14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3910 Összefoglaló egyben -
#3909 Íme a gólok -
#3908 A csapat még talán nincs is olyan nagy veszélyben, de a német szurkolók! Egyébként az eredmény mindenesetre jó, majd vadáaszok a meccsre az Eurosporton, hátha lesz összefoglaló. -
#3907 Én már csak azért is szurkolok hogy jussanak ki élve a fiúk a stadionból :D:D:D:D Ismerve a szerb mentalitást, nem biztos, hogy olyan könnyedén csak úgy beletörődnek az egy két korsó sörrel a fejükben lévő szurkolók :D:D -
Gabe18 #3906 Óriási volt!
A sírból hoztuk vissza!
Nem értem sokan miért mondják hogy szarul játszottunk.Nem brilliroztunk az biztos,de ez küzdős hajtós meccs volt,és a hajtásban nem volt hiba.A küzdelem meg a végén hozta mag az eredményét.A talaj meg egyszerüen borzalmas volt,szinte minden összjátékot lehetetlenné tett.
Viszont Rensing rendessen bealudt a második gólnál,"gyalog" odaérhetett volna... Na de mindegy.
Viszont az a csönd a harmadik gól után az addig zengő-bongó stadionban...
A lényeg a 3 pont,Demichelis,Toni,Ribery nélkül,egy formán kivüli Lahm-al,borzalmas talajon,1-2-ről forditva. -
#3905 Hát kizárólag az az erényünk, hogy 10 perccel a vége előtt még 1:2-r álltunk, mégis nyertünk 3:2-re, mert nagyon ötlettelenül játszottunk. Ebből a Kroos gyerekből nagyon nagy játékos lehet, oda íveli a labdát, ahová csak akarja (tiszta Bekem), most is neki köszönhetjük az utsó két gólt (egyik: gólpassz Klosénak ívelésből, másik: szabadrúgás gól, mi másból, mint ívelésből :))
Lahm még igencsak formán kívül van, és Rensing igen nagy potyagólt nyelt be, bár hozzáteszem, ha igazán szőrös szívű vagyok akkor azt kell mondjam, hogy az elsőt is fognia kellett volna!
Mindenesetre grat a csapatnak, győztünk az oroszlánbarlangban! -
#3904 TONI2KROOS!!!!!!!!!!!!! :D:D:D::DD: JÉZUSSS!!! -
#3903 Red Star Belgrade [2 - 3] Bayern Munich :DDDDDDDddddd -
#3902 ez már durva kicsit... -
#3901 aha....eddig jó...2-1........ -
#3900 A félidő feléig a pályán sem voltunk jóformán, aztán a bekapott gól óta kicsitt magunkhoz tértünk de ez kevés lesz a győzelemhez (Podolski egyébként most is nulla!) -
#3899 hát, inkább a támadójáték most hiányos -
#3898 Hogy játszanak a fiúk? -
#3897 na azé, mert ütök ám de hirtelen :D -
#3896 WTF ????????????? -
#3895 Most tavasszal is bevetették valamikor nem?? A Mainz ellen, már nem tudom mennyi lett de már nem volt tétje bizonyára... -
#3894 Jaja és ott vigyorgott utána! :DD -
#3893 :D -
#3892 bizony, és emlékszem Tarnat a végén olyan bravúrt mutatott be :D
a igazi kapus el sem indult volna azért a labdáért :D -
#3891 Ha jól emlékszem azon a bizonyos Frankfurt elleni meccsen (ahol még Tarnat is védett, mert Olit fejbe dobták valamivel, akkor jött Dreher, ő meg lesérült és a végén Tarnat állt be és nem kapott gólt mi meg nyertünk 2:1-re :))))) Na ez valamikor 2000-2002 táján volt -
#3890 42 ;) -
#3889 És mikor játszott utoljára meccsen? Egyáltalán milyen poszton? (Mert úgy hallottam, hogy ő eléggé univerzális játékos) :) -
#3888 Azt hiszem még pont 40 :) -
#3887 Ő már 40-en túl van, nem? :) -
#3886 Jó az öreg a háznál :D -
#3885 Az azért bebasz, hogy Dreher ott van a padon! :DDD -
#3884 Ja, meg a TVUplayeren is lehet nézni a SanghaiSport csatornán.
(Nekem a múltkor nem ment a ZDF live) -
#3883 ZDF -
#3882 Adja valamleyik csatorna? -
#3881 Ma meccs, nem is kis hangulatú lesz sztem :) -
#3880 Azé Rensing nem kicsit védett 1:1 előtt! -
#3879 Bochum-Bayern München összefoglaló -
OPM #3878 hja, okosan besarkazta
kicsit mákosan ment be, de a mozdulat szép volt -
#3877 A bundesliga.de szerint Ribéry álomgólt lőtt, úgyhogy holnap a Sportklubon a felvételről való közvetítést mindenképp meg kell nézni! :) -
#3876 2:1 :) -
#3875 Még kellett a félidő előtt az egyenlitésm, kár hogy a Sk nem azt adja bár ott meg üti a HSV a Stuttgartot... -
#3874 Tök mindegy, kivel hol játszunk, magas az elsőnek kell lenni itt is! -
Gabe18 #3873 Do., 25.10. Bolton Wanderers - Sporting Braga
Roter Stern Belgrad - Bayern München
Do., 08.11. Aris Saloniki - Roter Stern Belgrad
Bayern München - Bolton Wanderers
Do., 29.11. Bolton Wanderers - Aris Saloniki
Sporting Braga - Bayern München
Do., 06.12. Roter Stern Belgrad - Bolton Wanderers
Aris Saloniki - Sporting Braga
Mi., 19.12. Sporting Braga - Roter Stern Belgrad
Bayern München - Aris Saloniki
Hát a Belgrádi kirándulás húzos lesz,viszont a Saloniki otthon kötelező 3 pont.Az meg hogy a Bolton-al otthon játszunk kifejezetten jó. -
#3872 Bayerntől kapja a fizetését nem a válogatottól ;) -
#3871 Amíg Toni kapja a labdákat a Bayernben, nem hiszem h gond lesz :)