14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3870 Ribéry beszólt az olaszoknak
Csak nehogy összevesszen Tonival! :) -
#3869 Na ja, ezek nem az a szint, jól jellemzik az UEFA kupa színvonalát. -
#3868 vacsira jók lesznek :) -
Gabe18 #3867 UEFA csoprtellenfelek:
Bayern
Bolton Wanderers (eng)
Braga (por)
Crvena Zvezda (Szerb)
Aris Thessaloniki (Gre) -
#3866 Ez a fej! :DD
-
Gabe18 #3865 Nekem is gyanus volt hogy ott is hülyeséget beszél,de aztán lerendeztem magamba hogy biztos az Uefa kupa meccsel keverem.De akkor nem... -
#3864 Ha meccset nézek akkor nem bírok írni...
Ribery-nek megint nagyon kijött a lépés, csak nehogy rászáljon a média, hogy nem rúg már gólt... Schlaudraff első labdaérintésre befejeli akkor lemegyek hídba. :D:D (Hitzfeld nagy húzása volt nem lehozni Toni-t, megérezte, hogy most nem őt kell levinni ;) ) -
#3863 Hát úgy valóban nehéz :/ -
#3862 Ribéry volt ma valami eszméletlen, kár, hogy nem jött neki össze ez a gól :(
Ez a Léderer meg ökör, aszongya, hogy Schlaudraff első meccse volt bajnokin a Bayernben. Kérdem én, akkor a Bayer ellen ki jött, be az ikertestvére??? -
Gabe18 #3861 Hát ez nagyon sima volt.5-6 gólt simán rughattunk volna,és akkor csak a nagy helyzeteket lőjük be.A 65-80 percig kicsit visszavettünk,de akkor sem volt gond.Igaz a 2. félidőben a Nürnbergnek is volt pár helyzete már,de hát amig nem lövik be...
Amúgy parádés teljesitmények voltak.Toni,Ribery,Ze Robert ma megint csak a legnagyobbak közt emlithetőek.Rensing első hibája után jól védett ( a kapufánál igazi bravúr),és még Schweinsteiger is jó volt az első 20 perc bizonytalankodásai után. -
#3860 de csak nem gép előtt :) am sima meccs volt....és akkor tiszta 5 pont előny ^^ az odabasz h a Karlsruhe a 2. 18 ponttal.... -
#3859 Én nézném szivem szerint csak nincs sportklub-om :( -
#3858 és Podolski nem játszik, 1 csatárral állt fel a Bayern... -
#3857 Mivaaa?? Senki sem nézi a meccset??? 2:0-ra megyünk a félidőben! :) -
#3856 Ma 17:00-kor Sportklub!!!! -
#3855 Gólok -
#3854 JA, ezzel én is egyetértek, Toni volt a legjobb, és ez azért örömteli, mert eddig Klose nélkül nem muzsikált valami túl jól! -
Gabe18 #3853 Na jól van a végére a legalább sima lett.
Hát kétféleképpen is meg lehet közeliteni ezt.Az egyik hogy lám milyen erősek vagyunk,hogy ezzel a kb 20-30%-os erőbedobásal is simán verünk egy portugál csapatot.Vagy úgy is hogy egy Bayern München,főleg ez a mostani,nem engedhetné meg magának hogy ilyen tingli-tangli játékot produkáljon mint az első félidőben.
Amúgy én csak Toni-t tudom kiemelni,egy félidő őrlődés után megtalálta azt az ütemet ahogy nem tudják lesre állitani,és az első helyzetből mesteri gólt vágott.Utánna meg gólpassz Altintopnak,ugyhogy ő a meccs embere. -
#3852 Nah, vége! Jó szar meccs volt, de legalább biztosan nyertünk. -
#3851 Ja értem. -
OPM #3850 lál, neégjé :D épp csak valakinek a szavajárását idéztem.. -
#3849 Nem kell neked mindig mindenkinél okosabbnak lenni. Egyébként természetesen ez nem tesz senkiért semmit, de te sem teszel senkiért semmit azzal, hogy te vagy itt a legnagyobb drukker, és akinek az életében a Bayernen kívül van más is, azt már leugatod. -
OPM #3848 EZ sokat tesz érte szerinted? -
#3847 Szerintem be kéne rakni a bannerbe Hamitot, mert nagyon sokat tesz a csapatért. -
#3846 2 nyuszi! :)))
ALTINTOP! -
#3845 Jeeee, jön Schlaudrauff! ;) -
#3844 Pf 7000 nézö :S:S:S:S
3 gólt már csak nem rúgnak :D:D -
#3843 1 nyuszi ide! :)))
TONI! -
#3842 Nem kell semmit konfigolni! Letöltöd a TVU playert, elindítod, kiválasztod a Sanghai Sports adót oszt enjoy! -
OPM #3841 látom mások is szenvednek
GOAL ET Ajax 0:2 Din. Zagreb -
#3840 Macerás konfigolni. -
#3839 Miért nem nézed neten? -
#3838 Sajnos németül pont nem :-/ -
#3837 Jó szarok vagyunk. Semmi elképzelés ... Egyenlőre -
#3836 ha tudsz németül -
#3835 Közvetítsetek egy kicsit! -
#3834 Eddig eléggé enerváltak vagyunk :/ -
Gabe18 #3833 Na az jó.
Meg itt is van egy csomó stream a meccsre: http://www.rojadirecta.org/
Valahol már csak meg lehet majd nézni. -