14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13497 Svejni már a padon:)
de azért a sérül lista komoly
Lahm bokatörés 2-3 hónap:/
Reine
Starke
Badstuber (bár belőle már sose lesz semmi sajnos:/)
Alaba februárig
Martinez márciusig
Thiago januárig
Pizarro -
SzocsA #13496 Ez elképesztő, utána bevágták a másik edző reakciótáj :D
-
lord nihilus #13495 és mindezt úgy produkálják, hogy a BL-ben nagyon meg sem izzadtak eddig
-
#13494 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Gabe18 #13493 Na miről maradtam le. Pedig én mint Müller "fan" biztos élveztem volna a mai mesterhármast. :)
Ez a Neuer momentum meg, már túl megy minden határon... :D
-
#13492 szoros bajnokság lesz -
#13491 egészen elképesztő ez a pali :D -
lord nihilus #13490 Neuer :D -
#13489 na ez is megvan
csoport elsőség;)
remélem most nem az arsenalt kapjuk megint a 16 között, nem mintha tartanék tőlük de rém unalmas lenne harmadjára is, így is mindig ugyanazokat kapjuk a csoportban is:S:S
bár igazából bárki jöhet, akiktől tartok az a real egyedül de velük max a legjobb 8ba talizhatunk -
#13488 de nincs olyan kiemelkedő csapat mint a Bayern. Egy Leverkusen/Wolfsburg/Gladbach azért ki "tud" kapni majdnem "bárkitől" (most nem rossz értelemben írtam ezt) -
#13487 Nagyon úgy néz ki jövőre cuda bl szezon elé néz a német foci.
Dortmund nélkül nem igen van olyan német csapat(rajtunk kívü) akikbe benne van a csoportkör utáni menetelés, akik akár egy realt is képesek majdnem kiverni és hasonló kaliberű csapatok ellen eséllyel menni fel.
Gladbach-nak kellene idén egy jó európa liga menetelés.
-
Gabe18 #13486 Az a baj, necces már nagyon nekik a BL hely. Túl sok csapat van köztük, meg a 4. hely között. Tehát a mezőny nagy részének folyamatosan bukni kéne, míg ők nyernek mindig, hogy felmásszanak 4.-nek. Még nem lehetetlen mondjuk, de nehéz ügy. De az biztos hogy nagyon gyorsan el kellene nekik kezdeni kapaszkodni felfelé. Hétvégén M'gladbach-ot fogadják, az se lesz egy sima ügy... -
#13485 Fel fog jönni a Dortmund, simán BL helyen lesznek. Sztem ebben a szezonban a BL-re koncentrálnak inkább. Meglátjuk. -
Zenszkij #13484 Csak rossz nézni sajnos, hogy a Bayern nagy riválisa ilyen gyengén operál, és sajnos nemigazán értem az okát, egy Münchennel ilyen sosem esne meg, hogy kieső helyen tanyázzon, és kicsit lélekromboló látni, amint Götze és Lewa is müncheni lett, ez szerintem olyan igazolás volt, mint anno Figo a Realba.
A Fradit illetően sajnos elmondható, hogy ma már olyan drágán adják a magyar tehetségeket, hogy nem lehet megszerezni, ezért inkább eladják más ligák középcsapataiba vagy másodosztályaiba. Már rég nem tendencia, hogy a Ferencváros tehetséges magyart igazol, és ahogy írtad, ma már a Ferencváros se az, ami régen volt. -
#13483 felhoztál két olyan játékost példának, akit nagyon nem kellett volna. Pizarro már rég túl van fénykorán, amikor először a Bayernben játszott, akkor nem a padon ücsörgött. Ze Roberto-ra ez szintén igaz. Nem is értem, hogy ez a két játékos miért jutott eszedbe.
Amúgy nem tudom mit vársz. Beírsz egy igen provokatív megjegyzést - nem, nem vitaindítót, hanem egy fikázó kommentet. Majd várod, hogy "kultúráltan" válaszoljanak. Amúgy hidd el, hogy itt senki sem utálja a BVB-t, sőt, mindenki szeretné, ha minél több jó német csapat legyen.
Mellesleg, Lewát nem kellett kivásárolni tudtommal. Mehetett volna máshova is. De ennyi erővel a Dortmund meg a Hertha tavalyi házi gólkirályát szerződtette. Úgyhogy van némi logikai bukfenc a mondandóban. Tény, hogy Németo-ban a legnagyobb hal a Bayern.
A spanyol ligát, meg a Realt felhozni megint nemtom mi értelme van. Ahol szökőévente nyer más csapat bajnoki címet, mint a Real és a Barca. Nem mellesleg szoktak azért ők is venni spanyol kluboktól játékosokat (mondjuk D. Villa, Albiol, Mathieu, Alba, Dani Alves, Sergio Ramos...stb). Szóval ez megint öngólgyanús szituáció.
Banokban igaza van abban h Mo-n meg a Fradi volt ilyen klub - más kérdés, hogy mára (sajnos) már senki nem akar igazából a Fradiban játszani. De ez más téma.
Kábé ennyi -
argo001 #13482 Götze és Lewandowski átigazolása lenne a Dortmund lerablása? Az sem biztos, hogy Reus a Bayernbe megy.
Mi ez a sületlenség, amit itt összehordtál? Komolyan a Bayernt baszogatod, és a Realt hozod pozitív ellenpéldának az átigazolási politikát illetően? Hát...
Egyébként, ha már annyira nagy Bundesliga-mágus vagy, akkor tudhatnád, hogy vannak azért ott bőven jó csapatok, lásd például a Mönchengladbach vagy a Wolfsburg idei szárnyalását. A Dortmund szenvedése átmeneti (lásd például a Dortmund BL-ben mutatott produkcióit..). Persze nem lehet nagyon más reakciót várni, ha a magyar sportújságírás addig terjed, hogy "realbarcaelklásszikó." -
#13481 Az ami miatt most megszoltad a Bayernt azt a Fradi évtizedeken át csinálta-csinálja. Így lehet, hogy a felvetésed jogos de legalább ilyen mértékben demagóg is. -
#13480 Nekem pedig elegem van belőled - hiába egy "olcsó fórum" ez az sg -, rendszeresen bejársz ide beböfögni fél mondatokat, mintha te sz@rtad volna a spanyolviaszt, vagy legalábbis te lennél a földkerekség legnagyobb BVB szurkolója. Ehelyett 10 csapatnak szurkolsz (és ne gyere, hogy te csak Fradi szurkoló vagy, a MU, BVB és még ki tudja hány topicban vígan T/1-ben beszélsz, ha a csapatról van szó), másokat osztasz , senkized a másik csapatát, majd jössz ide észt osztani illemből.
Feltettem egy kérdést, szépen elsunnyogtad, és te beszélsz ködös igazságról. Nagyon meg akartad nekem mondani a tutit, de megint bebuktál. Na majd legközelebb. -
Zenszkij #13479 Látszik sokat nem ültél az új illemtan órákon. Én szimpatizálok külföldi csapatokkal, de Ferencváros drukker vagyok 3 éves korom óta, mellesleg ehhez neked semmi közöd. Nem élek halok ilyen külföldi csapatokért, mint te, csak szimpatizálok párral, mivel magyar vagyok, nem bajor, vagy angol, vagy baszk. De amúgy egy ilyen billentyűzet mögötti senki véleményére nem adok, nagy az arcod a fórumon, mások nevében írsz véleményt, közbe a kutyát se érdekled (ami tudom nagyon fáj), trollkodsz itt össze vissza. Nézd meg Bercyt, tőle tanulhatnál, értelmesen tudott reagálni egy negatív véleményre, mégis csípősen, de nem lekezelően és nem alpári módon tudott visszaírni. De te csak fröcsögsz itt, mint akinek ez az élete értelme, hogy érvényt szerezzen ködös igazának, mégha ez egy ilyen olcsó fórumon is történik, mint az sg. -
#13478 haha te jössz az életkorral?? a hozzászólásaid 99%-a primitív és gyerekes, az itteni fórumozók 90%-a röhög rajtad te szurkolók netovábbja :DD
na de gyerünk pubikám, nézd meg a Bayern 20-25 fős keretét, és lehet felsorolni, hogy kik azok a játékosok, akiket csúnyán kivásárolt a Bayern a Bundesligán belülről
ja és csak halkan megsúgom, a klubbok előnyben részesítik azokat a játékosokat (főleg ha fiatalról van szó), akik ligán belülről érkeznek. Ez nem csak a Bayernnél van így, szurkolók szurkolója -
Zenszkij #13477 Szomorú nagyon, hogy a pénz mozgatja ennyire a labdarúgást, Reus mikor öltözik piros kékbe? Jah, hogy már nem kell, mert kieső helyen a BVB. Ez így nem kihívás szerintem, így bajnokit nyerni 20 ponttal nem nagy szám. Egyébként már Beckenbauer is felismerte ezt, ő megszabta, hogy a München 15 millio márkánál nem költ többet egy játékosra. Azt is lenyilatkozta, hogy jó, ha van 2-3 másik erős csapat a Bundesben, mert az növeli a bajnokság színvonalát, sajnos az idők változnak. Most van a Bayern meg az összes többi. Ha valaki véletlen elkapja őket, azokat rögtön felvásárolják, nem baj ha padoztatni kell Pizzarót, vagy nem válik be Zér Roberto, mindegy csak ne erősítse a riválist. Mindig is hánytam tőlük. A Real Madrid azért nem hasonlít, mert legalább nem a Barcából, meg az Atletiből erősít (leszámítva Figot). Lewa, Götze is mehetnek a fenébe, hamár leléptek, mért nem mentek külföldre?
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:32:44 -
#13476 Arra a tendeciara gondolsz, hogy a nagyobb csapatok megveszik a tehetseges jatekosokat a kisebb csapatoktol?
El kell, hogy keseritselek, hogy ez nem csak a bundesligara hanem ez egesz focivilagra igaz. -
Zenszkij #13475 fáj az igazság kisgyerek látom, de nem is csoda, én már akkor láttam ezt a tendenciát a Bundesligában, mikor te még csak Barbie babával játszottál
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:02:17 -
#13474 hagyjad már, egyszerre 10 csapatnak szurkol, kissé személyiségzavaros a pali -
#13473 Koszonjuk, hogy megosztottad magasroptu kommentedet. Most, hogy egy ilyen nagyszeru szakerto felnyitotta a szemunket tobbet nem is nezunk "viccligat" -
Zenszkij #13472 Jövőre kit vásárol ki a Bayern, a Wolfsburgot? Viccliga. -
lord nihilus #13471 -
#13470 De elegem van abból, hogy ez a hulladék Weidenfeller évről-évre ellenünk fogja ki "mindentkifogok" napot.
Egyébként nem vagyunk rosszak, teli vagyunk ziccerekkel, remélem a 2. félidőben fordul a szerencse, és akkor nem lesz probléma, még a fordítással sem. -
Gabe18 #13469 Hát igen, már olyan öreg hogy néha 2 gólt is lő egy meccsen! -
#13468 Lahmon a kor?? LOL -
#13467 Mondjuk azért Lahm-on már eléggé látszik ebben a szezonba a kor.
Nekem legalábbis már nagyon szembetünő.
Ettől független nem értem miért kell őt középen játszatni, bár lehet Guardiola sejti, hogy martinez és sweini soha nem lesznek olyan formába, hogy hosszabb ideig sérülés mentesen a csapat rendelkezésére tudjanak állni, ami elég szomorú.
Thiagoban is kételkedem...
Hihetetlen, hogy amíg más nagy csapatoknál szezonokat játszanak végig játékosok folyamatosan hosszabb sérülés nélkül, nálunk meg folyamatosan félévekre dőlnek ki játékosok.. -
#13466 jó ez az x gladbachban
nem nyerhetünk mindig, meg gólt se lőhetünk mindig -
Gabe18 #13465 Gyenge meccs volt a M'gladbach elleni.
Birtokoltuk a labdát, de igazából mintha mi sem tudtuk mit akarnánk vele csinálni. Szélről beadások nem jöttek, lövések nem jöttek, ment a gyömöszölés középtájon, aztán hátha lesz valami.
A labdaveszés utáni kontrákkal meg még mindig nem tudunk mit kezdeni. Ilyenkor átrohan rajtunk az ellenfél, és bízhatunk benne hogy a végén rosszul passzolnak vagy Neuer véd. Nyilván itt még belefért, de teszem azt egy Real ellen megint lehet csak lesnénk.
De hát hátulról hiányzott Boateng aki ez ellen tehetett volna valamit, középről Schweinsteiger aki ezt megszűrhette volna jobban, a szélekről meg Ribery és Robben hogy legyen támadás. Ahhoz képest nem is rossz...
Illetve Ribery volt, de hogy ő mit keresett fél órán át a jobb oldalon végig, az nekem magas.
Azért Guardiola futball reformjaiból is lehet sok lesz. A világ legjobb jobb oldali védőjéből csinál középpályást, most a világ legjobb, vagy egyik legjobb balszélsőjéből meg jobbszélsőt...? -
#13464 Nagyon emlékeztetett ez egy másik német érdekeltségű meccsre a nyárról:D
-
#13463 7-1 :D edzőmeccs, halálcsoport :D -
#13462 0-5
én egy 1-1 re számítottam amúgyXDXD
de király így!!!!!!!! -
Gabe18 #13461 Legyen 4.
A labdabirtoklást kb. ki se merik írni. -
#13460 már 3, brutál a csapat:O -
#13459 na már 2:0-ra megyünk:D -
#13458 igen sajnos
most megint kihagy fél évet aztán majd megint elszakad valamilye stb........hargreaves 2