Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
A MU-Adidas bomba üzlet kapcsán arra kiváncsi lennék, hogy nekünk mennyit fizet az adidas?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
pfejj!! Ezután a nyilatkozat után jobb is hogy elmegy...

Mor3llo
Ottmar Hitzfeld: "Sírnom kellett, amikor megláttam Basti könnyeit. Egy nagyszerû karriert koronázott meg."

A Generális mindig a legnagyobb lesz!

Basti pedig legenda 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
És végleges 😞

„A lehetõ legjobban fejeztük be a vb-t, most már mehetek Madridba. Két álmom is valóra vált" – nyilatkozta Toni Kroos.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
az öreg biztos ami biztos rákérdezett már 😄D Egyébként ha ezt mondta,ez egy szimpatikus nyilatkozat tõle

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Arjen Robben, a bronzmérkõzés legjobbja:

"Louis a mérkõzés után megkérdezte, hogy megyek-e Manchesterbe. Nem - ez az amit válaszoltam neki. Boldog vagyok a Bayernben, de azt mondta, mindig van számomra hely a Unitednél. Ezzel az edzõvel különleges a kapcsolatom, õ tett engem fontossá a Bayernnél. Van Gaal alatt értem el az abszolút világklasszis szintet. Elõször a Bayernben, utána a válogatottban. Õ a legfontosabb edzõ a karrieremben. Azonban nem lehetséges, hogy a Manchester Unitedben játsszak. A Bayernben már megtaláltam a helyem."

haha 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

antijuve
idiot pep

ups and downs

_?AS_😄:AS_?DAS😄S

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DasIsFuck
Na most komolyan 10 millióért idehozzuk Navast Neuer mögé a padra?

Közben meg egy Kroost 25 ért adunk el a madridnak?

Aki fogadna ingyen holnap játékosokra, vagy csak szereti a focit, annak ajánlanám a blogom. Egy egyedi és teljesen magyar fejlesztésû játékról írtam

http://holeee.blog.hu
Mor3llo

Mor3llo

Mor3llo
hehe

bakkerman
37 km/h-val futott a kopasz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😞

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

antijuve
Thomas tegnap odatette magát

ups and downs

Effe88
na az necces lesz
szerintem lelép

antijuve
jaja, nagy hírek. Már csak Kroos a kérdés

ups and downs

Lahm és Müller hosszabbított.

Nagyszerû hír. Ezután szinte biztos hogy Lahm innen vonul vissza. Müller pedig nekem nagy kedvencem, úgyhogy igazán örülök hogy pár évig még tuti itt lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
Robben egy éve vágta be a gyõztes gólt 😊

antijuve
jó csak tudod, nem zörög a haraszt... a MU-nak is kp-ra van szüksége, errõl a Kroos-MU házasságról meg már régebb óta hallani. De legyen neked igazad.

ups and downs

Mor3llo
Felesleges túlspilázni, meglesz ott a megegyezés elõbb-utóbb.

Friss Kroos szavak a Bildnek: "A csapat részérõl eddig mindig világosan és határozottan elmondták, hogy az idõ elõtti átigazolás egyáltalán nem téma. Ennek megfelelõen viselkedek. Sok a spekuláció, de a Manchester nem téma és nem is volt az. Úgy gondolom, hogy jövõre is a Bayernben fogok játszani. Most viszont teljes mértékben a Világbajnokságra szeretnék koncentrálni."

Bercy
korlatozott lehetosegek? bayern az egyik leggazdagabb klub. hiba lenne elengedni, nagy hiba.
antijuve
sajna lehet benne igazság.

ups and downs

DasIsFuck
ilyenkor milyen jó lenne, ha annó Hummelst nem szórjuk el...

DasIsFuck
Akkor az év hátralévõ napjaiba is jó kedvre tudlak deríteni legalább😊

DasIsFuck
a szezon második fele majdhogynem nézhetetlen volt számomra, rendre gyenge,nulla meccseket játszottunk már otthon is.
bl-be meg úgy 1 igazán jó meccsünk nem volt, erre már csak ráadás a real elleni égés.

Engem kevésbé hatnak meg a hazai címek, nem azért nézek bundesliga meccseket mert annyira a bayernt akarnám, hogy mindent behúzzon, hanem mert a többi bajnokság egész egyszerûen nem érdekel.
Bundesliga meccseken elsõsorba szórakozni akarok, az már mellékes, hogy Bayern-nek szurokolok eredmény szempontjából.
Ha jó meccseket játszunk,látványos focival akkor nem érdekel, csak pillanatnyilag hogy kikaptunk vagy nyertünk.
Ha megnyerjük a hazai porondot, kb ugyan olyan semleges a számomra, mintha nem nyernénk meg.
Máshogy fogalmazva, kevésbé dob fel, ha nyerjük és kevésbé tör le, ha nem.

Ezért csak a BL az ami a számomra fontos eredmény.

Effe88
szerintem vele már ne számolj komolyan

Effe88
nem volt rossz szezon
de azért a madrid elleni 0-5 felháborító
azért itthon legalább egy x-et hozni kellett volna,

antijuve
Badstuber reméljük szintén visszatér. rá nagy szükség lenne

ups and downs

JohnnyNapalm
"borzalmas szezon" 😄DDD

Mor3llo
elviekben elköszönt a csapattársaitól
hogy a VB miatt, vagy miattunk, azt nem tudni 😊

Bercy
Jon David Luis? Ez mennyire biztos? Orulnek neki.
Mor3llo
annyira jól érzem magamat, hogy te nem érzed jól magadat, hogy az elmondani nem tudom 😊)

Mor3llo
Gyakorlatilag szóról szóra írtad le a véleményemet. Ebben az évben csak a hazai Real elleni meccsel nem tudunk elszámolni. És az a vicces, hogy lehet nem is kell. Ahol 20 perc alatt idegenben 1 középsõ védõ dupláz, ott nincs igazából mirõl beszélni.

David Luiz jön, a védelmünk rendben lesz, felépül mindenki, VB után leszünk. Abszolút bizakodó vagyok!

DasIsFuck
lemaradtam tegnap a meccsrõl, de ahogy nézetem itt a 2.félidõt nem nagy kár érte:S

végre vége ennek a borzalmas szezonnak, most jöhet a német válogatott leégése brazíliába...

Bercy
Egyaltalan nem volt rossz. Az egyetlen ami kiabrandito az a Madrid elleni igen kinos vereseg. De hat ha az ellenfel vedoje 10 perc allatt ket golt fejel az jelent valamit... ott a sors se akarja, hogy nyerjunk. A Madrid taktikaja kivalo volt ellenunk. Ezen kell Pepnek valtoztatni de en nem aggodok. Jo edzo es hozni fog nagy eredmenyeket.
Sokakban valmiert a Bayern valami verhetetlen csapatkent volt titulalva iden. Sosem ertettem miert?
Mert megvertunk egy lefele ivelo Barcelonat alaposan? Akkor mar az a Barca kozel sem volt a NAGY Barca. Szep dolog volt gyozni, ki is jott a lepes nekunk de a media nagyon felfujta. Jo csapat vagyunk es jo csapat voltunk elotte is. 4 BL dontobol 3ban ott voltunk es az utolsot meg is nyertuk, egy kuzdelmes es egyaltalan nem konnyi meccsen a Dortmund ellen. De kozel se vagyunk ettol verhetetlenek. Vannak mas eros csapatok is.

En buszke vagyok a Bayernre es remelem ez a tulertekelt csapatkep a tulsagagos es irrealis elvarasokkal (ha jol emlekszem meg nem nyerte meg csapat ketszer egymas utan a BL-t) elillan.
Mor3llo
akkor szedjük össze, Pep elsõ éve:
Egy jóllakott csapattal: szuperkupa, klub vb, bundes, német kupa, bl elõdöntõ
annyira nem hangzik azért rosszul

õk meg nekiálltak buzizni😄

Jaja...egyértelmûbb mint luis garcia esete 2005-ben😄

antijuve
köszi!!

hát igen. az tuti h benn volt. a les mondjuk kérdéses. Martinez lábát takarja Hummels. viszont a vonal jó támpont. én érzésre azt mondanám h nem volt les. Bár a gólt nemtom h nem vették észre :S

ups and downs

antijuve
már próbáltam keresni. eddig a facebookon egy képet találtam vmi német fószertól, de ott csak azt mutatják h benn volt. na de biztos lesz majd video is.

ups and downs

Várj egy picit, a net tele lesz hamarosan a meg nem adott gólok miatti õrjöngéssel...

antijuve
vki tudna videot adni arról a kérdéses dortmund gólról? sajnos azt még nem láttam

ups and downs