14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13537 Kb ezt vártam, 7-10 percenként egy próbálkozás tőlünk, a Shaktar meg tényleg odateszi magát védekezésben, aztán néha próbál kontrázni.
Aki nem tetszik: Schweini - sokszor nem találja a helyét, csak futkorászik mint gólyafos a...
Müller - volt párszor, hogy rajtamúlt az a bizonyos utolsó passze, de rendre rossz megoldást választott.
A csapat abszolút jó mentális állapotban van, vérprofin végzik a dolgukat. De az a durva, hogy Robbenen annyira érződik, hogy erre is rátett vagy 3 lapáttal. Minden megmozdulásán érződik, hogy kb tisztában van vele, hogy amit csinál, az kikúrt jó lesz :D -
#13536 Éreztem én, hogy jó ötlet visszatérni a csapathoz és a focihoz egy bayern-hamburg meccsel...és igen a HSV hozta a "formáját":) -
#13535 6-0 és még van fél óra,
Badstuber meg játszik:) -
#13534 Alaba jól bevágta -
Gabe18 #13533 Hát valami a 2. félidőben már pislákolt. Volt egy-két értelmesebb támadás, hátul meg egész meccsen jók voltunk. Nem mondom hogy jó volt, de már nem volt teljesen rossz.
Mondjuk Lewandowski már megint amit kihagyott. Kapussal szembe egyedül, az ilyet nem kéne simán bevágni? Na de mindegy már...
Na de Alaba gólja nem volt semmi. Pár ilyet a BL-ben is majd megküldhet. -
Gabe18 #13532 Na vezetünk, köszönhetően hogy az ellenfél feladta a labdát Robben-nek kapásra...
Játék az továbbra sincs. Illetve ez a nézhetetlen valami. Egy helyzetet képtelenek vagyunk kidolgozni. Mindenki áll, vagy lézeng erre-arra, gondolván a másik majd megoldja.
Ennek a elbaxott a 3 védős valaminek hála már a szélső játék is megdöglött, mert Robben mögül se jön senki, így meg nem lehet neki eljuttatni a labdát.
Götze, Lewandowski, Bernat, ma kb. minősíthetetlen egyelőre. De nem tudom ez az ő hibájuk, vagy az egész játékrendszeré.
Schweinsteiger, meg Weiser legalább mozog, de hát rengeteg hibával.
Hátul meg még a mai betli nem jött el. Bár egy kapufát ugye már Neuer kiimádkozott. -
Gabe18 #13531 Ez már nevetséges amiket művelünk.
3 védős rendszer meg a f...om. Hát még 4-en se tudnak biztonságot teremteni, nem hogy így... Meg is lett az eredménye. Most már nézhetünk 10 emberrel 70 perc gyötrődést az 1 pontért.
Schweinsteiger meg Alonso egymást oltják ki irányítóként, így kb. egyik se ér semmit.
Én nem tudom a szünetben mi lett ezzel a csapattal, de hát ez nulla.
Lassan megérik bennem a gondolat, hogy mi végül "beledöglünk" Guardiola újabb futballforradalmába, ami a Barcelona tiki-takája után itt Lahm új posztját, meg a 3 védőt, meg a mit tudom én mit jelent, amiről egyre inkább az az érzésem, hogy nem hogy nem jól menne, hanem egyre rosszabbul...
Pedig én hittem Guardolában.
Ja és a meccs elején amit Hajdú B. mondott. 144 szögletből 1 gól. Ez egy amatőr csapatól égés lenne. -
#13530 Chelsea -
Gabe18 #13529 Ezen nincs mit szépíteni. Agyonvertek minket, 4 zseniálisan kivitelezett góllal.
Remélem senki nem fogja a vezetőségből lenyilatkozni utólag hogy még milyen fáradt a csapat az edzőtábor miatt meg stb... Ritka szánalmas lenne.
Le kell nyelni, aztán menni tovább. És Guardiola elgondolkodhat most már végképp a védelmen. Mert még mindig ott tartunk, hogy statisztikailag kurva jó a védelem, csak mikor 3 havonta egyszer összeomlik az egész akkor szépen megszór az aktuális ellenfél. Hogy ez éppen egy BL elődöntő, vagy egy szinte tét nélküli bajnoki vagy BL csoportmeccs, az már éppen szerencse kérdése. -
#13528 Nem ertem ezt a De Bruyne gyereket miert nem vette eddig meg egy komolyabb csapat. A jatekosmegfigyelok nem nezik a belga valogatott merkozeseket ? Szvsz egy klasszis jatekos, akinek nem a Wolfsburgban van a helye. De sebaj majd BM megveszi, mint mindenki mast a BLigaban, aki kiemelkedik ott. -
#13527 persze, hogy nem, még enerváltak, mindenki úgy mozog mintha még izomlázuk lenne:D -
HUmanHunter #13526 nem volt egy veszélyes kapura lövésünk se.. -
#13525 igen ez már bukó
enerváltak vagyunk, még benne van a lábakba a téli edzőtábor,alapozás?!
A Wolfsburgot meg hajtja szegény csapattársuk tragikus halála is:/
Ezt már el kell engedni, tuti lesz még egy pár ilyen bénázós meccsünk, és pontok fognak hullani, de hát belefér:) -
HUmanHunter #13524 mire beírtam már kettővel vezetnek, ez bukta. -
HUmanHunter #13523 wolfsburg 4. perc óta vezet, elég halovány a játékunk -
#13522 Gólpasszok felét Ballack adta :D
számomra Elber után Makaay jelentette 'A csatárt', azóta nincs hozzájuk fogható
Persze, jó volt Olic, Gomez, Mandzu is, de ők ketten mindent vittek az utóbbi 15 évből
Kár, hogy keveset játszottak együtt! -
#13521 Na Ribery és Rafinha is megsérült, BL kezdésre nem épülnek fel ha minden igaz:/
más, egy kis Makaay:)
-
#13520 Respect -
#13519 Óriási forma ez a Pep :DD
-
#13518 :DDD
vicc az a szavazósdi. bár a tavalyi óta nem volt kétségem h megint rinyapina nyer. Akkor egy BL győzelem nem volt elég, most persze igen :)). -
#13517 :DDDD
-
#13516 Joshua Kimmich nyártól a miénk 7 milla euró vót az ára...
Hobjerg vagy Hjoberg vagy ki:D meg augsburgba ment kölcsönbe
shakira inter, amit nem bánok mert nem lett Bayern szint a csávó, de szezon közbe mindig baromságnak tartottam ezeket az elengedéseket
lásd anno van bommel példáját...most is van egy rakás sérültünk..na mindegy -
#13515 http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-nalunk-nyert-eb-t-a-klub-elso-idei-szerzemenye-2385513
-
#13514 Na itt is rég jártam:D
Néztem a bl csoportosításokat..az is teljesen kimaradt hogy volt sorsolás:D
Nem valószinű, hogy rajtunk íkvül továbbjut bárki is, talán a dortmund, de amilyen idényük van elég nagy csoda kellene tőlük. -
#13513 Svejni szépet tekert:) -
#13512 -
#13511 hehhh :D -
#13510 -
#13509 Addigra a BVB magára fog találni, téli szünet, miegymás.
Ez a Juve meg gyenge a további játszmákhoz. -
#13508 sálke kiesett alap,
szerintem a juve is be fogja húzni
a leverkusenbe bízok vmiért, nem tartom olyan sokra az atletit, kis szerencsével lehozhatja a bayer
a mi meccsünk pite:d 0:2 itthon meg 3-1:D -
#13507 jaja simaliba
Real megint belehúzott: utóbbi 3 éve: Apoel, Schalke, Schalke :D -
#13506 végre egy gyökér csapat:D
donyeck sima -
#13505 az lehet, de nem idén :D -
#13504 ja. meg a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb csak továbbjutnak :D -
#13503 sima 3-0
juve, arsenal, basel, psg, shaktar.....
ha az arsenalt kapjuk megint, meg se fogom nézni, 3x egymás után nem lehet:D -
Gabe18 #13502 Hát nyertünk 1-0-ra de igazából jobban megnéztem volna egy Gaudino, Höjbjerg, Shaqiri, Rode, Schweinsteiger kezdős csapatot ehelyett az enervált ténfergés helyett még ha az mondjuk 2-2 vagy 3-3 is lett volna. Gyanítom ettől a szerencsétlen Herthától azok se kaptak volna ki.
Ez viszont így, főleg a 2. félidő, gyakorlatilag értékelhetetlen volt.
A gólon kívül talán ha két Lewandowski helyzet volt ami megtekintést érdemel az egész 90 percből. Siralmas volt... -
#13501 :DD
A német bajnok Bayern München 50%-kal kisebb bevételt könyvelhetett el TV-s bevételekből, mint a Premiere League utolsó helyezettje, a Cardiff City. -
Gabe18 #13500 Nem tudom mit csináltunk a 2. félidőben...
Ok, 10 ember. De már a támadásokat is visszavittük a saját térfélre. Érthetetlen.
10 emberrel fordítás helyett, hülyét csináltunk magunkból a világ előtt. -
#13499 ultra gáz, ahogy tovább juttatjuk a city-t
ilyen hibákat, egy megnyert meccset buktunk el, gratulálok
-
Gabe18 #13498 Eljött a papíron legnehezebb BL csoportmeccsünk, idegenben az angol bajnoknál.
Az már más kérdés, az előző 4 meccs alatt formalitássá tettük a két utolsót. Igy gyakorlatilag két módon állhatunk neki a holnapi összecsapásnak.
Egyrészt azt mondhatjuk hogy nem számít semmi, ne legyenek sérültek, kapjon lehetőséget néhány csereember, és legyen boldog a ManCi ha ezek mellett begyűjti a három pontot.
Vagy másképp hozzáállva kicsit előre nézünk. Kb. a BL nyolcad, illetve negyeddöntőire. Oda, ahová remélhetőleg eljut a csapat, és ahol már újra összekerülhet azzal a csapattal aki innen másodikként továbbjut. Azaz a másik háromból ki az, aki egy éles, oda-visszavágós meccsen a legnehezebb feladat lenne ha újra találkoznánk? Ez szerintem a holnapi meccstől függetlenül is a City. A Roma-val szemben érezhetően más szint a Bayern, a ruszkik pedig továbbra is a futottak még kategória. A City-t viszont még otthon is csak egy utolsó pillanatos szerencsés góllal vertük, és egyértelműen a háromból nekik van a legjobb játékosállományuk.
Egyszóval lehet érdemes lenne full komolyan venni a holnapi meccset, és már most, az első adandó alkalommal kiszórni őket a későbbi ellenfelek sorából. Nyilván nem egyszerű feladat, de azzal hogy győzelmi kényszer lesz az angolokon, talán lehetne nyerő taktikát találni, ha Guardiola bevet mindenkit akit lehet.