Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szegény olli :'('''

Ha a 60. percben 4-1 ide,senki se szólhatott volna egy szót sem,de ma asszem ha a gólvonalról lõttünk volna az is mellé megy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
na bázz ekkora öngólt :S

Taranov
Ez tragédia.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

REALista
Bremen-Bayern 3:0 Ha nyer holnap a Hamburg akkor 4 pontra csökken az elõny 5 fordulóval a vége elõtt!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Ez igaz

Amellett a Villareal valóban csak egy porszem a Bayernhoz képes

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mind1 majd elválik de sztem jobb helye lenne spanyolországba és erõsödni ott is megtud, lásd a többi játékost

djemba-djemba
Nem csóró+jó csapat is, de a Bayern pénztárcája azért néhány 10millió euróval vastagabb...

A Bayern azért jobb csapat, mint a Vilareal, annak ellenére mondom, hogy a Villa még versenyben van. Ha a kis argentín fizikailag is meg akar erõsödni, akkor sztem ne ESP-ba menjen.

nemhiszem ezek a 17éves játékosok még nem kérnek annyit és a bayern se fog egekig érõ fizut adni neki és ezt az alacsonyabb fizetést a villareal is megtudja fizatni, a vreal se egy csóró klubb és egyre jobb lesz

djemba-djemba
Az anyagiakra gondoltam.

Tény, hogy otthonosabb neki egy spanyol liga, mint egy német és emellett színvonalasabb is egy spanyol bajnokság, viszont a Bayern az Bayern és nem egy csapat a sok közül.

A Bayern valószínû többet is fizetne neki, mint a Villareal.

nem lehet kihívás???

sztem egy dél-amerikai játékos inkább választana egy bl/uefa kupa résztvevõ Spanyol csapatot mint egy bl résztvevõ német klubbot

sokkal othonosabb neki egy spanyol liga mint egy német

egyébként B.München - Köln 2-2 50.perc

djemba-djemba
Ajánlatot tettünk independientének, konkrétan 15.7M euró!!!

A Villareal a másik kérõ, aki még konkrét ajánlatot tett: 14M euró

A Villareal számunkra nem lehet kihívás...<#circling>

B0B0
na akkor annak annyi

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

9csöves9
hát egy próbát megér,de sztem sem választaná a Bayernt

a Juveval már eléggé elõrehaladott tárgyalások folytak,kb fél éve kereste meg a vezetõség elõszõr

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ebben az esetben nekünk teljessen felesleges próbálkozni vele...

djemba-djemba
http://www.independiente.com/pages/swf_htm/home.htm

djemba-djemba
Bobo nevében is kösz az infót!

9csöves9
Sergio Agüero szerintem

a fél világ akarja már...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Az a baj, hogyha idehoznak egy technikás dél-amerikai játékost annak legalább 1 év kell ahhoz, hogy hozzáedzõdjön a kemény európai focihoz

djemba-djemba
Azt még titokban tartják 😞

Szétnéztem az independiente honlapján, de elképzelésem sincs, hogy kit hozhatnak, mert egyik indep. játékost se ismerem....talán a Carizzo rémlik vhonnan! LEhet õ lesz<#nemtudom>

B0B0
Nevét tudod?

djemba-djemba
Argentínában nézelõdik Uli Hoeness! Az Independiente egyik középpályását figyeli, akit csatárként is be lehet vetni. (forrás: sat1)

B0B0
Makaay nem ártana ha nyáron csapat után nézne, mi meg hozhatnánk egy normális csatárt akinek nincsenek fél éves hullámvölgyei

Taranov
45 alatt még fiatal az ember 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

minden idõk legidõsebb bayernkezdõcsapata lépett ma pályára... 30,6 év volt asszem az átlagéletkoruk...

Taranov
Makaay már nem szimpi nekem.
A másik csapat ellen egyébként sosem drukkolok, annyire még egyik csapatnak sem szurkoltam.
Salihamidzic viszont nagyon szimpatikus, örülök, hogy végre a kezdõben van.

Éljen,meg Makaay,meg Pizarro.
Meg az üldözõk hogy leikszeltek.<#buck>

Taranov
Éljen Samihamidzic!

Kaplan
Már vezettek. Grat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Már nem. De azért ez a BM nagyon instabil.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Már nem,Salihamidzic egyenlitett.És ami ami fontos a Hamburg is döntetlenre áll...

Kaplan
Szop a Bayern megint..:S

djemba-djemba
Igen.

Falconer
Igen, az két külöbözö ember. Sztilian még a Celticben van ugye?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gabber_saviola
Podolskival iszonyat jól járnátok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

djemba-djemba
Nem az a Petrov, hanem a másik: Sztilian Petrov. Sztilian Petrov játszik irányítót! A másik (asszem Martin) balszélsõ!

én imádom petrovot, hatalmas bal lába van, öröm volt nézni amiket a wolfsburgban mûvelt

B0B0
Aki olyan szinten tud, mint Ballack, nem jön el onnan ahol éppen van sajna 😞(

Taranov
Tottira már én is gondoltam, de nem hiszem, hogy eljönne a Romától.

Taranov
Mindkét általad említett játékos jó.

Jó hát ezek már tényleg lehetetlen nevek nekünk,még akkor is azok lennének ha nem élõ szerzõdésük lenne,hanem szabadon igazolhatóak lennének,ugy sem jönnének a Bayern-be.Igazából nagyon kényes poszt ez,hiszen az egész támadójáték ennek a játékosnak a kezében van.Ha jó labdákat osztogat,jól szervez,a csatárok is egybõl könyebb helyzetben vannak.Igazából Makaayt is szidom én is,de nincs könnyû dolga mostanában,mert az egész játékunk átalakult erre a felivelés-beadás rendszerre,nincs,vagy csak ritkán egy jó kiugratás,passz,összjáték,amibõl a csatár igazi helyzetbe tudna kerülni.
Hát szóval nem tudom kit kéne venni.Ezt a Petrovot csak névrõl ismerem,de hogy mit tud?

B0B0
Azaz! Stefan lehet, hogy még most is lezúzná a pályát! 😊

djemba-djemba
+van!!!

Gerazolit a Bayernbe!!!!!!!!!<#worship>

djemba-djemba
sesley<#vigyor>, hát persze, hogy wesley...

vegyük meg tottit <#eplus2>

sztem Hleb is jól nyomja, de hát õ rá is nulla az esélyünk...

szóljunk az öreg effenbergnek, hogy kezdje újra 😊

B0B0
Sneijder tényleg jó játékos, már a VB-n is feligyeltem rá, de közelébe nem ér Ballacknak. Aki jelenleg Ballack szintû aktív irányító az szerintem:
Zidane
Ronaldinho
Lampard
Gerrard
Nedved (bár most nincs túl jó formában)

Egyiket sem lehet kivásárolni. Csak egy felfedezésre váró zseniben bízhatunk dehát az meg lutri. Talán Schweinsteiger nõ fel a feladathoz, de ahhoz még kell 2-3 év

djemba-djemba
Tény, hogy egy cselzivel nem versenyezhetünk, de sztem is lehetne egy évben 1x vkit igazolni, aki nem ilyen hasemian szintû...

Egyébként ti mit gondoltok Ballack pótlásáról, kit kellene hozni? Matthäus biztos hallottátok, hogy Petrovot ajánlotta.<#nemtudom>

Én az ajaxos Sesley Sneijder is jó játékosnak tartom!

Taranov
Annyira talán nem gazdag, hogy Shevchenkora 70 millió eurós ajánlatot adjon, mint a Chelsea, de nem lennénk rászorulva az iráni és dél-amerikai tehetségkutatásra. Valószínûleg a klub tulajdonosai nem akarnak minden bevételt a csapatra költeni. Az Ajaxra emlékeztet ez a módszer.

B0B0
Azt hiszitek mint a sok Realos meg Chelseas! Kurvára nem olyan gazdag a Bayern mint ahogy gondoljátok!!!!

Lució felhozása nem egy rossz ötlet, de nem hiszem, hogy Magath bevállalná. Hitzfeld van annyira jó edzõ, hogy bepróbálta volna

5w0rdf15h
van bajorországban pénz dögivel csak nem akarják játékosokra költeni <#rinya>