Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
hát pont ez a gond, mer németországba ücsörögnek a sok lóvén miközbe szenved a csapat, jövõre meg ha nem vesznek egy jó irányítót meg csatárt a bundesliga se lesz meg az tuti..

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Én is csodálkoztam nyáron, de az angol csapatokban az igazolási politika is más, mint a Bayernnél, középszerû csapatok simán vesznek sztárokat, pl. a Villa Barost vagy a Newcastle Owent.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Érdekes.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Nem hiszem, mert az Aston Villa megvette a 'Pooltól.
Az meg nem annyira gazdag csapat, mint a Bayern.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Az nem lenne egy rossz húzás 😊 De gondolom a tavalyi BL az nagyon felvitte az árát a srácnak.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

én Baros-t szívesen szerzõdtetném

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

igazad van de sajna a Makaay-ügybõl okulva azt lehet mondani h nem fognak eszeveszetten költekezni, pedig azért nem ártana egy-két meghatározó embert venni

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

B0B0
Szerintem is Kahn visszavonulhatna, Ballack helyett egy olyan Effenberg-féle irányítót kéne hozni, aki nem csak jól játszik, hanem hajtja és tüzeli a csapatot. Azonkívül kell egy olyan csatár, aki folyamatosan jó teljesítményt nyújt és nincsenek féléves hullámvölgyei, na ilyen volt mondjuk Elber.

Akárhogy is nézem a 1999-es vagy a 2001-es csapat újkori mintáját kéne felépíteni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Nehéz ügy ez, mert nem tudjuk, hogy tízmillió eurókért kéne sztárokat venni, vagy egy középszerû, de összehangolt csapatot kell alkotni olyan játékosokkal, mint Karimi, Schweinsteiger, Dos Santos stb.

djemba-djemba
Sztem új impulzusok kellenek, egy új irányító(mozgékonyabb, többet mozgó játékos, mint ballack), egy új kapus (rensing), és egy csatár sem ártana!

Szerencse sincs sokszor mellettünk! Össze kell még érnie a védõsornak is, mert Lahm+Ismael is új! Pl. a Milan ellen ott betliztünk, hogy itthon nem volt egy olyan csatárunk, aki egymaga képes eldönteni a meccset. Idegenben meg Ismael faszságai miatt szoptunk!

Taranov
Valami nem jó a csapattal, de nem tudom hirtelen, hogy hol a probléma.

B0B0
Az a baj, hogy szerintem már kissé unalmas, hogy 4 éve csak egy otthoni kupát viszünk haza, a BL-ben meg semmi 😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Falconer
suxx

Taranov
2-2

Falconer
Mi lett a vége?

REALista
2:2 még hátra van 5 perc!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jAsOn VoOrHeEs
*lõtt

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Már 2-1, Makaay szépített a 29. percben. 😊

Edit: 2-2 Makaay 37. percben tizenegyesével

Hát nem sokáig örülhetett a Mainz, bár még bármi megtörténhet.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

EmIn3m02
<#wow2>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

REALista
23'Mainz 2-0 Bayern Munich

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ki is kaptak.Ha holnap nyernénk...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
vezet a Leverkusen a Hamburg ellen szal ez a lehetõ legjobb dolog 😊

B0B0
Meglesz! 😉

5w0rdf15h
még 4 forduló van, Mainz, Stuttgart, Kaiserslautern és Dortmund ebbõl 3 meccset kéne nyerni és akkor semmi gond a bajnoki címmel

B0B0
Éljen!!! 😊

cseles gyerek ez a Rensing... lerúgja Kahn a bemelegítésnél, hogy õ védhessen :Ð

2-0-ra nyertünk a Bielefeld ellen.

Az elsõ félidõben igencsak nyögvenyelõs játék volt,bár Pizarro kapufáig jutott.A 2. se indult sokkal jobban,és még 0-0-nál a vendégeknek is akadt egy óriási helyzetük.De aztán beállt Scholl,és minden helyreállt.Megkavarta a védõket,felrugták,de a 16-asról kipasszolt labdát Ballack kapufára lõtte,onnan meg a kapusról bepattant.Itt meg is zavarodott a Bielefeld,jött megint Scholl,és mostmár nem bizta senkire,maga vágta be kb 18-ról a 2. gólt.

Nem volt nagy játék,de a végére összeszedtük magunkat,és ami a legfontosabb meglett a 3 pont.

5w0rdf15h
na ezt már nyertük 2-0 ide 😊
Ballack és Scholl góljával

Ez az egész Ballack ügy túl van már nagyon hajtva.
Ballacknak lejárt a szerzõdése,kitöltötte az idejét?Ki.Ameddig kell rendelkezésére áll a csapatnak?Igen.
Ennyi.Nem tudom mit kell ezen ennyit vergõdni.Kapott ajánlatot a Bayerntõl is,nem felelt meg neki,a klub nem ad neki többet,akkor menjen isten hirével.
Nem tudom mi szükség van erre oda-vissza acsarkodásra,amikor senki nem tartozik a másiknak az idény lejárta után.

B0B0
De becsülik, csak éppen õ az aki minden évben eljátsza az elvágyódó focistát

Taranov
Pont emiatt megy el, hogy itt nem becsülik.
Egyébként ez legkevésbé Mourinho hibája, inkább hibáztatnám Hoenesst, a szurkolókat és magát Ballackot.
De tényleg mindegy, menjen, bár hiányozni fog a csapatból.

B0B0
Ilyen játékos menjen csak el! Ha ilyen mehetnékje van semmi értelme visszatartani, hogy kedvtelenül lötyögjön a meccseken. Húzzon csak el!!! Túléljük!!

mert?

5w0rdf15h
a faszom fúj köcsög mourinho

5w0rdf15h
jah 😄DDDddddd

szal az eintracht indulhat az uefában 😮

5w0rdf15h
hát a vége elég sima lett 😊
St. Pauli 0-3 Bayern München
'15 Hargreaves
'84 Pizarro
'89 Pizarro

Tehát így a Bayern a másik német kupa döntõs az Eintracht Frankfurt mellett!

5w0rdf15h
Német kupa meccs:

St. Pauli 0-1 Bayern (félidõ)
gól: '15 Hargreaves

B0B0
Az az igazság, hogy Kahn még így is jobb mint Lehmann, hisz Lehmann csak azért nem kapott olyan sok gólt mostanában, mert az Arsenal védelme kurva jó. Csak meg kell nézni egy olyan meccset, ahol az ellenfél orba-szájba támad és Lehmann borzasztó dolgokat mûvel (lásd MU)

nem egészen... gondolj bele, elég nagy nyomás nehezedik rá azzal, hogy egy olyan kapust szorított ki, aki nemrég még a világ legjobbjának volt kikiáltva. Nem fog tudni csak az adott meccsre koncentrálni, mert benne van az, hogy meg kell felelnie. Persze ott van a másik lehetõség is, hogy felspannolja a bizonyítási vágy, és rohadt jól fog védeni. Nem ismerem Lehmann természetét, nem tudom hogy fogja lereagálni a helyzetet. Így kb. érthetõ mire gondolok?😊
Taranov
Ezt nem értem. Kifejtenéd?
Kahn meg fogja verni Lehmannt az öltözõben? 😊

ez picit megnyugtató... bár Kahn vérmérsékletét ismerve sztem senki se lenne szívesen Lehmann helyében
B0B0
Hmmm

Kahn vállalja a VB-t! 😮 respect!

B0B0
Én nem azt mondtam, hogy õ a hibás mindenért, de már nem úgy véd, ahogy egy európai sztárcsapatnál kell. Ez már kevés ide amit õ nyújt.

Nyilván,de nem azért mert most beszedett egy potyát.
Viszont 2008-ig szerzõdése van,nem hiszem hogy most abbahagyná.Az viszont valószinûnek tartom hogy a VB-n nem ül le a padra,és asszem igaza is van ha Klinsmann kitart Lehmann mellett.

DJ Bee18
de már nem fiatal, elõbb-utóbb abba kell hagynia...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hát a Köln elleni meccsen benne volt a 2. gólban.Alapossan.De ettõl még nem kéne bûnbaknak kikiáltani a teljessen formán kivül lévõ,tudásához és nevéhez méltatlanul szereplõ csapatunkon belül.Régebben ez a meccs 5-2 lett volna Kahn hibája után...
Hétvégén pedig az Õ bravurja tartotta 0-0-t a werder meccs elején.Arról nem tehet hogy Schweinsteiger is a saját kapuja ellen játszik,vagy hogy 5 ziccerbõl egyet se tudnak elöl belõni.
Kahn semmivel se rosszabb most mint jópár társa saját posztján.

djemba-djemba
Ja, lassan ideje lenne Kahn-t leépíteni és Rensinget beépíteni.

B0B0
Asszem Kahnnak lassan el kellenne gondolkodnia a visszavonuláson. A köln elleni meccs is miatta ment el...