Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#13208-ben linkeltem (nem kötöszködni akarok bocsi, csak a cikkel együtt még érdekesebb)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

õ miután nem sír?😄

Saját maguk ölik meg a játékot! vagy nem?
A Bayern széljátékának átalakulása 2012-2014
de legalább láttuk cét sírni az elsõ félidõben Boa becsúszása után 😄

DasIsFuck
Ja,ja nézzük meg hátha jövõre "tanul" ebbõl az évbõl, nyilván ezé kap annyi pénzt.

Persze még õ az aki elõtt esedezni kell, hogy ugyan lássa már be...

ez vicc!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Egyébként az a vicc, hogy én marhára nem vagyok Guardiola fan. Sose hittem volna hogy nekem kell kardoskodnom "érte" egy fórumon. Ráadásul most már hónapok óta.
Viszont azt látni kéne, hogy ha már mellette döntött a vezetõség, akkor egy év után nem fogja kirúgni. Ráadásul nem is egy sikertelen év után. Ugye azt mindenki tudta, a múlt év után õ csak bukhat.
De most kirúgni, ez teljes hülyeség lenne. Meg kell látni tud-e tanulni ebbõl az évbõl. Tud-e alakítani az elképzelésein úgy hogy jobb legyen.
Ha a jövõ év is úgy telik mint az idei tavasz, akkor én sem hiszem hogy a 3. évét itt kezdi, teljesen mindegy hogy Rummenigge mit áradozott róla eddig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DasIsFuck
Szerencsére nem nekünk, mezei hozzá nem értõ senkiknek kell ilyen fontos döntéseket meghoznunk.
Nyilván számoltak azzal az eshetõséggel, hogy mi van, ha guardiola stílus nem válik be.

Effe88
Effenberg!!!

de a legjobb moyes lenne
vele aztán megkezdenénk a mélyrepülést
vagy sven göran ercissonXDXD

de gvárdióla húzzon a csába
fasz se kíváncsi erre

Fater, ez a formula nem mûködik. Változtatni kell!
Nem ezen a meccsen jöttek az elsõ jelek, már régóta látszik, hogy valamin alakítani kell...

És a vicc kedvéért, ha holnap kirúgják Guardiolát, mégis ki az anyámat hozol ide helyette, akinek aztán lesz olyan de olyan atom taktikája, ami után megint csak ugy repkednek a Juventusok, Barcelonák, Dortmundok, és diadalmenet következik.
Klopp? Annyira nem hülye hogy Dortmundból ide jöjjön Götze meg Lewandowski után.
Heynckes? Nem fog visszajönni még egyszer, miért is tenné.
Vagy mégis ki lenne?

Amikor a 16os elõtt a szabadrúgást 3× lepasszolják az gáz?
Kurva mérges vagyok. Ki lehet kapni, de nem így.
Takarodj, takarodj, Guardiola takarodj!

tavalyi barca 4-es visszakaptuk 😞

antijuve
boouu ez

ups and downs

DasIsFuck
"ilyen meg olyan szar a csapat, hülye Guardiola, hülye mindenki aki elengedte Heynckest, hol a tavalyi csapat marhaságaidat. Senki nem fog zavarni benne."

és én hol is szoktam ilyeneket írni?

idézz már, te nagyon okos.
Mindenesetre itt van az eredménye guardiolának, lehet itt csûrni-csavarni a dolgokat, de felesleges, persze ha jobb akkor ámítsd magad a szektáddal együtt tovább.

19-re húztunk egy lapot és nem jött be.
De olyannyira nem, hogy még Uli is börtönbe csücsül😄

Hát igen.....mert az hogy Pep idejött egy elképzeléssel, ami BL-ben most nem jött be, a végére elfogytak, oké. Fel kell vállalni, hogy nem mûködik ez itt, úgy mint Barcelonában. Persze, amennyiben telik-múlik az idõ, a helyzet pedig nem változik akkor esetleg lehet zúgolódni, hogy most miért kell õ ide. De még nagyon kevés idõ telt el. Bízok a jobb folytatásban.

Megnyugtatlak, azért vannak helyzeteink, mert a Real már kb. 30%-on játszik.
Ma este nyugodtan írhatod a ilyen meg olyan szar a csapat, hülye Guardiola, hülye mindenki aki elengedte Heynckest, hol a tavalyi csapat marhaságaidat. Senki nem fog zavarni benne.

Ezzel a meccsel a legjobb amit elmondható, hogy a "mi vagyunk a verhetetlen világ legjobb csapata" mítosz végleg elszáll. És jövõre talán újra visszajön némi siker éhség is, mert idén sokszor lehetett érezni, fõleg tavasszal, hogy a szavak megvannak errõl, de igazából szó sincs róla.

antijuve
ez lesz a következõ szezon nagy kérdése.

ups and downs

Guardiola egy intelligens, kulturált edzõ. Úgyhogy azt hiszem idõvel belátja majd, hogy mi mûködik és mi nem, és aszerint fogja módosítani a taktikát, felfogást. Legalábbis én így vélem.

Egyébként tényleg. A Bréma is megcsinálja, pedig õk egyáltalán nem képviselnek akkora erõt.
Ezt bárki megcsinálja, mert már régóta megvan az ellenszer. Ez kinek a hibája, ha nem az edzõé?

DasIsFuck
káprázik a szemem vagy tényleg vannak helyzeteink?<#wow1>

DasIsFuck
de ez nem az elsõ, hanem a sokadik eset...

tényleg csak annyit kell tennie az aktuális ellenfélnek, hogy visszaál és kontra és ennyibõl áll a nagy pep taktika...

ja mindenki hajlamos azonnal az edzõt elküldetni egy egy kudarc után...nem ezt a felfogást kéne erõsíteni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mondanám, hogy tyûûû há' kéne ide majd egy jó védõ, meg hasonlók, de itt a filozófiát is át kell gondolni a nyáron. Götze is több játéklehetõséget érdemelne. Kíváncsi leszek Lewandowski érkezése jelent-e majd valami pozitívumot, de ebben a rendszerben õ is szenvedni fog, legalábbis nemzetközi szinten.

DasIsFuck
Nem voltak, alatta lette azzá, nem úgy indult hogy tizenx milliós évi keresetûekkel volt tele a keret...

antijuve
vagy Tuchel...

de nekem Pep is jó, ha tud ezen változtatni.

ups and downs

Dortmundnak is voltak bõven sztárok és megbírkózott a feladattal...2 bajnoki cím, 2 kupagyõzelem, BL döntõ

Nézõpont kérdése kinek mi vagy ki számít "sztárnak"...

nálam egy Lewa, Hummels, Subotic, Gündögan, Reus, Götze, Kuba simán annak számít, akikkel tavaly virítottak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
nem
mert világklasszis még így is
és együtt él a játékkal

DasIsFuck
Sokszor menti ezzel meg a csapatot a góltól, meg talán ez guardiola is erõlteti a rendszerével.

Engem inkább az a szagtalan támadójáték zavar.

DasIsFuck
Klopp kell ide, ennyi.

Bár ennyi sztárral lehet nem lenne olyan sikeres mint dortmundba

antijuve
Szabadságon.

Azért jó h egy Dortmundnak több esélye volt kiütni a Realt, mint nekünk (pedig gyengébb a keretük...).

ups and downs

Nem akarlak titeket bántani, de számotokra nem zavaró, hogy Neuer gyakran kifut a kapuból, sokszor feleslegesen. Engem a szívinfarktus kerülgetne ha Casillas ilyeneket csinálna.

REAL MADRID

DasIsFuck
elvégre ez a realitás idén, szóval mi mást várnék?
csodát?😄

csodák nem léteznek.

boldog nyugdíjas éveit tölti

Egy kis idézet : "A baj alapjába véve egyértelmûen látszik és egyszerûen az magának is hazudik aki nem vallja be hogy ez a barcelona-ban jól mûködõ játék évekkel ezelõtti átültetése a Bayernre. Ez tény!!! Hol van az a lendület mint tavaly amikor mi vertük kontrából a gólokat? Esküszöm többet van a labda Neuernél mint a csatárnál(legyen bárki is) vagy Riberynél. egy passz ide egy passz oda majd haza Neuernek majd még egy passz majd még 5641651 ezer és eljutunk a kapuig, 16os környéke de neeem mi nem lövünk távolról minek is 2-3 átlövés volt összesen talán és ilyen bombázókkal vagyunk tele mint Robben, Ribery, Schweini, Kroos és még Lahm is be tudja lõni ezt tudjuk jól ja és Alabat se hagyjam ki! Na szóval mindent összegezve egyet értek abban h hazai pályán hozni kell és hozzuk is csak ez valahogy olyan nyögvenyelõs és erõltetett! Szerintem Hajrá Bayern Mia San Mia!!! "
Ancelotti és Mourinho jó taktikusok...ha õk fognak döntõzni akkor az nem véletlen...

õk tudják a mai futballba mi kell

Guardiola jó edzõ, de változtatnia kell

Heynckes tavaly megint újat mutatott õ hol van?

Te mást se vársz már hónapok óta...

Ez teljes csõd. A Real fejben 200x jobban ott van. Koncentrálnak, fegyelmezettek. Akarják a sikert.

Ehhez nekünk közünk nincs. Pontrúgásból két kapott gól egy ilyen meccsen? Igy esélytelen.

Az a vicc hogy még csak esélyünk se volt azzal kiesni hogy "elrohanjuk", mert arra se volt se lehetõségünk, meg még ahogy néztem akaratunk se.

2. félidõre marad a kármentés, nem kapni többet, és lehetõleg egy szépítõ gólt összekaparni.

Meg ez a lökdösõdés, vitatkozás, Ribery pofon (egybõl piros kellett volna legyen) se tudom micsoda. Ez alapvetõen a Bayernre se volt jellemzõ, meg Guardiola Barcelonájára se. Úgyhogy nem tudom honnan jött.

Remélem, Guardiolanak megvan a jegye Barcelonába!

antijuve
a második sor jó vicc 😊)

ups and downs

antijuve
kábé ja.

ups and downs

Effe88
pep meg húzzon
jöjjön a helyére moyes

Effe88
ja most látom csal proenca a bíró
allianz aréna

proencacsak bukó lehet
lehet nem is pep a hibás

DasIsFuck
sokkal jobb az arsenal,mu ellen sem volt a játékunk...
city elleni meccsünk óta 1 jó meccsünk nem volt a bl-be.
a bajnokság megnyerése óta a bundesbe se...

antijuve
nem az a baj h kiestünk egy BL elõdöntõben. hanem hogy hogyan, milyen játékkal.

ups and downs

akár kiesik a Bayern, akár nem...remek együttes, sok szép gyõzelmet arattak idén...

Real pedig a nagy számok törvénye alapján egyszer bejuthat a döntõbe...hozzá kell tenni nekem nem tetszik a játékuk...

nem Pepet kell szidni...vannak hullámvölgyek minden csapat életében:S tényleg rosszkor jött

Effe88
hát pedig ez az igazság

mind esetre olyan a védelem mintha demichelis ottl és társai lennének a pályán

pep meg takarodjon a picsába
0-3 már azért gáz
és még helyzetünk sincs és nem is leszXD

DasIsFuck
A Real kivégezte Németországot, várom majd az ilyen cikkeket😄

antijuve
ismét helyzet nélkül amúgy.

ups and downs