Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A Generális mindig a legnagyobb lesz!
Basti pedig legenda 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
„A lehetõ legjobban fejeztük be a vb-t, most már mehetek Madridba. Két álmom is valóra vált" – nyilatkozta Toni Kroos.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Louis a mérkõzés után megkérdezte, hogy megyek-e Manchesterbe. Nem - ez az amit válaszoltam neki. Boldog vagyok a Bayernben, de azt mondta, mindig van számomra hely a Unitednél. Ezzel az edzõvel különleges a kapcsolatom, õ tett engem fontossá a Bayernnél. Van Gaal alatt értem el az abszolút világklasszis szintet. Elõször a Bayernben, utána a válogatottban. Õ a legfontosabb edzõ a karrieremben. Azonban nem lehetséges, hogy a Manchester Unitedben játsszak. A Bayernben már megtaláltam a helyem."
haha 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Közben meg egy Kroost 25 ért adunk el a madridnak?
http://holeee.blog.hu

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nagyszerû hír. Ezután szinte biztos hogy Lahm innen vonul vissza. Müller pedig nekem nagy kedvencem, úgyhogy igazán örülök hogy pár évig még tuti itt lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
Friss Kroos szavak a Bildnek: "A csapat részérõl eddig mindig világosan és határozottan elmondták, hogy az idõ elõtti átigazolás egyáltalán nem téma. Ennek megfelelõen viselkedek. Sok a spekuláció, de a Manchester nem téma és nem is volt az. Úgy gondolom, hogy jövõre is a Bayernben fogok játszani. Most viszont teljes mértékben a Világbajnokságra szeretnék koncentrálni."
bl-be meg úgy 1 igazán jó meccsünk nem volt, erre már csak ráadás a real elleni égés.
Engem kevésbé hatnak meg a hazai címek, nem azért nézek bundesliga meccseket mert annyira a bayernt akarnám, hogy mindent behúzzon, hanem mert a többi bajnokság egész egyszerûen nem érdekel.
Bundesliga meccseken elsõsorba szórakozni akarok, az már mellékes, hogy Bayern-nek szurokolok eredmény szempontjából.
Ha jó meccseket játszunk,látványos focival akkor nem érdekel, csak pillanatnyilag hogy kikaptunk vagy nyertünk.
Ha megnyerjük a hazai porondot, kb ugyan olyan semleges a számomra, mintha nem nyernénk meg.
Máshogy fogalmazva, kevésbé dob fel, ha nyerjük és kevésbé tör le, ha nem.
Ezért csak a BL az ami a számomra fontos eredmény.
de azért a madrid elleni 0-5 felháborító
azért itthon legalább egy x-et hozni kellett volna,
hogy a VB miatt, vagy miattunk, azt nem tudni 😊
David Luiz jön, a védelmünk rendben lesz, felépül mindenki, VB után leszünk. Abszolút bizakodó vagyok!
végre vége ennek a borzalmas szezonnak, most jöhet a német válogatott leégése brazíliába...
Sokakban valmiert a Bayern valami verhetetlen csapatkent volt titulalva iden. Sosem ertettem miert?
Mert megvertunk egy lefele ivelo Barcelonat alaposan? Akkor mar az a Barca kozel sem volt a NAGY Barca. Szep dolog volt gyozni, ki is jott a lepes nekunk de a media nagyon felfujta. Jo csapat vagyunk es jo csapat voltunk elotte is. 4 BL dontobol 3ban ott voltunk es az utolsot meg is nyertuk, egy kuzdelmes es egyaltalan nem konnyi meccsen a Dortmund ellen. De kozel se vagyunk ettol verhetetlenek. Vannak mas eros csapatok is.
En buszke vagyok a Bayernre es remelem ez a tulertekelt csapatkep a tulsagagos es irrealis elvarasokkal (ha jol emlekszem meg nem nyerte meg csapat ketszer egymas utan a BL-t) elillan.
Egy jóllakott csapattal: szuperkupa, klub vb, bundes, német kupa, bl elõdöntõ
annyira nem hangzik azért rosszul

hát igen. az tuti h benn volt. a les mondjuk kérdéses. Martinez lábát takarja Hummels. viszont a vonal jó támpont. én érzésre azt mondanám h nem volt les. Bár a gólt nemtom h nem vették észre :S
ups and downs
ups and downs