyére én Lucio-t vinném fel. Van Buyten - Ismael kettõs lenne hátul! Ezt most komolyan mondom. Egyszerûen vétek Luciot hátul játszatni. Sztem sokkal nagyob mezõnymunkát végezhetne középpályán. Gólerõs, jól lõ, jól cselez, lát a pályán, jól fejel, nagyon jó szerelési készség...

Sztem ki kéne próbálni. Edmilson is védõként kezdte és a középpályán kötött ki a Barca-ban.

5w0rdf15h
lehet, csak az a baj h Makaay már idõs 😞 de azér Podolski jó pléya, csak hát még nem játszott nagy csapatban h igazán megmutathassa h mit tud, ha leigzolják remélem beválik

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Egyik sem vetekszik Ballack vagy egy jó formában lévõ Makaay szintjével szerintem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h

B0B0
😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Nem tud meglenni nélkülük 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szereted a gyógyszereket? 😄

LeBronjózska
Éljen a bayer éljen örökké

B0B0
Lehangoló, hogy mi megy ott is

végén kizárják a németek saját maguk a vb-rõl :Ð

NB1.hu
München, március 16., 18.30 A válogatott futballistát kihallgatták az újabb bundabotránnyal kapcsolatban.

Egy müncheni napilap, a tz értesülései szerint Bastian Schweinsteigert, a Bayern München fiatal középpályását kihallgatták a rendõrségen, a nemrégiben kirobbant újabb fogadási botrány kapcsán. Szerdán a müncheni ügyészség bejelentette, hogy valószínûleg egy válogatott futballista is érintett az elsõre kisebb volumenûnek tartott ügyben. Franz Beckenbauer szerint ez katasztrófa lenne a német labdarúgás számára...
A lap értesülései szerint a kisebbik müncheni csapat, az 1860 labdarúgói közül kettõt, Quido Landzaatot és Paul Agostinót hallgatták ki.

Ha ez igaz és bebizonyosodik...

djemba-djemba
hát most kicsit felidegesített Magath...

az fcbayern.de-n azt nyilatkozta, hogy a wolfsburg ellen azok játszanak, akik a milan ellen nem játszottak és talán lelkileg is stabilabbak, emellett tele vannak bizonyítási vággyal...

ehelyett...

djemba-djemba
Tudom, hogy vicceltél.<#wink>

B0B0
Csak vicceltem teee <#wink>

djemba-djemba
de mé? hát nem, ilyen a magyarkodás? <#nemtudom>

Taranov
Nem Rüstüt akartál mondani?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
Magát az embert sajnálhatom külön nem? Ez kellett, de ettõl még lehet sajnálni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miccoli002
REKLÁM:

ÚJ TÉMA:"Klinsmann és a Nationalelf"
látogassatok el ide is!!!!!!
Nagy szügség van a Bayor fanokra!!!!!!<#eljen>

B0B0
Túl nagy hatással van rád az exMatthäus topic

B0B0
😊

djemba-djemba
Schweini fiatal, de ez csak az oka a formahanyatlásának, a tényen nem változtat. Sagnol már a Hamburg ellen is gyenge volt. A Milan ellen is csinált 1-2 hülyeséget , de õ összeségében rendben van. Zé Roberto-tól a müncheni meccsen méterekre pattant a labda...gólt meg már nem is várok tõle, hisz csak középpályás. Pizzaro legyen kiszolgáló, és jól is csinálja, csak az a baj, hogy ez ezen a szinten kevés.

Mind1 messze menõ következtetéseket talán nem érdemes levonni ebbõl a meccsbõl! Ne legyünk túlságosan magyarok, akik egy gyõzelem után vb gyõztesnek könyvelik el a válogatottat, egy fiaskó után meg leváltanák még a masszõrt is...

B0B0
Sagnollal és Zé Ribertoval nem tudom mi a gondod. Schweinsteiger még fiatal, õ ilyen. Talán 1-2 év és megkomolyodik. Pizzaro sosem volt gólcsatár, inkább kiszolgáló

El tudom képzelni Juventus szurkolóként mennyire sajnáltad...
Amugy szerintem se Wiese kell a Bayernbe.Kapusgond van itt a legkevésbé.

djemba-djemba

djemba-djemba
Nem kell Wiese, van Rensing!

Kit--Kat
Én a helyetekre a lassan kiöregedõ Khan helyére leigazolnám Wieset.
NAgyon sajnáltam szegény kapust mert a 88. percig istenkirály volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Nekem sem tetszik annyira, mert kis gólkülönbséggel is megelégszik, és ráül az 1-0-ákra.

B0B0
Ki is az a 7?

djemba-djemba
A Milan azért nem olyan gyenge! Sõt!

djemba-djemba
7 embernél van formahanyatlás. Ha egy csapatban 7 ember nem azt hozza, amit tud, akkor ott nagyon acélos kispadnak kell lenni.

B0B0
Egy csapatnál ne legyen már váltság, ha 2-3 ember formán kívül van!! Igazoltasson Makaay mellé még egy vérbeli gólerõs csatárt. Az edzõ dolga elsõsorban eldönteni, hogy kis hozzanak. Itt a hiba Magathnál.

McFrost
Jó lenne ha Palack eldöntené , hogy megy vagy marad, mert a káosz az látszik mindenki játékán, a harmatgyönge Milan ellen csak a zavarodottság látszódott semmi más, a digók 6-szor lõttek kapura ---> 4gól , Bayern 16-szor--->1gól

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

djemba-djemba
Hát azé Magath lesz olyan edzõ, mint Hitzfeld! Ez az én véleményem...

Én nem Magath-ban látom a hibát! Csak hasonlítsd már össze a 2 csapat játékoskeretét, és ami fontosabb a 2 csapat formáját...na ott ég és föld a különbség! Sztem ez a meccs azon ment el, mert a Bayernben formán kívül játszik Ismael, Deisler, Makaay! Rajtuk kívül formaingadozás Demichelisnél, Sagnolnál, Schweini, Zé! Pizarro akármennyire csapatember, nem igazi csatr!

Illene már a zsebébe nyúlnia Hoenessnek! Faszomat kell it skótoskodni, majd egy német, BAJOR, tradicionális klub már ne tudjon akárkit megvenni...

Na ezt nem hiszem el! BAzmeg ezek kikilóznák a Milánt!

B0B0
Elképzelés nélküli játék amely kizárólag Ballackra és Schollra épül...

REALista
Látom ez a taktika a mániád!Azért mert egy csapat kikap az még nem azt jelenti hogy nem volt taktikája!!!Magath-tal meg nincs semmi gond!Jó edzõ legalábbis szerintem!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Magath rossz edzõ. Nem minden a küzdés, valami taktika is kellene! A Császár kéne ide...

djemba-djemba
Na de ilyet<#confused>

zavarnám haza a sok franciát Sagnol kivételével...ismael qrva gyenge

Schweini pedig pozitív meglepetés...ezen a meccsen annyi önbizalmat gyûjthetett, ami kitart neki a bajnokság végéig minimum!

Ez a meccs már müncsenben elment, mivel magath eltaktikázta magát...

Taranov
Hát igen, a Juventus egy jó csapat.
Sajnos a Werder inkább csak középszerû, de legalább van bennük küzdés. Ezzel a küzdéssel jobban játszanak, mint a Bayern, aki gazdagabb csapat jobb (?) kerettel.

Kit--Kat
Csak azért kérdeztem, mert nem rúgtak le senkit, nem is igazságtalanul jutottak elõnyhöz, sõt a bíró még ellenük is fújt.

Mert a Werder kiesése utáni percekben mikor irtam ezt éreztem.Utólag nézve valóban erõs megfogalmazás,mert az ellenfél nyilt szidása nem old meg semmit.Ettõl viszont még le lett irva és kész,nem tudok vele mit csinálni,meg nem is akarok.

B0B0
Így van! Mi a fasz akar ez a Makaay??? Fél éve nem képes gólt rúgni. Mellesleg Izmael ma este kijátszotta magátegy idõre, mert az elsõ három gól mind az övé volt (a negyediket már nem láttam). Ha Ballack elmegy, akkor a bajnokságban is gondjaink lesznek. Ezt a német bajnokság gyengül kijelentést meg nem tudom preferálni, hisz itt mondtátok, hogy a Werder lefocizta a Juvét és csak egy nagy pechhel esett ki...

Kit--Kat
Miért is szemét köcsög?!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
részvétem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
hát ezzel teljesen egyetértek sajnos ezek a tények 😞(((( bundesligában nincs ellenfél, de európai kupákoz ez kevés, észrevehetnék már

báttyó02
basszus....részvétem<#shakehead>
kurva bilan :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tojesz
ez mind így van
a német bajnokság is kezdi fényét veszíteni, sztem a francia is erõsebb már
A Bayern meg ezt a német bajnokságot simán tudja hozni, míg a Milannak, vagy egy angol, spanyol csapatnak minden héten meg kell küzdenie
Valami radikális váltás kellene itt, a 30 év felettieket elküldeni, fiatalokat beépíteni, vagy gólerõs befejezõ csatárt idehozni
Pl.:Ronaldo jó lenne, de õ úgyis az Interhez megy(mondjátok biztos, hogy már kiégett, de sztem még mindig õ a világ legjobb csatárja, egy kis megújulás csak jót tehetne neki😊)
Tényleg azt a Dos Santost idehozták a télen?Õ irányító, nem?

Errõl a gyalázatos valamirõl amit mi ma csináltunk,nem nagyon tudok írni.
De tõlem a védelembõl Sagnol kivételeével az összeset ott hagyhatják Milánóban,a középpályáról Ballackot meg Schweisteigert hozzuk haza,a többi esetleg gyalog hazavánszoroghat.Támadósor mint olyan nincs,tehát azokat is nyugodtan ott hagyhatjuk.Szerencsétlen Kahn is hazajöhet,neki elég szenvedés hogy emögött a védelemnek nevezett nem tudom mi mögött kell állnia.
Egyvalamit nyugodtan elfelejthetünk,nekünk már SEMMI küzünk nincs az európai élvonalhoz.Mig tegnap a Werder kiesése a kapus hibájával együtt egy tragádia volt,addig amit mi csináltunk a 3. gól elött,és összességében az egész meccsen az egy szánalmas komédiának ment el.Mult évben a Chelsea ellen emelt fõvel estünk ki,addig idén a klub egyik legszégyenteljesebb eredményét produkáltuk.
Lehet hogy anyagilag a Bayern európa 10 leggazdagabb klubja közt van,de játékosállomány tekintetében maximum az erõs középmezõny.