Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A Bayern széljátékának átalakulása 2012-2014
Persze még õ az aki elõtt esedezni kell, hogy ugyan lássa már be...
ez vicc!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Viszont azt látni kéne, hogy ha már mellette döntött a vezetõség, akkor egy év után nem fogja kirúgni. Ráadásul nem is egy sikertelen év után. Ugye azt mindenki tudta, a múlt év után õ csak bukhat.
De most kirúgni, ez teljes hülyeség lenne. Meg kell látni tud-e tanulni ebbõl az évbõl. Tud-e alakítani az elképzelésein úgy hogy jobb legyen.
Ha a jövõ év is úgy telik mint az idei tavasz, akkor én sem hiszem hogy a 3. évét itt kezdi, teljesen mindegy hogy Rummenigge mit áradozott róla eddig.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nyilván számoltak azzal az eshetõséggel, hogy mi van, ha guardiola stílus nem válik be.
de a legjobb moyes lenne
vele aztán megkezdenénk a mélyrepülést
vagy sven göran ercissonXDXD
de gvárdióla húzzon a csába
fasz se kíváncsi erre
Nem ezen a meccsen jöttek az elsõ jelek, már régóta látszik, hogy valamin alakítani kell...
Klopp? Annyira nem hülye hogy Dortmundból ide jöjjön Götze meg Lewandowski után.
Heynckes? Nem fog visszajönni még egyszer, miért is tenné.
Vagy mégis ki lenne?
Takarodj, takarodj, Guardiola takarodj!
és én hol is szoktam ilyeneket írni?
idézz már, te nagyon okos.
Mindenesetre itt van az eredménye guardiolának, lehet itt csûrni-csavarni a dolgokat, de felesleges, persze ha jobb akkor ámítsd magad a szektáddal együtt tovább.
19-re húztunk egy lapot és nem jött be.
De olyannyira nem, hogy még Uli is börtönbe csücsül😄
Ma este nyugodtan írhatod a ilyen meg olyan szar a csapat, hülye Guardiola, hülye mindenki aki elengedte Heynckest, hol a tavalyi csapat marhaságaidat. Senki nem fog zavarni benne.
Ezt bárki megcsinálja, mert már régóta megvan az ellenszer. Ez kinek a hibája, ha nem az edzõé?
tényleg csak annyit kell tennie az aktuális ellenfélnek, hogy visszaál és kontra és ennyibõl áll a nagy pep taktika...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nézõpont kérdése kinek mi vagy ki számít "sztárnak"...
nálam egy Lewa, Hummels, Subotic, Gündögan, Reus, Götze, Kuba simán annak számít, akikkel tavaly virítottak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Engem inkább az a szagtalan támadójáték zavar.
Bár ennyi sztárral lehet nem lenne olyan sikeres mint dortmundba
Azért jó h egy Dortmundnak több esélye volt kiütni a Realt, mint nekünk (pedig gyengébb a keretük...).
ups and downs
REAL MADRID
csodát?😄
csodák nem léteznek.
õk tudják a mai futballba mi kell
Guardiola jó edzõ, de változtatnia kell
Heynckes tavaly megint újat mutatott õ hol van?
Ehhez nekünk közünk nincs. Pontrúgásból két kapott gól egy ilyen meccsen? Igy esélytelen.
Az a vicc hogy még csak esélyünk se volt azzal kiesni hogy "elrohanjuk", mert arra se volt se lehetõségünk, meg még ahogy néztem akaratunk se.
2. félidõre marad a kármentés, nem kapni többet, és lehetõleg egy szépítõ gólt összekaparni.
Meg ez a lökdösõdés, vitatkozás, Ribery pofon (egybõl piros kellett volna legyen) se tudom micsoda. Ez alapvetõen a Bayernre se volt jellemzõ, meg Guardiola Barcelonájára se. Úgyhogy nem tudom honnan jött.
allianz aréna
proencacsak bukó lehet
lehet nem is pep a hibás
city elleni meccsünk óta 1 jó meccsünk nem volt a bl-be.
a bajnokság megnyerése óta a bundesbe se...
Real pedig a nagy számok törvénye alapján egyszer bejuthat a döntõbe...hozzá kell tenni nekem nem tetszik a játékuk...
nem Pepet kell szidni...vannak hullámvölgyek minden csapat életében:S tényleg rosszkor jött
mind esetre olyan a védelem mintha demichelis ottl és társai lennének a pályán
pep meg takarodjon a picsába
0-3 már azért gáz
és még helyzetünk sincs és nem is leszXD