Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
gabber hát szem legyen az elsõ a #1381 bõl és még1szer nagyon szépen köszönöm minden Bayern drukker nevében 😛
ezek a jók:

Biztos én is sokat változtam és az összefoglalóknak közelsincs olyan feelingje, mint a SAT1-en a RAN-nak anno, nálam az egész Bundesliga folyamatos süllyedésben van...
A werder és néha a hsv tartja bennem a lelket hogy van még remény...
szal én semmi nagy elõrelépést nem érzek tavalyhoz képest, sõt...
kb 2002-03 óta már nincs bennem az a kellemes izgalom ami miatt mindenképp minden meccset végig szeretnék nézni <#shakehead>#shakehead>
Bármilyen szót szaporítva még: BRAVÓ A BAJNOKNAK!
Bastian Schweinsteiger 46
<#kacsint>#kacsint>
6' <0 - 1>0 - 1> D. Ljuboja
11' <1 - 1>1 - 1> R.S. Cruz
"Ich habe manchmal gedacht: Spielt Ballack mit oder spielt er nicht mit?' Aber das ist sein Erscheinungsbild der letzten Monate. Ich glaube, dass er sich schon Kräfte spart für Chelsea. Ich muss das so sagen, denn er bemüht sich überhaupt nicht mehr. Ich habe eigentlich darauf gewartet, dass er ausgewechselt wird. Wenn man so über das Feld trabt wie er, hat das mit Fußball wenig zu tun."
Grat a csapatnak, külön örülök h Hargreaves jáccott.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Kaiser Franz war not amused ("Er spart seine Kräfte für Chelsea") - Michael Ballack selbst schien die Kritik egal zu sein

HATTALMAS ARC EZ AZ EMBER! :Ð Utánakerestem pár aranyköpésének:
"Jetzt kommt der Mann, dessen Name hervorragend zum Wedau-Stadion passt: Marcus Wedau."
"Nowotny - für mich einer von vieren, die gesetzt sind. Außer ihm noch Kahn, Bierhoff, Kirsten und Matthäus."
"Das da vorn, was aussieht wie eine Klobürste, ist Valderrama." <#hehe>#hehe>
"Pinto fordert den Ball, aber Soldo entschließt sich zu einem Fehlpass."
"Liverpool schlägt Alaves durch Golden Eigentor mit 5:4."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aztán jött a ráadás, interjú az önfeledten ünneplõ Ballackal és a szemébemondták, amiket a Kaiser pár perccel elõtte pofázott. Ballack köpni-nyelni nem tudott, próbálta terelni a témát... de nem sikerült neki, aztán az uccsó mondata: "hát ha ezt a Beckenbauer mondja akkor hehehehehe" és kínos mosoly... gyorsan el is nyomták a képet.
De azért a Deutcher Pokal-on kívül is kéne már valamit alakítani.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ja hát persze Barcelóna....
OLIVER KAHN!!!!
Ilyen nagy,és még nagyobb betûkel kell leirni ennek az embernek a nevét!Megint megnyerte nekünk!
Nem volt egy fantasztikus meccs,de jó volt az iram,és a végeredmény is csodás!
Hát lehetne 2-2 is,de 0-0.Jól kezdtünk,uraltuk a játékot,aztán a 20. perc után életre kelt a Frankfurt és akkor két gyors akcióval nagyokat veszélyeztettek.Kahn egy nagyot fogott.Aztán megint átvettük az irányitást Makaay 4 méterrõl mellé fejelése volt a legnagyobb ziccerünk,most a végén meg majdnem sikerült a védelmünknek összehozni egy Frankfurt gólt...
Nem tudom Lucio csatárszellemû elõretöréseire mikor fázunk rá.De ma Sagnol se tudom mit játszik,mert védõként örökké az ellen 16-osa körül tünik fel...
Egyszerûen nem értem, hogy a Juve, hogy akaszthat anniy pénzt a TV-s jogdíjakból...a Bayern meg szinte semmit! MEg az is gáz, hogy egy nulla Atleticó M.-dal nem tuduunk lépést tartani...
Így el fog veszni a Bayern München! Arra kevés az esély, hogy hirtelen két-tucat német tehetség tûnjön fel, hiszen a Bayern ezek szerint csak a német piacon vonzó...
Elég zavarosan fogalmaztam, de remélem értitek a lényegét...