Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amellett a Villareal valóban csak egy porszem a Bayernhoz képes
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A Bayern azért jobb csapat, mint a Vilareal, annak ellenére mondom, hogy a Villa még versenyben van. Ha a kis argentín fizikailag is meg akar erõsödni, akkor sztem ne ESP-ba menjen.
Tény, hogy otthonosabb neki egy spanyol liga, mint egy német és emellett színvonalasabb is egy spanyol bajnokság, viszont a Bayern az Bayern és nem egy csapat a sok közül.
A Bayern valószínû többet is fizetne neki, mint a Villareal.
sztem egy dél-amerikai játékos inkább választana egy bl/uefa kupa résztvevõ Spanyol csapatot mint egy bl résztvevõ német klubbot
sokkal othonosabb neki egy spanyol liga mint egy német
egyébként B.München - Köln 2-2 50.perc
A Villareal a másik kérõ, aki még konkrét ajánlatot tett: 14M euró
A Villareal számunkra nem lehet kihívás...<#circling>#circling>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a Juveval már eléggé elõrehaladott tárgyalások folytak,kb fél éve kereste meg a vezetõség elõszõr
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a fél világ akarja már...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szétnéztem az independiente honlapján, de elképzelésem sincs, hogy kit hozhatnak, mert egyik indep. játékost se ismerem....talán a Carizzo rémlik vhonnan! LEhet õ lesz<#nemtudom>#nemtudom>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A másik csapat ellen egyébként sosem drukkolok, annyire még egyik csapatnak sem szurkoltam.
Salihamidzic viszont nagyon szimpatikus, örülök, hogy végre a kezdõben van.
Meg az üldözõk hogy leikszeltek.<#buck>#buck>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát szóval nem tudom kit kéne venni.Ezt a Petrovot csak névrõl ismerem,de hogy mit tud?
vegyük meg tottit <#eplus2>#eplus2>
sztem Hleb is jól nyomja, de hát õ rá is nulla az esélyünk...
szóljunk az öreg effenbergnek, hogy kezdje újra 😊
Zidane
Ronaldinho
Lampard
Gerrard
Nedved (bár most nincs túl jó formában)
Egyiket sem lehet kivásárolni. Csak egy felfedezésre váró zseniben bízhatunk dehát az meg lutri. Talán Schweinsteiger nõ fel a feladathoz, de ahhoz még kell 2-3 év
Egyébként ti mit gondoltok Ballack pótlásáról, kit kellene hozni? Matthäus biztos hallottátok, hogy Petrovot ajánlotta.<#nemtudom>#nemtudom>
Én az ajaxos Sesley Sneijder is jó játékosnak tartom!
Lució felhozása nem egy rossz ötlet, de nem hiszem, hogy Magath bevállalná. Hitzfeld van annyira jó edzõ, hogy bepróbálta volna