Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WIN

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

antijuve
vagy egy rossz megoldás (egy rossz kidobás...)

ups and downs

Az a baj, hogy nem tudok rájönni, hogy a Guardiola rendszere most szar vagy sem. Német bajnokságot lealázta úgy ahogy van, de németeknél úgy gondolom nem szokás a bekkelés. De a BL...

Igaz ami igaz, ha tavaly nem alázták volna be az egész világot és azzal a játékkal, akkor most ez nem lenne ennyire feltûnõ.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tök jó meccs. Igazi kupadöntõ.
A Hummels fejesnél szerencsénk volt. 90% hogy les volt, de 100% hogy bent.
Amúgy teljesen kiegyenlített a dolog. Egy jó megoldás valószínû dönt ide vagy oda. Vagy a 11-esek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
jaja
de most Mandzu sérült, Müller meg igazából Pizzaro se center szal most ez van.......
Mondjuk azért Pizzarot behoznám Götze helyére
ezért lesz jó köv szezonra Lewa persze remélem Mandzu is marad és akkor esz 2 center fixen

ebben megint nem látok tûzet!
Ez megint nem lesz meg!
Az évben nem sok Bayern meccset néztem, de ez... Guardiola elbaszta a tavalyi Bayernt. Center nélkül, tologatják, de nincs dinamika, szar az egész.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Lahm is lesérül....:/

Ma döntünk arról hogy egy jó idény helyett tudunk-e egy nagyon jó idényt zárni. Fõleg így hogy az elmúlt évek legnagyobb hazai riválisa ellen kellene azt megnyerni.
A hiányzókat figyelmembe véve, na meg az idény végi formát, hát nem mi vagyunk az esélyesek. De én még bízom benne, egy meccsre vissza tudjuk hozni az õszi játékot.

banok
És az ARD is adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
engem az jobban fog érdekelni, hogy milyen játékot fog elõvezetni Guardiola. (ugyanezt az impotens izért, v vmi elõremutatót)

ups and downs

Effe88
na ma nem lesz Mandzu és Svejni sem
5-2 re kikapunk mint 2 éve?😄😄D:

C8 csatorna, ami napközben Minimax néven üzemel.
A drágalátos Sport TV-nek fontosabb volt a Kaposvár-Gyõr mérkõzés élõ közvetítése....

bowden
Kupadöntõt nem közvetíti semmi?

Mor3llo
haha, az öreg Pep alkohollal kissé túlfûtve ráment az asszonykájára 😄
de Pizza is keverte neki Kuffourral 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
öreg Pizza mindig hozza a szintet😉

más
nem lepne meg kapnánk egy hármast a bvbtõl:/
Lewa amúgy gólkirály lett 20al

antijuve
jövõre legalább újra motiváltabbak lesznek a srácok. reméljük legalábbis

ups and downs

Egy gyenge meccsen Pizarro utolsó pillanatos góljával megvertük a Stuttgartot. Igy végül 90 ponttal lett meg a bajnokság.

Túl sok biztató nem volt a kupadöntõre. A játék az utóbbi idõben látott kötelezõ darálás, túl sok ötlet nélkül. Ráadásul Schweinsteiger és Mandzukic is kisebb-nagyobb sérüléssel lett lecserélve.

DasIsFuck
Idegenbelire meg visszahozhatnák a szürkét, nálam valahogy az maradt meg mint klasszikus bayern mez😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
iszonyat tetszik 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Akkor kezdheted gyûjteni a pénzt:

Effe88
úúúúúúú
mit nem adnék ha lenne ilyen mezünk újra
azonnal megvenném
bárcsak ez lenne jövõre😊

DasIsFuck
meg a 70-es években is volt vmi hasonló féle mez.

Bercy
Jeee de rag vartam mar, hgoy ismet ilyen mezunk legyen. Amikor en elkezdtem a csapatert szoritani akkor ilyen mezben jatszottak szoval nekem a Bayern = kek-piros csikok. Sajnos ha jol latom most piros nadrag lesz hozza pedig a keknek jobban orulnek.
bakkerman
(volt már mondjuk ilyen mezetek az Opel érában 😄 )

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
FC Barcelona München?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
Úgysem adja a sport tv élõbenXD

Effe88
szerintem kikapunk
bár annyira nem érdekel:/
szerintem meg se nézem majd..........😞

szerintetek a kupadöntõt megnyerjük? Nem vagyok biztos benne hogy elég motiváltak lesznek a srácok

Effe88
persze, hogy a motivációval volt baj
ezért nem lesz soha bl címvédés
mindig nehezebb fenntartani a motivációt
éhesebbek azok akik nem nyertek egy ideje

de akkor is legalább egy 1-1 re kihozhattuk volna....:/

Effe88
na nyertünk
juhúúú

Azért Götze se rossz, ha épp nem a padon csücsül.

A csapat nagy részét abszolut nem érdekli ez a meccs.
De az egész "szarok bele" hangulatot jól tükrözi a meccs elején a kispad, ahol Mandzu, Pizarro, Contento hármas úgy nevetgélt valamin, mintha õk vertek volna 4-et a Realnak pár napja. Számomra ez tovább erõsíti hogy az idei év ráment a tavalyira, és egyszerûen nem lehetett megfelelõen motiválni a játékosokat.

A pályán talán Robben meg Martinez aki akar valamit, a többiek akkor mozognak valamit ha feléjük gurul a labda és muszáj. Nem is lenne ezzel már gond, ha nem lenne még az a fránya kupadöntõ...
Na de hát vezetünk, az is valami. A Braunschweig meg a Nürnberg örülhet. Bár ahogy nézem eddig nem nagyon tudnak élni vele...

Mor3llo
Hopfner az új elnök, Manu 2019-ig hosszabbított 😊

DasIsFuck
Ennyire kellemetlen helyzetbe még nem voltam, most ha a chelseanek szurkolnék azzal lényegébe szembeköpném magam és a csapatot, ráadásul nem csak mûringyót igazolhatná ez mint egy újabb trófea, de a chelsea is 2 éven belül nem csak hogy döntõzne de akár nyerhetne is...

ha meg az atleticonak, akik szimpatikusak, de akkor meg spanyol házidöntõ...szörnyû, el-ben is lesz 1 spanyol és akár full spanyol uralom is lehet idén, hisz vb is lesz...

Mor3llo
Elõször is gratula a Reálnak, ennyire megérdemelt döntõbe jutás talán csak a miénk volt tavaly...akarat, koncentráció, pengeéles játék. Gyakorlatilag lekopírozta Ancelotti a tavalyi totális futballunkat, valamennyivel kevesebb labdabirtoklással.

Mi meg...hát csalódott nem vagyok. Se dühös. Igazából azért nem érzem ezeket, mert még fel sem fogtam a tegnapit. Hazai pályán, egy BL-elõdöntõben, ennyire tükörsimán, akaratgyengén kiszopni 0-4-re..parádés.
A támadójátékunk borzalmas, a tavalyi atom középpályás védekezésünk a múlté (arra szavak nincsenek, hogy a Real kontráit egy Schweini-Kroos kettõssel akarjuk leszûrni, miközben Martinez padozik).
A probléma az, hogy ha akartunk volna, itt akkor sem lett volna esélyünk. Ahol idegenben egy középhátvéd a 20. percre dupláz, ott meg van írva, hogy melyik csapatnak kell a döntõbe mennie.
Nálunk pedig a legnagyobb taktikai változtatás az volt, hogy a 65. percben nem Mandzura, hanem Müllerre íveltünk be középre. Hányinger.

Két mondatban összefoglalni ezt az egész keserû bohózatot?
Tavaly leginkább a tiki-taka ellen kifejlesztett és csúcsra járatott totális focival hengereltünk. Idén hagytuk a tökéletest, és míg már-már mi kezdtünk el tiki-takázni, addig egy másik csapat a tavalyi focinkkal törölte fel velünk a padlót.

The show must go on.

<#eljen><#eljen>

REALista
<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Talán ebbõl példát lehetne venni:

A szurkolók üzenete a kiesést követõen

hát nem sok fingod van a footballhoz ha ezt így látod

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Pont a "világverõ kész csapat" volt Guardiola egyik legnagyobb nyûgje. Hogy motiválod ezeket a játékosokat?
Csak a hülye nem látta egész tavasszal hogy óriási motivációs gondok vannak. Míg õsszel még vette a társaság az "újat" amit az edzõ hozott, addig az idény második felére rengetegen belefásultak az egészbe.

DasIsFuck
(nekem igen😄, mivel engem igazából csak a bl ami megmozgat a többi full semleges...)

bár a játékunk jelen pillanatba jóval jobban elkeserített mint a tény hogy kiestünk.

DasIsFuck
és Heynckess egy világverõ, kész csapatot örökölt?
Nem úgy rémlik.

Itt az teljesen guardiola felelõssége, hogy vmi teljesen mást akart és végül ez megbukott, de várjunk csak nem ezt a stílust aláztuk mi az elõzõ szenzonba porig.

Barcelona ugyan ezzel szenved, egszerûen eljárt felette az idõ, ráadásul messze nem olyan jó a keretünk erre mint a barcának van.

antijuve
Senkinek sem azzal van a baja h kiestünk. Hát ilyen elõfordult már párszor. A mikéntje már sokkal jobban aggaszt sokakat. 120 perc alatt alig volt helyzetünk, nyista gólt sikerült lõnünk, és végig azt történt a pályán mindkét meccsen, amit az ellenfél akart.

ups and downs

Persze mindkétszer az éppen jobb csapat ment tovább, ez nem is kérdés.

Ahogy mi sem voltunk tavaly jobbak héttel a Barcelonánál, úgy a Real se jobb nálunk öttel.

Mind az eggyel?

Effe88
gyerekek ez a 5-0 még mindig sok
ezt még mindig nem tudom felfogni
régen "legalább" saját magunkat vertük egy lásd cselzi döntõ, inter nyolcaddöntõ stb...
most meg szimplán szarok vagyunk de nagyon.........

azt meg még mindig nem tudom , hogy pl, a martinezt miért kell padoztatni

Zenszkij
Mit szidjátok itt Guardiolát? Toronymagasan bajnok lett. Kicsit túlzásba estek már. Nem lehet mindig mindent megnyerni a dortmundi igazolásokkal, ez van. Szánalmas. Hagyjuk már ezt a tiki-taka belemagyarázást.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nem, rúgjuk ki ma.
Mi lett volna ha Heynckes-t is kirúgjuk 2012-ben? Elvégre minden döntõt elbukott, a Dortmund a bajnokságban utcahosszal röhögött a végén.