14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3950 Hát azért valamelyes kockázat van a Barcán, az Interen és a Porton is. Ezek mellé bőven befér a Bayern, Bobohoz hasonlóan szerintem is nagyobb az esélye egy Lazio győzelemnek az Inter ellen, mint egy Stuttgart győzelemnek a Bayern ellen. Ettől függetlenül egy X bárhol becsúszhat. -
#3949 Lazio nyerni fog ;) -
#3948 1.7 es szorzó van a bayernre
eddig ezeket teszem meg:
Getafe-Barca 2
Inter-Lazio 1
Galatasaray-Gencler 1
Lyon-Marseille 1
Amadora - Porto 2
ez igy 4.4-es szorzó bayernnel együtt 7.48-as lenne de nem tudom megtegyem e a bayernt, a többiben biztos vagyok -
#3947 Ha a két csapat keretét vesszük alapul, nem kérdéses. Ha a nyári ligakupa összecsapást, szintén nem kérdéses. Ha az elmúlt hetek teljesítményét, akkor lehet a Stuttgartnak is keresnivalója a meccsen, de ez azt is magával vonja, hogy a Bayern már ki van éhezve egy győzelemre. Én mernék fogadni a Bayernre, csak a szorzó túl kicsi gondolom. -
#3946 reméljük.. -
#3945 Bayernesek! idegenben nyer a stuttgart otthonában a bayern??? -
#3944 Azért meg lehet nézni, hogy a kettő milyen féle gól volt...
Az első nem távoli lövés volt, a 2. gól meg kész vicc... -
#3943 Ez Demichelis kérdés! Első távoli lövés volt, másodikat meg Lell szórakozta el, de igazán az ő számlájára sem kéne írni. Amellett a Red Stars is kettőt vágott a Demichelises védelemnek! -
#3942 Egyetértek. Nem tudom, mi lelte Hitzfeldet
Még jó, hogy ezen az eredményen semmi nem fog múlni -
#3941 Nos igen, ez nem volt valami fényes utolsó 30perc.A 2 legjobban játszó embert lehozza a Generális.Poldi végre benne volt a játékban, erre kiveszi.Ribery sorra csinálta a helyzeteket, kiveszi.Nem tudom megérteni, ebben mi volt a ráció.Tudhatná Hitzi, hogy a Stuttgart úgysem fog beállni védekezni, és ennyire kontrára építeni.A kulcsemberek nyugodtan játszhattak volna még, mert nem lesz olyan nehéz feltörni azt a védelmet a hétvégén...
Ez az angol foci meg...szavakat nem találok.Undorító, amit műveltek, a meccs 90 percéből 80 percet 9 emberrel védekeztek.Kezd elegem lenni az ilyen beállós csapatokból.Favágók, ráadásul a sok értelmetlen felívelt labdájuktól már a falat kapartam.
Mellesleg mostmár egyértelmű: Demi nélkül a védelem közel sem tökéletes. -
Gabe18 #3940 Szeretnék gartulálni a nagyszerü csapatvezetésnek,akik ma olyan döntéseket hoztak hogy azt még megye 3 is kiröhögnék.
Ma egyértelműen látszott hogy két ember van a pályán akik sakkban tartják az egész Bolton védelmet,sőt csapatot.Ribery (nem meglepő) és Podolski (hihetetlen de igaz).A 60. percben már egyik se volt a pályán.
Viszont végig pályán volt a ma semmit se csináló Ottl,Klose, akiket százszor inkább le kellett volna hozni.
Mindennek megkoronázásaként akkor cseréltük le Schweinsteigert is mikor végre elkezdett bátrabban előretörni,lőni,és talán némileg átvette volna Ribery helyét a hátralévő időre.
Mindez miért? Hogy ezek a játékosok 20-30 percel többet pihenjenek a Stuttgart meccsre?Előre boritékolom hogy ha Podolski egyáltalán kezdő is lesz szombaton,megközeliteni se fogja a mai teljesitményét.Ma simán benne volt még gól,vagy hogy gólt rugasson valakivel.
Angolok ünnepelhetnek a Allianz-ban...nagyon dühös vagyok... -
#3939 Nah ezt sikerült elszórakozni :'( -
#3938 Pro7 -
#3937 2:1!!!!! PODOLSKI!!!!! :DDDD -
Gabe18 #3936 Ma eddig kétségkivül Podolski és Ribery a meccs embere eddig.Mondjuk podolskitól már nagyon ideje volt egy jó teljesitménynek,na meg a gólnak főleg. -
#3935 Eltalálhatná, de milyen passzt adott előtte Poldi!! -
Gabe18 #3934 Hát az első 10 percet leszámitva jól játszunk.
Podolski gólt lőtt végre,már ezért megérte ezt a meccset lejátszani.... Vigyorog .
Klose 11-es gyanus esete érdekes volt.Mondjuk megnézném egy ilyenért ellenünk hány 11-est adnának a San Siro-ban a Milan-nak...
Amúgy szerintem benne van a gól a játékunkban,ugyhogy meglehet ez.
Ja hát meg egy Schweinsteiger szintű játékos 6 méterről eltalálhatná az üres kaput... -
#3933 Fúúú, gyerekek! Micsoda gólt lőttünk! :)))
Na és ki lőtte?? Na ki?? PODOLSKI!! :))
Remélem megtört a jég ezzel! :) -
#3932 Stream
Amúgy Bolton vezet :( -
#3931 Adják valahol (S1 és sportklubon kívül)? -
#3930 Mindjárt jön a meccs! :) -
#3929 Ezen szerintem fölösleges bosszankodni. Ha jól játszunk de mégse nyerünk attól még jók vagyunk és van elöttünk jövö. A görögök is bemákoltak egy EB-t antifocival. Engem ez nem zavar amág télleg jól játszunk, engem jobban zavar amikor szar játékkal nyerünk... -
#3928 Antifoci-csapat!! Most nagyon megutáltam a Frankfurtot! -
#3927 Amikor a 13. másodpercben Toni kihagyta, meg ahogy utána nekik estünk azt hittem 6 alatt nem állunk meg, aztán múlt az idő ezek a p*** nem jöttek át még csak a félpályán sem és 0:0 :'( :'( Áááá a hsv meg nyert :@ -
#3926 34:4 a kapuralövés.....hihetetlen... -
#3925 Bassza meg, ennek a kurva Frankfurtnak mekkor mákjai vannak! -
#3924 Nem mondtam, hogy ha majd így nyomja, akkor tapsolunk, de én ennél még csak szarabbul láttam játszani :) -
#3923 Sajnos egyet kell hogy értsek.Makaaynak igaza van, lejárt a türelmi idő.Ez így nagyon gyenge lesz.
Örülök a mai meccsnek, nem volt rossz a csapat, Toni meg...hihetetlen mit fogtunk Vele. -
Gabe18 #3922 Hát ezzele gyütt Podolskit rettentő súlytalannak érzem a Klose-Toni páros mellett.
Hát az első gólpassza meg nagyjából anyiból állt hogy olyan xarul adta be, hogy az ezen besokkoló kapus nem tudta megfogni a labdát... . Na de mindegy,amiből jó lett,legalább azt ne vegyük el tőle. -
#3921 Na a második félidőben azért érvényesült a papírforma! :)
Podolski: 2 gólpassz, nagy hajtás és 3 szép egyéni megoldás -
#3920 Eddig egész jól játszik! -
#3919 Podolski hm....hát kiváncsi leszek -
#3918 Ma 20:30-tól Bayern-Gladbach a Sport2!! -
#3917 Én nem szidom őket, Dortmundban nem sokan fognak győzni idén! -
Gabe18 #3916 Na akkor a Zvezdai kirohanások után én jövök.
Ekkora egy szégyen 45 percet mint ez a második,utoljára a Magath korszak legsötétebb napjaiban láttam.Lefocizott minket a Dortmund,a teljesitményünk abban merült ki hogy a félpályán áthoztuk a labdát (ha áthoztuk...) aztán odaadtuk nekik újra.
Az egész támadójáték egy értékelhetetlen nulla volt.Kb kapuralövés is ennyi volt,néhány 20. sorban ülőket riogató kisérletet leszámitva.
Az első félidőben meg általam "jól zárónak" titulált védelem,ugy rohangászott fel alá néha hogy rossz volt nézni,csak a sárga mezesekre nem jutott senki.Örülhetünk neki hogy a Dortmundi szerencsétlenkedések nyomán megusztuk,de egy 3-4 gólt simán berámolhattak volna.
A 2. félidő egyszerüen értékelhetetlen... -
OPM #3915 mégse nyertek. -
#3914 megint a Dortmundnak volt két komoly helyzete. -
Gabe18 #3913 A Dortmundiak jót fogtak ezzel a Merk-el az biztos.Mert bár mi is kaphattunk volna 1-2 sárgát,de a Dortmundból már nem lennének 11-en normális körülmények közt a pályán.Nem értem Klose ellökését hogy lehetett semminek látni...
A két kapufánál nem volt szerencsénk,de amúgy elég pontatlanok vagyunk a végjátékban,nem nagyon tudjuk a csatárokat megjátszani.Bár pont a félidő vége felé ez mintha kezdett volna javulni.
Ezzel együtt szerintem teljessen háromesélyes még a meccs,mert a Dortmund is pörög rendessen,bennük van a gól.Igaz a védelmünk nagyon jól zár. -
#3912 mintha a Dortmund aktívabb lenne. -
#3911 Fél óra és örökrangadó!!! HAJRÁ BAJOROK!!