14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13457 Badstuber sorsara jut... Sajnalom :( -
#13456 http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-150-nap-utan-epult-fel-most-muteni-kell-a-spanyolt-2370065
remek:S
mehet a süllyesztőbe.... -
#13455 szerencsére mindenki leszarja :) -
Zenszkij #13454 Lewa, Götze Bayern mezben, hányinger kerülget. -
#13453 Kb Pirlo mellett a másik olyan futballista, akinek a labdához való viszonya elegáns és "úriemberes".
Nagy fogás. -
#13452 Azért arra nem számítottam, hogy Xabi Alonso így fog teljesíteni...
-
king83 #13451 -
king83 #13450 A kezdők:
Aufstellung vs. Köln: Neuer - Alonso, Lewandowski, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba -
king83 #13449 -
#13448 A kodos albionba nem divat a bundesliga kozvetites szoval azt se tudom, hogy elso osztalyba vagyunk-e meg vagy sem :)
A mezemet is max otthon hordom. -
#13447 Na mi az, nagyon kivagyunk halva -
Gabe18 #13446 Ez a meccs nagyon az alja volt mindennek.
A mi játékunk is, meg a Hamburg is, akik úgy ünneplik hazai pályán a 0-0-ás 1 pontjukat mintha valami csodát tettek volna. Marhára ki vannak vele segítve az eddigi egy mellé. Hova jutott ez a csapat is az évek alatt...
Nekünk meg ez az idény ilyen lesz. A sérültek meg a formán kívüli emberek hada megpecsételi a sorsunkat. Megtanulhatjuk újra értékelni a kis 1-2 gólos kiszenvedett győzelmeket. -
#13445 Azt én is:) -
#13444 vhogy a Dortmund meccse jobban tetszett. Bár nem volt rossz a tegnapi játék sem, jobb helyzetkihasználással sima 3/4-1 lehetett vna. Mást ne mondjak, már a 40. mp-ben gólt lehetett vna szerezni. De a BL igazából tavasszal kezdődik. Tavaly ilyenkor még sokkal bíztatóbb volt a játék (nem a mostanihoz képestről beszélek), aztán mi lett a BL szezon végére. Rossz volt nézni. Remélem nem esünk ugyanabba a hibába -
#13443 Eddig sokkal pozitívabb ez a szezon a mutatott játékot illetően, végre nem az a meddő játék, igaz így kevésbé látszik dominánsnak a játékunk. -
#13442 Götzét szőröstül kellene kivágni a csapatból egy-két meccsre a tarcsikhoz, talán akkor hajlandó lenne összekapni magát.. -
#13441 Xabi Alonso hivatalosan is a Bayernbe igazolt. -
king83 #13440 Nincs mit mondani. Kritikán aluli az eredmény! -
#13439 Götze 0, Shaqiri dupla0.
10 percet fociztunk, 80 percet moziztunk.
Idegenben jó az X? Persze... -
#13438 Keller schalkéjával szemben azért az túlzás, hogy nem rossz az 1 pont.
Nekem Götze helyzete sokkal inkább szomorú, már kételkedem abba, hogy itt jó pályafutást fog bejárni.
-
Gabe18 #13437 20 perc után azt hittem itt minimum 3-ig meg se állunk. Az utána lévő 70 perc elpazarolt idő az életemből... Szóval k...a nagy csalódás.
A Schalke ellen idegenben 1 pont, az amúgy nem rossz, sok féle forgatókönyvvel elfogadható. De ez a kínlódás amit bemutattunk, hát ez nem az volt. -
king83 #13436 Sajnos akkor ismét egy szoba ami nem maradt senkinek a kezében. Na sebaj akkor nem szemetelem teli képekkel. Bár kicsit felpörgethetnénk. Mondjuk mint nézem a csapat itt is hasonló mint Indexen. Remélem nem némulunk el és ahogy halad a szezon és jönnek a meccsek felpörgünk. -
#13435 Nincs hg, Effer csak témaindító -
king83 #13434 Ha valaki utol éri Effe88-at akkor szerintem minden héten frissítheti a Bannert -
king83 #13433 -
king83 #13432 -
king83 #13431 A csoportkör szerintem kötelezően hozni kell. Az, hogy a csapatnak mit sikerül kihozni belőle az még kérdéses. Szerintem a mérkőzéseket az aktuális felállás fogja eldönteni.
Azt pedig, hogy Lahm megint nem a számára megfelelő poszton játszón azt el kell kerülni. -
#13430 Azért egy Gaudino-Rode-(Alaba) középpálya karcsú lett volna így szezonkezdetre, valljuk be. Annak gondolom senki sem örült volna, ha Lahm megint elveszne a középpályán.
Jó igazolás ez, a lehetőségekhez képest a legjobb. -
#13429 Én sem értem, ráadásul szerintem most pont ott van Rode aki szerintem eddig elégé bizonyít, felesleges egy kiégett alonsot idehozni.
Vagy lehet hogy Khedira talán jobb lett volna,most a vb-n nem volt rossz és inkább ő mint alonso... -
#13428 Látom a sláger párosítások kezdenek megalapozódni, city-fcb,arsenal-dortmund
Első helyet kötelező elscípni igazából nem tartom egy olyan nehéz csoportnak ezt, cityt verni kell és talán ők lehetnek azok akik a elgnehezebb falat lesznek.
-
#13427 amúgy meg mi ez a Xabi Alonsos őrültség. komolyan mondom h már lassan spanyol játékosok elfekvője lesz a csapat. ááhh, agyam eldobom -
#13426 + Moszkva
Már csak a Plzen hiányzott. -
#13425 már megint a city.de unalmas -
Gabe18 #13424 Szokás szerint belehúztunk a BL csoportba...
Német szempontból annyira amúgy nem rossz.
Benfica (portugál)
Zenit Szanktpetyerszburg (orosz)
Bayer Leverkusen (német)
AS Monaco (francia)
Ez kiegyenlített csoport. A Leverkusen elcsípheti a 2. helyet, persze ahhoz 6 meccsen át egyenletes jó teljesítmény kéne tőlük.
Arsenal (angol)
Borussia Dortmund (német)
Galatasaray (török)
Anderlecht (belga)
Papiron Arsenal-Dortmund verseny kéne legyen. Bár a törökök beleszólhatnak.
Chelsea (angol)
Schalke 04 (német)
Sporting Lissabon (portugál)
NK Maribor (szlovén)
Itt nyilván favorit a Chelsea. A Sportingal meccselhet a 04 a 2. helyért.
Bayern München (német)
Manchester City (angol)
CSZKA Moszkva (orosz)
AS Roma (olasz)
Tőlünk meg szokás szerint kell a kiemelkedő teljesítmény, egy minden emberi számítás szerint a játékerőt nézve első kalapos M.City, meg a Seria A stabil élcsapat Roma ellen. -
king83 #13423 Hát az a fontos, hogy meg van a 3 pont. De nem volt fényes a produkció. Imádom a csapatot, de hogy a bekapott gól után mit kezdtek el produkálni az kritikán aluli. Viszont mikor előjött az forma amit még van Gaal bácsinál láthattunk fantasztikusan fociztak.
Lesz még mit javítani és alakítani a csapaton, hogy a BL-re a legjobb formájukat hozza a csapat. -
Gabe18 #13422 Nem nyertünk 3-4 góllal, de ez egy KURVA jó meccs volt.
Ennyi helyzet, esemény, miegymás... Fel se tudom sorolni. És ehhez kellett a Wolfsburg is, aki Olic eszméletlen gólja után keményen ráment az egyenlítésre. És ha Malanda vagy ki nem szerencsétlenkedi ki a gólvonalról... De aztán mi is rúghattunk volna még vagy hármat a végén. Meg rúgtunk is, ahh... Müller átugrása mennyire zseniális volt már, de nem adták meg :(
Na szóval jó volt.
Persze azon lesz munka hogy a védelmünk mit csinált néha. Mert elképesztő megoldások is jöttek. Dante néha csak lesett hogy mi történik körülötte. Badstuber pedig nekem továbbra se tűnik életbiztosításnak. Igen, ha a tuti helyzeteket kell lesimázni azt megoldja, de nem érzem hogy éles szituációkra ő tuti megoldás. -
SzocsA #13421 A teniszben van challenge! -
#13420 Malandának azért megköszönhetjük. De a bíró leszophat egy talicska aprómajmot.
Rode úgy kellett a középpályára, mint egy falat kenyér. Egy pitbull az a pali, amolyan Schweini habitusú. -
#13419 shakiri nem tudom miért van még itt.
-
#13418 Hát ez mi volt? :Dasda