14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3830 :( -
#3829 werder hazai pályán 3-1-re, úgy, hogy vezettek...besz**ok ezen a csapaton komolyan....... -
#3828 werder és stuttgart is kikapott hazai pályán....nc
legalább a schalke nyert -
#3827 sajnos nem -
#3826 ZDF -
#3825 Adja a Pro7 a meccset holnap? -
#3824 igen, én is kiváncsi leszek, hogyan tud majd Podolski élni a lehetőséggel. -
#3823 Én inkább Schlaudrauffot várnám! -
#3822 +Kahn is kidőlt... :( Akkor most lesz Poldinak 3 hete kíváncsian várom :) -
#3821 Bassza meg :( -
#3820 Bitte! :) -
OPM #3819 dank'schön :) -
#3818 Glückliche Wiegenfest! :) -
#3817 még szép -
#3816 Werder Bremen - Arminia Bielefeld 8-1
Hansa Rostock - VfB Stuttgart 2-1 -
#3815 Nem sikerült neki! :) -
#3814 Az első gól is egyértelmű hogy benn volt..ez a bíró ma nem velünk volt, hanem a Leverkusent próbálta segíteni.. -
#3813 Kahn utso szezonja, felváltva nem érdemes védetni őket, max kupameccsen Rensing-et! Szerintem meg nem szivatják meg ugy Michael-t, hogy igérgették neki hogy ő lesz a number 1. és most hogy tényleg ő lehet és a fejére hoznak valakit! 1000% hogy nem így lesz!!! Ő lesz a mi kapusunk az máskérdés, hogy a válogatottba már nehéz lesz bekerülni... hiszen nagyon sok fiatal tehetséges német kapus van most, és sokan a Bundesben védenek! -
#3812 Pedig én nagyon szomorú lennék, ha Rensinget elküldenék! :((( Nem lebecsülendő, hogy kivárta a sorát!!!
Remélem Klose hamar rendbe jön, mostanában ő hozza az eredményeket! -
Gabe18 #3811 Ez a 3 pont ér annyit mint az előző 2 meccsen szerzett 6.
Nagyon nagy csata volt,jó iramú,helyenként látványos meccs.A legvégére igaz átment ilyen erőlködésbe,de hát annyi baj legyen.
Mostmár csak Klose sérülése ne legyen súlyos.
Schweinsteiger helyenként már emlékeztetett önmagára,Rensing meg megmutatta lehet rá számitani,de az eddigi idény alapján valahogy nem érzem azt hogy a Bayern vezetők vele képzelik a jövőt.Majd kiderül. -
Gabe18 #3810 Na jól van azért sikerült előnyt szerezni,de hát a partjelző kiboritó a mi oldalunkon,méteres "nem les-eket" lenget be lesnek (még ha nem is ziccer szituáciok voltak),gólt elveszi... Csodálom hogy amegadot gólnál nem talált valami kifogásolni valót...
De a gólt szépen összehozta a Ribery-Klose-Toni hármas.
Rensing is nagyon jó!
Amúgy a meccs is jó,szerintem semleges nézőknek is,mert a Leverkusen is jól játszik.De ha már jogosan két gólal veztnénk nyugodtabb lennék.Így még nagyon kell figyelni a második félidőben -
#3809 de benn ám...simán 0-2 kéne legyen -
#3808 Egyértelmű, hogy bent volt de lassítás nélkül is látszott szerintem...:( De sebaj, megvan a vezető Tooor most már csak Ribery-nek kellene kicsit összekapnia magát és indulhat a gála :P -
#3807 az bennt volt b+!!!!
LINK -
OPM #3806 http://www.kingkahn.cn -
#3805 No meg Klose 8 gólja. Az is odab... -
#3804 21-3as gólkülönbség 7 meccsen odab@sz :| -
#3803 Hát sajnálom a pici gólját de ez van kicsit figyelmetlenek voltunk ez ügyben :D :( ! De mindenesetre nagy javulás volt a szünet után és grat a csapatnak és az ifjú Kroos-nak hogy egyből 2 gólpaszt is adott ;) Nah meg persze Miro-nak a hármasához ;) -
#3802 Jaja, jól mozgott a srác.
Ez sem gyakori, hogy 5:0-ás meccs félidőben 0:0 :) -
#3801 5:0....Miro mesterhármas, Toni Kroos csereként beállt, 2 gólpassz! Ő lesz a mostani fiatal Bayern egyik alapembere, ez majd csak figyeljétek meg!:) -
#3800 Cottbus, Sportklub, ÉLŐ!!!! de már 4:0 :) -
#3799 Ki ellen megy? -
#3798 már 3 :))))) -
#3797 Azt ne felejtsük el, hogy hétvégén idegenben Bayer Leverkusen, azt pedig UEFA kupa...DE 2:0, ez a lénmyeg!!! -
#3796 Már kettő nyuszi! -
#3795 Tudod az a vicc, hogy 57 percen át pihentünk a pályán, majd miután a bíró felidegesítette a bandát 1 perc alatt rúgtak egyet. Mi a szarért nem lehet így elkezdeni egy meccset, miért kell megvárni, hogy valami felpaprikázza őket??? -
#3794 basszus...nem adta meg...ez hülye -
#3793 Nah látom, hogy azért más is nézi! :) -
#3792 Nah mindjárt játszunk! Hajrá!!!!! -
OPM #3791 Hertha - Rostock 1:3
lál